Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
runner
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από runner » 20 Μάιος 2021, 19:14
Rocco Siffredi έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:11
Μα και το δεμένο που λες ο τύπος ήταν ο Χουντίνι δέθηκε μόνος του;
Και έβαλε το μωρό δίπλα μου φαίνεται too much εκτός κι αν δεν ταχουνε βγάλει στην φόρα όλα
Το να δεθεί μόνος του δεν είναι και κάτι δύσκολο.
Ίσως να είχε και συνεργό.
Μια λεπτομέρεια που έχει αναφερθεί στα ρεπορτάζ και έχει ενδιαφέρον είναι πως τα χέρια του ήταν δεμένα μπροστά.
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 20 Μάιος 2021, 19:19
Βγάλανε επικήρυξη και με τον γεωργιανό που πιάσανε τοψαξαν να δουν αν έχει σχεση τι να πω θα δειξει
Η επικυρηξη ηταν αλλη μια μαλακια του χρυσοχοιδη. Ελπιζω ολοι να καταλαβετε πια το ποιον του
-
Rocco Siffredi
από Rocco Siffredi » 20 Μάιος 2021, 19:25
runner έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:14
Μα και το δεμένο που λες ο τύπος ήταν ο Χουντίνι δέθηκε μόνος του;
Και έβαλε το μωρό δίπλα μου φαίνεται too much εκτός κι αν δεν ταχουνε βγάλει στην φόρα όλα
Το να δεθεί μόνος του δεν είναι και κάτι δύσκολο.
Ίσως να είχε και συνεργό.
Μια λεπτομέρεια που έχει αναφερθεί στα ρεπορτάζ και έχει ενδιαφέρον είναι πως τα χέρια του ήταν δεμένα μπροστά.
Θέλω να πω ότι στους μπάτσους που μπήκαν στο σπίτι και τους είδαν κάτι να τους βρωμισε δεν γίνεται να τό χε στήσει τόσο τέλεια
Που δεν θα μας το πούνε λογικό
Πάντως έχει ξανασυμβεί να το παίζουν ηθοποιοί στις κάμερες και να ναι οι δράστες αλλά είναι πιο σκληρό γιατί είναι και το μωρό στο μεση
-
runner
από runner » 20 Μάιος 2021, 19:35
Rocco Siffredi έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:25
Θέλω να πω ότι στους μπάτσους που μπήκαν στο σπίτι και τους είδαν κάτι να τους βρωμισε δεν γίνεται να τό χε στήσει τόσο τέλεια
Που δεν θα μας το πούνε λογικό
Πάντως έχει ξανασυμβεί να το παίζουν ηθοποιοί στις κάμερες και να ναι οι δράστες αλλά είναι πιο σκληρό γιατί είναι και το μωρό στο μεση
Οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι προφανώς πήγαν αυτομάτως και τον έλυσαν ως όφειλαν.
Δεν έκατσαν να μελετήσουν τον χώρο.
Αυτό είναι δουλειά των ερευνητών του Ανθρωποκτονιών όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 21 Μάιος 2021, 09:32
runner έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 18:56
https://thecaller.gr/callers-choice/gli ... in-ipoxia/
Σήμερα ο Λαμπρόπουλος ανέφερε πως δεν έχει διευκρινιστεί η ώρα θανάτου της γυναίκας και ότι το σενάριο της υποξαιμίας που επικαλείται ο σύζυγος δεν στέκει ιατρικά. Πολύ δύσκολο να επανέλθεις από μόνος σου αν χάσεις τις αισθήσεις σου λόγω υποξαιμίας. Χρειάζεται ιατρική βοήθεια με χρήση μάσκας οξυγόνου.
Επίσης, ανέφερε ξανά για την αφαίρεση της κάρτας μνήμης της κάμερας.
αν χασεις τις αισθησεις σου απο υποξια, επανερχεσαι μονος σου. μου εχει συμβει, και το εχω δει να συμβαινει.
-
Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
από Belisarius » 21 Μάιος 2021, 13:04
foscilis έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:01
Rocco Siffredi έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 18:53
Ναστησε το σκηνικό θαναι πολύ χοντρό
Δεν θα φαινόταν στους μπάτσους που έφτασαν πρώτα στο σπίτι;
Έχουν περάσει και αρκετές μερες
Δεν τοποθετούμαι αν όντως το έστησε ή όχι και γενικά έχω αποφύγει να πάρω θέση. Αλλά γενικά δε νομίζω ότι μέσα στη μαύρη νύχτα ανταποκρινόμενος σε μια επείγουσα κλήση και βλέποντας έναν τύπο δεμένο και μια νεκρή γυναίκα με το μωρό της να προσπαθεί να τη ζωντανέψει είσαι σε θέση να προσέξεις ύποπτες λεπτομέρειες. Αυτά είναι δουλειά του εγκληματολογικού όχι των first responders.
Χωρίς να αλλάζει την ουσία, νομίζω ότι όταν έφτασε η αστυνομία θα υπήρχε αρκετό φως.
-
Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
από Belisarius » 21 Μάιος 2021, 13:20
Πάντως είναι αλήθεια πως όταν ακούστηκε η είδηση ο πρώτος ύποπτος ήταν ο σύζυγος. Επίσης πολύ περίεργη είναι η ιστορία με το παράθυρο που δεν φαίνεται να είχε παραβιαστεί ενώ μιλάμε για σημείο που δε φαίνεται εξωτερικά και η πρόσβαση είναι δύσκολη. Αν οι ληστές δεν είχαν πληροφόρηση και συγκεκριμένο σχέδιο, θέλει πολύ προσπάθεια, ενασχόληση, ψάξιμο και τύχη για να βρεθούν σε αυτό το παράθυρο τη στιγμή που απλά θα μπορούσαν να χτυπήσουν άλλου. Είναι πολλά περίεργα μαζεμένα. Ο χρόνος θα δείξει.
-
Lord Snow
από Lord Snow » 21 Μάιος 2021, 13:41
Εμενα το μυαλο μου παει σε 2 σεναρια. Και τα δυο εμπλεκουν τον συζυγο.
1) Σχεδιο δολοφονιας της γυναικας του για χ λογους με την βοηθεια τριτου ατομου.
2) α) Ηταν ανακατεμμενος με παρανομες πραξεις πχ μεταφορα ναρκωτικων, εγινε καποιο τζαρτζαρισμα με τους εμπορους και τον τιμωρησαν με αυτον τον τροπο.
-
nick
από nick » 21 Μάιος 2021, 14:51
Είναι αδύνατον ξενο ατομο να κρεμάσει το σκυλο (σε συνθηκες ληστειας) χωρις να το εχει γεμισει με δικο του dna.
-
Uppercut
από Uppercut » 21 Μάιος 2021, 15:48
Γενικά δεν μου αρέσει να κάνω τον Σέρλοκ, αλλά εδώ, ρεαλιστικά, δεν δίνω καμία πιθανότητα να μην το έκανε ο σύζυγος με ή χωρίς συνεργούς. Έχουμε μία ληστεία με ληστές που είναι εξίσου προσεκτικοί με επαγγελματίες εκτελεστές κι έρχονται φουλ καλυμμένοι να μην αφήσουν ίχνη DNA ακόμα κι όταν σκοτώνουν τον σκύλο (όπως σωστά επισήμανε ο Νικ), αρκετά σχολαστικοί ώστε να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες (έτσι ανεφέρθη στο δελτίο του Open), σκοτώνουν χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο τη γυναίκα, δεν σκοτώνουν τον άντρα. Ο δε άντρας που πολύ βολικά λιποθυμάει, δεμένος και φιμωμένος, καταφέρνει να πάρει το τηλέφωνο του και να πάρει και τηλέφωνο την αστυνομία και όσες φορές τον βλέπουμε φαίνεται να προσπαθεί πολύ να το παίξει λυπημένος. Αν ισχύει κι αυτό που αναφέρει ο Βέλι πάνω, ότι δεν υπάρχουν και σημάδια παραβίασης, δένει πλήρως.
