Για πες.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:47Αν το κάνεις έχω να σου προτείνω κρεμούλα για τους ερεθισμούς.hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:46Γενικά δεν ξυρίζω τα παπάρια μου.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 16:43Μπορεί να φόραγε κολλητό παντελόνι εξίσου σέξυ. Επίσης ναι, αν πχ είσαι αξύριστη στην ευαίσθητη περιοχή, άνετα βάζεις φούστα. Εσύ για να βάλεις βερμούδα, ξυρίζεις τα παπάρια σου; Χέσε μας αλήθεια.
Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη
Και μετά την διείσδυση. Το "όχι" είναι όχι σε κάθε περίπτωση. Δεν θέλει άλλο, σταματάς. Το αν θα επιλέξεις ξαναβρεθείτε, είναι άλλη συζήτηση.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 10:55Ακριβώς. Και γυμνοί στο κρεββάτι να είναι λίγο πριν την διείσδυση και του πει στοπ για όποιον λόγο , οφείλει να κάνει πίσω. Σεξ είναι, δεν πρόκειται να του δώσει το φιλι της ζωής και να εξαρτάται η ζωή του από αυτό.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 10:47"Όχι" έχει δικαίωμα να πει μια γυναίκα σε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε φάση και θα πρέπει να είναι απολύτως και άμεσα σεβαστό και αποδεκτό.
Μανούρα βέβαια μπορεί να υπάρξει μετά, και ενδεχομένως δικαιολογημένα, αλλά σε κάθε περίπτωση η οποιαδήποτε πράξη πρέπει να σταματήσει μαχαίρι με το που ακούσει ο άντρας "όχι".
Γιατί "με έπαιξε"; Κάποια στιγμή δεν ήθελε. ΟΚ δεν τρέχει τίποτα, σταματάμε.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:16Α δεν ήσουν πολύ μάγκας να προχωρήσεις πάρα τη θέληση της, αφού σε έπαιξε.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:09Πέρα από το καθαρό "όχι", υπάρχουν και άλλα σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα δεν συναινεί στην σεξουαλική πράξη, έστω κι αν δεν στο λέει ευθέως.
Κάποτε, την εποχή που ήμουν νεαρός, γνώρισα μια κοπελίτσα σ' ένα καλοκαιρινό μπαράκι. Έγινε παιχνίδι και καταλήξαμε τις πρώτες πρωινές ώρες με το αυτοκίνητο στο Καβούρι για τα περαιτέρω (καθότι οι εποχές εκείνες δύσκολες και πού φράγκα για ξενοδοχείο).
Ενώ είχαμε προχωρήσει, αντιλήφθηκα ότι έκλαιγε. Σταμάτησα αμέσως. Αποδείχτηκε ότι το (ημιτελές) σεξάκι μας ήταν εκδίκηση για τον τύπο με τον οποίο είχε δεσμό και την είχε κερατώσει. Κάπου όμως η κοπέλα το μετάνιωσε. Καθίσαμε στο αυτοκίνητο, κουβεντιάσαμε μέχρι που ξημέρωσε και την πήγα στο σπίτι της.
Το σεξ είναι παιχνίδι εγκεφαλικό και πρέπει να το απολαμβάνουν εξίσου και οι δυο.
(ξέρω ότι πολλοί θα θεωρήσουν την ιστορία μούφα, αλλά δεν έχει σημασία)
Δεν είναι αγαθοεργία το σεξ, ούτε διεκπεραιωτική διαδικασία. Πρέπει να το θέλουν και να το ευχαριστιούνται και οι δυο. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν πήγα ποτέ σε πόρνες. Το βρίσκω φτηνιάρικο και χυδαίο, από πλευράς μου, να πληρώσω κάποια για να εκτονωθώ πάνω της.
Τι να σου πω, εδώ οι απόψεις διίστανται.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:23Γιατί "με έπαιξε"; Κάποια στιγμή δεν ήθελε. ΟΚ δεν τρέχει τίποτα, σταματάμε.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:16Α δεν ήσουν πολύ μάγκας να προχωρήσεις πάρα τη θέληση της, αφού σε έπαιξε.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:09Πέρα από το καθαρό "όχι", υπάρχουν και άλλα σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα δεν συναινεί στην σεξουαλική πράξη, έστω κι αν δεν στο λέει ευθέως.
Κάποτε, την εποχή που ήμουν νεαρός, γνώρισα μια κοπελίτσα σ' ένα καλοκαιρινό μπαράκι. Έγινε παιχνίδι και καταλήξαμε τις πρώτες πρωινές ώρες με το αυτοκίνητο στο Καβούρι για τα περαιτέρω (καθότι οι εποχές εκείνες δύσκολες και πού φράγκα για ξενοδοχείο).
Ενώ είχαμε προχωρήσει, αντιλήφθηκα ότι έκλαιγε. Σταμάτησα αμέσως. Αποδείχτηκε ότι το (ημιτελές) σεξάκι μας ήταν εκδίκηση για τον τύπο με τον οποίο είχε δεσμό και την είχε κερατώσει. Κάπου όμως η κοπέλα το μετάνιωσε. Καθίσαμε στο αυτοκίνητο, κουβεντιάσαμε μέχρι που ξημέρωσε και την πήγα στο σπίτι της.
Το σεξ είναι παιχνίδι εγκεφαλικό και πρέπει να το απολαμβάνουν εξίσου και οι δυο.
(ξέρω ότι πολλοί θα θεωρήσουν την ιστορία μούφα, αλλά δεν έχει σημασία)
Δεν είναι αγαθοεργία το σεξ, ούτε διεκπεραιωτική διαδικασία. Πρέπει να το θέλουν και να το ευχαριστιούνται και οι δυο. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν πήγα ποτέ σε πόρνες. Το βρίσκω φτηνιάρικο και χυδαίο, από πλευράς μου, να πληρώσω κάποια για να εκτονωθώ πάνω της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν το εκανε σε μενα, ουτε καν για να διαολοστειλω, απλως για να αρχισω να τρεχω μακρια, χωρις αλλη λεξη. αλλα επειδη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα δεν ξερει και για τι παει γυρευοντας. μπορει να της βγει σε πολυ κακο.
αν ηταν ανθρωπος της εμπιστοσυνης μου, δε θα συμβουλευα "συνεχισε οπως το πας, το πολυ να σε διαολοστειλει κανεις". θα συμβουλευα "κοψε τις μαλακιες, πας γυρευοντας να βρεθεις σε κανα ζορικο λουκι"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ο '' οποιος λογος '' ειναι ουσιαστικα η αθλιοτητα του χειρισμου σαν οπλο του σεξΝαύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:17Και μετά την διείσδυση. Το "όχι" είναι όχι σε κάθε περίπτωση. Δεν θέλει άλλο, σταματάς. Το αν θα επιλέξεις ξαναβρεθείτε, είναι άλλη συζήτηση.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 10:55Ακριβώς. Και γυμνοί στο κρεββάτι να είναι λίγο πριν την διείσδυση και του πει στοπ για όποιον λόγο , οφείλει να κάνει πίσω. Σεξ είναι, δεν πρόκειται να του δώσει το φιλι της ζωής και να εξαρτάται η ζωή του από αυτό.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 10:47"Όχι" έχει δικαίωμα να πει μια γυναίκα σε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε φάση και θα πρέπει να είναι απολύτως και άμεσα σεβαστό και αποδεκτό.
Μανούρα βέβαια μπορεί να υπάρξει μετά, και ενδεχομένως δικαιολογημένα, αλλά σε κάθε περίπτωση η οποιαδήποτε πράξη πρέπει να σταματήσει μαχαίρι με το που ακούσει ο άντρας "όχι".
συνηθισμενη κατασταση - για γελια ειναι - με το που το επιχειρουν η μονη αντιδραση ειναι ηρεμα κ αμεσα χωρις συζητηση η ληξη κ απομακρυνση
συνηθως επανερχονται μετα απο ημερες - ετοιμες για ολα - καλες περιπτωσεις για να ριχνεις κανα μπουτζο στο εντελως φλου
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:33αν το εκανε σε μενα, ουτε καν για να διαολοστειλω, απλως για να αρχισω να τρεχω μακρια, χωρις αλλη λεξη. αλλα επειδη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα δεν ξερει και για τι παει γυρευοντας. μπορει να της βγει σε πολυ κακο.
αν ηταν ανθρωπος της εμπιστοσυνης μου, δε θα συμβουλευα "συνεχισε οπως το πας, το πολυ να σε διαολοστειλει κανεις". θα συμβουλευα "κοψε τις μαλακιες, πας γυρευοντας να βρεθεις σε κανα ζορικο λουκι"
Κι αν αυτή η φάση που λες συμβεί 10 φορές, άναψε-σβήσε, δεν φταίει η γυναίκα (που είναι σίγουρα βλαμμένη όπως το είπες), αλλά ο άντρας που θέλει σώνει και καλά να πηδήξει την βλαμμένη. Αυτό δεν είναι σεξ, ρε φίλε, είναι βασανιστήριο.
Άντε την πρώτη φορά την πιάσανε οι ανασφάλειες. ΟΚ, γυναίκα είναι, περίεργες οι συνδέσεις.
