Ο πσι που είναι; ζει;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θα τον λυγίσουμε στο τέλος.
Εννοεί ότι μπορεί συνήθως τα έντονα συμπτώματα να παρουσιάζονται το πρώτο διήμερο αλλά υπάρχουν και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εκδηλωθούν σε 10-15 μέρες. Μεταξύ αυτών είναι και η θρόμβωση.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 22:59Τι εννοείς;enterprise-psi έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 22:51Έβαλα θερμόμετρο 36.9 rip
Όντως η γιατρός μου τα είπε όλα , και για την περίπτωση θρόμβωσης μέσω έντονων πόνων μέσα σε 15 ημέρες.
Δηλαδή μπορεί να αισθάνεσαι καλά και την 10η μέρα να πάθεις θρόμβωση; και πως θα καταλάβεις ότι πρέπει να πας νοσοκομείο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:28Εννοεί ότι μπορεί συνήθως τα έντονα συμπτώματα να παρουσιάζονται το πρώτο διήμερο αλλά υπάρχουν και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εκδηλωθούν σε 10-15 μέρες. Μεταξύ αυτών είναι και η θρόμβωση.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 22:59Τι εννοείς;enterprise-psi έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 22:51Έβαλα θερμόμετρο 36.9 rip
Όντως η γιατρός μου τα είπε όλα , και για την περίπτωση θρόμβωσης μέσω έντονων πόνων μέσα σε 15 ημέρες.
Αυτό είπαν και σε μένα και αυτό ακριβώς έγραφαν και οι οδηγίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο που πήρα.
Σε ευχαριστώ σταβ μου.stavmanr έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:22Χαίρομαι για πάρτη σου.sys3x έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:50Φίλε φως, σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι σύμμαχοι, δεν θα στα πολυλογίσω, σε ΑΚΡΙΒΩΣ δέκα ώρες μετά άρχισε να γαμιέται το είναι μου, δεν θα αναφερθώ στις ουσίες που πήρα για τον πονοκέφαλο (είναι αρκετά παράνομο μάλλον) αλλά να ξέρεις, δεν κάνουν τίποτα. Πόνος και κόπωση όπως ποτέ πριν, θέλω να πάρω τον κολλητό να του βρίσω τη μανούλα του αλλά δεν έχω κουράγιο. Από ότι κατάλαβα, αν δεν πεθάνω σήμερα, αύριο μεθαύριο θα είμαι μπέρκετ. Αυτά και kouragio.foscilis έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 22:06εμένα αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ και το είπα και σε άλλο θρεντ το πρωί πλαγίως είναι ότι δε στο λένε. Δηλαδή όταν ήρθε αυτό το πράγμα εννοείται χεστήκαμε πάνω μας. Όμως τελικά ήταν συνηθισμένες παρενέργειες. Τις βρήκα στις οδηγίες του φαρμάκου που υπάρχουν κάπου online καθώς και στις γενικές οδηγίες για τον εμβολιασμό που δίνουν οι Άγγλοι. Στα ελληνικά αντίστοιχες εκστρατείες εμβολιασμού που σε πληροφορούν online είναι η κυπριακή και η αυστραλιανή (έχει μετάφραση στα ελληνικά για κάποιο λόγο). Οι δικοί μας στα παπάρια τους. Υπογράφεις ένα χαρτί ότι ενημερώθηκες, να είναι τυπικά εντάξει. Δε πα να γαμηθούνε.
Εγώ θα το κάνω αύριο και ελπίζω να μη μου τα σκάσει άσχημα. Αλλά το θέμα είναι θα έπρεπε να σε ενημερώνουν από τη στιγμή που είναι κάτι που συμβαίνει περίπου στους μισούς και όχι στο 0.0τόσο%. Να ξέρεις τι να περιμένεις, να μη σε πιάσει πανικός μόνο και μόνο επειδή τρεις η ώρα νιώθεις ένα μπαλτά να σου καρφώνεται στο μέτωπο.
Ένας πονοκέφαλος 8-24 ωρών είναι συνήθως και κάποια δέκατα που σε λίγες περιπτώσεις γίνονται ...πόντοι.
Καλή ανοσία!
Γω ,το επαναλαμβάνω , ως σχεδόν ευπαθής ομάδα δεν έχω και πολλά περιθώρια για παρενέργειες. Θα κάνω εν ευθέτω χρόνω μερικές εξετάσεις πρώτα και μόνο αν δώσει το ΟΚ ο παθολόγος μου ,τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα.
Ε, γκούγκλισε για τα συμπτώματα της θρόμβωσης ρε Νάιδα.Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:29Δηλαδή μπορεί να αισθάνεσαι καλά και την 10η μέρα να πάθεις θρόμβωση; και πως θα καταλάβεις ότι πρέπει να πας νοσοκομείο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:28Εννοεί ότι μπορεί συνήθως τα έντονα συμπτώματα να παρουσιάζονται το πρώτο διήμερο αλλά υπάρχουν και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εκδηλωθούν σε 10-15 μέρες. Μεταξύ αυτών είναι και η θρόμβωση.
Αυτό είπαν και σε μένα και αυτό ακριβώς έγραφαν και οι οδηγίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο που πήρα.
Να τονίσουμε ότι η θρόμβωση είναι από τα κύρια αίτια θανάτου όσων νοσηλεύονται σε ΜΕΘ λόγω Covid. Περίπου το 12,5% των ασθενών από Covid που εισάγονται σε ΜΕΘ και καταλήγουν, καταλήγουν λόγω θρόμβωσης.Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:29Δηλαδή μπορεί να αισθάνεσαι καλά και την 10η μέρα να πάθεις θρόμβωση; και πως θα καταλάβεις ότι πρέπει να πας νοσοκομείο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:28Εννοεί ότι μπορεί συνήθως τα έντονα συμπτώματα να παρουσιάζονται το πρώτο διήμερο αλλά υπάρχουν και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εκδηλωθούν σε 10-15 μέρες. Μεταξύ αυτών είναι και η θρόμβωση.
Μα αυτό είναι ακριβώς που δεν καταλαβαίνω με τίποτα. Το τι ακριβώς συγκρίνουν και με ποιο μέτρο το συγκρίνουν.
Μου ήρθε μήνυμα για νέες συσκευές στο 5G
θα σου γραφε η Γαλή για το θείο Γιάννη;sys3x έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:14Ευχαριστώ γατούλα, ΑΩ με βαρέσανε, το Θήτα κεφαλαίο παρακαλώ πολύ.ST48410 έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:54με πιο τρυπήθηκες;sys3x έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:50Φίλε φως, σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι σύμμαχοι, δεν θα στα πολυλογίσω, σε ΑΚΡΙΒΩΣ δέκα ώρες μετά άρχισε να γαμιέται το είναι μου, δεν θα αναφερθώ στις ουσίες που πήρα για τον πονοκέφαλο (είναι αρκετά παράνομο μάλλον) αλλά να ξέρεις, δεν κάνουν τίποτα. Πόνος και κόπωση όπως ποτέ πριν, θέλω να πάρω τον κολλητό να του βρίσω τη μανούλα του αλλά δεν έχω κουράγιο. Από ότι κατάλαβα, αν δεν πεθάνω σήμερα, αύριο μεθαύριο θα είμαι μπέρκετ. Αυτά και kouragio.
Καλή ανάρρωση. Ξεκουράσου και βάλε το θείο Γιάννη να παίζει...
*Ωχ, να τα μας... σε πέρασα για την γαλή από το άβαταρ...
Οκ. Το νανοτσιπάκι λειτουργεί.