Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Μάιος 2021, 15:02

Εικόνα
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Μάιος 2021, 15:03

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:59
Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
Πώς θα μπορούσες να έχεις πρόβλημα με κάποιον που κρατά υπεύθυνη στάση και προστατεύει και τον εαυτό του κι εσένα (την ώρα που εσύ αδιαφορείς);
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 15:08

- Casper - έγραψε:
Gewponos90 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:44
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:38

ΕΓΩ ασκώ την κριτική; :smt005:

Δεν είστε με τα καλά σας. Πραγματικά.
Εσύ δεν παραπονέθηκες τις προηγούμενες μέρες στο νήμα ότι κάποιοι εμβολιαστηκαν και μετά δεν φορούσαν μάσκες ούτε έπαιρναν μέτρα προφύλαξης; Μπορεί να κάνω λαθος
Α γι' αυτή την κριτική λες. Ναι φυσικά, εγώ ήμουν. Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:40

Γιατί τα έχεις τόσο μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι σου;

Δεν μιλάμε για μέτρα γλυκειά μου. Μιλάμε για επιβεβαιωμένη επαφή με κρούσμα. Γιατί μπουρδουκλώνεσαι τόσο εύκολα; Τα μέτρα με έφτασαν ως εδώ για να κάνω το εμβόλιο χωρίς να νοσήσω. Για να σταματήσουν όμως τα μέτρα, κάποιοι εμβολιαζόμαστε. Εσύ δεν θες, με γεια σου, με χαρά σου.

Έχω κάνει ΟΛΑ τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια. Τι ακριβώς έχεις να μου προσάψεις; Το ότι θέλω να προστατευτώ από κόβιντ είναι κατηγορία; Δικαίωμά μου στην τελική. Εσύ δεν θες; Καλά κάνεις. Έκανες τις επιλογές σου. Από μένα κανένα πρόβλημα.
Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστε :) 3 λεπτάκια μόνο έψαξα.
Gherschaagk έγραψε:
19 Μάιος 2021, 19:40

Θα φτάσουμε στο σημείο κάποιοι να το έχουμε κάνει και στα γατιά μας πετυχαίνοντας ανοσία αγέλης και κάποιοι να μην το έχουν κάνει ούτε οι ίδιοι. Κι επειδή θα επιτευχθεί ανοσία θα συνεχίσουν την ίδια καραμέλα, μια γριπούλα ήταν και δεν χρειαζόταν να κάνουμε το εμβόλιο.

Τους λες και μαλάκες.
Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;

Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
Επειδή όμως εγώ δεν είπα ποτέ ότι εμβολιαστηκα για το γενικό καλό, ούτε σε χαρακτήρισα παρτάκια και ψεκασμενη καλό είναι να μην γενικευεις.

Έχω το δικαίωμα όμως, από την στιγμή που θεωρώ τον κωλο μου καλυμμένο ( μπορεί να κάνω και λάθος ) να συμπεριφερθω όπως θέλω μετά τον εμβολιασμό χωρίς να νοιαστω να προστατέψω εσένα η τους δικούς σου; Εγώ νομίζω το εχω
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 15:08

Dwarven Blacksmith έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:02
Εικόνα
Διδαξέ με τι πρέπει να θέλω. Εσύ που παραδέχτηκες πως εμβολιάστηκες για το κοινωνικό σύνολο :smt005:
Beria έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:03
- Casper - έγραψε:
Πώς θα μπορούσες να έχεις πρόβλημα με κάποιον που κρατά υπεύθυνη στάση και προστατεύει και τον εαυτό του κι εσένα (την ώρα που εσύ αδιαφορείς);
Κι' όμως έχω σε μια περίπτωση. Όταν νομίζει πως ξαφνικά έγινε παντοδύναμος και σταματάει να τηρεί τα μέτρα και φέρεται εκδικητικά σε όσους δεν το έκαναν (και φυσικά και σε όσους δεν το έκαναν γιατί δεν κυκλοφορούμε -ακόμα- με πιστοποιητικά).

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 15:09

Gewponos90 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:08
Έχω το δικαίωμα όμως, από την στιγμή που θεωρώ τον κωλο μου καλυμμένο ( μπορεί να κάνω και λάθος ) να συμπεριφερθω όπως θέλω μετά τον εμβολιασμό χωρίς να νοιαστω να προστατέψω εσένα η τους δικούς σου; Εγώ νομίζω το εχω
Ειλικρινά, το βουλώνω εδώ γιατί θα ξεφύγω πάλι και δεν το θέλω. Ήταν που γενίκευσα κιόλας μωρέ. :wave:

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 20 Μάιος 2021, 15:12

- Casper - έγραψε:
Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.
To αντίστοιχο θα είναι κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος, να λέει "Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή οδηγούσε νηφάλιος".
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 15:13

23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών. :cry:011:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Μάιος 2021, 15:13

Leporello έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:12
- Casper - έγραψε:
Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.
To αντίστοιχο θα είναι κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος, να λέει "Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή οδηγούσε νηφάλιος".
:003:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Μάιος 2021, 15:14

- Casper - έγραψε:
Εικόνα
Διδαξέ με τι πρέπει να θέλω. Εσύ που παραδέχτηκες πως εμβολιάστηκες για το κοινωνικό σύνολο :smt005:
Μα σε έχω διδάξει. Αλλά επειδή ξέρεις ότι είναι αλήθεια κατά βάθος, σε πειράζει.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 15:15

- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Δεν μιλάμε για μέτρα γλυκειά μου. Μιλάμε για επιβεβαιωμένη επαφή με κρούσμα. Γιατί μπουρδουκλώνεσαι τόσο εύκολα; Τα μέτρα με έφτασαν ως εδώ για να κάνω το εμβόλιο χωρίς να νοσήσω. Για να σταματήσουν όμως τα μέτρα, κάποιοι εμβολιαζόμαστε. Εσύ δεν θες, με γεια σου, με χαρά σου.

Έχω κάνει ΟΛΑ τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια. Τι ακριβώς έχεις να μου προσάψεις; Το ότι θέλω να προστατευτώ από κόβιντ είναι κατηγορία; Δικαίωμά μου στην τελική. Εσύ δεν θες; Καλά κάνεις. Έκανες τις επιλογές σου. Από μένα κανένα πρόβλημα.
Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστε :) 3 λεπτάκια μόνο έψαξα.
Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;
Gherschaagk έγραψε:

Θα φτάσουμε στο σημείο κάποιοι να το έχουμε κάνει και στα γατιά μας πετυχαίνοντας ανοσία αγέλης και κάποιοι να μην το έχουν κάνει ούτε οι ίδιοι. Κι επειδή θα επιτευχθεί ανοσία θα συνεχίσουν την ίδια καραμέλα, μια γριπούλα ήταν και δεν χρειαζόταν να κάνουμε το εμβόλιο.

Τους λες και μαλάκες.
Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;

Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 20 Μάιος 2021, 15:18

Συγρίνεις κόβιντ με γρίπη, σου λένε συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Συγκρίνεις κόβιντ με έμπολα ή με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απόγευμα Πέμπτης. :102:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 15:20

vagabondo έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:18
Συγρίνεις κόβιντ με γρίπη, σου λένε συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Συγκρίνεις κόβιντ με έμπολα ή με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απόγευμα Πέμπτης. :102:
Με Τσερνομπίλ πότε θα το συγκρίνεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 20 Μάιος 2021, 15:21

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 15:23

20 Μάιος 2021, 15:14
- Casper - έγραψε:
Εικόνα
Μα σε έχω διδάξει. Αλλά επειδή ξέρεις ότι είναι αλήθεια κατά βάθος, σε πειράζει.
Εγώ το παραδέχομαι. Είμαι παρτάκιας και ψεκασμένη.
19 Μάιος 2021, 21:13
Σιγά μη το κάνουμε για να σώσουμε τους μπουμερς, λμαο.
Για να γιολάρουμε κάνουμε το εμβόλιο.
Εσύ που δεν είσαι παρτάκιας μπορείς να μου πεις τι εννοείς με το γιολάρουμε;
Beria έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:13
Leporello έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:12
- Casper - έγραψε:
:003:
Είναι ιατρική πράξη η οδήγηση; Για να ξέρουμε δηλαδή.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 15:25

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:15
- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;
Gherschaagk έγραψε:

Τους λες και μαλάκες.

Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;
Τι εννοείς αν; Εσύ μίλησες απόλυτα για έναν αριθμό και σε ρωτάω πού είναι η πηγή σου. Από πού προκύπτει το 100% που έβγαλες. Με δουλεύεις; Προφανώς και δεν ισχύει ότι με το που έρθεις σε επαφή με κρούσμα θα κολλήσεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.

Για τα υπόλοιπα οκ, θα κρατήσω το ότι δεν σε ενοχλεί ότι κάποιοι δεν θα εμβολιαστούμε. :)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών