Διάλογοι με μια πρώην μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Κατά τη γνώμη μου, για να βάλει κάποια την φίλη της να κάνει σεξ με τη σχέση της, για να της φύγουν οι υποψίες, ε δυο τινά υπάρχουν 1. ειναι βλήμα όντως, 2. έχει ατζέντα. Ε τώρα ή ατζέντα έχει 2 υποκατηγορίες: α. ήθελε παρτουζίτσα, β. ήθελε να τον ξεφορτωθεί.
Όποιο άλλο σενάριο εμπίπτει στην κατηγορία βλήματος εξ αρχής.
Επειδή μιλάμε για τον master of rottweilers κρατάω και το ενδεχόμενο να'χει πιει κάνα μπάφο και να είχε έμπνευση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχεις ακούσει, τύπισσα, ότι όταν κάποιος είναι μόνος για καιρό, αποπνέει μια μπακουρίλα, ενώ όταν είναι σε σχέση/παντρεμένος, φαντάζει πιο επιθυμητός και έχει περισσότερες επιτυχίες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δε θα έκανε σεξ η κολλητή ρε. Θα έβλεπε μόνο αν τσίμπαγε το μπσαρι.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:22Κατά τη γνώμη μου, για να βάλει κάποια την φίλη της να κάνει σεξ με τη σχέση της, για να της φύγουν οι υποψίες, ε δυο τινά υπάρχουν 1. ειναι βλήμα όντως, 2. έχει ατζέντα. Ε τώρα ή ατζέντα έχει 2 υποκατηγορίες: α. ήθελε παρτουζίτσα, β. ήθελε να τον ξεφορτωθεί.
Επειδή μιλάμε για τον master of rottweilers κρατάω και το ενδεχόμενο να'χει πιει κάνα μπάφο και να είχε έμπνευση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Γιατί υπέγραψε κάνα συμβόλαιο ότι δε θα παιχτεί σεξάκι;Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:25Δε θα έκανε σεξ η κολλητή ρε. Θα έβλεπε μόνο αν τσίμπαγε το μπσαρι.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:22Κατά τη γνώμη μου, για να βάλει κάποια την φίλη της να κάνει σεξ με τη σχέση της, για να της φύγουν οι υποψίες, ε δυο τινά υπάρχουν 1. ειναι βλήμα όντως, 2. έχει ατζέντα. Ε τώρα ή ατζέντα έχει 2 υποκατηγορίες: α. ήθελε παρτουζίτσα, β. ήθελε να τον ξεφορτωθεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- John Brown Gun Club
αμα ηταν ετσι, θα ειχε καταληξει σε παρτουζιτσα η ιστορια, οχι σε μενα να κοιταω τα παπουτσια μου και να κλεινομαι στο δωματιο μου.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:22
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ε άμα έπαιζε σεξακι δεν θα ητο φίλη. Με ένα σμπάρο 2 τρίγωνια.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:26Γιατί υπέγραψε κάνα συμβόλαιο ότι δε θα παιχτεί σεξάκι;Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:25Δε θα έκανε σεξ η κολλητή ρε. Θα έβλεπε μόνο αν τσίμπαγε το μπσαρι.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:22
Κατά τη γνώμη μου, για να βάλει κάποια την φίλη της να κάνει σεξ με τη σχέση της, για να της φύγουν οι υποψίες, ε δυο τινά υπάρχουν 1. ειναι βλήμα όντως, 2. έχει ατζέντα. Ε τώρα ή ατζέντα έχει 2 υποκατηγορίες: α. ήθελε παρτουζίτσα, β. ήθελε να τον ξεφορτωθεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπορει να ήθελε να σου δείξει πως να φτιάχνεις μοφόνγκο.
αν εκανες και μπρός πίσω σαν αυτιστικό ήσουν αληθινός αντρας, ασε τον φειν να λεει.John Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:27αμα ηταν ετσι, θα ειχε καταληξει σε παρτουζιτσα η ιστορια, οχι σε μενα να κοιταω τα παπουτσια μου και να κλεινομαι στο δωματιο μου.
- John Brown Gun Club
αυτο θα ηταν χοντρο καρφωμα, οπως κι αν ανοιγοκλεινα τα ποδια μου.enaon έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:30αν εκανες και μπρός πίσω σαν αυτιστικό ήσουν αληθινός αντρας, ασε τον φειν να λεει.John Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:27αμα ηταν ετσι, θα ειχε καταληξει σε παρτουζιτσα η ιστορια, οχι σε μενα να κοιταω τα παπουτσια μου και να κλεινομαι στο δωματιο μου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
σωστό, καλυτερα στο δωμάτιο κατω απο τα σκεπάσματα κουλουριασμένοι, μην μας καταλάβουν κιόλας, ντροπή.
- Cecily Anne
Μπορεί να είχες τις μαύρες σου, αυτά είναι λεπτομέρειες. Επίσης την παρτούζα την έβαλα σα σενάριο, όλα κι όλα είμαι δίκαιη.John Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:27αμα ηταν ετσι, θα ειχε καταληξει σε παρτουζιτσα η ιστορια, οχι σε μενα να κοιταω τα παπουτσια μου και να κλεινομαι στο δωματιο μου.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:22
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σωστή η σεναριογράφος.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 22:03Μπορεί να είχες τις μαύρες σου, αυτά είναι λεπτομέρειες. Επίσης την παρτούζα την έβαλα σα σενάριο, όλα κι όλα είμαι δίκαιη.John Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:27αμα ηταν ετσι, θα ειχε καταληξει σε παρτουζιτσα η ιστορια, οχι σε μενα να κοιταω τα παπουτσια μου και να κλεινομαι στο δωματιο μου.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 21:22
@John Brown Gun Club
, στην πραγματικοτητα έπρεπε να το παίξεις άνετος και να πετάξεις κανένα κοπλιμαν. Αλήθεια να πεις δηλαδης.
Τίποτα το μεμπτό από τη μια...θα έμπαιναν σκέψεις στη Ρουμανα απο την άλλη.
Συντήρηση μιας καλής σχέσης .ως φίλη της δικιάς σου βεβαίως βεβαίως ...Και μόλις χωριζες θα ητο θεμα μιας εβδομαδος να πέσει η Τιμισοαρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Τελείως λογική αντίδραση. Η ζήλεια είναι από τα πιο ντεκαβλέ πράγματα σ' αυτήν την ζωή.Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:37Εγώ θα είχα νευριάσει ανεξαρτήτως αν θα ήσουν ακέραιος. Και μόνο που θα καθόσουν και θα ανέπνεες τον ίδιο αέρα με αυτή θα μου έφτανεJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:34
Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.
Στην παγιδα ομως δεν επεσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian