Αλκοολουχα ποτα. Τι σας αρέσει να πινετε?
Re: Αλκοολουχα ποτα. Τι σας αρέσει να πινετε?
το καλύτερο είναι να ρίξεις το αναβράζον στο ουίσκι.Feindflug έγραψε: ↑01 Μάιος 2021, 19:57Μπορείς να το κουμπώνεις και από πριν, τύπε. Κάνει δουλειά.Νon4me έγραψε: ↑01 Μάιος 2021, 19:00Τα επινα ολα ( εκτος απο αψεντι ) για χρονια . Πλεον θεωρω τα πιο τιμια την μπυρα και το κρασι . και επειδη η μπυρα κανει μπυροκυλια εχω καταληξει στο κρασακι . Τουλαχιστο για το σωμα μου ειναι το μοναδικο που ακομη και αν πιω παραπανω ενα βραδυ την αλλη μερα ειμαι καλα για δουλεια και τα παντα χωρις να χρειαστει κουμπωμα αναβραζοντος αναλγητικου .
Ρε φίλε αυτό δεν το λες ελάχιστο αλκοόλ.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μάιος 2021, 10:06...
...
Όμως πίνω ελάχιστο αλκοόλ. Καμία δεκαριά μπύρες, 2-3 ποτήρια κρασί, 0-1 ποτήρια ουίσκι στην διάρκεια κάθε έτους περίπου.
Ένας άνθρωπος που απλά μεταλαμβάνει τακτικά,είναι αλκοολικός δίπλα σου!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μην είσθε επικριτικοί.
Σε κάποιους όντως αρέσουν τα ξινά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Όντως δεν πίνω σχεδόν καθόλου. Όταν πάμε σε μπυραρία για φαΐ θα πιω μια μπύρα. Ή αντίστοιχα όταν πάμε σε μαγαζί με κρασιά, 1 ποτήρι.waldorf έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 17:35Ρε φίλε αυτό δεν το λες ελάχιστο αλκοόλ.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μάιος 2021, 10:06...
...
Όμως πίνω ελάχιστο αλκοόλ. Καμία δεκαριά μπύρες, 2-3 ποτήρια κρασί, 0-1 ποτήρια ουίσκι στην διάρκεια κάθε έτους περίπου.
Ένας άνθρωπος που απλά μεταλαμβάνει τακτικά,είναι αλκοολικός δίπλα σου!
Σπίτι δεν πίνω αλκοόλ ποτέ, ουτε με το φαγητό. Σήμερα Πάσχα ας πούμε, δεν ήπια καθόλου αλκοόλ εγώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η σαμπάνια είναι το πιο καβλερο ποτό απλά πρέπει να βρεις το στυλ που σου αρέσει. Για παράδειγμα η Κρισταλ δε μ'αρέσει καθόλου ενώ η Ντομ είναι περισσότερο στο στυλ μου γιατί είναι πιο γλυκοπιοτη. Δεν είμαι καθόλου των extra brutSid Vicious έγραψε: ↑01 Μάιος 2021, 13:38Η σαμπάνια είναι πιστεύω πολύ υπερεκτιμημενη, χωρίς να είμαι και ειδικός. Έχω πιει dom perignon, crystal και moet και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται εκλεκτό ποτό. Αδιάφορο και άνευρο αλκοολούχο, ίσως να κάνω και λάθος και όντως ειναι εκλεκτο; Γνωρίζει κανείς περισσότερα περί σαμπανιων για να ενημερωσει;
Γενικά πίνω τα πάντα εκτός τσίπουρου άνευ και τεκιλας.
Μόνος θα πιω whisky από το Speyside με προτίμηση σε Balvenie και Cardhu, ρούμι, κονιακ/αρμανιακ/καλβαδος, αρωματικές βότκες. Το περισσότερο ένα δύο ποτα το μήνα και αν. Αυτό που παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους είναι το ποτήρι, πράγμα που δε το πίστευα μέχρι που το ένιωσα. Το κάθε ποτό θέλει το ειδικό ποτήρι του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ισχύει. Πχ και η κόκα κόλα θέλει λεπτό γυαλί. Εγώ την πίνω στης σαμπάνιας.Ερμής έγραψε: ↑03 Μάιος 2021, 11:10Η σαμπάνια είναι το πιο καβλερο ποτό απλά πρέπει να βρεις το στυλ που σου αρέσει. Για παράδειγμα η Κρισταλ δε μ'αρέσει καθόλου ενώ η Ντομ είναι περισσότερο στο στυλ μου γιατί είναι πιο γλυκοπιοτη. Δεν είμαι καθόλου των extra brutSid Vicious έγραψε: ↑01 Μάιος 2021, 13:38Η σαμπάνια είναι πιστεύω πολύ υπερεκτιμημενη, χωρίς να είμαι και ειδικός. Έχω πιει dom perignon, crystal και moet και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται εκλεκτό ποτό. Αδιάφορο και άνευρο αλκοολούχο, ίσως να κάνω και λάθος και όντως ειναι εκλεκτο; Γνωρίζει κανείς περισσότερα περί σαμπανιων για να ενημερωσει;
Μόνος θα πιω whisky από το Speyside με προτίμηση σε Balvenie και Cardhu, ρούμι, κονιακ/αρμανιακ/καλβαδος, αρωματικές βότκες. Το περισσότερο ένα δύο ποτα το μήνα και αν. Αυτό που παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους είναι το ποτήρι, πράγμα που δε το πίστευα μέχρι που το ένιωσα. Το κάθε ποτό θέλει το ειδικό ποτήρι του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κύριε πρέσβη μας κακομαθαινετε...Naida έγραψε: ↑03 Μάιος 2021, 11:20Ισχύει. Πχ και η κόκα κόλα θέλει λεπτό γυαλί. Εγώ την πίνω στης σαμπάνιας.Ερμής έγραψε: ↑03 Μάιος 2021, 11:10Η σαμπάνια είναι το πιο καβλερο ποτό απλά πρέπει να βρεις το στυλ που σου αρέσει. Για παράδειγμα η Κρισταλ δε μ'αρέσει καθόλου ενώ η Ντομ είναι περισσότερο στο στυλ μου γιατί είναι πιο γλυκοπιοτη. Δεν είμαι καθόλου των extra brutSid Vicious έγραψε: ↑01 Μάιος 2021, 13:38
Η σαμπάνια είναι πιστεύω πολύ υπερεκτιμημενη, χωρίς να είμαι και ειδικός. Έχω πιει dom perignon, crystal και moet και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται εκλεκτό ποτό. Αδιάφορο και άνευρο αλκοολούχο, ίσως να κάνω και λάθος και όντως ειναι εκλεκτο; Γνωρίζει κανείς περισσότερα περί σαμπανιων για να ενημερωσει;

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αναγκάστηκα, δεν το ήθελα. Έσπασε αυτό που την έπινα κανονικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαι γιατι δεν αγοράζεις καινουριο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κυριος Μακης
καλη φαση και το βερμουτ, ειχα πιει 2 μπουκαλια συνολικα οταν ειχα παει Μαδριτη για κατι μερες.
.
Κυκλοφορεί κάτι σαν κι αυτό στίς κάβες.....αλκοολούχο Kiwi ακτινίδιο.....
Μέ σπασμένο πάγο είναι υπεργαμάτο τό καλοκαίρι.....
.

.
Κυκλοφορεί κάτι σαν κι αυτό στίς κάβες.....αλκοολούχο Kiwi ακτινίδιο.....

Μέ σπασμένο πάγο είναι υπεργαμάτο τό καλοκαίρι.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Για αντερκοβερ φάση, βότκα με πορτοκαλάδα είναι το καλύτερο. Το πίνεις σιγά σιγά, και το κέφι στον εργασιακό σου χώρο ανεβαίνει, όπως είσαι και πιο ενεργητικός, σκέφτεσαι πιο γρήγορα, είσαι πιο θρασυς, πιο ευδιάθετος να πάρεις πρωτοβουλίες. Προσωπικά αν ήμουν λειτουργικός αλκοολικός, θα μπορούσα να κάνω οποίαδηποτε δουλειά, άσε που ο χρόνος περνάει σφαίρα. Αλλά δεν είμαι. Το χρησιμοποιώ όταν με στέλνουν να μοιράζω φυλλάδια σε καμία ζόρικη περιοχή, με πολλά μάγαζια η συνεργεία. Από εκεί που νηφάλιος είμαι ξενερωμενος και λέω τώρα "που να πηγαίνω στους ανθρώπους", όταν πίνω, μπουκαρω στα γραφεία και τα μοιράζω σαν τον Ιησού τα ψάρια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πιτσιρικάδες,άφραγκοι,πίναμε στα μπαρς ούζο με πορτοκάλι!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 18:25Για αντερκοβερ φάση, βότκα με πορτοκαλάδα είναι το καλύτερο. ...
Πόσο να έκανε το ούζο;Του `βαζες και πορτοκαλάδα μέσα και νόμιζες ότι έπινες κανονικό ποτό (και οι γύρω σου το ίδιο νόμιζαν).
Ωραία χρόνια..με δυό χιλιάρικα γινόμασταν ντίρλα και πουλάγαμε και μούρη!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32
-