Elena Tsagrinou - El Diablo - Official Music Video (Eurovision 2021 Cyprus)
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Elena Tsagrinou - El Diablo - Official Music Video (Eurovision 2021 Cyprus)
Ο τούσης λέει ότι είναι ο τζι. Έβαλε και φωτογραφία που παίζανε στο δρόμο με καπέλο να μαζεύουν κέρματα

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
όσο κι αν δεν της φαινόταν, ήταν ΚΑΙ αυτή μια 18χρονη που από το γυμνάσιο την τρέχουν οι γονείς της από ριάλιτι σε διαγωνισμό και μετά σε κάστινγκ, ένα προφίλ που αν δεν κάνω λάθος είχαν όλες αυτές που φόραγαν στρασάκια.Uppercut έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:38Ακριβώς αυτό! Η τύπισσα είχε κλαψομουνιάσει ήδη από τις ψήφους των κριτών που την είχαν και πολύ ψηλά, δε λέμε για μετά που έφαγε την πούτσα απ' το κοινό. Δηλαδή τι ήθελε; Νόμιζε ότι της χρωστάει το σύμπαν να κερδίσει επειδή είναι χοντρή; Δεν καταλαβαίνω.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 17:37Είδες αυτό που σου περιγράφω; Ο άλλος πήρε 0+0 και ήταν κύριος κι αυτή από την αρχή στις ψήφους της επιτροπής είχε τη γκριμάτσα της κλαψομούνας.
- Cecily Anne
Εξαρτάται από το τί είδους χρήστης είναι. Αν είναι heavy η φάση, το τεστ θα βγαίνει θετικό κι ας έκανε χρήση πριν 2 βδομάδες. Αν δεν είναι, οριακά προλαβαίνουν να την ανιχνεύσουν στο διήμερο. Βέβαια, επειδή τον είδα και έπινε και ποτά, σίγουρα θα καθυστερήσει ο μεταβολισμός της κόκας, οπότε θεωρητικά προλαβαίνουν ακόμα και να είναι σποραδικός χρήστης.Rocco Siffredi έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 19:34
Δεν βλέπω να περναει ο Ιταλός το ντόπινγκ κοντρόλ
Με θετικό δείγμα χάνει το μετάλλιο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Rocco Siffredi
Ποιος ο λόγος να του κάνουν τεστ; 
Τρολαρουν ή ισχύει;

Τρολαρουν ή ισχύει;
- Cecily Anne
Α δεν έχω ιδέα, εγώ απάντησα σοβαρά νομίζοντας ότι εννοείς ότι θα κάνουν όντως το τεστ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Μάιος 2021, 22:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν είναι τίποτα ,self test έκανε ,μη μείνει από απουσίες.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:44Α δεν έχω ιδέα, εγώ απάντησα σοβαρά νομίζοντας ότι εννοείς ότι θα κάνουν όντως το τεστ.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση να έκανε καμιά γραμμή. Άσε που δεν έκλεισε ούτε ρουθούνι, ο τύπος αν σνίφαρε, σνίφαρε μέχρι και το γκλίτερ της Στεφανίας από απέναντι με τα δυο ρουθούνια.
- Cecily Anne
Πρέπει να δεις μάπα καθηγητή, όταν σκάει άνθρωπος στο πανεπιστήμιο για εξέταση φαρμακολογίας με τίγκα διεσταλμένες κόρες και στην τσίτα.Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:47Δεν είναι τίποτα ,self test έκανε ,μη μείνει από απουσίες.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:44Α δεν έχω ιδέα, εγώ απάντησα σοβαρά νομίζοντας ότι εννοείς ότι θα κάνουν όντως το τεστ.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση να έκανε καμιά γραμμή. Άσε που δεν έκλεισε ούτε ρουθούνι, ο τύπος αν σνίφαρε, σνίφαρε μέχρι και το γκλίτερ της Στεφανίας από απέναντι με τα δυο ρουθούνια.

