Μουδιασμα στη φτερνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Μουδιασμα στη φτερνα
Εδω και κανα 8μηνο άρχισε να μου δίνει μαχαιριές ο αχίλλειος τένοντας στο αριστερό πόδι. Δεν έδωσα σημασία, νόμιζα οτι με χτύπαγε το παπουτσι και πονος πέρασε σε ενα μήνα. Απο τοτε (δλδ κανα εξαμηνο) νιώθω ενα κομματι της φτέρνας μου μονίμως μουδιασμένο και δεν βλεπω καμια βελτιωση με το χρονο. Ειναι λιιιγο ενοχλητικό αλλα δεν με εμποδίζει να τρεχω/περπαταω.
Νομίζετε οτι πρέπει να το ελέγξω περαιτέρω;
Re: Μουδιασμα στη φτερνα
Τι παπούτσια φοράς;nick έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:40Εδω και κανα 8μηνο άρχισε να μου δίνει μαχαιριές ο αχίλλειος τένοντας στο αριστερό πόδι. Δεν έδωσα σημασία, νόμιζα οτι με χτύπαγε το παπουτσι και πονος πέρασε σε ενα μήνα. Απο τοτε (δλδ κανα εξαμηνο) νιώθω ενα κομματι της φτέρνας μου μονίμως μουδιασμένο και δεν βλεπω καμια βελτιωση με το χρονο. Ειναι λιιιγο ενοχλητικό αλλα δεν με εμποδίζει να τρεχω/περπαταω.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ειχα ενα ζευγαρι αθλητικά λιγο σκληρά που ισως ευθύνονται, αλλα απο τοτε μονο αθλητικά μαλακά και wfh.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:44Τι παπούτσια φοράς;nick έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:40Εδω και κανα 8μηνο άρχισε να μου δίνει μαχαιριές ο αχίλλειος τένοντας στο αριστερό πόδι. Δεν έδωσα σημασία, νόμιζα οτι με χτύπαγε το παπουτσι και πονος πέρασε σε ενα μήνα. Απο τοτε (δλδ κανα εξαμηνο) νιώθω ενα κομματι της φτέρνας μου μονίμως μουδιασμένο και δεν βλεπω καμια βελτιωση με το χρονο. Ειναι λιιιγο ενοχλητικό αλλα δεν με εμποδίζει να τρεχω/περπαταω.
Ειμαι σχεδόν ολη μερα σπίτι και το σημειο αυτο στη φτερνα το νιώθω σαν παγωμένο.
- Δημοκρατικός
Να φοράς τσουράπια στο σπίτι να μην παγώνουν οι φτέρνες σου.nick έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:49Ειχα ενα ζευγαρι αθλητικά λιγο σκληρά που ισως ευθύνονται, αλλα απο τοτε μονο αθλητικά μαλακά και wfh.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:44Τι παπούτσια φοράς;nick έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:40Εδω και κανα 8μηνο άρχισε να μου δίνει μαχαιριές ο αχίλλειος τένοντας στο αριστερό πόδι. Δεν έδωσα σημασία, νόμιζα οτι με χτύπαγε το παπουτσι και πονος πέρασε σε ενα μήνα. Απο τοτε (δλδ κανα εξαμηνο) νιώθω ενα κομματι της φτέρνας μου μονίμως μουδιασμένο και δεν βλεπω καμια βελτιωση με το χρονο. Ειναι λιιιγο ενοχλητικό αλλα δεν με εμποδίζει να τρεχω/περπαταω.
Ειμαι σχεδόν ολη μερα σπίτι και το σημειο αυτο στη φτερνα το νιώθω σαν παγωμένο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- NoMoreLice
Ναι, πήγαινε σε έναν νευρολόγο.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

Αυτο κανω, εχω αγορασει και παντόφλες που ειναι μάλλινες απο μεσα.Δημοκρατικός έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 13:01Να φοράς τσουράπια στο σπίτι να μην παγώνουν οι φτέρνες σου.
nick έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:49Ειχα ενα ζευγαρι αθλητικά λιγο σκληρά που ισως ευθύνονται, αλλα απο τοτε μονο αθλητικά μαλακά και wfh.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:44Τι παπούτσια φοράς;nick έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 12:40Εδω και κανα 8μηνο άρχισε να μου δίνει μαχαιριές ο αχίλλειος τένοντας στο αριστερό πόδι. Δεν έδωσα σημασία, νόμιζα οτι με χτύπαγε το παπουτσι και πονος πέρασε σε ενα μήνα. Απο τοτε (δλδ κανα εξαμηνο) νιώθω ενα κομματι της φτέρνας μου μονίμως μουδιασμένο και δεν βλεπω καμια βελτιωση με το χρονο. Ειναι λιιιγο ενοχλητικό αλλα δεν με εμποδίζει να τρεχω/περπαταω.
Περπατούσες πολύ; Διότι μου φαίνεται ότι κάπως το έχεις επιβαρύνει.
Είσαι υπέρβαρος; Στείλε μου μήνυμα, αν δεν θες να γνωστοποιήσεις τέτοια δεδομένα
Δοκίμασε το εξής. Πάρε ένα παγωμένο μπουκαλάκι με νερό. Βάλ'το κάτω από την φτέρνα και κάνε μαλάξεις μετακινώντας το πόδι σου μπρος πίσω. Σαν να ρολάρει. Για πέντε δέκα λεπτά.

Θα το δοκιμασω, μεχρι τωρα προσπαθούσα να το ζεστάνω το σημείο τρίβοντας το + χοντρες κάλτσες + μάλλινες παντόφλες που λεει και ο δημοκρατικος.
nick έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 15:34
Θα το δοκιμασω, μεχρι τωρα προσπαθούσα να το ζεστάνω το σημείο τρίβοντας το + χοντρες κάλτσες + μάλλινες παντόφλες που λεει και ο δημοκρατικος.

Απλά αν δεις να μην περνά, επισκέψου ορθοπαιδικό.