Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 20 Μάιος 2021, 19:30

Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:23
waldorf έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:21
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:18
...

Η μάνα του πάντως δικαιούται να λέει ότι θέλει μέσα στον πόνο της.
Την μάνα του χαμένου δεν την πιάνω στο στόμα μου.
Διευκρίνηση γιατί μάλλον δεν καταλάβατε:Η κόρη της συναδέλφου ήταν η κοπέλα του φοιτητή, μαζί σπουδάζανε στη Βουλγαρία.
Άλλη μιά διευκρίνηση γιατί εσύ μάλλον δεν κατάλαβες.
Στη μάνα που έχασε παιδί,απλά θα σκύψω το κεφάλι και θα συλλυπηθώ.Ας μου πει ό,τι θέλει,όσο άκυρο κι αν μου ακούγεται εμένα.
Δεν υπάρχει αντιπαράθεση με μάνα που έχασε παιδί.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 19:31

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:25
Gewponos90 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:20
waldorf έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:14
Η αλήθεια είναι ότι 23χρονος να έκανε εμβόλιο πριν δυό μήνες,έστω στη Βουλγαρία ή στη Γουαδελούπη,δεν είναι πιστευτό.
Σκατά στο στόμα μου,αλλά δεν είναι πιστευτό.

Το παιδί σπούδαζε ιατρική. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι, αλλά δεν το βρίσκω παράλογο αν ήταν σε φάση που είχαν συνεχείς επισκέψεις σε νοσοκομεια
Κι εγώ λέω πως του παίξανε μλκια οι Βούλγαροι από άγνοια και πως αν είχε μεταφερθεί εδώ θα είχε σωθεί πιθανότατα.
Αυτό είναι λίγο δύσκολο να αποδειχθεί. Υπάρχουν και φορές που δεν μπορεί να γίνει απολύτως τιποτα
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 20 Μάιος 2021, 19:33

Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:07
Έχουμε γεμίσει πουστράκια εδώ μέσα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και γαμημένο θράσος. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ , εγώ παραθέτω ως αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας το κλάμα της μάνας σήμερα που με χάλασε πολύ.

ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ,ρίξτε μου ένα μπαν τώρα,στ' αρχίδια μου.
υποτροπίασες πάλι ρε μλκ, τσιλ. :D
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 19:34

Bill Hicks έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:33
Στύγιος έγραψε:
Έχουμε γεμίσει πουστράκια εδώ μέσα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και γαμημένο θράσος. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ , εγώ παραθέτω ως αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας το κλάμα της μάνας σήμερα που με χάλασε πολύ.

Σε λίγο θα χαλαρώσει, θα πει ξέφυγα, αυτομπαναρομαι για λίγο καιρό και όλα καλά :003:
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 20 Μάιος 2021, 19:36

είναι λίγο ντραμα κουίν ο Στυξ μας!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 19:37

Zητώ συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά μου και τα μπινελίκια ,αλλά με "χάλασαν" πολύ όσα μου έλεγε κλαίγοντας σήμερα. Θα ήθελα να είστε παρόντες να δούμε τι θα λέγατε μετά..

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 19:38

Ασέβαστος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 18:59
Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 18:49
Ασέβαστος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 18:48

εκαναν πριν 2 μηνες εμβολιο οι 23χρονοι; :smt017
Αδιάβαστος σε προηγούμενες σελίδες :hammer:
ναι τωρα που διαβασα το δημοσιευμα, λεει οτι πεθανε απο πτωση. και προσπαθουν να αποδωσουν την πτωση στο εμβολιο, πραγμα που δεν κανει ουτε ο ιδιος ο πατερας του.
E Λ Ε Ο C!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2021, 19:39

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:22
Το εμβόλιο που έκανα εγώ με προστατεύει στην πρώτη δόση κατά ένα 92% και στην δεύτερη κατά ένα 96% κοντά. Δλδ αν έρθω σε επαφή, η πιθανότητα να νοσήσω είναι ένα 6%. Αν δεν το είχα κάνει η πιθανότητα να νοσήσω θα ήταν στο 100%.
Λολ! Δεν λειτουργεί έτσι. Η πιθανότητα να νοσήσεις αν έρθεις σε επαφή με φορέα μετριέται στην βάση διαφόρων παραμέτρων: πόσο ιικό φορτίο ελευθερώνει μέσω αναπνοής ο φορέας ανά μονάδα χρόνου, πόσο χρόνο είχες επαφή με το άτομο, τι είδους επαφή, πόσο είναι ικανός ο οργανισμός σου να αντιμετωπίσει το φορτίο που δέχτηκες, αν δέχτηκες καθόλου, κ.α.

Επειδή βέβαια αυτά δεν είναι πρακτικά μετρήσιμα, η πιθανότητα να κολλήσεις βγαίνει από τον μέσο όρο επαφών φορέων με μη φορείς. Δηλαδή σου λέει πόσο πιθανό είναι να κολλήσεις αν έρθεις σε επαφή με έναν φορέα, δύο φορείς, τρεις φορείς ή 100. Φυσικά ποτέ δεν είναι 100% η πιθανότητα, ακόμη και αν έρθεις σε επαφή με 1 δισεκατομμύριο φορείς.

Γενικά, ακόμη και αν δεν παίρνεις κανένα μέτρο, η πιθανότητα να κολλήσεις από ένα ράντομ άτομο είναι μονοψήφια. Η πιθανότητα να κολλήσεις από άτομο που έρχεσαι διαρκώς σε επαφή, μπορεί να είναι και 50%. Για καταστάσεις όπου υπάρχουν πολλά άτομα που βρίσκονται διαρκώς στον ίδιο χώρο, σε μικρό βάθος χρόνου η πιθανότητα μπορεί να προσεγγίζει το 100%.

Αυτό είναι η πιθανότητα να κολλήσεις. Η πιθανότητα να νοσήσεις είναι σαφώς μικρότερη και εξαρτάται από τον οργανισμό σου και την ηλικία σου.

Αν η πιθανότητα να νοσήσεις ήταν κοντά στο 100% για οποιαδήποτε επαφή, σε λιγότερο από 1 μήνα θα είχαμε νοσήσει όλοι. Όλοι όμως, το 100% του πληθυσμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 20 Μάιος 2021, 19:45

Bill Hicks έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

υπομονή σε 20 μέρες κλείνουν τα σχολεία και θα χαλαρώσει. είναι από την πίεση της δουλειάς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni » 20 Μάιος 2021, 19:46

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:45
Bill Hicks έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

υπομονή σε 20 μέρες κλείνουν τα σχολεία και θα χαλαρώσει. είναι από την πίεση της δουλειάς.
Τον πνίγει το δίκιο :lol:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 19:48

Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:37
Zητώ συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά μου και τα μπινελίκια ,αλλά με "χάλασαν" πολύ όσα μου έλεγε κλαίγοντας σήμερα. Θα ήθελα να είστε παρόντες να δούμε τι θα λέγατε μετά..
Η μάνα που σου τα είπε, είναι η μαμά του κοριτσιού ή του αγοριού;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2021, 19:48

EKPLIKTIKOS έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:42
Βιώνουμε έναν βιολογικό πόλεμο εξαιτίας του κινεζικού ιού. Καθε μερα εδώ και 7 μήνες σβήνει ένα μικρό χωριό στην Ελλάδα.
Ακούγεται εντυπωσιακό, μέχρι να συνειδητοποιήσει κανείς ότι βρέξει-χιονίσει, κάθε μέρα οποιουδήποτε χρόνου σβήνουν 10 μικρά χωριά στην Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 20 Μάιος 2021, 19:49

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:45
Bill Hicks έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

λες να τον έβαλαν να βγάλει κάνα πρόγραμμα πάλι;

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 20 Μάιος 2021, 19:50

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:48
EKPLIKTIKOS έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:42
Βιώνουμε έναν βιολογικό πόλεμο εξαιτίας του κινεζικού ιού. Καθε μερα εδώ και 7 μήνες σβήνει ένα μικρό χωριό στην Ελλάδα.
Ακούγεται εντυπωσιακό, μέχρι να συνειδητοποιήσει κανείς ότι βρέξει-χιονίσει, κάθε μέρα οποιουδήποτε χρόνου σβήνουν 10 μικρά χωριά στην Ελλάδα.
Καλά, το εμβόλιο θα το κάνεις όμως αλλιώς ξεχνά το το μαγαζάκι σου από Σεπτέμβριο που θα γίνει υποχρεωτικό :g030:

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 19:52

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:48
Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:37
Η μάνα που σου τα είπε, είναι η μαμά του κοριτσιού ή του αγοριού;
Του κοριτσιού, μαζί σπουδάζανε στη Βουλγαρία Ιατρική, απ' το πρώτο έτος μαζί ήταν. Το τραγικό είναι ότι σκόπευαν να παντρευτούν του χρόνου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών