Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Μας έχει στριμώξει ο φίλος Χελληγενής. Καταρρέουμε στις αντιφάσεις μας.
Αυτα δεν μπορω να διαβαζω,τρελενομαι!hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 01:25Καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα δεδομένα δεν είναι θέμα οπτικής. Η Γαλή απάντησε αρνητικά στο θέμα εμβολιασμού κατά της γρίπης στην λογική ότι δεν την θεωρεί επικίνδυνη, αλλά θεωρεί επικίνδυνο τον κορωνοϊό, που παίζουν στην ίδια τάξη μεγέθους όσον αφορά την θνητότητα. Δηλαδή 5000 νεκροί έναντι 4000 νεκρών δεν είναι αντικειμενικά σοβαρή διαφορά. Αν το ένα το θεωρείς αιτία εμβολιασμού, δεν μπορεί να μην θεωρείς και το άλλο ούτε είναι θέμα άποψης η επικινδυνότητα. Είναι θέμα δεδομένων.
Δεν μπορεί λοιπόν να έχει «ο καθένας τους δικούς του νεκρούς», γιατί το πόσοι πέθαναν από το Χ και πόσοι από το Ψ δεν είναι θέμα άποψης.
Η γριπη εχει αυτους τους νεκρους που εχει τελοσπαντων,χωρις μετρα.
Ο κοβιντ ομως εχει περισσοτερη θνησιμοτητα ενω τηρουνται μετρα παραλληλα απιστευτα για μια πανδημια.
Ειναι κατι πρωτογνωρο για τον συγχρονο κοσμο και συ συγκρινεις ανομοια πραγματα τελειως.
Χωρια που πλεον η γριπη αναγνωριζεται απ'τον ανθρωπινο οργανισμο ενω ο κοβιντ ειναι αγνωστη ποσοτητα ακομη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
Ναι, έτσι είναι. Οι ιοί του κοινού κρυολογήματος (ανάμεσά τους και οι υπόλοιποι κορωνοϊοί) είναι συνολικά πιο επικίνδυνοι από την γρίπη, απλά είναι αδύνατον να εκτιμηθεί η επίπτωσή τους στους θανάτους και γιατί είναι πολλοί διαφορετικοί ιοί και γιατί δεν είναι εύκολο να γίνει η συσχέτιση της ίωσης με παρεπόμενο θάνατο. Στην τσιοδρομελέτη που παράθεσα, το μοντέλο εκτιμά και θανάτους από το κρύο, πράγμα στο οποίο αναφέρθηκα κι εγώ. Αυτοί οι θάνατοι από το κρύο είναι σε μεγάλο βαθμό θάνατοι από εποχικές ιώσεις και σε άλλον βαθμό θάνατοι από υποκείμενα νοσήματα που επιδεινώνονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Εδώ:
Finally, a model without the cross-basis matrix for temperature resulted in twice as many deaths attributable to influenza (all types) compared with the main model (4,552 vs 2,559 per year – Supplement S1 Figures 3 and 5).
Εποχικοί θάνατοι 4552· θάνατοι αποδιδόμενοι αποκλειστικά στην γρίπη 2559 (μέσος όρος 2013-2017).
Επίσης είναι πιο επικίνδυνο από άλλες απόψεις: προκαλεί μεγάλες απώλειες σε ώρες εργασίας, πολύ περισσότερες από ό,τι η γρίπη, γιατί η γρίπη έχει μάξιμουμ εξάπλωση 20%, ενώ οι ιοί του κρυολογήματος μπορεί να έχουν πολλαπλάσια εξάπλωση, πάνω και από το 100% (δηλαδή μέσο όρο πάνω από μια ίωση τον χρόνο ανά κάτοικο). Λογικό, γιατί είναι εκατοντάδες ιοί, όχι ένας. Πέραν αυτού, είναι σημαντική η πιθανότητα να οδηγήσουν σε πνευμονίες.
Εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς ετησίως, όχι εκατομμύρια. Παρότι έχει δώσει 3 πανδημίες στον 20ό αιώνα, όλες μεγαλύτερες του κορωνοϊού, με πολύ περισσότερα θύματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες εποχικές ιώσεις δεν έχουν κατά μέσο όρο περισσότερα θύματα, έμμεσα και άμεσα.
Είναι αναποτελεσματικά, δεν τα βγάζω εγώ. Έχουν χαμηλή αποτελεσματικότητα. Δεν σας εγκαλώ που δεν κάνετε εμβόλιο γρίπης, εγκαλώ όσους υστεριάζουν για την επιτακτική ανάγκη να κάνουν όλοι κορωνοεμβόλιο αλλά της γρίπης το έχουν χεσμένο, επειδή «η γρίπη δεν είναι επικίνδυνη».
Ποτέ δεν είπα ότι ο κορωνοϊός είναι ελαφρύτερος από την εποχική γρίπη γενικά. Έχω πει, βάσει των δεδομένων των οργανισμών υγείας, ότι η γρίπη έχει μεγαλύτερη θνητότητα στις ηλικίες κάτω των 40. Συνολικά όμως η γρίπη έχει θνητότητα 0,1-0,2% ενώ ο κορωνοϊός 0,3-0,5% και αν έχεις δει ποτέ να λέω κάπου κάτι διαφορετικό, περιμένω να μου το δείξεις.gassim έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 16:23Στα δε νούμερα ανάλογα με την περίπτωση χρησιμοποιείς όποια σε βολεύουν καλύτερα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αν θες να παρουσιάσεις την γρίπη ελαφρύτερη απο κρυολόγημα και τους αποδιδόμενους στην γρίπη θανάτους αν θέλεις να παρουσιάσεις τον κορονοϊό ελαφρύτερο απο την γρίπη.
Όσο για το άλλο, κάνεις λάθος. Έχω χρησιμοποιήσει τους επιβεβαιωμένους θανάτους από την γρίπη στην σύγκριση με το κρυολόγημα και όχι τα κρούσματα κι αυτό για την Ελλάδα και πριν δημοσιεύσει ο ΕΟΔΥ αναλυτικές εκτιμήσεις για τα περασμένα έτη, γιατί μέχρι εκείνην την στιγμή είχαμε την γενική εκτίμηση θνησιμότητας, που δίνει περίπου 1000-1200 θανάτους το έτος. Συνεχίζω δε, να λέω ότι είναι μικρή η θνητότητα της γρίπης και 3-5 φορές μεγαλύτερη αυτή του κορωνοϊού, ωστόσο πάλι μικρή.
Έχω ενημερωμένα όλα τα εμβόλια. Δεν φοβάμαι να κάνω δοκιμασμένα εμβόλια. Έχω εξηγήσει ότι διστάζω να κάνω το εμβόλιο της γρίπης μόνο γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε ετήσια διαδικασία για κάτι που έχει χαμηλή πιθανότητα να μου συμβεί. Του κορωνοϊού όμως δεν είναι απλώς νέα εμβόλια, είναι εμβόλια που βγήκαν με έκτακτες διαδικασίες αστραπή. Δεν τρελαίνομαι να το κάνω, πόσο μάλλον ετησίως.
Προτιμώ την πρόληψη, στην οποία ανέκαθεν έδινα έμφαση. Καθαριότητα, υγιεινή, αποστάσεις από αρρώστους. Θεωρώ ότι για τον χαμηλό κίνδυνο που παρουσιάζει ο κορωνοϊός, για την ώρα αρκεί. Cue: κανείς από το οικογενειακό μου περιβάλλον δεν έχει κολλήσει, το ίδιο και στο εργασιακό μου περιβάλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για εσένα συγκεκριμένα δεν είναι απαραίτητο. Και σκέτες οι δημοσιεύσεις σου αρκούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η γρίπη έχει αυτούς τους νεκρούς που έχει ΜΕ εμβόλια.Thor έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 17:09Αυτα δεν μπορω να διαβαζω,τρελενομαι!
Ο κοβιντ ομως εχει περισσοτερη θνησιμοτητα ενω τηρουνται μετρα παραλληλα απιστευτα για μια πανδημια.
Ειναι κατι πρωτογνωρο για τον συγχρονο κοσμο και συ συγκρινεις ανομοια πραγματα τελειως.
Χωρια που πλεον η γριπη αναγνωριζεται απ'τον ανθρωπινο οργανισμο ενω ο κοβιντ ειναι αγνωστη ποσοτητα ακομη.
Όσο για το πόσο τα μέτρα έχουν επηρεάσει την θνησιμότητα, αυτό ελέγχεται. Σίγουρα την επηρέασαν στο πρώτο κύμα, όταν ο ιός δεν είχε ακόμα εξαπλωθεί. Στα επόμενα κύματα όμως η εικόνα άλλαξε δραματικά. Γι' αυτό και η Ελλάδα με 6 μήνες κλειστά μαγαζιά, κινηματογράφους, γήπεδα, κτλ, έχει σχεδόν όσους νεκρούς έχει η Σουηδία, που σχεδόν δεν πήρε καθόλου μέτρα.
Αν η γρίπη αναγνωριζόταν από τον οργανισμό δεν θα είχαμε νεκρούς ούτε θα άλλαζε ετησίως το εμβόλιο. Υπάρχει ένας βαθμός προστασίας από προηγούμενα στελέχη που κυκλοφορούν αμετάλλακτα ή με μεταλλάξεις που δεν αρκούν για να γίνουν αγνώριστα και αυτή είναι μια από τις αιτίες που είναι εποχική η γρίπη: πέφτει σε φράγμα μετά από έναν βαθμό διείσδυσης (παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, όμως). Το ίδιο θα συμβεί, αν δεν έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει, και με τον κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή τους 100, στρογγυλοποιημένους σε 5.000 από εσέναhellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 17:28Η γρίπη έχει αυτούς τους νεκρούς που έχειThor έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 17:09Αυτα δεν μπορω να διαβαζω,τρελενομαι!
ΜΕ εμβόλια.
Ας παραβλέψουμε το γεγονός οτι εσύ δεν είσαι κάτω απο 40 και ας δούμε τα παρακάτω:hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 17:20Ναι, έτσι είναι. Οι ιοί του κοινού κρυολογήματος (ανάμεσά τους και οι υπόλοιποι κορωνοϊοί) είναι συνολικά πιο επικίνδυνοι από την γρίπη, απλά είναι αδύνατον να εκτιμηθεί η επίπτωσή τους στους θανάτους και γιατί είναι πολλοί διαφορετικοί ιοί και γιατί δεν είναι εύκολο να γίνει η συσχέτιση της ίωσης με παρεπόμενο θάνατο. Στην τσιοδρομελέτη που παράθεσα, το μοντέλο εκτιμά και θανάτους από το κρύο, πράγμα στο οποίο αναφέρθηκα κι εγώ. Αυτοί οι θάνατοι από το κρύο είναι σε μεγάλο βαθμό θάνατοι από εποχικές ιώσεις και σε άλλον βαθμό θάνατοι από υποκείμενα νοσήματα που επιδεινώνονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Εδώ:
Finally, a model without the cross-basis matrix for temperature resulted in twice as many deaths attributable to influenza (all types) compared with the main model (4,552 vs 2,559 per year – Supplement S1 Figures 3 and 5).
Εποχικοί θάνατοι 4552· θάνατοι αποδιδόμενοι αποκλειστικά στην γρίπη 2559 (μέσος όρος 2013-2017).
Επίσης είναι πιο επικίνδυνο από άλλες απόψεις: προκαλεί μεγάλες απώλειες σε ώρες εργασίας, πολύ περισσότερες από ό,τι η γρίπη, γιατί η γρίπη έχει μάξιμουμ εξάπλωση 20%, ενώ οι ιοί του κρυολογήματος μπορεί να έχουν πολλαπλάσια εξάπλωση, πάνω και από το 100% (δηλαδή μέσο όρο πάνω από μια ίωση τον χρόνο ανά κάτοικο). Λογικό, γιατί είναι εκατοντάδες ιοί, όχι ένας. Πέραν αυτού, είναι σημαντική η πιθανότητα να οδηγήσουν σε πνευμονίες.Εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς ετησίως, όχι εκατομμύρια. Παρότι έχει δώσει 3 πανδημίες στον 20ό αιώνα, όλες μεγαλύτερες του κορωνοϊού, με πολύ περισσότερα θύματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες εποχικές ιώσεις δεν έχουν κατά μέσο όρο περισσότερα θύματα, έμμεσα και άμεσα.Είναι αναποτελεσματικά, δεν τα βγάζω εγώ. Έχουν χαμηλή αποτελεσματικότητα. Δεν σας εγκαλώ που δεν κάνετε εμβόλιο γρίπης, εγκαλώ όσους υστεριάζουν για την επιτακτική ανάγκη να κάνουν όλοι κορωνοεμβόλιο αλλά της γρίπης το έχουν χεσμένο, επειδή «η γρίπη δεν είναι επικίνδυνη».Ποτέ δεν είπα ότι ο κορωνοϊός είναι ελαφρύτερος από την εποχική γρίπη γενικά. Έχω πει, βάσει των δεδομένων των οργανισμών υγείας, ότι η γρίπη έχει μεγαλύτερη θνητότητα στις ηλικίες κάτω των 40. Συνολικά όμως η γρίπη έχει θνητότητα 0,1-0,2% ενώ ο κορωνοϊός 0,3-0,5% και αν έχεις δει ποτέ να λέω κάπου κάτι διαφορετικό, περιμένω να μου το δείξεις.gassim έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 16:23Στα δε νούμερα ανάλογα με την περίπτωση χρησιμοποιείς όποια σε βολεύουν καλύτερα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αν θες να παρουσιάσεις την γρίπη ελαφρύτερη απο κρυολόγημα και τους αποδιδόμενους στην γρίπη θανάτους αν θέλεις να παρουσιάσεις τον κορονοϊό ελαφρύτερο απο την γρίπη.
Όσο για το άλλο, κάνεις λάθος. Έχω χρησιμοποιήσει τους επιβεβαιωμένους θανάτους από την γρίπη στην σύγκριση με το κρυολόγημα και όχι τα κρούσματα κι αυτό για την Ελλάδα και πριν δημοσιεύσει ο ΕΟΔΥ αναλυτικές εκτιμήσεις για τα περασμένα έτη, γιατί μέχρι εκείνην την στιγμή είχαμε την γενική εκτίμηση θνησιμότητας, που δίνει περίπου 1000-1200 θανάτους το έτος. Συνεχίζω δε, να λέω ότι είναι μικρή η θνητότητα της γρίπης και 3-5 φορές μεγαλύτερη αυτή του κορωνοϊού, ωστόσο πάλι μικρή.Έχω ενημερωμένα όλα τα εμβόλια. Δεν φοβάμαι να κάνω δοκιμασμένα εμβόλια. Έχω εξηγήσει ότι διστάζω να κάνω το εμβόλιο της γρίπης μόνο γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε ετήσια διαδικασία για κάτι που έχει χαμηλή πιθανότητα να μου συμβεί. Του κορωνοϊού όμως δεν είναι απλώς νέα εμβόλια, είναι εμβόλια που βγήκαν με έκτακτες διαδικασίες αστραπή. Δεν τρελαίνομαι να το κάνω, πόσο μάλλον ετησίως.
Προτιμώ την πρόληψη, στην οποία ανέκαθεν έδινα έμφαση. Καθαριότητα, υγιεινή, αποστάσεις από αρρώστους. Θεωρώ ότι για τον χαμηλό κίνδυνο που παρουσιάζει ο κορωνοϊός, για την ώρα αρκεί. Cue: κανείς από το οικογενειακό μου περιβάλλον δεν έχει κολλήσει, το ίδιο και στο εργασιακό μου περιβάλλον.
hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 10:29Κάνεις λάθος. Στην Ελλάδα που ο εμβολιασμός κατά της γρίπης είναι εξαιρετικά χαμηλός, ακόμη και στις ομάδες υψηλού κινδύνου, τα περιστατικά γρίπης που αναφέρονται από το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ελάχιστα. Π.χ. την περίοδο 2016-2017, αναφέρθηκαν 276 κρούσματα, με διάμεση ηλικία τα 71 έτη. Παρότι το 90% αυτών ήταν άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, μόλις το 21% αυτών ήταν εμβολιασμένοι, που θα πρέπει να σου λέει κάτι για την διείσδυση του εμβολιασμού κατά της γρίπης στην χώρα μας. Και παρ' όλα αυτά, είχαμε μόλις 276 σοβαρά κρούσματα, το 90% σε ηλικιωμένους.
Επίσης, η θνησιμότητα της γρίπης είναι εξαιρετικά χαμηλή. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα στοιχείο που να συνηγορεί στην άποψη ότι ο -σχεδόν ανύπαρκτος- εμβολιασμός στην χώρα μας έχει αποτρέψει χιλιάδες θανάτους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν θέλεις να κάνεις εμβόλιο είναι κακό. Κάθε άλλο. Απλά δεν είναι απαραίτητο.
hellegennes έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 00:31Ψιλομάταιο, γιατί η ανοσία αγέλης στην γρίπη είναι περίπου στο 40% και ετησίως εμβολιάζεται το 20-25% του πληθυσμού, πράγμα που δεν βλέπω να αλλάζει καθόλου σύντομα, γιατί η γρίπη είναι μια ασθένεια με μικρή εξάπλωση και εξαιρετικά μικρή θνησιμότητα.
Και κάπου εδώ κάνω μια επανάληψη.
Ακόμη και αν η φάση καταλήξει σε ρουά-ματ, ο εν λόγω δεν θα το αποδεχθεί ως γενόμενον, προχωρώντας άμεσα σε αμφισβήτηση του καθεστώτος της βασιλείας.
Το επαναλαμβάνω για να εστιάσω στη ματαιότητα αντιλόγου με τον συγκεκριμένο χρήστη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2021, 11:45
Έχει κουράσει αυτή η γενικολογία.
Κατά τα άλλα, παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των αντιεμβολιαστών/αντικαραντινιστών όλους αυτούς τους μήνες, έχω καταλήξει σε 3+1 βασικές κατηγορίες.
1. Οι τέρμα βλάκες με τα φωτόσπαθα.
2. Οι εθνοζαίοι. Αφορά σ' αυτούς που όντως αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα του ιού και τη χρησιμότητα των εμβολίων κλπ αλλά εστιάζουν μονίμως στην αντιπολιτευτική ρητορική και τα αντίστοιχα λάφυρα της, τύπου "η πανδημία είναι ευκαιρία". Θα πήγαινα στοίχημα ότι αρκετοί από αυτούς έχουν εμβολιασθεί ή έχουν κλείσει ήδη ραντεβού αλλά δεν το μαρτυράνε.
3. Οι τσαμπατζήδες δικαιωματιστές. Επίσης αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα, είναι οι πιο φοβικοί από όλες τις κατηγορίες αλλά προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέχρι να κάνουν εκείνοι το ΤΕΛΕΙΟ εμβόλιο και διεκδικούν συγχρόνως τα ίδια τετραγωνικά στο ελεύθερο πεδίο που θα δημιουργήσουν τα χαζά πειραματόζωα.
4. Ο hell. Aπό τη στιγμή που διάλεξε να μπει σ' αυτό το παιχνίδι με τα άσπρα πιόνια, θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι το τέλος του κόσμου.
ΥΓ. Αναφέρομαι στους αντιεμβολιαστές και αντικάτι γενικώς, που η στάση τους είναι προσωπική επιλογή και όχι ιατρική σύσταση.
Ακόμη και αν η φάση καταλήξει σε ρουά-ματ, ο εν λόγω δεν θα το αποδεχθεί ως γενόμενον, προχωρώντας άμεσα σε αμφισβήτηση του καθεστώτος της βασιλείας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
38 είμαι.
Νομίζω ότι για τα υπόλοιπα απάντησα και ξεκαθάρισα τι λέω και τι δεδομένα χρησιμοποιώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προφανώς κατανοείς όσα λέω. Απλά επιλέγεις να το ρίξεις στο Καλαματιανό. Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείς για την αξιοπιστία των λόγων σου;hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 16:51Δεν καταλαβαίνω καν τι λες. Ίσως εσύ χρειάζεται να τα ξαναδιαβάσεις γιατί δεν ξέρεις τι απαντάς και σε τι;Πασιφάη έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 14:10Έχει περισσότερο την έννοια της προστασίας του πληθυσμού το εμβόλιο, σε μεγάλη ηλικία, όχι ένεκα πανδημικής μορφής, όπως ισχυρίζεσαι. Και τα πιτσιρίκια κάνουν εμβόλια. Τί σημαίνει; Πως έχουμε πανδημία στις ασθένειες για τις οποίες εμβολιάζονται;hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 14:04Δεν άκουσες ποτέ πανδημία γρίπης; Μα η γρίπη επανέρχεται συστηματικά κάθε χρόνο σε όλην την υφήλιο. Πρακτικά είναι μια πανδημία που διαρκεί χιλιάδες χρόνια τώρα.
Διάβασε τι γράφεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ίσως το μπακαλόχαρτο να είναι χρησιμότερο στο τύλιγμα της φέτας, σε σχέση με τις δικές σου φαεινές τοποθετήσεις. Είσαι αναξιόπιστος συνομιλητής. Ας ασχοληθούν άλλοι, που έχουν διάθεση για τρολλάρισμα, ακόμη και στα σοβαρά.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 18:02
Νομίζω ότι για τα υπόλοιπα απάντησα και ξεκαθάρισα τι λέω και τι δεδομένα χρησιμοποιώ.
- hellegennes
Μόνο αυτά; Τίποτα άλλο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προφανώς. Όλοι σου επισημαίνουμε το γεγονός πως οι τοποθετήσεις σου χωλαίνουν κι εσύ επιμένεις. Τί περιμένεις; Να σου στήσουμε ανδριάντα μαλακίας;.
- hellegennes
Οι τοποθετήσεις μου συνοδεύονται από πρωτογενή δεδομένα αποκλειστικά από επίσημες πηγές, απέναντι σε «γνώμες». Θα προτιμήσω τα δεδομένα από τις γνώμες, μιας και αυτή είναι η μόνη ορθή επιστημονική πρακτική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-