Bασικά αυτό δεν είναι τίποτα, πολύ σύνηθες. Πού να δεις να σκάει τύπος με μούφα συνταγή αμφεταμινών για ADHD που έπαθε ξαφνικά στο μεταπτυχιακό του στα 23 του. Από τέτοια άλλο τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Μάιος 2021, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε θα ήθελα ,ειλικρινάCecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:49Πρέπει να δεις μάπα καθηγητή, όταν σκάει άνθρωπος στο πανεπιστήμιο για εξέταση φαρμακολογίας με τίγκα διεσταλμένες κόρες και στην τσίτα.Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:47Δεν είναι τίποτα ,self test έκανε ,μη μείνει από απουσίες.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:44
Α δεν έχω ιδέα, εγώ απάντησα σοβαρά νομίζοντας ότι εννοείς ότι θα κάνουν όντως το τεστ.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση να έκανε καμιά γραμμή. Άσε που δεν έκλεισε ούτε ρουθούνι, ο τύπος αν σνίφαρε, σνίφαρε μέχρι και το γκλίτερ της Στεφανίας από απέναντι με τα δυο ρουθούνια.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επειδή ειναι ποζεράς με όλη την εννοια του όρου (και τη μουσική και την ευρύτερη κοινωνική) δεν αποκλείω να προσποιήθηκε οτι σνιφαρε μονο και μονο για να προκαλεσει περισσότερο ντόρο. Χρηστης γενικως μπορει να ειναι, αλλα για εκεινη τη στιγμή συγκεκριμενα, μου φαίνεται δύσκολο. Ο τύπος πρέπει να ειναι και γαμώ τα βάκιουουμ, αν το εκανε αυτο. Να τον παρω και σπιτι μου να μου κανει τις γωνίες.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε, άσχετα αν γενικά σνιφάρει ή όχι.vantono έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 00:59Επειδή ειναι ποζεράς με όλη την εννοια του όρου (και τη μουσική και την ευρύτερη κοινωνική) δεν αποκλείω να προσποιήθηκε οτι σνιφαρε μονο και μονο για να προκαλεσει περισσότερο ντόρο. Χρηστης γενικως μπορει να ειναι, αλλα για εκεινη τη στιγμή συγκεκριμενα, μου φαίνεται δύσκολο. Ο τύπος πρέπει να ειναι και γαμώ τα βάκιουουμ, αν το εκανε αυτο. Να τον παρω και σπιτι μου να μου κανει τις γωνίες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γω θα σνίφαρα το γκλίτερ της Στεφανίας πάντως.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:44Α δεν έχω ιδέα, εγώ απάντησα σοβαρά νομίζοντας ότι εννοείς ότι θα κάνουν όντως το τεστ.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση να έκανε καμιά γραμμή. Άσε που δεν έκλεισε ούτε ρουθούνι, ο τύπος αν σνίφαρε, σνίφαρε μέχρι και το γκλίτερ της Στεφανίας από απέναντι με τα δυο ρουθούνια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ μου, όταν ξαναείδα το βίντεο, θυμήθηκα τους τριχοειδείς σωλήνες που χρησιμοποιούσαμε για να βάλουμε τις ουσίες, για να βρούμε το fusion point. Παίζει να ρούφαγε με κάνα τέτοιο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 01:35Γω θα σνίφαρα το γκλίτερ της Στεφανίας πάντως.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:44Α δεν έχω ιδέα, εγώ απάντησα σοβαρά νομίζοντας ότι εννοείς ότι θα κάνουν όντως το τεστ.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση να έκανε καμιά γραμμή. Άσε που δεν έκλεισε ούτε ρουθούνι, ο τύπος αν σνίφαρε, σνίφαρε μέχρι και το γκλίτερ της Στεφανίας από απέναντι με τα δυο ρουθούνια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
μπορεί να φύσηξε τη μύτη του...αμάν πχια!! θα προτιμούσατε να βάλει το δάχτυλο στη μύτη δημοσίως;...Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 01:44Εν τω μεταξύ μου, όταν ξαναείδα το βίντεο, θυμήθηκα τους τριχοειδείς σωλήνες που χρησιμοποιούσαμε για να βάλουμε τις ουσίες, για να βρούμε το fusion point. Παίζει να ρούφαγε με κάνα τέτοιο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 01:35Γω θα σνίφαρα το γκλίτερ της Στεφανίας πάντως.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 22:44
Α δεν έχω ιδέα, εγώ απάντησα σοβαρά νομίζοντας ότι εννοείς ότι θα κάνουν όντως το τεστ.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση να έκανε καμιά γραμμή. Άσε που δεν έκλεισε ούτε ρουθούνι, ο τύπος αν σνίφαρε, σνίφαρε μέχρι και το γκλίτερ της Στεφανίας από απέναντι με τα δυο ρουθούνια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Αυτή η γκόμενα των Ιταλών τι λέει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Marina Satti - EPANO STO TRAPEZI (Official Music Video)
από jackie Daniels » 24 Ιαν 2025, 15:34 » σε Μουσική - 32 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
29 Απρ 2025, 15:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Video Games και Video Gamer
από taxalata xalasa » 15 Δεκ 2024, 09:45 » σε Γλωσσολογία - 1 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
15 Δεκ 2024, 09:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει τοπικ για αυτήν την Είδηση? - Official Thread
από SpAcE_PaNtHeR » 08 Ιούλ 2024, 13:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
09 Ιούλ 2024, 09:19
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2024, 21:08