Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Πώς θα μπορούσες να έχεις πρόβλημα με κάποιον που κρατά υπεύθυνη στάση και προστατεύει και τον εαυτό του κι εσένα (την ώρα που εσύ αδιαφορείς);- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Επειδή όμως εγώ δεν είπα ποτέ ότι εμβολιαστηκα για το γενικό καλό, ούτε σε χαρακτήρισα παρτάκια και ψεκασμενη καλό είναι να μην γενικευεις.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Α γι' αυτή την κριτική λες. Ναι φυσικά, εγώ ήμουν. Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:44Εσύ δεν παραπονέθηκες τις προηγούμενες μέρες στο νήμα ότι κάποιοι εμβολιαστηκαν και μετά δεν φορούσαν μάσκες ούτε έπαιρναν μέτρα προφύλαξης; Μπορεί να κάνω λαθος- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:38
ΕΓΩ ασκώ την κριτική;
Δεν είστε με τα καλά σας. Πραγματικά.Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστεGherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:40
Γιατί τα έχεις τόσο μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι σου;
Δεν μιλάμε για μέτρα γλυκειά μου. Μιλάμε για επιβεβαιωμένη επαφή με κρούσμα. Γιατί μπουρδουκλώνεσαι τόσο εύκολα; Τα μέτρα με έφτασαν ως εδώ για να κάνω το εμβόλιο χωρίς να νοσήσω. Για να σταματήσουν όμως τα μέτρα, κάποιοι εμβολιαζόμαστε. Εσύ δεν θες, με γεια σου, με χαρά σου.
Έχω κάνει ΟΛΑ τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια. Τι ακριβώς έχεις να μου προσάψεις; Το ότι θέλω να προστατευτώ από κόβιντ είναι κατηγορία; Δικαίωμά μου στην τελική. Εσύ δεν θες; Καλά κάνεις. Έκανες τις επιλογές σου. Από μένα κανένα πρόβλημα.3 λεπτάκια μόνο έψαξα.
Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 19:40
Θα φτάσουμε στο σημείο κάποιοι να το έχουμε κάνει και στα γατιά μας πετυχαίνοντας ανοσία αγέλης και κάποιοι να μην το έχουν κάνει ούτε οι ίδιοι. Κι επειδή θα επιτευχθεί ανοσία θα συνεχίσουν την ίδια καραμέλα, μια γριπούλα ήταν και δεν χρειαζόταν να κάνουμε το εμβόλιο.
Τους λες και μαλάκες.
Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
Έχω το δικαίωμα όμως, από την στιγμή που θεωρώ τον κωλο μου καλυμμένο ( μπορεί να κάνω και λάθος ) να συμπεριφερθω όπως θέλω μετά τον εμβολιασμό χωρίς να νοιαστω να προστατέψω εσένα η τους δικούς σου; Εγώ νομίζω το εχω
Διδαξέ με τι πρέπει να θέλω. Εσύ που παραδέχτηκες πως εμβολιάστηκες για το κοινωνικό σύνολο

Κι' όμως έχω σε μια περίπτωση. Όταν νομίζει πως ξαφνικά έγινε παντοδύναμος και σταματάει να τηρεί τα μέτρα και φέρεται εκδικητικά σε όσους δεν το έκαναν (και φυσικά και σε όσους δεν το έκαναν γιατί δεν κυκλοφορούμε -ακόμα- με πιστοποιητικά).Beria έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:03Πώς θα μπορούσες να έχεις πρόβλημα με κάποιον που κρατά υπεύθυνη στάση και προστατεύει και τον εαυτό του κι εσένα (την ώρα που εσύ αδιαφορείς);- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
Ειλικρινά, το βουλώνω εδώ γιατί θα ξεφύγω πάλι και δεν το θέλω. Ήταν που γενίκευσα κιόλας μωρέ.Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:08Έχω το δικαίωμα όμως, από την στιγμή που θεωρώ τον κωλο μου καλυμμένο ( μπορεί να κάνω και λάθος ) να συμπεριφερθω όπως θέλω μετά τον εμβολιασμό χωρίς να νοιαστω να προστατέψω εσένα η τους δικούς σου; Εγώ νομίζω το εχω

To αντίστοιχο θα είναι κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος, να λέει "Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή οδηγούσε νηφάλιος".- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών. 

Leporello έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:12To αντίστοιχο θα είναι κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος, να λέει "Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή οδηγούσε νηφάλιος".- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.

- Dwarven Blacksmith
Μα σε έχω διδάξει. Αλλά επειδή ξέρεις ότι είναι αλήθεια κατά βάθος, σε πειράζει.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:08Διδαξέ με τι πρέπει να θέλω. Εσύ που παραδέχτηκες πως εμβολιάστηκες για το κοινωνικό σύνολο

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστεGherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:40
Δεν μιλάμε για μέτρα γλυκειά μου. Μιλάμε για επιβεβαιωμένη επαφή με κρούσμα. Γιατί μπουρδουκλώνεσαι τόσο εύκολα; Τα μέτρα με έφτασαν ως εδώ για να κάνω το εμβόλιο χωρίς να νοσήσω. Για να σταματήσουν όμως τα μέτρα, κάποιοι εμβολιαζόμαστε. Εσύ δεν θες, με γεια σου, με χαρά σου.
Έχω κάνει ΟΛΑ τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια. Τι ακριβώς έχεις να μου προσάψεις; Το ότι θέλω να προστατευτώ από κόβιντ είναι κατηγορία; Δικαίωμά μου στην τελική. Εσύ δεν θες; Καλά κάνεις. Έκανες τις επιλογές σου. Από μένα κανένα πρόβλημα.3 λεπτάκια μόνο έψαξα.
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;
Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 19:40
Θα φτάσουμε στο σημείο κάποιοι να το έχουμε κάνει και στα γατιά μας πετυχαίνοντας ανοσία αγέλης και κάποιοι να μην το έχουν κάνει ούτε οι ίδιοι. Κι επειδή θα επιτευχθεί ανοσία θα συνεχίσουν την ίδια καραμέλα, μια γριπούλα ήταν και δεν χρειαζόταν να κάνουμε το εμβόλιο.
Τους λες και μαλάκες.
Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Συγρίνεις κόβιντ με γρίπη, σου λένε συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Συγκρίνεις κόβιντ με έμπολα ή με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απόγευμα Πέμπτης.
Συγκρίνεις κόβιντ με έμπολα ή με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απόγευμα Πέμπτης.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με Τσερνομπίλ πότε θα το συγκρίνεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εγώ το παραδέχομαι. Είμαι παρτάκιας και ψεκασμένη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:14Μα σε έχω διδάξει. Αλλά επειδή ξέρεις ότι είναι αλήθεια κατά βάθος, σε πειράζει.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:08Διδαξέ με τι πρέπει να θέλω. Εσύ που παραδέχτηκες πως εμβολιάστηκες για το κοινωνικό σύνολο
Εσύ που δεν είσαι παρτάκιας μπορείς να μου πεις τι εννοείς με το γιολάρουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 21:13Σιγά μη το κάνουμε για να σώσουμε τους μπουμερς, λμαο.
Για να γιολάρουμε κάνουμε το εμβόλιο.
Είναι ιατρική πράξη η οδήγηση; Για να ξέρουμε δηλαδή.Beria έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:13Leporello έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:12To αντίστοιχο θα είναι κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος, να λέει "Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή οδηγούσε νηφάλιος".- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Ποτέ όμως δεν χαρακτήρισα κάποιον αρνητικά επειδή έβαλε το εμβόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Τι σκουπίδια, τι παρτάκηδες, τι ψεκασμένους. Η λίστα χαρακτηρισμών δεν έχει τελειωμό.
Τι εννοείς αν; Εσύ μίλησες απόλυτα για έναν αριθμό και σε ρωτάω πού είναι η πηγή σου. Από πού προκύπτει το 100% που έβγαλες. Με δουλεύεις; Προφανώς και δεν ισχύει ότι με το που έρθεις σε επαφή με κρούσμα θα κολλήσεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:15Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστεGherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:40
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 19:40
Τους λες και μαλάκες.
Για τα υπόλοιπα οκ, θα κρατήσω το ότι δεν σε ενοχλεί ότι κάποιοι δεν θα εμβολιαστούμε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-