Καρπουζι με φετα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Καρπουζι με φετα
Λογικα πρεπει να μας ηρθε απο Ανατολη μερια αυτο καθως θυμαμαι τον μακαριτη τον παππου μου που ηταν απο την Πολη καθε καλοκαιρι να τρωει καρπουζι με φετα και απο Σεπτεμβριο μηλο με φετα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
η ελληνικο η εβραικο .
Οι Εβραίοι έχουν τόσο αυστηρούς νόμους (Κασρούτ) για το ποια φαγητά απαγορεύεται να τρώγονται μαζί που μου φαίνεται δύσκολο
-
Kαρπουζι με χαλλουμι ειναι ο συνδυασμος,πρωτη φορα ακουω να το συνδυαζουν με φετα.
- perseus
παλιο οσο οι λασπες κουμπαρε
- wooded glade
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
1. Γιαούρτι με μέλι είναι κορυφαίος συνδυασμός.hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 01:21Γιαούρτι με μέλι και τυρί με καρπούζι είναι ό,τι πιο αηδιαστικό έχει σκεφτεί ο αρρωστημένος εγκέφαλος κάποιου ανθρώπου και έγινε μόδα.
2. Καρπούζι με φέτα είναι απλά θεϊκό.
3. Σταμάτα να κλέβεις ιδέες για άβαταρ.
Δεν ξέρω τι εννοείς με το "εξωτερικό" που λες, αλλά αν αναφέρεσαι σε τίποτα Αγγλίες, Γερμανίες, Φινλανδίες, Μογγολίες και τα ρέστα, προτιμώ χίλιες φορές να στηρίξω τις επιλογές χωρών που τα καρπούζια φυτρώνουν ακόμα και σε γλάστρες και η κατανάλωσή τους είναι τέτοια που κοστίζουν πιο λίγο κι από το νερό, παρά αυτών που τα αγοράζεις με τη φέτα, τυλιγμένα σε αεροπλάστ και με φιόγκο από πάνω σαν έδεσμα... if you get my point.paul25 έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 01:32Στο εξωτερικο δε το τρωνε οπως το τρωμε εμεις πχ φετα και καρπουζι και τελος, αλλα φτιαχνουν ολοκληρη συνταγη με μεντες, σιροπια κλπ το μετατρεπουν σε ενα ειδος γλυκου και το τρωνε. Αυτο το ξερο καρπουζι+φετα μονο εμεις το τρωμε ετσι. Οι πιο ανωμαλοι ειναι οι Αιγυπτιοι, στο λινκ που ανεβασα το τρωνε οπως εμεις τη χωριατικη σαλατα που αντι για ντοματα εχει καρπουζι. Ειλικρινα, ποιος θα φαει καρπουζι με ελαιολαδο, ελιες, φετα και κρεμμυδι; Βιασμος της γλυκιας και υπεροχης γευσης του καρπουζιου.

- YouOnlyLiveOnce
Εχω δοκιμασει.Ουτε ξετρελαθηκα,ουτε αηδιασα,νταξει.
Προτιμω φετα με μελι
Προτιμω φετα με μελι

ηθελα να μπω να κοροιδεψω αυτους που τρωνε φετα με καρπουζι, αλλα μολις μου θυμησες οτι μικρος ετρωγα φετα με μελι, οποτε λεω να βγαλω το σκασμοYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 11:13Εχω δοκιμασει.Ουτε ξετρελαθηκα,ουτε αηδιασα,νταξει.
Προτιμω φετα με μελι

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
Φρουτα και Λαχανικά επιτρέπεται να συνδιαστούν με κρέας ή γαλα/τυρι/γιαουρτι στον Εβραικο Νομο.
Αυτο που δεν επιτρέπεται ειναι να συνδιαστει κρέας με γαλα/τυρι/γιαουρτι.
Πληροφοριακά εαν συνδιασεις κρέας π.χ. με μαρούλι το τοτε το μαρούλι παυει αυτομάτως να ειναι λαχανικό και γινεται κρέας και αυτο.
Η π.χ. εαν συνδιασεις καρπουζι με τυρί. Το καρπουζι παυει να ειναι φρούτο και γινεται και αυτο τυρι.
Τουλαχιστον στα μάτια της Τορά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- YouOnlyLiveOnce
Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 11:16ηθελα να μπω να κοροιδεψω αυτους που τρωνε φετα με καρπουζι, αλλα μολις μου θυμησες οτι μικρος ετρωγα φετα με μελι, οποτε λεω να βγαλω το σκασμοYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 11:13Εχω δοκιμασει.Ουτε ξετρελαθηκα,ουτε αηδιασα,νταξει.
Προτιμω φετα με μελι
Υπαρχουν και χειροτερα που τρωγαμε μικροι.. πχ αυγο ωμο με ζαχαρη

- perseus
και κακαο η αυγο ρουφηχτο ,για αυτο εγινα τετοιο παλληκαρι.Υπαρχουν και χειροτερα που τρωγαμε μικροι.. πχ αυγο ωμο με ζαχαρη:fp:
- George_V
Καλα πιες μουρουνολαδο και μετα το αυγό με ζαχαρη θα σου φαίνεται Μπλακ Φορεστ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 11:21Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 11:16ηθελα να μπω να κοροιδεψω αυτους που τρωνε φετα με καρπουζι, αλλα μολις μου θυμησες οτι μικρος ετρωγα φετα με μελι, οποτε λεω να βγαλω το σκασμοYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑10 Αύγ 2018, 11:13Εχω δοκιμασει.Ουτε ξετρελαθηκα,ουτε αηδιασα,νταξει.
Προτιμω φετα με μελι
Υπαρχουν και χειροτερα που τρωγαμε μικροι.. πχ αυγο ωμο με ζαχαρη
- wooded glade
Το καρπούζι συνήθως το χτυπάμε για να δούμε αν είναι εντάξει.
Εγώ που έχω μελετήσει Chladny's images είμαι καλός σ' αυτό και δεν μου ξεφεύγει ποτέ, να πάρω κολοκύθα.
Μιά μέρα λοιπόν στο East End του Λονδίνου πάω να πάρω ένα. Εκεί έχει μόνο τα σκούρα τα στρογγυλά και δεν έχει τα elongated τα δικά μας αλλά τέλος πάντων. Το χτυπάω λοιπόν και τα αβγά οι μανάβηδες μου βάζουν τις φωνές "hey mate, you 're not supposed to knock on the watermelons, ger off". Η απάτη του μπρέξι έγινε κατανοητή σ' εμένα από τότε.
Εγώ που έχω μελετήσει Chladny's images είμαι καλός σ' αυτό και δεν μου ξεφεύγει ποτέ, να πάρω κολοκύθα.
Μιά μέρα λοιπόν στο East End του Λονδίνου πάω να πάρω ένα. Εκεί έχει μόνο τα σκούρα τα στρογγυλά και δεν έχει τα elongated τα δικά μας αλλά τέλος πάντων. Το χτυπάω λοιπόν και τα αβγά οι μανάβηδες μου βάζουν τις φωνές "hey mate, you 're not supposed to knock on the watermelons, ger off". Η απάτη του μπρέξι έγινε κατανοητή σ' εμένα από τότε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ν' αγοράζετε μια φέτα καρπούζι ρε τζίψιζ, που μου θέλετε και ολόκληρο.
από Kauldron » 23 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
23 Ιούλ 2024, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 30 Ιούλ 2023, 00:48 » σε Μαγειρική - 455 Απαντήσεις
- 16725 Προβολές
-