Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 14 Μάιος 2021, 16:11

Beria έγραψε:
14 Μάιος 2021, 16:07
Gherschaagk έγραψε:
14 Μάιος 2021, 15:47
Τι μλκιες είναι αυτές;
Νομιζω ότι είναι αντιψεκ τέχνασμα.
Εβραιομασονοιαθεοι καταγγέλλουν ότι τα εμβόλια έχουν αγιασμό

Συρροή από αύριο ψεκ και χριστιανοβαρεμενων στα εμβολιαστικα κέντρα :smt005:
Ουάου.
Ζενίθεδρος έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
14 Μάιος 2021, 14:40
Ζενίθεδρος έγραψε:
14 Μάιος 2021, 14:22
Δεδομένης της θνησιμότητας αυτου του ιού και το οτι οι περισσότεροι τον περνάν με ελαφριά εως και καθόλου συμπτώματα, το να βαράει καποιος ένα τόσο δυνατό εμβόλιο, μοιάζει σαν να στήνεις συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων για να αντιμετωπίσεις ακοντιοβολισμό ιθαγενών. Εύχομαι ειλικρινά σε όλους όσους το κάνατε, να μην σας γαμησει το ανοσοποιητικό σε σημείο να χρειάζεται να παίρνετε εφ όρου ζωής ανοσοκατασταλτικα.
Δλδ οι Ινδοί τζάμπα καίγονται.
Υγειονομικώς ειναι γενικά καμένοι οι Ινδοί. Μήπως ομως θα πρέπει να κάνεις και καμια έξτρα δόση για τον εξάχειρο κόβιδα;
Έννοια σου και είμαι τακτοποιημένη εγώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 14 Μάιος 2021, 18:10

sys3x έγραψε:
14 Μάιος 2021, 14:07
Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Μάιος 2021, 14:03
Τελικά τα αντισώματα μου κατά τις πρώτες πρωίνές ώρες άρχισαν την επιχείρηση Καύση και Αλάτωση.

Κατά τις 3 το πρωί (13η ώρα) άρχισε πυρετός, δεν τον μέτρησα ποτέ αλλά έμεινα ξάγρυπνος. Τώρα (26η ώρα) νομίζω δεν έχω δέκατα μόνο αδυναμία. Το χέρι πονάει. Αλλά είμαι σκατά και από την έλλειψη ύπνου.
Αύριο τέτοια ώρα θα είσαι κομπλέ.
Έτσι :+1:

Το βράδυ λογικά θα κοιμηθείς σαν πουλάκι

Ζενίθεδρος έγραψε:
14 Μάιος 2021, 16:03

Απ' ό,τι άκουσα από γνωστούς μου, αφήνοντας κατα μέρους αυτά που λέγονται εδω μεσα σαν παρενέργειες, περισσότερο για συμπτώματα γρίπης φέρνουν και οχι απλου κρυολογήματος.
Ούτε γρίπη ούτε κρυολόγημα. Καταρχάς μιλαμε για κάτι που κρατάει ένα 24ωρο κατά βάση, και βασικα η οξεία φάση του πυρετού ενα 8ωρο. Τώρα τα δεκατακια νταξ, πριν τον κορωνοιο με δεκατακια πηγαίναμε κανονικά στις δουλειές μας, παίζαμε μπάλα, βγαίναμε για ποτό κτλ. Κ δεν εχεις συνάχι κ πονόλαιμο κ βήχα κτλ.

Άβαταρ μέλους
The Great Leader

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Great Leader » 14 Μάιος 2021, 19:37

Μόλις γύρισα. Πέρα το χέρι, έχει μουδιάσει και ελαφρά η αριστερή πλευρά του σώματος μου. Μίλησα με τον γιατρό, άλλα μου είπε μάλλον νευρική αντίδραση.

Πάμε γερά! :8)

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Μάιος 2021, 20:30

Σήμερα το μεσημέρι θυμήθηκε το χέρι μου να κοκκινίσει γύρω από το εμβόλιο :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 14 Μάιος 2021, 20:38

Τελικά τα αντισώματα μου κατά τις πρώτες πρωίνές ώρες άρχισαν την επιχείρηση Καύση και Αλάτωση.

Κατά τις 3 το πρωί (13η ώρα) άρχισε πυρετός, δεν τον μέτρησα ποτέ αλλά έμεινα ξάγρυπνος. Τώρα (26η ώρα) νομίζω δεν έχω δέκατα μόνο αδυναμία. Το χέρι πονάει. Αλλά είμαι σκατά και από την έλλειψη ύπνου.
:bravo:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 14 Μάιος 2021, 22:57

Gherschaagk έγραψε:
14 Μάιος 2021, 16:11
Ζενίθεδρος έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
14 Μάιος 2021, 14:40

Δλδ οι Ινδοί τζάμπα καίγονται.
Υγειονομικώς ειναι γενικά καμένοι οι Ινδοί. Μήπως ομως θα πρέπει να κάνεις και καμια έξτρα δόση για τον εξάχειρο κόβιδα;
Έννοια σου και είμαι τακτοποιημένη εγώ.
Μάλλον όχι. Πρέπει να κάνεις το εμβόλιο κάθε χρόνο.

https://www.in.gr/2021/05/14/greece/sot ... pna-metra/

Όπως θα έλεγε και ο Χουργιατς: Άιντε νέγροι μου... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 14 Μάιος 2021, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 14 Μάιος 2021, 23:01

