Domina-φεμινιστικόν biopic Λιβιάς Δρουσίλας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Domina-φεμινιστικόν biopic Λιβιάς Δρουσίλας
2 επεισόδια μέχρι τώρα, με άρεσε. High points¨στο 1ο επεισόδιο ο Λίβιος πάει για χέσιμο, και χρησιμοποιεί σωστά ένα xylospongium!- έχει μια μαυρούλα ονόματι Αντιγόνη, αλλά δεν είναι Ελληνίδα, είναι σκλάβα, Αιθίοψ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Domina-φεμινιστικόν biopic Λιβιάς Δρουσίλας
Το όνομα όμως υποδηλώνει ελληνική καταγωγή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
οι σκλάβοι ήτανε κατοικίδια. Ο,τι όνομα ήθελες τους έδινες. Πολλοί τους δίνανε ονόματα ηρώων και θεών, άλλοι τους λέγανε έρως ή πόθος, και άλλοι τους βγάζαν χαϊδευτικά σκατουλής ή σκατούλα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oτι ειπε ο Σενεκας.
Οι σκλάβοι δεν ειχαν νομικη υποσταση και μπορουσες να τους κανεις οτι θες. Υπηρξαν περιπτώσεις που αλλαζαν ονομα στο σκλαβο τους καθε μηνα π.χ. και αλλα πολλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Λίνο Βεντούρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Μλκ μου, να έχεις τον άλλο για κατοικίδιο και να τον κάνεις ότι θέλεις. Ακόμη και να τον κακοποιείς. Φρίκη.
'γω πάντως δεν τρολάρω, όντως, το σκατούλης και σκατούλα ήταν πολύ συχνά ονόματα, τα έρως και πόθος ήταν για τα σεξουαλικά pets, και τα μυθολογικά ονόματα αν τύχαινε να έχεις ιδιοκτήτη αρχαιογκαγκάGherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 09:58Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Μλκ μου, να έχεις τον άλλο για κατοικίδιο και να τον κάνεις ότι θέλεις. Ακόμη και να τον κακοποιείς. Φρίκη.
Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 09:58Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Μλκ μου το φαντάζεσαι να κάνεις τον άλλο ότι θες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- George_V
Μπορουσες να τον κανεις οτι θες και ο σκλάβος ως μη εχων νομικη υποσταση δε μπορουσε να σε καταγγείλει.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 09:58Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Στα ματια του Ρωμαικου νομου ο σκλάβος εξομοιωνόταν με "res" δλδ "αντικειμενο" οπως π.χ. ο καναπές η το κρεβάτι σου. Κατι που μπορουσες να αγοράσεις και να πουλησεις κατα το δοκουν και να του φερθεις οπως θες.
Βεβαια αργοτερα βγηκαν νομοι που προσπαθησαν να περιορισουν την αυθαιρεσια των κυριων στους σκλαβους τους αλλα αγνονηθηκαν σε μεγάλο βαθμο.
Ενας απο τους πολλους λογους που ο χριστιανισμος διαδόθηκε αστραπιαια στα κατώτερα στρωματα της Αυτοκρατοριας οπως σκλαβοι και γυναικες ηταν και αυτος.
Οταν η ζωη σου ειναι σκατα και σου υποσχεται καποιος οτι στην αλλη ζωη θα περνας καλα ειναι επομενο να πιστέψεις και να θες να πας στην αλλη ζωη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Κοιτα μπορει να ειχες μια τελειως σκατα μερα και αντι να ξεσπάσεις στη γυναικα η τα παιδια σου (βεβαια πολλες φορες στην τελικη ουτε αυτοι γλιτωναν) ξεσπάς στους σκλαβους σου.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 10:10Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 09:58Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Ε και αμα χαλασει κανενας απο την κακομεταχειριση τον πετάς και παιρνεις καινουριο...
"Γυναικαααα!! Κατι επαθε ο σκλάβος που μαγειρευει στην κουζινα!!!|
"Τι εχει?"
"Δεν ξέρω εχει πεσει κατω ξερός"
"Ε καλα μαλλον χάλασε... Πες στους αλλους να τον πανε εξω και πηγαινε μεχρι το σκλαβοπάζαρο στην Αγορα του Τραιανου να παρεις ενα καινουριο. Και γρηγορα για να μη κλεισουν γιατι δεν εχει αλλο ανοιχτο τετοια ωρα και να προφτάσει να μαγειρέψει. Α και που εισαι? Μη παρεις ελαττωματικο παλι σαν την αλλη φορα και τον γυριζουμε πισω!"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο αν του αρέσει.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 10:10Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 09:58Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Πολύ φοβάμαι πως οι περισσότεροι δεν το απολάμβαναν.