Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Γω αν δε δω τες φωτο αλογοκριτες, δε δύναμαι να εκφέρω άποψη.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Χμ θα σου βάλω ένα ερώτημα.
Μια μεικτη παρέα είναι σε ένα μπαράκι και τα πινουν. Κοπέλα από την παρέα πίνει πιο πολύ και μεθαει κάπως. Ντυμένη ελαφρά, λόγω ποτού πιο εξωστρεφής, χορεύει, κάνει χαβαλέ κτλ. Έρχεται η ώρα να φύγουν. Ένας από την παρέα λέει θα την πάω εγώ σπίτι. Στην επιστροφή της την πέφτει. Εκείνη δεν ανταποκρίνεται. Αυτός συνεχίζει πιο επίμονα, του λέει ότι δεν θέλει. Εκμεταλλευομενος την αδυναμία της για περαιτέρω αντίσταση έρχεται σε επαφή μαζί της χωρίς τη συναίνεση της. Ειναι βιασμός;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι βιασμός αλλά αυτός έχει διαταραχή στη λίμπιντο. Ο,τι και να το πεις, αυτό θα πάει να κάνει. Οι συμβουλές θα βοηθήσουν μόνο ενισχυτικά.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:00Χμ θα σου βάλω ένα ερώτημα.
Μια μεικτη παρέα είναι σε ένα μπαράκι και τα πινουν. Κοπέλα από την παρέα πίνει πιο πολύ και μεθαει κάπως. Ντυμένη ελαφρά, λόγω ποτού πιο εξωστρεφής, χορεύει, κάνει χαβαλέ κτλ. Έρχεται η ώρα να φύγουν. Ένας από την παρέα λέει θα την πάω εγώ σπίτι. Στην επιστροφή της την πέφτει. Εκείνη δεν ανταποκρίνεται. Αυτός συνεχίζει πιο επίμονα, του λέει ότι δεν θέλει. Εκμεταλλευομενος την αδυναμία της για περαιτέρω αντίσταση έρχεται σε επαφή μαζί της χωρίς τη συναίνεση της. Ειναι βιασμός;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι διαταραχή στη λίμπιντο έχει;AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:03Είναι βιασμός αλλά αυτός έχει διαταραχή στη λίμπιντο. Ο,τι και να το πεις, αυτό θα πάει να κάνει. Οι συμβουλές θα βοηθήσουν μόνο ενισχυτικά.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:00Χμ θα σου βάλω ένα ερώτημα.

Ας γυρίσουμε στο παράδειγμα. Λοιπόν είναι βιασμός. Αυτός ο τύπος πιστεύεις θα βγει να βιάσει οποία γυναίκα βρεθεί μπροστά του;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν γονιό που να είπε το στο αγόρι του ότι "οκ, δεν είναι και τίποτα φοβερό να βιάζεις".EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 13:56Εννοείται, Αλλα αυτό είναι το μισό στόρι. Γιατι αν ο αλλος δεν έχει μάθει το σεβασμό στον άνθρωπο, τι γίνεται; Όποτε στο παιδί σου μαθαίνεις τόσο το σεβασμό, όσο και την αυτοσυντήρηση/άμυνα. Αυτό σημαίνει οτι η ιδέα των φεμι να μάθουμε στους γιους μας να μη βιάζουν/παρενοχλούν αντι να μάθουμε στις κόρες μας να προσέχουν, είναι εσφαλμένη. Θα μάθουμε και στους γιους μας να μη βιάζουν, αλλά επειδή ζούμε στον πλανήτη γη θα μάθουμε κ στις κόρες μας να προσέχουν.
Εσείς;
Οι φέμι απλώς είναι δικαιωματίστριες που αποποιούνται κάθε ευθύνη.
Όλοι οι δικαιωματιστές τα ίδια επιχειρήματα έχουν. Ποτέ δεν ευθύνονται για κάτι, για όλα φταίει η κακούργα κενωνία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς. Το θέμα είναι τα όρια.