Ζενίθεδρος έγραψε:
Δεδομένης της θνησιμότητας αυτου του ιού και το οτι οι περισσότεροι τον περνάν με ελαφριά εως και καθόλου συμπτώματα, το να βαράει καποιος ένα τόσο δυνατό εμβόλιο, μοιάζει σαν να στήνεις συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων για να αντιμετωπίσεις ακοντιοβολισμό ιθαγενών. Εύχομαι ειλικρινά σε όλους όσους το κάνατε, να μην σας γαμησει το ανοσοποιητικό σε σημείο να χρειάζεται να παίρνετε εφ όρου ζωής ανοσοκατασταλτικα.
Εναν απο 60 και πανω εσυ δηλαδη θα του προτεινες να μην κανει το εμβολιο;

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 14 Μάιος 2021, 23:08

Ζενίθεδρος έγραψε:
Ειλικρινά θα γίνω θεούσα. Προσεύχομαι για τον κόσμο και πραγματικά ελπίζω όλα να είναι ψεκασμένες θεωρίες και όσοι αντιδρούν/ούμε να έχουν/με άδικο. Ο χρόνος θα το δείξει.

Δεν παύω όμως να εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω εμβολιασμένους να το παίζουν ατρόμητοι, υπεράνω και να γράφουν στα τέτοια τους τα μέτρα. Στο τέλος θα κινδυνεύουμε απ' τους εμβολιασμένους. Αφού ρε φίλε, ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΑΣ, και μπορείς να καταλήξεις νοσοκομείο. Τι μου το παίζεις μάγκας και κυρίως γιατί το παρουσιάζουν σαν να είναι η μοναδική λύση σωτηρίας μας;

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 14 Μάιος 2021, 23:22

Και εμένα στην 13η ώρα ξεκίνησαν όλα( στην 11η χαιρομουν οτι την έβγαλα καθαρή και ξάπλωσα όλο χαρά.) Αν έχεις ακόμα σύμπτωματα στην 26η ώρα θα σου έχουν περάσει όλα :003:
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Μάιος 2021, 23:24

nowhere έγραψε:
14 Μάιος 2021, 14:45
τα σαμπινιον είναι λίγο ουδέτερα [ :xena: νομίζω ότι είμαι εκτός θέματος]
:smt005:

τσορίθοοοο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Μάιος 2021, 23:25

- Casper - έγραψε:
14 Μάιος 2021, 23:08
και κυρίως γιατί το παρουσιάζουν σαν να είναι η μοναδική λύση σωτηρίας μας;
Γιατί είναι. Οκ, ένα άτομο έχει κι άλλη λύση, μπορεί να φοράει μάσκες μια ζωή ή να κλειστεί στην υπόγα. Για την κοινωνία συνολικά όμως, αυτή είναι η λύση.
Gewponos90 έγραψε:
14 Μάιος 2021, 23:22

Και εμένα στην 13η ώρα ξεκίνησαν όλα( στην 11η χαιρομουν οτι την έβγαλα καθαρή και ξάπλωσα όλο χαρά.) Αν έχεις ακόμα σύμπτωματα στην 26η ώρα θα σου έχουν περάσει όλα :003:
Τώρα είμαι κομπλε, μετά το μεσημεριανό ύπνο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 14 Μάιος 2021, 23:27

14 Μάιος 2021, 23:25
- Casper - έγραψε:
Γιατί είναι. Οκ, ένα άτομο έχει κι άλλη λύση, μπορεί να φοράει μάσκες μια ζωή ή να κλειστεί στην υπόγα. Για την κοινωνία συνολικά όμως, αυτή είναι η λύση.
Γιατί, εσύ που έκανες το εμβόλιο δεν θα φοράς τώρα μάσκα και θα συνωστίζεσαι; :xena:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Μάιος 2021, 23:29

- Casper - έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:
Ειλικρινά θα γίνω θεούσα. Προσεύχομαι για τον κόσμο και πραγματικά ελπίζω όλα να είναι ψεκασμένες θεωρίες και όσοι αντιδρούν/ούμε να έχουν/με άδικο. Ο χρόνος θα το δείξει.

Δεν παύω όμως να εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω εμβολιασμένους να το παίζουν ατρόμητοι, υπεράνω και να γράφουν στα τέτοια τους τα μέτρα. Στο τέλος θα κινδυνεύουμε απ' τους εμβολιασμένους. Αφού ρε φίλε, ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΑΣ, και μπορείς να καταλήξεις νοσοκομείο. Τι μου το παίζεις μάγκας και κυρίως γιατί το παρουσιάζουν σαν να είναι η μοναδική λύση σωτηρίας μας;
Θα σου πω εγώ γιατί:
Γιατί είναι μαλάκες κομπλέξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Μάιος 2021, 23:32

Δημοκρατικός έγραψε:
14 Μάιος 2021, 23:27
- Casper - έγραψε:
Γιατί, εσύ που έκανες το εμβόλιο δεν θα φοράς τώρα μάσκα και θα συνωστίζεσαι; :xena:
Όχι άμεσα, αλλά όταν τελειώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού και πέσουν και τα κρούσματα, ναι.
Ο Biden ήδη κατήργησε το mask mandate για τους εμβολιασμένους.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 14 Μάιος 2021, 23:33

14 Μάιος 2021, 23:32
Δημοκρατικός έγραψε:
14 Μάιος 2021, 23:27

Όχι άμεσα, αλλά όταν τελειώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού και πέσουν και τα κρούσματα, ναι.
Ο Biden ήδη κατήργησε το mask mandate για τους εμβολιασμένους.

Αυτο ηταν το πρωτο σοβαρο λαθος του Τζο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών