αλβανια σκοτωσε οκτω συγγενεις του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Phorum.gr user: ran

Re: αλβανια σκοτωσε οκτω συγγενεις του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 15:12

George_V έγραψε:
11 Αύγ 2018, 13:32
Και στην Αμερικη αλλος γαζωσε 10 συγγενεις του.

Μαλιστα κι εκει? Η ο αμερικανος δικαιολογειται και περναει ντουκου ενω ο Αλβανος γινεται πρωτοσελιδο?

τα περιστατικα στην αμερικη ενοπλης βιας καταντησαν επιδημια

αλλα διατι εταραχθης?? οι αλβανοι διακρινονται σε αλλους τομεις,παραγωγη κι πωληση ναρκωτικών,30 δις ευρα κερδιζουν,συμμοριες κλεφτων κι φονιαδων ελληνων στην χωρα που η πολιτικη ταξη δεν ενδιαφέρεται για τους ελληνες ,που την χρηματοδοτουν,αλλα για παντος είδους ξενων

με μπροστάρηδες την αριστερα κι τα αρφανα σιμιτιού- νεοφιλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 15:14

Συριζαίος έγραψε:
11 Αύγ 2018, 13:39
Και στη Θάσο ο Σεχιδης σκότωσε πέντε συγγενείς και τους έβαλε στην κατάψυξη
κι μετα από 17 18 χρονια τον βγαλανε οι νομοι που φτιαξανε πασοκαρια+αριστερα+κκε κι λοιπα γκρουπουσκουλα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 15:16

Γιωργης έγραψε:
11 Αύγ 2018, 14:25
Οκ θα το γραψω λιγο καλυτςρα επειδης με διαγραψανε.
Πριν κανα μηνα ΕΛΛΗΝΑΣ τρομοκρατης εσπερνε τον φοβο κ τον τρομο στην αμερικη. Τι παει να πει αυτο, πτι ολοι οι ελληνες ειναι το ιδιο.

Και τουλαχιστον οι αλβανοι εινια ο λαος που απελευθερωσε τους ελληνας ας ειστε ευγνώμονες ρε παιδια.

καλα εσυ ξεχνας τι χαρούλες εκαναν τα οπαδα αριστερας κι κκε κι αρφανα σιμιτιού-νεοφιλ που βρεθηκε ελλην δραστης μαζικης δολοφονιας ???

Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος » 11 Αύγ 2018, 15:16

run έγραψε:
11 Αύγ 2018, 15:14
Συριζαίος έγραψε:
κι μετα από 17 18 χρονια τον βγαλανε οι νομοι που φτιαξανε πασοκαρια+αριστερα+κκε κι λοιπα γκρουπουσκουλα
Φυλακή είναι ακόμα και κανένας ψυχολόγος δε θα υπογράψει για να βγει

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 15:20

αναφερομουν με το μαλιστα...

στην οικογενειακη βια που ταλανιζει κι τον σημερινο κοσμο

αλλα παλι εταραχθησαν οι ...ευαίσθητοι της αριστερας κι νεοφιλ γιατι ανεφερα περιπτωση τετοιου εγκλήματος στην αλβανια

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 15:21

λαθος μου κι να μην βρεθει πατημα να βγει στον αιωνα τον απαντα ,όπως κι ουλοι οι ισοβίτες που διαπραττουν ΕΙΔΕΧΘΗ εγκληματα,αλλα αποφυλακίζονται ,γιατι λε ο αριστερος πως γιομίσανε οι φυλακες

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 11 Αύγ 2018, 15:24

Γιωργης έγραψε:

Και τουλαχιστον οι αλβανοι εινια ο λαος που απελευθερωσε τους ελληνας ας ειστε ευγνώμονες ρε παιδια.
:lol: α χα χα χα!!οι αλβανοι και βοσνιοι ειναι οι μονοι απο ολη την ευρωπη που εδωσαν κολο και βρακι στους κατακτητες και εγιναν μουσουλμανοι
α, και το πετσακι τους

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 15:26

the_black_planet έγραψε:
11 Αύγ 2018, 14:47
Chainis έγραψε:
11 Αύγ 2018, 14:43
Γιωργης έγραψε:

Είναι ένας περίεργος λαός οι Αλβανοί.
Απελευθέρωναν λαούς από τον δυνάστη που δυνάστευε τους ίδιους αλλά όχι και την χώρα τους.
Τέτχιος αλτρουισμός! :lol:
Προφανώς εννοεί το παιδί ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ξεσηκωμενων του '21 ήταν Αρβανίτες που σιγά σιγά αφομοιώθηκαν, και εγώ από το σόι του πατέρα μου είμαι Αρβανίτης και το επωνυμο μου είναι αρβανίτικο.
ασε ρε τους ρυπους

οι αρβανιτες τι σχεση ειχαν με τους τουρκαλβανουσς??? καμμια κι για αυτό τους κατεσφαζαν αδιακριτως

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 15:30

Γιωργης έγραψε:
Οκ θα το γραψω λιγο καλυτςρα επειδης με διαγραψανε.
Πριν κανα μηνα ΕΛΛΗΝΑΣ τρομοκρατης εσπερνε τον φοβο κ τον τρομο στην αμερικη. Τι παει να πει αυτο, πτι ολοι οι ελληνες ειναι το ιδιο.