Από τη στιγμή λοιπόν που είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι άντρες είναι επιρρεπείς στα τσιγκλίσματα, μήπως πρέπει να τεθούν και κάποια όρια στο τσίγκλισμα;
Γιατί αν δεν τίθενται και παίζει το ότι "εγώ έχω δικαίωμα να σε τσιγκλάω όσο θέλω κι εσύ έχεις υποχρέωση να το δέχεσαι και να σταματάς όταν εγώ θέλω" αυτό είναι διαταραχή της λίμπιντο στις γυναίκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν χρειάζεται να το πει ευθέως. Αρκεί και τοΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:08Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν γονιό που να είπε το στο αγόρι του ότι "οκ, δεν είναι και τίποτα φοβερό να βιάζεις".EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 13:56Εννοείται, Αλλα αυτό είναι το μισό στόρι. Γιατι αν ο αλλος δεν έχει μάθει το σεβασμό στον άνθρωπο, τι γίνεται; Όποτε στο παιδί σου μαθαίνεις τόσο το σεβασμό, όσο και την αυτοσυντήρηση/άμυνα. Αυτό σημαίνει οτι η ιδέα των φεμι να μάθουμε στους γιους μας να μη βιάζουν/παρενοχλούν αντι να μάθουμε στις κόρες μας να προσέχουν, είναι εσφαλμένη. Θα μάθουμε και στους γιους μας να μη βιάζουν, αλλά επειδή ζούμε στον πλανήτη γη θα μάθουμε κ στις κόρες μας να προσέχουν.
Εσείς;
Όλοι οι δικαιωματιστές τα ίδια επιχειρήματα έχουν. Ποτέ δεν ευθύνονται για κάτι, για όλα φταίει η κακούργα κενωνία.
"ρε αστες να λένε δεν θέλουν, όλες πουτσο θέλουν κι ας κάνουν τις δυσκολες"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό το λένε μόνον όσοι πηγαίνουν με εύκολες.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:16Δεν χρειάζεται να το πει ευθέως. Αρκεί και τοΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:08Εγώ πάντως δεν ξέρω κανέναν γονιό που να είπε το στο αγόρι του ότι "οκ, δεν είναι και τίποτα φοβερό να βιάζεις".EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 13:56
Εννοείται, Αλλα αυτό είναι το μισό στόρι. Γιατι αν ο αλλος δεν έχει μάθει το σεβασμό στον άνθρωπο, τι γίνεται; Όποτε στο παιδί σου μαθαίνεις τόσο το σεβασμό, όσο και την αυτοσυντήρηση/άμυνα. Αυτό σημαίνει οτι η ιδέα των φεμι να μάθουμε στους γιους μας να μη βιάζουν/παρενοχλούν αντι να μάθουμε στις κόρες μας να προσέχουν, είναι εσφαλμένη. Θα μάθουμε και στους γιους μας να μη βιάζουν, αλλά επειδή ζούμε στον πλανήτη γη θα μάθουμε κ στις κόρες μας να προσέχουν.
Εσείς;
"ρε αστες να λένε δεν θέλουν, όλες πουτσο θέλουν κι ας κάνουν τις δυσκολες"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι έχεις καταλάβει λάθος για τις γυναίκες; είναι υποχρεωμένες να εκπληρώσουν το σεξουαλικο σκοπό τους επειδή καβλωσε το αρσενικό; να τη παίξει να ξεκαβλώσει. Απλά και λιτά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:14Ακριβώς. Το θέμα είναι τα όρια.
