Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
- hellegennes
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα δεδομένα δεν είναι θέμα οπτικής. Η Γαλή απάντησε αρνητικά στο θέμα εμβολιασμού κατά της γρίπης στην λογική ότι δεν την θεωρεί επικίνδυνη, αλλά θεωρεί επικίνδυνο τον κορωνοϊό, που παίζουν στην ίδια τάξη μεγέθους όσον αφορά την θνητότητα. Δηλαδή 5000 νεκροί έναντι 4000 νεκρών δεν είναι αντικειμενικά σοβαρή διαφορά. Αν το ένα το θεωρείς αιτία εμβολιασμού, δεν μπορεί να μην θεωρείς και το άλλο ούτε είναι θέμα άποψης η επικινδυνότητα. Είναι θέμα δεδομένων.
Δεν μπορεί λοιπόν να έχει «ο καθένας τους δικούς του νεκρούς», γιατί το πόσοι πέθαναν από το Χ και πόσοι από το Ψ δεν είναι θέμα άποψης.
Δεν μπορεί λοιπόν να έχει «ο καθένας τους δικούς του νεκρούς», γιατί το πόσοι πέθαναν από το Χ και πόσοι από το Ψ δεν είναι θέμα άποψης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ότι έχεις γίνει κουραστικός, σαφώς και δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ως δεδομένο.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 01:25Καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα δεδομένα δεν είναι θέμα οπτικής. Η Γαλή απάντησε αρνητικά στο θέμα εμβολιασμού κατά της γρίπης στην λογική ότι δεν την θεωρεί επικίνδυνη, αλλά θεωρεί επικίνδυνο τον κορωνοϊό, που παίζουν στην ίδια τάξη μεγέθους όσον αφορά την θνητότητα. Δηλαδή 5000 νεκροί έναντι 4000 νεκρών δεν είναι αντικειμενικά σοβαρή διαφορά. Αν το ένα το θεωρείς αιτία εμβολιασμού, δεν μπορεί να μην θεωρείς και το άλλο ούτε είναι θέμα άποψης η επικινδυνότητα. Είναι θέμα δεδομένων.
Αλλά είναι η άποψη μου και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να την αλλάξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν έχω τι να πω, άρα είσαι κουραστικός. Δεν υπάρχει πιο ελεεινή απόκριση. Καλύτερα να μην απαντάς αν δεν έχεις κάτι να πεις.
Η άποψή σου, Γαλή μου, είναι ότι δεν σου αρέσει η ιδέα ότι η στάση σου είναι ασυνεπής, ακόμα και υποκριτική, και γι' αυτό την αποφεύγεις με ηλίθιες δικαιολογίες, τύπου «δεν εμβολιάζομαι από το Χ γιατί δεν θυμάμαι πότε νόσησα τελευταία φορά», λες και έχεις νοσήσει πολλές φορές από κορωνοϊό.
Θες να εμβολιαστείς; Δικαίωμά σου. Αλλά μην παριστάνεις ότι το κάνεις από κοινωνική συνείδηση ή για να προστατέψεις τους δικούς σου.
Η άποψή σου, Γαλή μου, είναι ότι δεν σου αρέσει η ιδέα ότι η στάση σου είναι ασυνεπής, ακόμα και υποκριτική, και γι' αυτό την αποφεύγεις με ηλίθιες δικαιολογίες, τύπου «δεν εμβολιάζομαι από το Χ γιατί δεν θυμάμαι πότε νόσησα τελευταία φορά», λες και έχεις νοσήσει πολλές φορές από κορωνοϊό.
Θες να εμβολιαστείς; Δικαίωμά σου. Αλλά μην παριστάνεις ότι το κάνεις από κοινωνική συνείδηση ή για να προστατέψεις τους δικούς σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο κόσμος εμβολιάζεται γιατί τον έχουν τρομάξει. Φοβάται μην νοσήσει βαριά. Μπορεί και να φοβάται ακόμα και για τους γονείς, παππούδες του. Ή ακόμα και επειδή θέλει να νιώσει πιο "ελεύθερος" με τα καινούρια μέτρα που συμπεριλαμβάνουν τον εμβολιασμό. Όλα αυτά ΔΕΚΤΑ και πολύ καλά κάνουν. Αλλά σίγουρα δεν το κάνουν για τον γείτονα. Είναι υποκριτικό σε μια τέτοια περίπτωση να ανεχόμαστε χαρακτηρισμούς ότι μας ενδιαφέρει μόνο η πάρτυ μας (δεν το διορθώνω επίτηδες
) όταν τηρούμε τα μέτρα παραπάνω απ' το κανονικό και πρωτίστως για τους άλλους την στιγμή που οι κατακριτές δεν έχουν βάλει άλλα κι' άλλα εμβόλια για να προστατέψουν κόσμο από άλλες ασθένειες αλλά χτυπιούνται για τους θανάτους του κόβιντ αποκλειστικά χαρακτηρίζοντας μας φονιάδες και σκουπίδια. Φονιάς και σκουπίδι δεν είσαι όταν δεν εμβολιάζεσαι για άλλες χιλιάδες θανάτους επειδή δεν έβαλες εμβόλια; Φυσικά και δεν κατακρίνω προσωπικά κάτι τέτοιο αλλά βγάζω το συμπέρασμα πως εσείς που μας κακοχαρακτηρίζετε σας ενδιαφέρει μόνο η πάρτυ σας γιατί τρομάξατε σε τέτοιο βαθμό με τον κόβιντ που δεν σας ενδιαφέρει οποιαδήποτε άλλη ασθένεια και θάνατοι "εξαιτίας σας". Φονιάδες (εν δυνάμει) είμαστε ΟΛΟΙ από την στιγμή που βγαίνουμε έξω από το σπίτι μας καθημερινά, για 1002 λόγους. Κατά τ' άλλα είναι βολικό να ρίχνουμε ευθύνες πάντα στους άλλους. Ο καθένας ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει και κρίνει καλύτερο και ας αφήσει τους υπόλοιπους να το χειριστούν και εκείνοι όπως νομίζουν καλύτερα.
Αυτά και χαιρετώ. 

SpoilerShow
Επειδή ρωτήθηκε τί ακριβώς με πείραξε και απαντάω επιθετικά να απαντήσω πως δεν στεναχωρέθηκα. Απλά θυμώνω που κάποιοι σκατόψυχοι δεν μπορούν να δουν καν την καμπούρα τους και κακοχαρακτηρίζουν άδικα τους άλλους, διαστρεβλώνουν νοήματα και απόψεις για να καλύψουν την δική τους σκατοψυχιά και παρτακισμό.

- Otto Weininger
Τελικά έχετε αποφασίσει οι αρνητές εμβολιασμού γιατί δεν θέλετε να εμβολιαστείτε και προτιμάτε να κάνετε αβαντες στον ιό ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν θέλουμε να βγάλουμε σέλφι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 18 Μάιος 2021, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
περιμένουμε επίδομα εμβολιασμούOtto Weininger έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:18Τελικά έχετε αποφασίσει οι αρνητές εμβολιασμού γιατί δεν θέλετε να εμβολιαστείτε και προτιμάτε να κάνετε αβαντες στον ιό ;

- Otto Weininger
Κάποια σοβαρή απάντηση;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Επειδή είμαστε παρτάκηδες και σκατόψυχοι. Ορίστε. Την πήρες την απάντηση.
Στον πραγματικό κόσμο βέβαια έχουμε 11.000 έναντι 0:hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 01:25Καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα δεδομένα δεν είναι θέμα οπτικής. Η Γαλή απάντησε αρνητικά στο θέμα εμβολιασμού κατά της γρίπης στην λογική ότι δεν την θεωρεί επικίνδυνη, αλλά θεωρεί επικίνδυνο τον κορωνοϊό, που παίζουν στην ίδια τάξη μεγέθους όσον αφορά την θνητότητα. Δηλαδή 5000 νεκροί έναντι 4000 νεκρών δεν είναι αντικειμενικά σοβαρή διαφορά.

- Dwarven Blacksmith
Από υπερβολικό αλτρουισμό απ'ότι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:18Τελικά έχετε αποφασίσει οι αρνητές εμβολιασμού γιατί δεν θέλετε να εμβολιαστείτε και προτιμάτε να κάνετε αβαντες στον ιό ;
Αν το εμβόλιο έχει παρανεργειες μακροχρόνια, αυτοί θα αποικήσουν τον πλανήτη. Σκατοζωη, 15 παιδιά ο καθένας για να ζήσουν τα 10 από τον υπερκοβιντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 18 Μάιος 2021, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Διότι φοβούνται το εμβόλιο και ελπίζουν να μην τους βρει ο ιός...

Παρατηρητής...
Έχω ξαναγράψει αρκετές φορές ότι είμαι σχεδόν ευπαθής ομάδα ( ιδιοπαθής υπέρταση και στην περίπτωση μου πολύ ιδιοπαθής) . Θα κάνω κάποιες εξετάσεις πρώτα μετά τη λήξη του σχολικού έτους και θα ακολουθήσω τη συμβουλή του παθολόγου μου.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σαν να μαλακώσες λιγάκι

Παρατηρητής...
φοβουνται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-