Αλλά την δεύτερη/τρίτη/τέταρτη φορά (εννοείται στην ίδια φάση), παναπεί ότι είναι ούφο η κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πρηξαρχιδίαση: "Εντάξει κοπέλα μου, κατάλαβα: δεν είσαι έτοιμη. Σήκω να ντυθούμε και να σε πάω αν θες σπίτι σου και χάσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό μου, θα με υποχρεώσεις"
Γυρεύοντας για βιασμό πάνε μόνον οι βιαστές.
θα τα πω και σε σενα καμμια χιλιαδα φορες;Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:40Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:33αν το εκανε σε μενα, ουτε καν για να διαολοστειλω, απλως για να αρχισω να τρεχω μακρια, χωρις αλλη λεξη. αλλα επειδη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα δεν ξερει και για τι παει γυρευοντας. μπορει να της βγει σε πολυ κακο.
Κι αν αυτή η φάση που λες συμβεί 10 φορές, άναψε-σβήσε, δεν φταίει η γυναίκα (που είναι σίγουρα βλαμμένη όπως το είπες), αλλά ο άντρας που θέλει σώνει και καλά να πηδήξει την βλαμμένη. Αυτό δεν είναι σεξ, ρε φίλε, είναι βασανιστήριο.
Άντε την πρώτη φορά την πιάσανε οι ανασφάλειες. ΟΚ, γυναίκα είναι, περίεργες οι συνδέσεις.
Αλλά την δεύτερη/τρίτη/τέταρτη φορά (εννοείται στην ίδια φάση), παναπεί ότι είναι ούφο η κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πρηξαρχηδίαση: "Εντάξει κοπέλα μου, κατάλαβα: δεν είσαι έτοιμη. Σήκω να ντυθούμε και να σε πάω αν θες σπίτι σου και χάσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό μου, θα με υποχρεώσεις"

ναι, καμμια δικαιολογια. χωρις εξαιρεση. παει αυτο. το λυσαμε. τελος.και σαφως πρεπει να ξερει καθε αντρας οτι η θεση του ειναι στη στενη αν διαφωνει με αυτο.
την αλλη πλευρα, τη γυναικεια, πως πρεπει να την αντιμετωπισουμε; αν ειναι φιλη, συγγενης μας, η απλως μια που διαβαζει τις κοτσανες που γραφουμε στο νετ, πως πρεπει να την αντιμετωπισουμε;, τι συμβουλη θα της δωσουμε;
καλα το πας, κανενας κινδυνος, οι αντρες ειναι υποχρεωμενοι να κοψουν στο οχι, οποτε ειναι και απολυτως βεβαιο οτι θα το κανουν.
η
κοψε τις μαλακιες, γιατι πας γυρευοντας και αργα η γρηγορα θα πεσεις σε κανα καθικι και θα κλαις.
εσυ τι νομιζεις;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς. Δεν υπάρχει χειρότερο γαμήσι απο το παρακαλετό. Ακομα και το πεσμενοπουτσιλίκι του άλλου ή η κολπική ξηρότητα της άλλης ή ό,τι άλλο αντίστοιχο, ειναι σαφώς λιγότερο χειρότερα (καθώς αποτελούν πρακτικά προβλήματα, αποκαθιστώντας το σεξ, όχι συναισθηματικά, αλλά πρακτικά αδύνατον) από το να παρακαλάς για να γαμήσεις. Ακομα και να το κανεις, δεν προκειται να το χαρεις με την καμία, σου βγαίνει ξινό.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:40Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:33αν το εκανε σε μενα, ουτε καν για να διαολοστειλω, απλως για να αρχισω να τρεχω μακρια, χωρις αλλη λεξη. αλλα επειδη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα δεν ξερει και για τι παει γυρευοντας. μπορει να της βγει σε πολυ κακο.
Αλλά την δεύτερη/τρίτη/τέταρτη φορά (εννοείται στην ίδια φάση), παναπεί ότι είναι ούφο η κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πρηξαρχιδίαση: "Εντάξει κοπέλα μου, κατάλαβα: δεν είσαι έτοιμη. Σήκω να ντυθούμε και να σε πάω αν θες σπίτι σου και χάσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό μου, θα με υποχρεώσεις"
Μάθετε μπαλίτσα από τον ναύτη ρε.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:40Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:33αν το εκανε σε μενα, ουτε καν για να διαολοστειλω, απλως για να αρχισω να τρεχω μακρια, χωρις αλλη λεξη. αλλα επειδη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα δεν ξερει και για τι παει γυρευοντας. μπορει να της βγει σε πολυ κακο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε τέτοιες "συμβουλές" (που συνήθως μεταφράζονται σε πίκα).Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:48θα τα πω και σε σενα καμμια χιλιαδα φορες;Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:40Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:33
αν το εκανε σε μενα, ουτε καν για να διαολοστειλω, απλως για να αρχισω να τρεχω μακρια, χωρις αλλη λεξη. αλλα επειδη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα δεν ξερει και για τι παει γυρευοντας. μπορει να της βγει σε πολυ κακο.
