Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2021, 20:46

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:41
hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:39
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:36
Ποια επαφή Χέλη μου που έχω 14 μήνες να δω άνθρωπο;
14 μήνες έχεις να βγεις απ' το σπίτι; Ψώνια δεν κάνεις;
Πρέπει να με δεις πως πάω για ψώνια Χέλη μου για να καταλάβεις.
Εγώ θυμάμαι που περιέγραφες σκηνικά που θύμωνε ο άντρας σου που δεν φορούσατε μάσκα στο σούπερ μάρκετ. Θυμάμαι λάθος; Ακόμη και λάθος να θυμάμαι, όπως και αν πας για ψώνια, 100% είναι 100%. Κι αν έρθεις σε επαφή με δεκάδες φορείς με 100% πιθανότητα να κολλήσεις, ας φοράς και στολή αστροναύτη. Το ίδιο κάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 20 Μάιος 2021, 20:47

Ζενίθεδρος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:07
Το να κανουν εμβολια σε άτομα κάτω των 30 είναι έγκλημα. Οι σιτεμένοι ας το κανουν.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 20:52

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:11
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 16:21

Σου εξηγώ πως το 100% που λες ΔΕΝ ισχύει. Ακριβώς λόγω των υπογραμμισμένων. Λες πως αν εκτεθείς ανεμβολίαστος υπάρχει 100% πιθανότητα να κολλήσεις. Δεν υπάρχει 100% πιθανότητα, απλά είναι αυξημένο το ρίσκο ιδίως αν δεν τηρείς τα μέτρα υγιεινής και ό,τι ειπώθηκε για τον συγκεκριμένο ιό. Αν συνωστίζεσαι δηλαδή, αν δεν πλένεις χέρια, δεν φοράς μάσκες, είσαι αρκετή ώρα κοντά σε άλλους, βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο και όλα αυτά τα γνωστά. Αν ήταν έτσι όποιος ερχόταν σε επαφή με κρούσμα ένα χρόνο τώρα θα κολλούσε. Το ίδιο και το προσωπικό/επισκέπτες στα νοσοκομεία. Τηρούν τα μέτρα και προσέχουν. Δεν σου λέω να πηγαίνεις γυρεύοντας. Απλά πετάς έναν αριθμό που δεν ισχύει καν και νομίζεις πως καθάρισες.

Ο ίδιος ο ΠΟΥ αναφέρει πρώτα ΟΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα γνωστά αποτελεσματικά μέτρα και έπειτα τον εμβολιασμό και είμαι εγώ παράλογη που τα αναφέρω και που σου λέω πως το 100% δεν ισχύει;
SpoilerShow
There are many things you can do to keep yourself and your loved ones safe from COVID-19. Know your risks to lower risks. Follow these basic precautions:

Follow local guidance: Check to see what national, regional and local authorities are advising so you have the most relevant information for where you are.
Keep your distance: Stay at least 1 metre away from others, even if they don’t appear to be sick, since people can have the virus without having symptoms.
Wear a mask: Wear a well-fitting three-layer mask, especially when you can’t physically distance, or if you’re indoors. Clean your hands before putting on and taking off a mask.
Read our Masks and COVID-19 Q&A and watch our videos on how to wear and make masks.
Avoid crowded places, poorly ventilated, indoor locations and avoid prolonged contact with others. Spend more time outdoors than indoors.
Ventilation is important: Open windows when indoors to increase the amount of outdoor air.
Avoid touching surfaces, especially in public settings or health facilities, in case people infected with COVID-19 have touched them. Clean surfaces regularly with standard disinfectants.
Frequently clean your hands with soap and water, or an alcohol-based hand rub. If you can, carry alcohol-based rub with you and use it often.
Cover your coughs and sneezes with a bent elbow or tissue, throwing used tissues into a closed bin right away. Then wash your hands or use an alcohol-based hand rub.
Get vaccinated: When it’s your turn, get vaccinated. Follow local guidance and recommendations about vaccination.

https://www.who.int/emergencies/disease ... ransmitted
Αυτό είναι και το πρόβλημα. Που νομίζουμε όλοι ξαφνικά πως το εμβόλιο και μόνο θα είναι η σωτηρία μας.
Ειδικά για τα νοσοκομεία τι λες αγάπη μου;;;

Έχω δύο περιστατικά που δούλεψαν σε μονάδες κόβιντ έχοντας λάβει ΌΛΑ τα μέτρα. Η μία ξαδέρφη μου νόσησε και πέθανε και η άλλη νόσησε , δε πρόλαβε να πει πως το πέρασε και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έτρεχε να κάνει θεραπείες γιατί δεν ήταν καλά, της ρήμαξε τα πνευμόνια. Η δεύτερη δε, αρνήτρια τότε, πλέον θερμή υποστηρίκτρια των εμβολίων γιατί είδε πολλούς νέους ανθρώπους να διασωληνώνονται.

Πρέπει να διαβάσεις λίγη ιστορία. Πρέπει να μάθεις πως ξεκίνησαν τα εμβόλια και ποιο ήταν το πρώτο εμβόλιο στην ιστορία του πλανήτη.

Δεν είμαι εγώ που αμφισβητώ τον ΠΟΥ. Εσύ είσαι που δεν εμβολιάζεσαι.

Get vaccinated: When it’s your turn, get vaccinated. Follow local guidance and recommendations about vaccination.
Που με είδες να αμφισβητώ τον ΠΟΥ; Ο ΠΟΥ συγκεκριμένα έχει τελευταίο τον εμβολιασμό σαν μέθοδο προστασίας του κοινού και κάντο όσο πιο μεγάλο θες :) Εσύ είσαι που βγάζεις νούμερα απ' το μυαλό σου, οπότε δεν θα το συζητήσω περισσότερο. :wave:

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 20 Μάιος 2021, 20:55

The Rebel έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:47
Ζενίθεδρος έγραψε:
Το να κανουν εμβολια σε άτομα κάτω των 30 είναι έγκλημα. Οι σιτεμένοι ας το κανουν.
Πλησιαζουμε σιγα σιγα στον στοχο του τσαμπα iphone
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 20:55

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:46
Gherschaagk έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εγώ θυμάμαι που περιέγραφες σκηνικά που θύμωνε ο άντρας σου που δεν φορούσατε μάσκα στο σούπερ μάρκετ. Θυμάμαι λάθος; Ακόμη και λάθος να θυμάμαι, όπως και αν πας για ψώνια, 100% είναι 100%. Κι αν έρθεις σε επαφή με δεκάδες φορείς με 100% πιθανότητα να κολλήσεις, ας φοράς και στολή αστροναύτη. Το ίδιο κάνει.
Ο άντρας μου θύμωνε που κάποιοι μπαρμπάδες στο σούπερ φορούσαν τη μάσκα στο πιγούνι.

Το ότι δεν γούσταρα τα μέτρα δεν σημαίνει πως δεν τα τηρούσα.
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:52
Που με είδες να αμφισβητώ τον ΠΟΥ; Ο ΠΟΥ συγκεκριμένα έχει τελευταίο τον εμβολιασμό σαν μέθοδο προστασίας του κοινού και κάντο όσο πιο μεγάλο θες :) Εσύ είσαι που βγάζεις νούμερα απ' το μυαλό σου, οπότε δεν θα το συζητήσω περισσότερο. :wave:
Ποτέ εμβολιάζεσαι είπαμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 20 Μάιος 2021, 20:56

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:22
Bill Hicks έγραψε:
20 Μάιος 2021, 19:04

και σε ετήσια βάση το risk-benefit είναι υπέρ τού εμβολίου, αλλά επίσης το ρίσκο είναι συσσωρευτικό.

στα 10 χρόνια που θα περιμένει ο Scouser θα'χει 10Χ ρίσκο.

το μέσο ετήσιο ρίσκο για νοσοκομείο από κόβιντ είναι πρπ 0.3%-0.5% (στοιχεία ΗΠΑ) χ10 = 3%-5% ή 1/20 να σού κάτσει

εμβόλιο στην χειρότερη μέσο ετήσιο ρίσκο για νοσοκομείο 1/100,000 χ10 = 1/10,000 ή 0.01%

:ne5:
Δεν λειτουργούν έτσι οι σωρευτικές πιθανότητες. 0,3% το έτος για 10 χρόνια είναι 2,96%, όχι 3%. Επίσης δεν λειτουργούν έτσι οι ιοί. Ακόμη κι αν ο κορωνοϊός συνεχίσει να υφίσταται σε 10 χρόνια, η πιθανότητα νοσηλείας θα έχει πέσει σημαντικά.
:smt005:

χαίρομαι που δεν βρήκες κάτι άλλο να διαφωνήσεις.

στο δεύτερο, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. προφανώς υποθέτουμε σταθερό ρίσκο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 20:59

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:55

Όποτε γουστάρω, και ΑΝ γουστάρω. :smt058

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 20 Μάιος 2021, 21:05

https://www.newsit.gr/ellada/prosorino- ... i/3288368/
Εντάξει δεν μπορούσαν και να το αποδώσουν στο άγχος. Είπαν κάτι αρχικά για ελαττωματική παρτίδα εμβολίων και καλά αλλά δεν μπορούσαν να πείσουν κανένα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 21:15

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:59
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:55

Όποτε γουστάρω, και ΑΝ γουστάρω. :smt058
:c020:

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 20 Μάιος 2021, 21:24

Ζενίθεδρος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:16
Δημοκρατικός έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:11
Ζενίθεδρος έγραψε:
Και τα νεογέννητα θα εμβολιαστούν.

Έρχεται ο Αντίχριστος.
Εσύ πρέπει να τα ζυγώνεις τα 40. Έκανες εμβολιο μουστογρια;
Έχω ακόμη μέχρι τα 40.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 20 Μάιος 2021, 21:26

Gherschaagk έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 20:36
Ποια επαφή Χέλη μου που έχω 14 μήνες να δω άνθρωπο;
Πιάσαν τόπο τα ποστς υγιειονομικής επιμόρφωσης :003:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Μάιος 2021, 21:29

Το θετικό είναι ότι όσοι φοβούνται τις παρενέργειες από το αστρα, θα κάνουν κάποιο άλλο. :)

Εκτός αν τα φοβούνται όλα περισσότερο από τον ιό και χρησιμοποιούν ως πρόφαση το αστρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 21:33

Δημοκρατικός έγραψε:
20 Μάιος 2021, 21:26
Gherschaagk έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Έκανα το εμβόλιο. Σε 2 βδομάδες είμαι στο 92%.

Άντε γεια!
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Μάιος 2021, 21:29
Το θετικό είναι ότι όσοι φοβούνται τις παρενέργειες από το αστρα, θα κάνουν κάποιο άλλο. :)

Εκτός αν τα φοβούνται όλα περισσότερο από τον ιό και χρησιμοποιούν ως πρόφαση το αστρα.
Ξεχνάς όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν γιατί είναι δικαίωμά τους να μην το κάνουν.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 20 Μάιος 2021, 21:33

Αποκαλυπτικό το προσωρινό πόρισμα από την επιτροπή για το AstraZeneca στην Κρήτη: «Σχετίζονται εμβόλιο - θρομβώσεις»

Καταιγιστικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τα εμβόλια της AstraZeneca στην Κρήτη και τα απανωτά περιστατικά θρομβώσεων καθώς την Πέμπτη 20 Μαΐου συνεδρίασε εκτάκτως η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ με αντικείμενο τα 3 περιστατικά θρομβώσεων σε πολίτες.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN TV οι επιστήμονες της επιστροπής κατέληξαν σε προσωρινό πόρισμα για πιθανή συσχέτιση του εμβολίου με τα περιστατικά θρομβώσεων όσον αφορά στην περίπτωση του 35χρονου αλλά και της 44χρονης γυναίκας που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Μάλιστα σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση βρίσκεται η υγεία της 44χρονης γυναίκας από την Κρήτη, που νοσηλεύεται με θρόμβωση στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία σημαίνοντας «συναγερμό» στο ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ.

Επίσης συνεχίζεται ο κλινικός έλεγχος στην περίπτωση της 47χρονης και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι επιστήμονες κατέληξαν στο προσωρινό πόρισμα καθώς ήδη έχουν ενημερωθεί προφορικά για το αποτέλεσμα του αντισώματος.

Ανακάλυψαν ότι ο 35χρονος και η 44χρονη βγήκαν θετική σε ειδικό έλεγχο για παράγοντα που είναι χαρακτηριστικό του συνδρόμου θρόμβωσης και αιμορραγίας. Όταν τα αποτελέσματα φτάσουν και γραπτώς στην επιτροπή, θα καταλήξουν σε οριστικό πόρισμα.

https://www.pronews.gr/ygeia/988407_apo ... hetizontai

.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 20 Μάιος 2021, 21:35

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 21:33
Δημοκρατικός έγραψε:
20 Μάιος 2021, 21:26
Gherschaagk έγραψε:

Έκανα το εμβόλιο. Σε 2 βδομάδες είμαι στο 92%.

Άντε γεια!
:g018:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών