Κίτρινο το κόβω.
Θέλω να φάω μπαν
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Θέλω να φάω μπαν
είναι μεγάλο δίλημμα !
αν φάει μπάν θα γίνει dirty αγόρι.
αν δεν πάει για μπάνιο όμως θα γίνει nasty boy!
μ'αρέσουν και τα 2 γαμώτη μου!!

αν φάει μπάν θα γίνει dirty αγόρι.
αν δεν πάει για μπάνιο όμως θα γίνει nasty boy!

μ'αρέσουν και τα 2 γαμώτη μου!!

(✿ ♥‿♥)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ριχτε του ενα μπαν να ησυχασουμε.
Δεν μπορώ ρε εξ αποστάσεως.
the end
Έχω φάει τέσσερις φορες μπαν (και κάποιες το γλίτωσα παρατρίχα).
Μία στο ανελεύθερο, λόγω εξύβρισης διαχειριστών, για κάτι πουστιές που κάνανε με ένα φίλτρο που άλλαζε το phorum σε βόθρουμ. Μία σε ένα γαλλικό για λινουξ, όπου ένας νεοφώτιστος λινουξάς διαχειριστής έκοβε κάθε ποστ όπου αναφερόταν η λέξη windows και του είπα ότι χρειαζόταν ιατρικη φροντίδα.
Μία σε ένα ισπανικό όπου στα πολιτικά συζητιούνταν ένα θέμα βασιλικό και με εξέπληξε το πόσο θετικοί ήταν σχεδόν όλοι σε αυτό το θέμα. Τους είπα πώς θα έπρεπε να είχαν πάθει ομαδική παράκρουση για να θέλουν κληρονομικούς κηφήνες στην κεφαλή του κράτους, ξεχνώντας τελείως ότι αυτό το κράτος έχει ήδη βασιλιά.
Και μια σε ένα αμερικάνικο φόρουμ, όπου ένας συντονιστής έλεγε ότι έπρεπε να είχαν βομβαρδίσει τη Γαλλία όταν τους πήγε κόντρα στο Ιρακ και του είπα να μην κάνουν το μαγκα στους μικρότερους, γιατί σε λίγο θα κάνουν πίπες στους Κινεζους.
Νομίζω ότι τώρα πια έχω ένα διεθνές image
Μία στο ανελεύθερο, λόγω εξύβρισης διαχειριστών, για κάτι πουστιές που κάνανε με ένα φίλτρο που άλλαζε το phorum σε βόθρουμ. Μία σε ένα γαλλικό για λινουξ, όπου ένας νεοφώτιστος λινουξάς διαχειριστής έκοβε κάθε ποστ όπου αναφερόταν η λέξη windows και του είπα ότι χρειαζόταν ιατρικη φροντίδα.
Μία σε ένα ισπανικό όπου στα πολιτικά συζητιούνταν ένα θέμα βασιλικό και με εξέπληξε το πόσο θετικοί ήταν σχεδόν όλοι σε αυτό το θέμα. Τους είπα πώς θα έπρεπε να είχαν πάθει ομαδική παράκρουση για να θέλουν κληρονομικούς κηφήνες στην κεφαλή του κράτους, ξεχνώντας τελείως ότι αυτό το κράτος έχει ήδη βασιλιά.
Και μια σε ένα αμερικάνικο φόρουμ, όπου ένας συντονιστής έλεγε ότι έπρεπε να είχαν βομβαρδίσει τη Γαλλία όταν τους πήγε κόντρα στο Ιρακ και του είπα να μην κάνουν το μαγκα στους μικρότερους, γιατί σε λίγο θα κάνουν πίπες στους Κινεζους.
Νομίζω ότι τώρα πια έχω ένα διεθνές image

Πφφ, που να σε πω τι έκανα σε ένα ρωσικό με Άγγλους (ναι με Άγγλους) συντονιστές.
Αλητεία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1152 Προβολές