Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 12:42
Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 12:31
Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 12:15
Καλό είναι καμιά φορά να δίνεις αβάτζο, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μείνεις με την στέκα στο χέρι.
αν δωσεις αβαντσο, ειναι σιγουρο οτι θα μεινεις με τη στεκα στο χερι.
να παιζεις στα ισια.
Διαφωνώ. Το σεξ είναι τέχνη, δεν είναι καλαφάτισμα.
Αν γουστάρεις μια γυναίκα (και δεν μιλάω για περίπτωση βλαμμένης, σαν κι αυτή που έγραψες πιο πάνω, 10 φορές άναψε-σβήσε στην ίδια φάση), θα δώσεις όσα αβάτζα χρειαστεί. Εγώ λέω ότι πρώτα καυλώνει το μυαλό μιας γυναίκας και μετά το μνι της. Κι αν χρειαστεί λίγη δουλίτσα παραπάνω, να γυρίσεις δηλαδή σπίτι πρησμένος από μερικά ραντεβού επειδή δεν ήταν ακόμα έτοιμη, δεν τρέχει τίποτα. Η καλύτερη φάση το παιχνίδι αυτό είναι.
2 κορδονια αβαντσο ειναι να παιζεις με μειονεκτημα. να ξεκινας 200 μετρα πισω σε αγωνα δρομου. δεν το μπορω το αδικο. θελω στα ισια.
τι καβλωνει πρωτο και δευτερο δεν εχω γνωμη, δεν εχω μουνι για να ξερω, ουτε εχει τυχει να μου πει καποια που εχει.

αλλο αυτο που λες. χρονο να δωσεις. για την ακριβεια δεν δινεις, ας παρει αυτη οσο χρονο χρειαζεται. κι αν πραγματι δεν ειναι ετοιμη η υπαρχει αλλος αληθινος λογος, ας παρει χιλια χρονια.
μα αν το κανει με σχεδιο, για πλακα, επειδη ειναι διασκεδαστικο να σε βλεπει να λιωνεις, χωρις η ιδια να εχει αληθινη καβλα (γιατι αν εχει, δεν μπορει να κρατηθει πολυ, συνηθως) ε, αντε μου στο γερο - διαολο.....