Ποιο είναι βιασμός αγόρι μου γλυκό; να μπαλαμουτιαζεσαι με τον άλλο;hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:43Α, στην μία περίπτωση είναι βιασμός, στην άλλην δεν είναι τίποτα. Πολύ προχωρημένες οι απόψεις σου.Naida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:40Από τη στιγμή που θα σου πει η αλλη/ος στοπ, δεν θέλω και συνεχίζεις παρόλο που δεν συναινεί στη συνέχεια είναι βιασμός.hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:39
Μέχρι βιασμός μπορεί να είναι. Δουλευόμαστε τώρα μεταξύ μας;
Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε ότι θέλει θα το παίξει, υποχρεωμένη είναι να σου κάτσει επειδή φόρεσε φούστα και το παίζει γκόμενα; ήμαρτον.hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:40'Εχει περίοδο και είναι αξύριστη και βγήκε με φουστίτσα στο μπαρ για να το παίξει γκόμενα; Μην έχει και πανούκλα;Cecily Anne έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:38Ρε μην το πάτε πολύ μακριά. Μπορεί να έχει περίοδο, μπορεί να είναι αξύριστη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, αν το παίζει γκόμενα ας παίξει χωρίς διαιτησία. Απλό είναι.Naida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:00Βρε ότι θέλει θα το παίξει, υποχρεωμένη είναι να σου κάτσει επειδή φόρεσε φούστα και το παίζει γκόμενα; ήμαρτον.hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:40'Εχει περίοδο και είναι αξύριστη και βγήκε με φουστίτσα στο μπαρ για να το παίξει γκόμενα; Μην έχει και πανούκλα;Cecily Anne έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:38Ρε μην το πάτε πολύ μακριά. Μπορεί να έχει περίοδο, μπορεί να είναι αξύριστη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε μα. Αν ερεθιστείς και δεν σου κάτσει η άλλη σε βιάζει...Naida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:59Ποιο είναι βιασμός αγόρι μου γλυκό; να μπαλαμουτιαζεσαι με τον άλλο;hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:43Α, στην μία περίπτωση είναι βιασμός, στην άλλην δεν είναι τίποτα. Πολύ προχωρημένες οι απόψεις σου.
Τι δεν κατάλαβες;
Νέο άρθρο του Χελετζένιου ποινικού κώδικα:
"Βιασμός είναι η γενετήσια πράξη που δεν προχωρά εξαιτίας της μη συναίνεσης του άλλου".
Δηλαδή ή που του κάθεσαι επειδή άναψε ή βιασμός. Φαντάσου να υπήρχε και κουλτούρα βιασμού στην Ελλάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:02Ε, αν το παίζει γκόμενα ας παίξει χωρίς διαιτησία. Απλό είναι.Naida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:00Βρε ότι θέλει θα το παίξει, υποχρεωμένη είναι να σου κάτσει επειδή φόρεσε φούστα και το παίζει γκόμενα; ήμαρτον.hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:40
'Εχει περίοδο και είναι αξύριστη και βγήκε με φουστίτσα στο μπαρ για να το παίξει γκόμενα; Μην έχει και πανούκλα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ρε συ υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι, που δεν σχετίζονται με καμία ατζέντα. Μπορεί να είστε στην αρχή μιας γνωριμίας που πάει πιο σιγά το πράγμα, μπορεί να έχει περίοδο, μπορεί να είναι αξύριστη, μπορεί να την χάλασε κάτι εκείνη την ώρα, μπορεί να μην την ενδιαφέρει το one night stand, αλλά να της αρέσουν τα προκαταρκτικά, μπορεί να φιλάς τέλεια, να γούσταρε, αλλά να μην ήταν σε φάση σεξ, ξέρω κι εγώ; Αν κάτσουμε μέχρι αύριο, θα βρούμε διάφορους λόγους που κάποιος γουστάρει φιλιά και χάδια, αλλά δεν έχει όρεξη για σεξ.panos291 έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:49Εμενα παντως με ενδιαφέρει η αποψη των γυναικων στο θεμα. Ποιος ειναι ο λογος που δεν θα θελατε σεξ και θα μενατε στα προκαταρκτικα ή τελος παντων πως το εξηγειτε? Μιλαω για περιπτωση που δεν εχει κανει κατι στραβο ο αλλος και δεν παιζει περιοδο.
Απο την δικη μου οπτικη γωνια παντως, αυτο δεν γινεται να συμβεί απο αντρα οποτε δεν μπορώ να το καταλαβω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- EKPLIKTIKOS
Μπορεί να την έπιασε κόψιμο στην πορεία. Εγώ είχα βγει κάποτε με μια πρώτο ραντεβού, τεσπα παμε για ποτό, μετά μπαίνουμε στο αμαξι να τη γυρίσω σπίτι κ με τάραξε στο βρωμερό κλανιδι η κλανιαρα. Μου έριξε μεσα στο αμαξι μου αυτή τη τζουφια την κλανια που βρωμάει πολύ φιλεpanos291 έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:49Εμενα παντως με ενδιαφέρει η αποψη των γυναικων στο θεμα. Ποιος ειναι ο λογος που δεν θα θελατε σεξ και θα μενατε στα προκαταρκτικα ή τελος παντων πως το εξηγειτε? Μιλαω για περιπτωση που δεν εχει κανει κατι στραβο ο αλλος και δεν παιζει περιοδο.
Απο την δικη μου οπτικη γωνια παντως, αυτο δεν γινεται να συμβεί απο αντρα οποτε δεν μπορώ να το καταλαβω.
Αυτό είναι τέχνη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:09Μπορεί να την έπιασε κόψιμο στην πορεία. Εγώ είχα βγει κάποτε με μια πρώτο ραντεβού, τεσπα παμε για ποτό, μετά μπαίνουμε στο αμαξι να τη γυρίσω σπίτι κ με τάραξε στο βρωμερό κλανιδι η κλανιαρα. Μου έριξε μεσα στο αμαξι μου αυτή τη τζουφια την κλανια που βρωμάει πολύ φιλεpanos291 έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:49Εμενα παντως με ενδιαφέρει η αποψη των γυναικων στο θεμα. Ποιος ειναι ο λογος που δεν θα θελατε σεξ και θα μενατε στα προκαταρκτικα ή τελος παντων πως το εξηγειτε? Μιλαω για περιπτωση που δεν εχει κανει κατι στραβο ο αλλος και δεν παιζει περιοδο.
Αυτό συζητάμε στο νήμα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Γνώρισες τον εσωτερικό της κόσμο όμως μπαμ μπαμ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:09Μπορεί να την έπιασε κόψιμο στην πορεία. Εγώ είχα βγει κάποτε με μια πρώτο ραντεβού, τεσπα παμε για ποτό, μετά μπαίνουμε στο αμαξι να τη γυρίσω σπίτι κ με τάραξε στο βρωμερό κλανιδι η κλανιαρα. Μου έριξε μεσα στο αμαξι μου αυτή τη τζουφια την κλανια που βρωμάει πολύ φιλεpanos291 έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:49Εμενα παντως με ενδιαφέρει η αποψη των γυναικων στο θεμα. Ποιος ειναι ο λογος που δεν θα θελατε σεξ και θα μενατε στα προκαταρκτικα ή τελος παντων πως το εξηγειτε? Μιλαω για περιπτωση που δεν εχει κανει κατι στραβο ο αλλος και δεν παιζει περιοδο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και ο Χελ αντίστοιχα, αν του συμβεί κάτι απ' όλα αυτά και δεν το προχωρήσει με την κοπέλα, θα πρέπει εκείνη να τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση επειδή είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να της κάτσει εφόσον το ξεκίνησε.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:08Ρε συ υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι, που δεν σχετίζονται με καμία ατζέντα. Μπορεί να είστε στην αρχή μιας γνωριμίας που πάει πιο σιγά το πράγμα, μπορεί να έχει περίοδο, μπορεί να είναι αξύριστη, μπορεί να την χάλασε κάτι εκείνη την ώρα, μπορεί να μην την ενδιαφέρει το one night stand, αλλά να της αρέσουν τα προκαταρκτικά, μπορεί να φιλάς τέλεια, να γούσταρε, αλλά να μην ήταν σε φάση σεξ, ξέρω κι εγώ; Αν κάτσουμε μέχρι αύριο, θα βρούμε διάφορους λόγους που κάποιος γουστάρει φιλιά και χάδια, αλλά δεν έχει όρεξη για σεξ.panos291 έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:49Εμενα παντως με ενδιαφέρει η αποψη των γυναικων στο θεμα. Ποιος ειναι ο λογος που δεν θα θελατε σεξ και θα μενατε στα προκαταρκτικα ή τελος παντων πως το εξηγειτε? Μιλαω για περιπτωση που δεν εχει κανει κατι στραβο ο αλλος και δεν παιζει περιοδο.
Πραγματικά συνέλθετε (για τον Χελ το λέω).
Έστω ότι το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ (γιατί μίλησε για στόχο να τον ερεθίσει χωρίς να είναι διατεθειμένη να προχωρήσει). Όντως θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσει αλλά σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι από την στιγμή που συνενεί κάποιος. Και επίσης δεν μπορείς να ξέρεις αν όντως το κάνει επίτηδες. Μπορεί στην πορεία να την χάλασε κάτι και να μην το παραδέχεται για τους δικούς της λόγους. Έλεος που θα τα βαφτίσουμε όλα σεξουαλική παρενόχληση.
stavmanr έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:03Ε μα. Αν ερεθιστείς και δεν σου κάτσει η άλλη σε βιάζει...Naida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:59Ποιο είναι βιασμός αγόρι μου γλυκό; να μπαλαμουτιαζεσαι με τον άλλο;hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:43
Α, στην μία περίπτωση είναι βιασμός, στην άλλην δεν είναι τίποτα. Πολύ προχωρημένες οι απόψεις σου.
Τι δεν κατάλαβες;
Νέο άρθρο του Χελετζένιου ποινικού κώδικα:
"Βιασμός είναι η γενετήσια πράξη που δεν προχωρά εξαιτίας της μη συναίνεσης του άλλου".
Ναι βέβαια, δεν το ξέρεις; άμα η γυναίκα ερεθιστει γίνεται ζώο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για να ανάψει κάτι χρειάζεται προσάναμμα.
Και γενικότερα, αν απευθύνεσαι στην κάτω κεφαλή είναι λίγο ως πολύ αφελές να περιμένεις ενεργοποίηση της πάνω, τη στιγμή που εσύ θέλεις.
Αυτά τα παιχνιδάκια έχουν ενδιαφέρον μόνον όταν παίζονται μεταξύ ζευγαριών.
Μεταξύ αγνώστων, έχουν ρίσκο. Το παίρνεις ή δεν το παίρνεις.
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα... η γυναίκα ήταν ταυρομάχος κι ο άντρας ταύρος...Naida έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:15
Ναι βέβαια, δεν το ξέρεις; άμα η γυναίκα ερεθιστει γίνεται ζώο.

Μπερδεύτηκα σε αυτό το νήμα.

Α το έκανες συγκεκριμένο βλέπω, μεταξύ αγνώστωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 17:17Για να ανάψει κάτι χρειάζεται προσάναμμα.
Και γενικότερα, αν απευθύνεσαι στην κάτω κεφαλή είναι λίγο ως πολύ αφελές να περιμένεις ενεργοποίηση της πάνω, τη στιγμή που εσύ θέλεις.
Αυτά τα παιχνιδάκια έχουν ενδιαφέρον μόνον όταν παίζονται μεταξύ ζευγαριών.
Μεταξύ αγνώστων, έχουν ρίσκο. Το παίρνεις ή δεν το παίρνεις.
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός εδώ τώρα θεωρείται καλλιτέχνης;
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2023, 21:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 199 Απαντήσεις
- 8039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
08 Ιούλ 2023, 17:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θεωρείται η Ελλάδα χώρα με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά;
από Antipnevma » 30 Μάιος 2023, 11:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 1323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
30 Μάιος 2023, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιταλία:Νέος νόμος, η παρένθετη μητρότητα θα θεωρείται έγκλημα «όπως η παιδοφιλία»
από georgebi » 27 Σεπ 2023, 21:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 92 Απαντήσεις
- 2604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
28 Σεπ 2023, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Κωνσταντινος Μητσοτακης θεωρειται ενας απο τους ποιο σπουδαιους πολιτικους?
από Στρακαστρουκας » 13 Οκτ 2023, 02:41 » σε Ιστορία - 44 Απαντήσεις
- 1347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
15 Οκτ 2023, 11:46
-