Από τη στιγμή λοιπόν που είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι άντρες είναι επιρρεπείς στα τσιγκλίσματα, μήπως πρέπει να τεθούν και κάποια όρια στο τσίγκλισμα;
Γιατί αν δεν τίθενται και παίζει το ότι "εγώ έχω δικαίωμα να σε τσιγκλάω όσο θέλω κι εσύ έχεις υποχρέωση να το δέχεσαι και να σταματάς όταν εγώ θέλω" αυτό είναι διαταραχή της λίμπιντο στις γυναίκες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εύκολες σε τι;

[/quote]
Στο οτιδήποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος για τις γυναίκες. Και δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να υπερασπιστώ τις γυναίκες που γουστάρουν να προκαλούν γιατί τους τονώνει την αυτοπεποίθηση και μετά κλαίγονται επειδή δεν τις σεβάστηκαν.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:18Τι έχεις καταλάβει λάθος για τις γυναίκες; είναι υποχρεωμένες να εκπληρώσουν το σεξουαλικο σκοπό τους επειδή καβλωσε το αρσενικό; να τη παίξει να ξεκαβλώσει. Απλά και λιτά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:14Ακριβώς. Το θέμα είναι τα όρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπότε κατά τη γνώμη σου οποια προκαλεί την ιερή καβλα του αρσενικού, δικαιωματικά θα βιαστεί σωστά;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:26Δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος για τις γυναίκες. Και δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να υπερασπιστώ τις γυναίκες που γουστάρουν να προκαλούν γιατί τους τονώνει την αυτοπεποίθηση και μετά κλαίγονται επειδή δεν τις σεβάστηκαν.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:18Τι έχεις καταλάβει λάθος για τις γυναίκες; είναι υποχρεωμένες να εκπληρώσουν το σεξουαλικο σκοπό τους επειδή καβλωσε το αρσενικό; να τη παίξει να ξεκαβλώσει. Απλά και λιτά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:14
Ακριβώς. Το θέμα είναι τα όρια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αναλόγως το μέγεθος της διαταραχής.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:06Τι διαταραχή στη λίμπιντο έχει;AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:03Είναι βιασμός αλλά αυτός έχει διαταραχή στη λίμπιντο. Ο,τι και να το πεις, αυτό θα πάει να κάνει. Οι συμβουλές θα βοηθήσουν μόνο ενισχυτικά.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 23:00
Χμ θα σου βάλω ένα ερώτημα.
Μια μεικτη παρέα είναι σε ένα μπαράκι και τα πινουν. Κοπέλα από την παρέα πίνει πιο πολύ και μεθαει κάπως. Ντυμένη ελαφρά, λόγω ποτού πιο εξωστρεφής, χορεύει, κάνει χαβαλέ κτλ. Έρχεται η ώρα να φύγουν. Ένας από την παρέα λέει θα την πάω εγώ σπίτι. Στην επιστροφή της την πέφτει. Εκείνη δεν ανταποκρίνεται. Αυτός συνεχίζει πιο επίμονα, του λέει ότι δεν θέλει. Εκμεταλλευομενος την αδυναμία της για περαιτέρω αντίσταση έρχεται σε επαφή μαζί της χωρίς τη συναίνεση της. Ειναι βιασμός;όλοι οι άντρες λίγο να σας τσιγκλισουν(ή και όχι) διαταράσσεται η λίμπιντο σας, να μη πω τι διαταράσσεται ακριβώς. Το θέμα είναι τα όρια.
Ας γυρίσουμε στο παράδειγμα. Λοιπόν είναι βιασμός. Αυτός ο τύπος πιστεύεις θα βγει να βιάσει οποία γυναίκα βρεθεί μπροστά του;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός εδώ τώρα θεωρείται καλλιτέχνης;
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2023, 21:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 199 Απαντήσεις
- 8031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
08 Ιούλ 2023, 17:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θεωρείται η Ελλάδα χώρα με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά;
από Antipnevma » 30 Μάιος 2023, 11:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
30 Μάιος 2023, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιταλία:Νέος νόμος, η παρένθετη μητρότητα θα θεωρείται έγκλημα «όπως η παιδοφιλία»
από georgebi » 27 Σεπ 2023, 21:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 92 Απαντήσεις
- 2566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
28 Σεπ 2023, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Κωνσταντινος Μητσοτακης θεωρειται ενας απο τους ποιο σπουδαιους πολιτικους?
από Στρακαστρουκας » 13 Οκτ 2023, 02:41 » σε Ιστορία - 44 Απαντήσεις
- 1347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
15 Οκτ 2023, 11:46
-