Ακόμα κι αν κάποιος πιστεύει ότι κάποια από αυτά που μάζεψα ίσως παίζουν,το να τα έχεις όλα μαζί είναι εξαιρετικά απίθανο σενάριο. Το λογικό και πλέον προφανές είναι ότι τουλάχιστον αυτό το σενάριο δεν ισχύει και άρα κατά πάσα πιθανότητα υπαίτιος (θα δούμε αν και φυσικός αυτουργός) είναι ο πιλότος που το εφηύρε.
-
Δημοκρατικός
από Δημοκρατικός » 21 Μάιος 2021, 19:54
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 09:32
Σήμερα ο Λαμπρόπουλος ανέφερε πως δεν έχει διευκρινιστεί η ώρα θανάτου της γυναίκας και ότι το σενάριο της υποξαιμίας που επικαλείται ο σύζυγος δεν στέκει ιατρικά. Πολύ δύσκολο να επανέλθεις από μόνος σου αν χάσεις τις αισθήσεις σου λόγω υποξαιμίας. Χρειάζεται ιατρική βοήθεια με χρήση μάσκας οξυγόνου.
αν χασεις τις αισθησεις σου απο υποξια, επανερχεσαι μονος σου. μου εχει συμβει, και το εχω δει να συμβαινει.
Αλλους τους ψάχνουν ακόμη να τους βρούν
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 21 Μάιος 2021, 19:58
Δημοκρατικός έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:54
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 09:32
Αλλους τους ψάχνουν ακόμη να τους βρούν
πολλους. θεμα τυχης αν θα την σκαπουλαρεις η οχι, αν εισαι μονος σου.
-
Πολίτης
- Phorum.gr user: Πολίτης
από Πολίτης » 21 Μάιος 2021, 20:08
Uppercut έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 15:48
Γενικά δεν μου αρέσει να κάνω τον Σέρλοκ, αλλά εδώ, ρεαλιστικά, δεν δίνω καμία πιθανότητα να μην το έκανε ο σύζυγος με ή χωρίς συνεργούς. Έχουμε μία ληστεία με ληστές που είναι εξίσου προσεκτικοί με επαγγελματίες εκτελεστές κι έρχονται φουλ καλυμμένοι να μην αφήσουν ίχνη DNA ακόμα κι όταν σκοτώνουν τον σκύλο (όπως σωστά επισήμανε ο Νικ), αρκετά σχολαστικοί ώστε να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες (έτσι ανεφέρθη στο δελτίο του Open), σκοτώνουν χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο τη γυναίκα, δεν σκοτώνουν τον άντρα. Ο δε άντρας που πολύ βολικά λιποθυμάει, δεμένος και φιμωμένος, καταφέρνει να πάρει το τηλέφωνο του και να πάρει και τηλέφωνο την αστυνομία και όσες φορές τον βλέπουμε φαίνεται να προσπαθεί πολύ να το παίξει λυπημένος. Αν ισχύει κι αυτό που αναφέρει ο Βέλι πάνω, ότι δεν υπάρχουν και σημάδια παραβίασης, δένει πλήρως.
Ακόμα κι αν κάποιος πιστεύει ότι κάποια από αυτά που μάζεψα ίσως παίζουν,το να τα έχεις όλα μαζί είναι εξαιρετικά απίθανο σενάριο. Το λογικό και πλέον προφανές είναι ότι τουλάχιστον αυτό το σενάριο δεν ισχύει και άρα κατά πάσα πιθανότητα υπαίτιος (θα δούμε αν και φυσικός αυτουργός) είναι ο πιλότος που το εφηύρε.
Συμφωνώ 100% με όσα έγραψες. Σκέφτομαι μήπως χρησιμοποιούν τον Γεωργιανό ενώ ξέρουν οτι δεν έχει σχέση, για να δουν αν ο σύζυγος θα τον δείξει ως τον κακοποιό (ψευδώς). Βγάζει νόημα;
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
- 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-
-
- 1122 Απαντήσεις
- 21338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
27 Αύγ 2024, 12:37
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.