Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 14:25

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:08
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 12:50
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 11:48

Ναι! Η λατρεία!

Το σπουδαίος επίσης δεν θα το κρίνεις εσύ. Τράβα δες τα πτυχία του. Ψεκασμένος βλάκας μωρέ. :003:
Ο καθένας είναι ελεύθερος να ενημερωθεί απ' όπου θέλει και να κάνει τις επιλογές του.

Προσωπικά δεν θα λυπηθώ κανέναν αρνητή που πέθανε από κόβιντ. Μόνο εκείνους που κόλλησε και νόσησαν εξαιτίας του.
Αυτό ακριβώς λέω κι' εγώ.

Λυπάμαι και εμένα που εισπνέω τον καπνό των καπνιστών, που με κολλάνε γρίπη αυτοί που δεν έκαναν εμβόλια και τώρα τρέχουν για τον κόβιντ κτλ. Λες και με το εμβόλιο δεν μπορούν να νοσήσουν άλλοι εξαιτίας τους, λες και ο κύριος λόγος που το βάζουν (σύμφωνα με τους ίδιους πάντα) δεν είναι το γιολάρισμα. Λες και δεν παραδέχεται μια μεγάλη μερίδα εμβολιασμένων πώς θα γράψει στα τέτοια της τα μέτρα. Άχου μωρέ οι ψυχούλες που εμβολιάζονται για το κοινό καλό.

Όχι κάτι έχεις παρεξηγήσει. Εγώ που εμβολιαστηκα κοίταξα τον κωλο μου. Οι ειδικοί μου είπαν ότι και να κολλήσω θα έχω πολύ λίγες πιθανότητες να καταλήξω στο νοσοκομείο και τους ακολούθησα.

Και για να προλάβω όσους μου πουν ότι ούτως η άλλως είχα μικρές πιθανότητες να έχω πρόβλημα, το έκανα και για τους δικούς μου. Οπότε ναι δεν κοίταξα μόνο τον κωλο μου. Κοίταξα και τον κωλο των δικών μου
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Μάιος 2021, 14:27

Leporello έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:10
sharp έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:05
Leporello έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:57
Κανείς δεν κάνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα πειραματικό εμβόλιο. Ολα έχουν περάσει δοκιμές φάσης 3.

Ας σημειωθεί ότι το εμβόλιο γιά τον Εμπολα χορηγήθηκε στον πληθυσμό χωρίς να περάσει από δοκιμής φάσης 3. Ο λόγος ήταν ότι θεωρήθηκε ανήθικο να έχεις ανθρώπους εκτεθειμένους στον Εμπολα και να τους εμβολιάζεις με placebo ενώ θα μπορούσαν να έχουν εμβολιασθεί στ'αλήθεια.
Αυτό με τον εμβολιασμό placebo δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει. Ανύψωση ηθικού ή και κάτι πιο πρακτικό;
Πολύ σημαντικός είναι ο ρόλος τής ομάδας που παίρνει φάρμακα ή εμβόλια placebo. Είναι αυτή που επιτρέπει τον στατιστικό έλεγχο σχετικά με τις επιπτώσεις τής επιδημίας ή τής όποιας ασθένειας στους πληθυσμούς που έχουν πάρει το φάρμακο ή το εμβόλιο και σε εκείνους που δεν το έχουν πάρει.
Το ίδιο δεν θα ήταν αν δεν τους εμβολίαζες καθόλου; Δεν καταλαβαίνω την διαφορά. Οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τι πήραν;

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 14:30

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:22
- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Όχι εσύ λες πως το να έχει κάποιος ένα ποσοστό γύρω στο 6% να κολλήσει και να μεταδόσει, εφόσον το εμβόλιο προστατεύει κατά 94% περίπου, είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει.

Εκτός αυτού ανακατεύεις μέσα και άσχετα πράγματα όπως την γρίπη και το κάπνισμα και βγάζεις το συμπέρασμα πως όσοι εμβολιάζονται κατά κόβιντ είναι αδίστακτα καθάρματα που στην ουσία θέλουν το κακό σου.

Κι αυτό τώρα το λες λογική. Εμ, δεν είναι.
Ώπα μισό γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει εδώ:

"είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει."

Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο έχει 100% πιθανότητα να κολλήσει και να μεταδώσει τον ιό; Αυτό λες;

Δεν είναι αδίστακτα καθάρματα. Αυτό το λέτε εσείς για εμάς. Εγώ απλά τους λέω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Το εμβόλιο που έκανα εγώ με προστατεύει στην πρώτη δόση κατά ένα 92% και στην δεύτερη κατά ένα 96% κοντά. Δλδ αν έρθω σε επαφή, η πιθανότητα να νοσήσω είναι ένα 6%. Αν δεν το είχα κάνει η πιθανότητα να νοσήσω θα ήταν στο 100%.

Έχω όμως κι εγώ μια απορία. Γιατί είμαι υποκρίτρια;
Αυτά τα στοιχεία με το 100% τα βρήκες κάπου; Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ντε και καλά πως όποιος δεν εμβολιάζεται δεν τηρεί κανένα μέτρο και δεν τον ενδιαφέρει να τηρήσει ενώ ταυτόχρονα ο εμβολιασμένος θα τα τηρήσει όλα; Τι συζήτηση περιμένεις να γίνει όταν βγάζετε αριθμούς και υποθέσεις απ' το μυαλό σας;!

Το έχω εξηγήσει πολλές φορές γιατί κάποιος είναι υποκριτής. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Αν έχεις κάνει όλα τα εμβόλια και τα επαναλαμβάνεις κάθε χρόνο, δεν είσαι γιατί νοιάζεσαι να προστατεύσεις τους άλλους. Αν όχι, σόρρυ αλλά μπορείς να χαρακτηριστείς αντιεμβολιάστρια και παρτάκιας από τους αγαπημένους συμφορουμήτες γιατί ακόμα και μια ζωή έχει αξία. Δεν αποκτά αξία μόνο όταν πεθαίνει από κόβιντ. :wink

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 14:31

Gewponos90 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:25
- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 12:50

Ο καθένας είναι ελεύθερος να ενημερωθεί απ' όπου θέλει και να κάνει τις επιλογές του.

Προσωπικά δεν θα λυπηθώ κανέναν αρνητή που πέθανε από κόβιντ. Μόνο εκείνους που κόλλησε και νόσησαν εξαιτίας του.

Λυπάμαι και εμένα που εισπνέω τον καπνό των καπνιστών, που με κολλάνε γρίπη αυτοί που δεν έκαναν εμβόλια και τώρα τρέχουν για τον κόβιντ κτλ. Λες και με το εμβόλιο δεν μπορούν να νοσήσουν άλλοι εξαιτίας τους, λες και ο κύριος λόγος που το βάζουν (σύμφωνα με τους ίδιους πάντα) δεν είναι το γιολάρισμα. Λες και δεν παραδέχεται μια μεγάλη μερίδα εμβολιασμένων πώς θα γράψει στα τέτοια της τα μέτρα. Άχου μωρέ οι ψυχούλες που εμβολιάζονται για το κοινό καλό.

Όχι κάτι έχεις παρεξηγήσει. Εγώ που εμβολιαστηκα κοίταξα τον κωλο μου. Οι ειδικοί μου είπαν ότι και να κολλήσω θα έχω πολύ λίγες πιθανότητες να καταλήξω στο νοσοκομείο και τους ακολούθησα.

Και για να προλάβω όσους μου πουν ότι ούτως η άλλως είχα μικρές πιθανότητες να έχω πρόβλημα, το έκανα και για τους δικούς μου. Οπότε ναι δεν κοίταξα μόνο τον κωλο μου. Κοίταξα και τον κωλο των δικών μου
Ακριβώς. Οπότε σε ποιά κοινωνική ευθύνη αναφέρεστε; ΓΙΑ ΕΣΑΣ το κάνετε και για τους δικούς σας. Όχι για τον γείτονα. Δεν σας καίγεται καρφάκι για κάποιον άλλο. Αυτό για όσους ισχυρίζονται πως ο λόγος που εμβολιάζονται είναι για να προστατεύσουν την κοινωνία.

Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 14:36

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:31
Gewponos90 έγραψε:
- Casper - έγραψε:

Ακριβώς. Οπότε για ποιά κοινωνική ευθύνη αναφέρεστε; ΓΙΑ ΕΣΑΣ το κάνετε και για τους δικούς σας. Όχι για τον γείτονα. Δεν σας καίγεται καρφάκι για κάποιον άλλο. Αυτό για όσους ισχυρίζονται πως ο λόγος που εμβολιάζονται είναι για να προστατεύσουν την κοινωνία.

Μα δεν είπα εγώ ότι προστατευω την κοινωνία.

Απλά όλα είναι θέμα επιλογών. Εγώ έκανα την επιλογή μου και εμβολιαστηκα. Εσύ έκανες την επιλογή σου και δεν εμβολιαστηκες. Μην ασκείς κριτική για το πώς θα κινηθώ αφού φύλαξα τον κωλο μου
dtri2020 έγραψε:

Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice » 20 Μάιος 2021, 14:37

sharp έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:27
Leporello έγραψε:
sharp έγραψε:

Αυτό με τον εμβολιασμό placebo δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει. Ανύψωση ηθικού ή και κάτι πιο πρακτικό;
Πολύ σημαντικός είναι ο ρόλος τής ομάδας που παίρνει φάρμακα ή εμβόλια placebo. Είναι αυτή που επιτρέπει τον στατιστικό έλεγχο σχετικά με τις επιπτώσεις τής επιδημίας ή τής όποιας ασθένειας στους πληθυσμούς που έχουν πάρει το φάρμακο ή το εμβόλιο και σε εκείνους που δεν το έχουν πάρει.
Το ίδιο δεν θα ήταν αν δεν τους εμβολίαζες καθόλου; Δεν καταλαβαίνω την διαφορά. Οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τι πήραν;
Όχι, δεν το γνωρίζουν, οπότε η συμπεριφορά των δύο ομάδων είναι πανομοιότυπη (δραστηριότητες που έχουν ρίσκο να κολλήσεις. αυθυποβολή για παρενέργειες κλπ).
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 14:38

Gewponos90 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:36
- Casper - έγραψε:
Gewponos90 έγραψε:

Ακριβώς. Οπότε για ποιά κοινωνική ευθύνη αναφέρεστε; ΓΙΑ ΕΣΑΣ το κάνετε και για τους δικούς σας. Όχι για τον γείτονα. Δεν σας καίγεται καρφάκι για κάποιον άλλο. Αυτό για όσους ισχυρίζονται πως ο λόγος που εμβολιάζονται είναι για να προστατεύσουν την κοινωνία.

Απλά όλα είναι θέμα επιλογών. Εγώ έκανα την επιλογή μου και εμβολιαστηκα. Εσύ έκανες την επιλογή σου και δεν εμβολιαστηκες. Μην ασκείς κριτική για το πώς θα κινηθώ αφού φύλαξα τον κωλο μου
ΕΓΩ ασκώ την κριτική; :smt005:

Δεν είστε με τα καλά σας. Πραγματικά.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 14:40

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:30
Gherschaagk έγραψε:
- Casper - έγραψε:

Ώπα μισό γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει εδώ:

"είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει."

Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο έχει 100% πιθανότητα να κολλήσει και να μεταδώσει τον ιό; Αυτό λες;

Δεν είναι αδίστακτα καθάρματα. Αυτό το λέτε εσείς για εμάς. Εγώ απλά τους λέω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Το εμβόλιο που έκανα εγώ με προστατεύει στην πρώτη δόση κατά ένα 92% και στην δεύτερη κατά ένα 96% κοντά. Δλδ αν έρθω σε επαφή, η πιθανότητα να νοσήσω είναι ένα 6%. Αν δεν το είχα κάνει η πιθανότητα να νοσήσω θα ήταν στο 100%.

Αυτά τα στοιχεία με το 100% τα βρήκες κάπου; Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ντε και καλά πως όποιος δεν εμβολιάζεται δεν τηρεί κανένα μέτρο και δεν τον ενδιαφέρει να τηρήσει ενώ ταυτόχρονα ο εμβολιασμένος θα τα τηρήσει όλα; Τι συζήτηση περιμένεις να γίνει όταν βγάζετε αριθμούς και υποθέσεις απ' το μυαλό σας;!

Το έχω εξηγήσει πολλές φορές γιατί κάποιος είναι υποκριτής. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Αν έχεις κάνει όλα τα εμβόλια και τα επαναλαμβάνεις κάθε χρόνο, δεν είσαι γιατί νοιάζεσαι να προστατεύσεις τους άλλους. Αν όχι, σόρρυ αλλά μπορείς να χαρακτηριστείς αντιεμβολιάστρια και παρτάκιας από τους αγαπημένους συμφορουμήτες γιατί ακόμα και μια ζωή έχει αξία. Δεν αποκτά αξία μόνο όταν πεθαίνει από κόβιντ. :wink
Γιατί τα έχεις τόσο μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι σου;

Δεν μιλάμε για μέτρα γλυκειά μου. Μιλάμε για επιβεβαιωμένη επαφή με κρούσμα. Γιατί μπουρδουκλώνεσαι τόσο εύκολα; Τα μέτρα με έφτασαν ως εδώ για να κάνω το εμβόλιο χωρίς να νοσήσω. Για να σταματήσουν όμως τα μέτρα, κάποιοι εμβολιαζόμαστε. Εσύ δεν θες, με γεια σου, με χαρά σου.

Έχω κάνει ΟΛΑ τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια. Τι ακριβώς έχεις να μου προσάψεις; Το ότι θέλω να προστατευτώ από κόβιντ είναι κατηγορία; Δικαίωμά μου στην τελική. Εσύ δεν θες; Καλά κάνεις. Έκανες τις επιλογές σου. Από μένα κανένα πρόβλημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 20 Μάιος 2021, 14:42

adon99 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:51

Ο αλλος επειδη εκανε ενα εμβολιο το συγκρινει σαν να πολεμησε
Σε λιγο θα ζητησει και μεταλλιο ανδρειας

Τι ψεκες ειστε οι χαμστεροεμβολιακηδες ρε :smt005:
Βιώνουμε έναν βιολογικό πόλεμο εξαιτίας του κινεζικού ιού. Καθε μερα εδώ και 7 μήνες σβήνει ένα μικρό χωριό στην Ελλάδα. Απλα ο εχθρός είναι αόρατος, δεν ειναι όπως με τον τούρκο που τον έχεις απέναντι σου. Σε κάθε πόλεμο δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ρόλο, άλλοι είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά εξίσου χρήσιμοι είναι και οι υπόλοιποι. Σε αυτόν τον πόλεμο στην πρώτη γραμμή είναι αλλοι, εμας το καθήκον μας είναι να ακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών, όπως είναι ο εμβολιασμός.

Οι αντιεμβολιαστες κάνετε αβάντα στον εχθρό, που ήρθε να σκοτώσει κ να αφήσει ανάπηρους τους συμπολίτες σας! Στέκεστε εμπόδιο στην ανάκαμψη και την επιστροφή στην κανονικότητα. Και μη γελιεσαι. Μια χαρα ξέρουμε πώς θα φερθειτε οι παρτακηδες κ σε έναν πραγματικό πόλεμο. Τα μικρά πράγματα είναι ενδεικτικά πώς θα αντιμετωπίσετε τα μεγάλα

Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 14:44

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:38
Gewponos90 έγραψε:
- Casper - έγραψε:

Εσύ δεν παραπονέθηκες τις προηγούμενες μέρες στο νήμα ότι κάποιοι εμβολιαστηκαν και μετά δεν φορούσαν μάσκες ούτε έπαιρναν μέτρα προφύλαξης; Μπορεί να κάνω λαθος
dtri2020 έγραψε:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Μάιος 2021, 14:44

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:40
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:30
Gherschaagk έγραψε:

Δεν μιλάμε για μέτρα γλυκειά μου. Μιλάμε για επιβεβαιωμένη επαφή με κρούσμα. Γιατί μπουρδουκλώνεσαι τόσο εύκολα; Τα μέτρα με έφτασαν ως εδώ για να κάνω το εμβόλιο χωρίς να νοσήσω. Για να σταματήσουν όμως τα μέτρα, κάποιοι εμβολιαζόμαστε. Εσύ δεν θες, με γεια σου, με χαρά σου.

Έχω κάνει ΟΛΑ τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια. Τι ακριβώς έχεις να μου προσάψεις; Το ότι θέλω να προστατευτώ από κόβιντ είναι κατηγορία; Δικαίωμά μου στην τελική. Εσύ δεν θες; Καλά κάνεις. Έκανες τις επιλογές σου. Από μένα κανένα πρόβλημα.
Εάν λες καλά κάνει, τότε συμφωνείτε. Η διαφορά είναι ότι πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν κάνει καλά, θα έπρεπε να εμβολιαστεί σκεπτόμενη το κοινό καλό (αυτό της αγέλης ντε :lol: )

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 20 Μάιος 2021, 14:46

Gherschaagk έγραψε:
Από μένα κανένα πρόβλημα.
:smt005:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Μάιος 2021, 14:46

NoMoreLice έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:37
sharp έγραψε:
Leporello έγραψε:
Όχι, δεν το γνωρίζουν, οπότε η συμπεριφορά των δύο ομάδων είναι πανομοιότυπη (δραστηριότητες που έχουν ρίσκο να κολλήσεις. αυθυποβολή για παρενέργειες κλπ).
ΟΚ, αυτό έχει νόημα. :smt023

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 20 Μάιος 2021, 14:54

sharp έγραψε:
Leporello έγραψε:
sharp έγραψε:
Οχι μόνο δεν το ξέρουν οι ίδιοι, δεν το ξέρουν ούτε οι γιατροί που τους παρακολουθούν (αυτό σημαίνει διπλά τυφλός έλεγχος). Η συσχέτιση ανθρώπου - εμβολίου γίνεται μόνο στην βάση δεδομένων, μέσω ενός κωδικού εμβολιασμένου.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 14:59

Gewponos90 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:44
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:38
Gewponos90 έγραψε:

Εσύ δεν παραπονέθηκες τις προηγούμενες μέρες στο νήμα ότι κάποιοι εμβολιαστηκαν και μετά δεν φορούσαν μάσκες ούτε έπαιρναν μέτρα προφύλαξης; Μπορεί να κάνω λαθος
Α γι' αυτή την κριτική λες. Ναι φυσικά, εγώ ήμουν. Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.
Gherschaagk έγραψε:

Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστε :) 3 λεπτάκια μόνο έψαξα.
Gherschaagk έγραψε:
19 Μάιος 2021, 19:40

Θα φτάσουμε στο σημείο κάποιοι να το έχουμε κάνει και στα γατιά μας πετυχαίνοντας ανοσία αγέλης και κάποιοι να μην το έχουν κάνει ούτε οι ίδιοι. Κι επειδή θα επιτευχθεί ανοσία θα συνεχίσουν την ίδια καραμέλα, μια γριπούλα ήταν και δεν χρειαζόταν να κάνουμε το εμβόλιο.

Τους λες και μαλάκες.
Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;

Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών