Η αμηχανία του Πλακιωτάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Η αμηχανία του Πλακιωτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 21 Μάιος 2021, 19:34

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:29
Αρχέλαος έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:25
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
21 Μάιος 2021, 17:12

Δεν καταλαβαίνω γιατί του έδειξαν το απόσπασμα.
Αντιπαρέβαλλαν μία θέση εφοπλιστή ώστε να απαντήσει, αδιάφορη η πρόθεση, άλλωστε αυτός τους προκάλεσε ακουσίως με όσα είπε.
Κοινώς τους έδωσε πάσα.
Το θέμα είναι ότι ο υπουργός διασύρθηκε από μόνος του ενώ δεν μπόρεσε να αρθρώσει έπειτα ένα επιχείρημα, να δείξει λίγη ήρεμη πυγμή.

Το δίδαγμα από αυτήν την ιστορία όπως και του Θεοχάρη είναι πως τα ελληνικά ΜΜΕ υπηρετούν σε μεγάλο βαθμό τον γαλαζαιϊσμό, έτσι όταν ο εκάστοτε υπουργός μιλάει στο εξωτερικό ξεμπροστιάζεται.
Ναι, από αυτήν την συνέντευξη περιμέναμε να μάθουμε για τα ελ μέσα και τον γαλαζαιισμό. Μπράβο. Τώρα θα μας πεις πως τα μη ελληνικά μέσα είναι αντικειμενικά και μαχητικά.
Σίγουρα πάντως εξέθεσαν τους υπουργούς που δεν είχαν τι να πουν.
Ούτε να διαχειριστούν την όλη αστοχία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 21 Μάιος 2021, 19:34

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:15
NoMoreLice έγραψε:
21 Μάιος 2021, 18:35
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
21 Μάιος 2021, 17:16

Δηλαδη του βάλανε το απόσπασμα για να του την πουν;
Ναι, μην ασχολείσαι, τίποτε ζαίοι θα είναι, όπως ο άλλος απο το BBC με τον Θεοχάρη.
Περιμένω, μπετόστοκε, να μας εξηγήσεις για ποιον λόγο του έβαλαν το απόσπασμα.
Οι συγκεριμένοι εκπροσωπούν ομάδα πίεσης που προωθεί την αλλαγή του καυσιμου και των μηχανών των πλοίων. Υπό αυτή την έννοια σκοπός τους με το να του δείξουν το βίντεο ηταν: Ή να τον εξοργισουν εις βάρος των εφοπλιστών και του IMO γενικά ή να του δείξουν ότι δεν θα πρέπει έχει τους ίδιους ως αντιπαλους ή και τα δύο μαζί.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Μάιος 2021, 19:36

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ εγώ πιστεύω στο Λινο, θα σπάσει τον κώδικα πίσω από τους λόγους προβολής του αποσπάσματος.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 21 Μάιος 2021, 19:38

Maspoli έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:34
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
NoMoreLice έγραψε:
21 Μάιος 2021, 18:35

Ναι, μην ασχολείσαι, τίποτε ζαίοι θα είναι, όπως ο άλλος απο το BBC με τον Θεοχάρη.
Οι συγκεριμένοι εκπροσωπούν ομάδα πίεσης που προωθεί την αλλαγή του καυσιμου και των μηχανών των πλοίων. Υπό αυτή την έννοια σκοπός τους με το να του δείξουν το βίντεο ηταν: Ή να τον εξοργισουν εις βάρος των εφοπλιστών και του IMO γενικά ή να του δείξουν ότι δεν θα πρέπει έχει τους ίδιους ως αντιπαλους ή και τα δύο μαζί.
Α, εκπροσωπούν κάποιον οι μαχητικοί δημοσιογράφοι; Ενδιαφέρον. Νομιζα πως η δημοσιογραφία είναι κάτι άλλο.
Από εκεί και πέρα θα μπορούσαν απλά να του το αναφέρουν στην συνέντευξη αφού σκέφτηκαν πως είχε σχέση, δεν χρειαζόταν να πεταχτούν σαν την πούτσα από το βρακι με το ταμπλετακι παραμάσχαλα έτοιμο να παίξει το βίντεο.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 21 Μάιος 2021, 19:39

Σε κάθε περίπτωση ο υπερφιαλος Πλακιωτάκης απώλεσε το σκαλπ του και μάλιστα σε διεθνές κοινό.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 21 Μάιος 2021, 19:39

Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:36
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ εγώ πιστεύω στο Λινο, θα σπάσει τον κώδικα πίσω από τους λόγους προβολής του αποσπάσματος.
Εσυ Κίτσο έχεις δει πολλες συνεντευξεις όπου συμβαίνει αυτό;
Fluffy έγραψε:
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 21 Μάιος 2021, 19:42

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:38
Maspoli έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:34
Λίνο Βεντούρα έγραψε:

Α, εκπροσωπούν κάποιον οι μαχητικοί δημοσιογράφοι; Ενδιαφέρον. Νομιζα πως η δημοσιογραφία είναι κάτι άλλο.
Από εκεί και πέρα θα μπορούσαν απλά να του το αναφέρουν στην συνέντευξη αφού σκέφτηκαν πως είχε σχέση, δεν χρειαζόταν να πεταχτούν σαν την πούτσα από το βρακι με το ταμπλετακι παραμάσχαλα έτοιμο να παίξει το βίντεο.
Να σου φέρω ένα σύννεφο να πέσεις;
Σε κάθε περίπτωση βέβαια δουλειά των οποίων δημοσιογράφων δεν είναι να κάνουν εύκολη τη ζωή του κάθε υπουργού. Και ναι, όταν έχουν το ακριβές βίντεο, βοηθά να το δείχνουν για να μην μπορεί να κρυφτεί ο πολιτικός πίσω από απαντήσεις του τύπου "δεν άκουσα τα ακριβή λόγια για να εκφράσω γνώμη" κτλ.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 21 Μάιος 2021, 19:42

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:31
NoMoreLice έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:26
Λίνο Βεντούρα έγραψε:

Μήπως είδες κάποιο μοντάζ από αυτά που κάνουν διάφοροι καλαμπουρτζήδες που τάχα του δείχνουν απόσπασμα από την ταίνια με τον Κούρκουλο στο δικαστήριο να λέει έχουν κολλήσει τα ελατήρια και να φωνάζει όχι άλλο κάρβουνο; Όχι βρε, δες το αρχικό ποστ, στην πραγματικότητα του δείχνουν τον εφοπλιστή Λασκαρίδη να λέει όχι χεσμένο τον έχει τον πρωθυπουργό, και ότι η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα και ότι το 80% των πλοίων έχουν ξένη σημαία. Δες το πρώτο ποστ, είναι στην αρχή του θρεντ!
Θα μας εξηγήσεις ρε τενεκέ γιατί του έβαλαν το απόσπασμα; Έχεις δει πολλές συνεντεύξεις που έχει γίνει κάτι παρόμοιο;
αρκετές

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 21 Μάιος 2021, 19:42

Maspoli έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:39
Σε κάθε περίπτωση ο υπερφιαλος Πλακιωτάκης απώλεσε το σκαλπ του και μάλιστα σε διεθνές κοινό.
Το σκαλπ το απωλεσε γιατί του έβαλαν μπροστά στην μάπα του κάποιον να τον βρίζει.
Fluffy έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 21 Μάιος 2021, 19:44

Σενέκας έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:42
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
NoMoreLice έγραψε:

Μήπως είδες κάποιο μοντάζ από αυτά που κάνουν διάφοροι καλαμπουρτζήδες που τάχα του δείχνουν απόσπασμα από την ταίνια με τον Κούρκουλο στο δικαστήριο να λέει έχουν κολλήσει τα ελατήρια και να φωνάζει όχι άλλο κάρβουνο; Όχι βρε, δες το αρχικό ποστ, στην πραγματικότητα του δείχνουν τον εφοπλιστή Λασκαρίδη να λέει όχι χεσμένο τον έχει τον πρωθυπουργό, και ότι η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα και ότι το 80% των πλοίων έχουν ξένη σημαία. Δες το πρώτο ποστ, είναι στην αρχή του θρεντ!
Θα μας εξηγήσεις ρε τενεκέ γιατί του έβαλαν το απόσπασμα; Έχεις δει πολλές συνεντεύξεις που έχει γίνει κάτι παρόμοιο;
αρκετές

Καμία σχέση όμως
Fluffy έγραψε:

Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice » 21 Μάιος 2021, 19:45

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
NoMoreLice έγραψε:
Λίνο Βεντούρα έγραψε:

Εννοείς ότι υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει; Πάντως το έκαναν συχνά και στο the jerry springer show. Ίσως πάντως ακόμα και νόμος να υπάρχει, θα έχει πρόβλεψη μέσα από κάποιο παραθυράκι ότι επιτρέπεται να το κάνεις αν ο άλλος σου πει μια τόσο ουρανομήκη βλακεία όπως ότι η ελληνική ναυτιλία είναι 100% ελληνική.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Μάιος 2021, 19:46

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
Τις περισσότερες συνεντεύξεις τις κάνουν γλείφτες της εξουσίας ή έστω που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους.

Το "πάμε να δούμε το απόσπασμα" το έχω δει, συνήθως καταλήγει σε μικρή τρικλοποδιά αλλά όχι τεράστιο ρεζιλικι. Μόνο ο θεουλης Κόεν κάνει συνέχεια συνεντεύξεις που καταλήγουν έτσι.

Εντάξει τώρα ή θα παραστάνεις πάλι ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν το έχεις ξαναδεί; :lol:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 21 Μάιος 2021, 19:47

NoMoreLice έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:45
Πάντως το έκαναν συχνά και στο the jerry springer show.
:smt005:
Fluffy έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 21 Μάιος 2021, 19:48

21 Μάιος 2021, 19:46
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
Τις περισσότερες συνεντεύξεις τις κάνουν γλείφτες της εξουσίας ή έστω που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους.

Το "πάμε να δούμε το απόσπασμα" το έχω δει, συνήθως καταλήγει σε μικρή τρικλοποδιά αλλά όχι τεράστιο ρεζιλικι. Μόνο ο θεουλης Κόεν κάνει συνέχεια συνεντεύξεις που καταλήγουν έτσι.

Εντάξει τώρα ή θα παραστάνεις πάλι ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν το έχεις ξαναδεί; :lol:
Τι εντάξει ρε μλκ; Τι μου απέδειξες;
Fluffy έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Μάιος 2021, 19:49

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
21 Μάιος 2021, 19:48
21 Μάιος 2021, 19:46
Λίνο Βεντούρα έγραψε:

Τι εντάξει ρε μλκ; Τι μου απέδειξες;
Τι σου απέδειξα; Τίποτα απολύτως, απάντησα σε αυτό που ρώτησες. Έπρεπε να αποδείξω κάτι;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών