κάντε πέρα φλωρούμπες. ακούστε.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: κάντε πέρα φλωρούμπες. ακούστε.
Ιδιαίτερο.
Αμάν αυτός ο Πήτερ Χάμιλ. Σπυράκια θα βγάλει πια ο άνθρωπος.
έχει μερελιάσει κι αυτός πλέον. 70+ είναι. μπες στο twitter του ή στο blog του να δεις.
τελευταίος του καλός δίσκος ήταν το This.... το 1998, η οποία χρονιά σύμφωνα με τον Κώστα ήταν και η τελευταία καλή φοιτητική χρονιά για την παρέα μας....
λέει ο Hammill για το This:
ΠάναςWhen this album was recorded and first came out I was very much taken by the synchronicity of numbers: the fortieth album, in my fiftieth year and so on. I suppose it was inevitable that it should be so - especially since at the outset of things (or at least the point at which the idea occurred that I *might* be doing this for a considerable length of time) I had thought that an aim of making fifty albums over a career might be a decent target.
μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Αυτό δεν είναι τίποτα με τους αριθμούς... να σου πω εγώ φάση να γελάς.the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:53
λέει ο Hammill για το This:ΠάναςWhen this album was recorded and first came out I was very much taken by the synchronicity of numbers: the fortieth album, in my fiftieth year and so on. I suppose it was inevitable that it should be so - especially since at the outset of things (or at least the point at which the idea occurred that I *might* be doing this for a considerable length of time) I had thought that an aim of making fifty albums over a career might be a decent target.
Προχθές είχα μια συναναστροφή με ένα τύπο στην πιλοτή της πολυκατοικίας του και του είπα ευχαριστώ που κράτησε την μηχανή μου στο γκαράζ του ενώ εγώ ήμουν στο νοσοκομείο.
Και μου πετάει την ατάκα: Πρέπει να τα έχουμε πάντα καλά με τους γείτονες. Εκείνη ακριβώς την στιγμή που το έλεγε είχε ανοίξει η πόρτα και έβγανε ο τύπος από το ρετιρέ που είναι στα μαχαίρια και δεν μιλάνε...
Εγώ μιλάω με όλους εν τω μεταξύ και έπιασα κουβέντα με τον τύπο από ο ρετιρέ και ο άλλος ξίνισε... φεύγοντας του είπα πως θα προσπαθήσω να τα έχω καλά με όλους.
the end
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
- kongrosian
κάντε πέρα ρε. χλεχλέδες.
I Want You (She's So Heavy) · The Beatles
Off, off, eely tentacle!
There is nothing between us.
There is nothing between us.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
-
- Μέλη που αποχώρησαν
- kongrosian
- kongrosian
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φοβερή λίστα Ξαρχάκου στο youtube. Ακούστε φλωρούμπες.
από kongrosian » 23 Ιουν 2023, 00:18 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
23 Ιουν 2023, 00:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούστε τι συνέβη στον Τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή !!!
από tanipteros » 20 Φεβ 2024, 20:41 » σε Θρησκειολογία - 33 Απαντήσεις
- 1628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
18 Μαρ 2024, 20:52
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GreekGuy
27 Δεκ 2022, 10:18
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΞΕΠΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!
από Αρχηγός » 15 Απρ 2023, 17:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρχηγός
15 Απρ 2023, 17:37
-