Αυτό!

Αυτό!
Σώπα ρε, που τους έβγαλες όλους άχρηστους. Να μας πεις ποιον ψήφισες εσύ τότε ή αν δεν ψήφισες να πας να κυβερνήσεις εσύ με τους φίλους σου.
Για την Κυπρο δεν νομιζω οτι μπορουσε να την σωσει.Απο την στιγμη που ζουσε ακομα ο σοβιετικος αρχιεπισκοπος η αποφαση ηταν ειλημμενη.Ερμής έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 11:11Το νήμα λέει απο τη μεταπολίτευση ώς σήμερα.
Σκεφτείτε στην ουσία ποιος έχασε την Κύπρο και ποιος παρέδωσε αμαχητί τη χώρα στην πασοκική στρατιά.
Και κάπου εδώ να πω οτι με τα λύπης μου παραδέχομαι οτι ο Σαμαράς ήταν απο τους καλύτερους μεταπολιτευτικά. Με καλύτερο τον Μητσοτάκη.
Δλδ τι άλλο σκατό θα μπορούσε να φορτώσει,που δε το φόρτωσε;fagano3 έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 11:21
Για την Κυπρο δεν νομιζω οτι μπορουσε να την σωσει.Απο την στιγμη που ζουσε ακομα ο σοβιετικος αρχιεπισκοπος η αποφαση ηταν ειλημμενη.
Βγηκε απο το νατο,κατηργηση την βασιλεια,εκαψε τους φακελους των αριστερων,νομιμοποιησε το κκε,κρατικοποιησε επιχειρησεις.
Το χειροτερο ολων ειναι οτι επειδη ηταν ο ιδρυτης της νδ ουσιαστικα ευνουχησε την νδ να ειναι αιωνιως ενα κεντροαριστερο κομμα.
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 11:23Επίσης το νήμα έχει λάθος ερώτημα εντελώς. Άλλο άχρηστος, άλλο ανεπαρκής, άλλο επικίνδυνος. Δεν μπορεί να τα βάζεις όλα μαζί. Το καθένα από μόνο του θα άλλαζε κανονικά το αποτέλεσμα.
Ο άχρηστος και ο ανεπαρκής καταντάει τις περισσότερες φορές και επικίνδυνος, έτσι δεν είναι;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 11:23Επίσης το νήμα έχει λάθος ερώτημα εντελώς. Άλλο άχρηστος, άλλο ανεπαρκής, άλλο επικίνδυνος. Δεν μπορεί να τα βάζεις όλα μαζί. Το καθένα από μόνο του θα άλλαζε κανονικά το αποτέλεσμα.
Έγραψα ποιον ψήφισα. Επίσης, αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου πες το μου ευθέως. Δεν είναι ανάγκη να μου επιτίθεσαι σε όλα τα νήματα...Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 11:20Σώπα ρε, που τους έβγαλες όλους άχρηστους. Να μας πεις ποιον ψήφισες εσύ τότε ή αν δεν ψήφισες να πας να κυβερνήσεις εσύ με τους φίλους σου.
Είσαστε στρατευμένοι. Εμπαθείς. Πορωμένοι.
Ποιον λες;
Τον Παπανδρέου τον β'