Το ξέρεις όμως ότι είναι διάσημη καλλιτέχνης και περφορμερ...
Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είναι γενική έννοια. Λίγο ασαφής και ακαθόριστη. Δεν υπάρχει το απόλυτο κριτήριο ούτε έχει και νόημα να έχουν αυστηρό ορισμό οι λέξεις. Υπάρχουν για να κάνεις εσύ μια συνταγή ώστε να εννοήσεις κάτι και το απευθύνεις κάπου.
Το θέμα του γυμνού είναι αυτό που σχολιάζω λοιπόν και λέω ότι προέρχεται από πουριτανισμό μια τέτοια αντίδραση όπως αυτή που σχολίασα. Αν κάνει κακό το γυμνό σε κάποιον θα πρέπει να μας το πει ποιο είναι αυτό το κακό να το καταλαβαίνουμε όλοι. Όχι γαυγίσματα επειδή κάτι μας αναστατώνει.
Το λιγότερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida μου, το να τα πετάω σε κοινή θέα για την ''Τέχνη'' μου, σημαίνει πρακτικά πως δεν έχω αναστολές.
Σαφέστατα και δεν είναι απαραίτητο να είμαι εν δυνάμει βιαστής, αλλά δεν σημαίνει πως μπορεί και να μην έχω την τάση της ''ελευθεριότητας'' σε οτιδήποτε ηδονίζει τις σκέψεις και το κορμί μου, αβίαστα.
Δεν αναφέρομαι στο συναινετκό σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά στο άλλο, το επονείδιστο.
Σαφέστατα και δεν είναι απαραίτητο να είμαι εν δυνάμει βιαστής, αλλά δεν σημαίνει πως μπορεί και να μην έχω την τάση της ''ελευθεριότητας'' σε οτιδήποτε ηδονίζει τις σκέψεις και το κορμί μου, αβίαστα.
Δεν αναφέρομαι στο συναινετκό σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά στο άλλο, το επονείδιστο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Βρήκαμε την μοναδική περίπτωση που το "εμπ1" είναι επαρκής κριτική για ένα έργο τέχνης.
Αυτό ισχύει και για τους γυμνιστές; λίγο φάουλ η σκέψη σου.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:21Naida μου, το να τα πετάω σε κοινή θέα για την ''Τέχνη'' μου, σημαίνει πρακτικά πως δεν έχω αναστολές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κατανοώ.sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:20Είναι γενική έννοια. Λίγο ασαφής και ακαθόριστη. Δεν υπάρχει το απόλυτο κριτήριο ούτε έχει και νόημα να έχουν αυστηρό ορισμό οι λέξεις. Υπάρχουν για να κάνεις εσύ μια συνταγή ώστε να εννοήσεις κάτι και το απευθύνεις κάπου.
Το θέμα του γυμνού είναι αυτό που σχολιάζω λοιπόν και λέω ότι προέρχεται από πουριτανισμό μια τέτοια αντίδραση όπως αυτή που σχολίασα. Αν κάνει κακό το γυμνό σε κάποιον θα πρέπει να μας το πει ποιο είναι αυτό το κακό να το καταλαβαίνουμε όλοι. Όχι γαυγίσματα επειδή κάτι μας αναστατώνει.
Εσύ θα έβγαινες γυμνός στο δρόμο επικαλούμενος πως κάνεις ''τέχνη'';
Καθόλου φάουλ. Αν γούσταρα να πάω σε μια παραλία γυμνιστών ή κάπου ερημικά, δεν θα είχα κανένα θέμα. Τί δεν κατανοείς;Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:25Αυτό ισχύει και για τους γυμνιστές; λίγο φάουλ η σκέψη σου.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:21Naida μου, το να τα πετάω σε κοινή θέα για την ''Τέχνη'' μου, σημαίνει πρακτικά πως δεν έχω αναστολές.
Ναι βιντεακια που δείχνουν γυναίκες να τους πέφτουν τα κινητα από τα χέρια μόλις ξεγυμνωνεται ο άλλος επειδή είναι φέτες. Πιο fake δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπάρχουν τα βιντεακια με τις γκολντ ντιγκερ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αρα ισχύει και για σένα αυτό;Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:29Καθόλου φάουλ. Αν γούσταρα να πάω σε μια παραλία γυμνιστών ή κάπου ερημικά, δεν θα είχα κανένα θέμα. Τί δεν κατανοείς;Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:25Αυτό ισχύει και για τους γυμνιστές; λίγο φάουλ η σκέψη σου.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:21Naida μου, το να τα πετάω σε κοινή θέα για την ''Τέχνη'' μου, σημαίνει πρακτικά πως δεν έχω αναστολές.
αλλά δεν σημαίνει πως μπορεί και να μην έχω την τάση της ''ελευθεριότητας'' σε οτιδήποτε ηδονίζει τις σκέψεις και το κορμί μου, αβίαστα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Θα έβγαινα κι όχι μόνο για τέχνη. Και για ανωμαλία ακόμα. Γιατί;Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:27Κατανοώ.sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:20Είναι γενική έννοια. Λίγο ασαφής και ακαθόριστη. Δεν υπάρχει το απόλυτο κριτήριο ούτε έχει και νόημα να έχουν αυστηρό ορισμό οι λέξεις. Υπάρχουν για να κάνεις εσύ μια συνταγή ώστε να εννοήσεις κάτι και το απευθύνεις κάπου.
Εσύ θα έβγαινες γυμνός στο δρόμο επικαλούμενος πως κάνεις ''τέχνη'';
Θεωρείς πως είναι το ίδιο;
Στα λόγια μου έρχεσαι. Τι τα διαχωρίζει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός εδώ τώρα θεωρείται καλλιτέχνης;
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2023, 21:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 199 Απαντήσεις
- 8039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
08 Ιούλ 2023, 17:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θεωρείται η Ελλάδα χώρα με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά;
από Antipnevma » 30 Μάιος 2023, 11:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 1322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
30 Μάιος 2023, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιταλία:Νέος νόμος, η παρένθετη μητρότητα θα θεωρείται έγκλημα «όπως η παιδοφιλία»
από georgebi » 27 Σεπ 2023, 21:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 92 Απαντήσεις
- 2603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
28 Σεπ 2023, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Κωνσταντινος Μητσοτακης θεωρειται ενας απο τους ποιο σπουδαιους πολιτικους?
από Στρακαστρουκας » 13 Οκτ 2023, 02:41 » σε Ιστορία - 44 Απαντήσεις
- 1347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
15 Οκτ 2023, 11:46
-