Αλλά την δεύτερη/τρίτη/τέταρτη φορά (εννοείται στην ίδια φάση), παναπεί ότι είναι ούφο η κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πρηξαρχηδίαση: "Εντάξει κοπέλα μου, κατάλαβα: δεν είσαι έτοιμη. Σήκω να ντυθούμε και να σε πάω αν θες σπίτι σου και χάσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό μου, θα με υποχρεώσεις"
ναι, καμμια δικαιολογια. χωρις εξαιρεση. παει αυτο. το λυσαμε. τελος.και σαφως πρεπει να ξερει καθε αντρας οτι η θεση του ειναι στη στενη αν διαφωνει με αυτο.
την αλλη πλευρα, τη γυναικεια, πως πρεπει να την αντιμετωπισουμε; αν ειναι φιλη, συγγενης μας, η απλως μια που διαβαζει τις κοτσανες που γραφουμε στο νετ, πως πρεπει να την αντιμετωπισουμε;, τι συμβουλη θα της δωσουμε;
καλα το πας, κανενας κινδυνος, οι αντρες ειναι υποχρεωμενοι να κοψουν στο οχι, οποτε ειναι και απολυτως βεβαιο οτι θα το κανουν.
η
κοψε τις μαλακιες, γιατι πας γυρευοντας και αργα η γρηγορα θα πεσεις σε κανα καθικι και θα κλαις.
εσυ τι νομιζεις;
Το μόνο σωστό είναι πως το "όχι" ισχύει σε κάθε περίπτωση.
μαλλον ισχυει.vantono έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:50
Ακριβώς. Δεν υπάρχει χειρότερο γαμήσι απο το παρακαλετό. Ακομα και το πεσμενοπουτσιλίκι του άλλου ή η κολπική ξηρότητα της άλλης ή ό,τι άλλο αντίστοιχο, ειναι σαφώς λιγότερο χειρότερα (καθώς αποτελούν πρακτικά προβλήματα, αποκαθιστώντας το σεξ, όχι συναισθηματικά, αλλά πρακτικά αδύνατον) από το να παρακαλάς για να γαμήσεις. Ακομα και να το κανεις, δεν προκειται να το χαρεις με την καμία, σου βγαίνει ξινό.
και το μαλλον παει στο οτι νομιζω οτι το παρακαλετο γαμησι ειναι ενας μυθος, δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα.
κανεις δε γαμησε με παρακαλια.
Σωστό, αλλά ξέρεις τι συμβαίνει;vantono έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:50Ακριβώς. Δεν υπάρχει χειρότερο γαμήσι απο το παρακαλετό. Ακομα και το πεσμενοπουτσιλίκι του άλλου ή η κολπική ξηρότητα της άλλης ή ό,τι άλλο αντίστοιχο, ειναι σαφώς λιγότερο χειρότερα (καθώς αποτελούν πρακτικά προβλήματα, αποκαθιστώντας το σεξ, όχι συναισθηματικά, αλλά πρακτικά αδύνατον) από το να παρακαλάς για να γαμήσεις. Ακομα και να το κανεις, δεν προκειται να το χαρεις με την καμία, σου βγαίνει ξινό.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:40Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:33
Στις γυναίκες το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό (λένε, κι έχουν δίκιο, ότι αν θες καλό σεξ με μια γυναίκα, πρώτα πρέπει να γμσεις το μυαλό της), στους άντρες -ή σε κάποιους άντρες- είναι κυρίως ζωικό.
Σού λέει: βρήκα την ευκαιρία να τον μπήξω; Βρε ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΗΞΩ κι ας με κάνει χότζα!
Δεν είναι έτσι, φιλαράκι. Καλύτερα μπήξ' τον στη χούφτα σου, πιο καλά θα περάσεις

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός εδώ τώρα θεωρείται καλλιτέχνης;
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2023, 21:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 199 Απαντήσεις
- 8039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
08 Ιούλ 2023, 17:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θεωρείται η Ελλάδα χώρα με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά;
από Antipnevma » 30 Μάιος 2023, 11:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 1322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
30 Μάιος 2023, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιταλία:Νέος νόμος, η παρένθετη μητρότητα θα θεωρείται έγκλημα «όπως η παιδοφιλία»
από georgebi » 27 Σεπ 2023, 21:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 92 Απαντήσεις
- 2603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
28 Σεπ 2023, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Κωνσταντινος Μητσοτακης θεωρειται ενας απο τους ποιο σπουδαιους πολιτικους?
από Στρακαστρουκας » 13 Οκτ 2023, 02:41 » σε Ιστορία - 44 Απαντήσεις
- 1347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
15 Οκτ 2023, 11:46
-