οσο κι να προσπαθας αρφανο μαο κι χοτζα

οι αρβανιτες πηδηκσαν τους τουρκαλβανους στο 21 μαζι με τους αλλους ελληνες,διατι οι τουρκαλβανοι ηταν κατακτητες μαζι με τους τουρκους κι λοιπους μουσουλμανους

the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet » 11 Αύγ 2018, 15:44

run έγραψε:
11 Αύγ 2018, 15:26
the_black_planet έγραψε:
Chainis έγραψε:
11 Αύγ 2018, 14:43

Είναι ένας περίεργος λαός οι Αλβανοί.
Απελευθέρωναν λαούς από τον δυνάστη που δυνάστευε τους ίδιους αλλά όχι και την χώρα τους.
Τέτχιος αλτρουισμός! :lol:
Προφανώς εννοεί το παιδί ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ξεσηκωμενων του '21 ήταν Αρβανίτες που σιγά σιγά αφομοιώθηκαν, και εγώ από το σόι του πατέρα μου είμαι Αρβανίτης και το επωνυμο μου είναι αρβανίτικο.
ασε ρε τους ρυπους

οι αρβανιτες τι σχεση ειχαν με τους τουρκαλβανουσς??? καμμια κι για αυτό τους κατεσφαζαν αδιακριτως
Εχουν κοινή καταγωγή που για εσάς υποτίθεται ότι σημαίνει τα πάντα. Κάτσε ξεκαθάρισε πρώτα τι πιστεύεις και μετά έλα να μου την πεις.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 11 Αύγ 2018, 16:19

the_black_planet έγραψε:
11 Αύγ 2018, 15:44
run έγραψε:
the_black_planet έγραψε:

ασε ρε τους ρυπους

Εχουν κοινή καταγωγή που για εσάς υποτίθεται ότι σημαίνει τα πάντα. Κάτσε ξεκαθάρισε πρώτα τι πιστεύεις και μετά έλα να μου την πεις.
Από που βγαίνει η κοινή καταγωγή;
Οι Γκέκηδες που είναι στο σύνολο τους μουσουλμάνοι και οι περισσότεροι αριθμητικά κατέβηκαν στην βόρεια Αλβανία - Τέτοβο - Κόσοβο από την Βοσνία τον 15ο αιώνα με βάση στοιχεία που είχε γράψει ο Μπούας στο παλιό φόρουμ και οι Τόσκηδες της νότιας Αλβανίας απ' όπου προέρχονται σχεδόν όλοι οι Αρβανίτες της Ελλάδος είναι αυτόχθονες, δηλαδή στην πλειοψηφία τους Βορειοηπειρώτες και χριστιανοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 11 Αύγ 2018, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 11 Αύγ 2018, 16:41

Συριζαίος έγραψε:
11 Αύγ 2018, 15:16
run έγραψε:
Συριζαίος έγραψε:
Φυλακή είναι ακόμα και κανένας ψυχολόγος δε θα υπογράψει για να βγει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... euopoulou/
Στην περίπτωση σωρευτικών ποινών ισόβιας κάθειρξης, όπως στην υπόθεση Σεχίδη, ο κρατούμενος μπορεί να ζητήσει την αποφυλάκισή του με όρους όταν συμπληρώσει 19 χρόνια σε σωφρονιστικό κατάστημα με το ανώτατο προβλεπόμενο όριο παραμονής κάποιου σε ελληνική φυλακή για οποιαδήποτε αδίκημα να είναι τα 25 χρόνια.
3 χρονάκια ακόμα.

Αλλά ο Παρασκευόπουλος που χάρισε την ελευθερία σε τόσους και τόσους Αλβανούς και άλλους βιαστές, πρεζέμπορους κλπ, θα βοηθήσει κι αυτόν.
Για τους Κροάτες τί γνώμη έχεις?
Νομιζα οτι κρινουμε την πραξη και οχι τις πιθανοτητες εξαγωγης.
Αν το καλοσκεφτούμε, το να κρίνουμε μια πράξη αφού αυτή έχει τελεστεί (που αναγκαστικά έτσι μόνο μπορούμε να τη δούμε, αφού δεν βλέπουμε το μέλλον) έχει ουσία μόνο ως προς το να αποτρέψουμε να συμβεί ξανά κάτι ανάλογο, έτσι δεν είναι? Στις παραμέτρους αποτροπής του "αναλόγου", προφανώς και είναι και ο τόπος στον οποίο προσπαθούμε να την αποτρέψουμε απ' το να συντελεστεί.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Αύγ 2018, 18:50

the_black_planet έγραψε:
11 Αύγ 2018, 15:44
run έγραψε:
the_black_planet έγραψε:

ασε ρε τους ρυπους

εγω ταχω ξεκαθαρισμένα,οι αρβανιτες είναι ελληνες κι για αυτό σφαζανε τους τουρκαλβανους

κατι οπαδα του κκε παραρτημα κομιντερν βγαλανε ολες τις ανθελληνικες φουστιες

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 11 Αύγ 2018, 18:53

run έγραψε:
Συριζαίος έγραψε:
τον ειχαν τρελλανει τον Σεχιδη να του φανε τα λεφτα και τα πηρε κρανιο.

Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 11 Αύγ 2018, 19:59

Συριζαίος έγραψε:
ακούγοντας Τσαϊκόφσκι
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών