Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 24 Μάιος 2021, 04:31
kameron έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 23:28
Αρίστος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 21:20
Οχι μονο δεν τρολαρω αλλα ημουν και large στο προηγουμενο ποστ, κανονικα θα επρεπε να υπενθυμισω την πιθανοτητα να ειναι τα εμβολια υπευθυνα για τις ταχυτατα διαδιδομενες μεταλλαξεις.
Τα ίδια και τα ίδια.
Σε όλες τις χώρες που εμβολιάζονται αποκλειστικά με τα δυτικά εμβόλια, της Ελλάδας πλέον συμπεριλαμβανομένης, κυριαρχεί το ίδιο μοτίβο. Μόλις ξεπερασθεί το όριο του 30-35% εμβολιασμένων με μια δόση, κρούσματα και εισαγωγές/θάνατοι υποχωρούν σημαντικά.
Την περιπτωση ολα τα κυματα των επιδημιων να εχουν μια αυτονομη πορεια με μεταδοση-κορυφωση-μειωση-εξαφανιση την εχεις σκεφτει;
Και για να θυμηθουμε λιγο το Χελι πως περασε το δευτερο κυμα σχεδον ταυτοχρονα σε ολες τις ευρωπαικες χωρες ΧΩΡΙΣ εμβολια;
Και πως περασε συμπτωματικα το πρωτο κυμα στην Ευρωπη τελος ανοιξης αρχες καλοκαιριου;
Τελος πως γινεται να υπαρχουν υπερεμβολιασμενες χωρες που δεν συμφωνουν με το μοντελο που προτεινεις, πιχι Σευχελες και Χιλη;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αρίστος την 24 Μάιος 2021, 04:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 24 Μάιος 2021, 04:39
Λευκωσία: 34χρονο μοντέλο «έσβησε» μετά τον εμβολιασμό της με το Astra Zeneca (upd)
Η κοπέλα από ότι ανέφερε ο φίλος της και προσωπικό της φωτογράφος Frank MacDonald στη σελίδα του FB κατέληξε σήμερα:
«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Η Stephanie Dubois είχε μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο για τον COVID-19 επηρέασε τα αιμοπετάλια και έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση.
Ήταν σε κόμμα αλλά δυστυχώς πέθανε σήμερα».
https://www.pronews.gr/ygeia/989092_ley ... tra-zeneca
.
-
hellegennes
από hellegennes » 24 Μάιος 2021, 05:42
Αρχέλαος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 03:44
hellegennes έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 01:49
Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 00:47
Χοχοχο!
Ναι, αφού το είπες εσύ, έτσι θα είναι.
Το λέει ο CDC, αλλά δεν βαριέσαι. Αν κάποιος ζει μέσα στον τρόμο είναι αδύνατον να τον κάνεις να σκεφτεί ορθολογικά.
Τι λέει ακριβώς;
Ότι για γυναίκα της ηλικίας της Gher, χωρίς προβλήματα υγείας, η πιθανότητα να την «γαμήσει ασάλιωτα» ο κορωνοϊός είναι αυτή που έγραψα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2021, 07:02
Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 00:18
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 19:16
Ποιο είναι το ποσοστό των παρενεργειών που μπορεί να γίνει αποδεκτό από όσους δεν έχουν εμβολιασθεί ή έχουν αναβάλλει τον εμβολιασμό τους γιατί φοβούνται τις παρενέργειες; Και πόσος είναι ο χρόνος δοκιμών που θεωρούν ασφαλή;
Δεν είναι one size fits all η απάντηση. Πχ. το 1/100.000 σε κάποιον
με ιστορικό θρομβώσεων στην οικογένεια είναι τεράστιο, σε κάποιον που δεν έχει ιστορικό είναι μικρό. Με την ίδια λογική που είναι βασικό το να εμβολιαστεί κάποιος με
υποκείμενα νοσήματα άμεσα, σε σχέση με τον υγιή 20άρη, γιατί διατρέχει μεγαλύτερο ρίσκο.
Συμφωνώ.
Το ερώτημα όμως αφορά σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό θρομβώσεων ή υποκείμενα νοσήματα.
Αυτοί που έχουν είναι
σαφές ότι πρέπει να πάρουν οδηγίες από το γιατρό τους.
Στην περίπτωση που δεν το κάνουν και ψάχνονται στο διαδίκτυο, τι να πω;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 24 Μάιος 2021, 08:05
Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 04:10
Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 23:50
Αρίστος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 21:20
Οχι μονο δεν τρολαρω αλλα ημουν και large στο προηγουμενο ποστ, κανονικα θα επρεπε να υπενθυμισω την πιθανοτητα να ειναι τα εμβολια υπευθυνα για τις ταχυτατα διαδιδομενες μεταλλαξεις.
.
Ψευδές!
Για πιθανοτητα εγραψα, οχι για δεδομενο. To τριτο κυμα παντως ξεκινησε πανευρωπαικα περιπου 20 μερες μετα την εναρξη των εμβολιασμων. Και καθε μερα πληθυνονται οι φωνες που συνδεουν τα δυο φαινομενα. Πιχι ο Γαλλος που παρουσιασε σαν παραδειγματα και γραφικα δεδομενα απο διαφορες χωρες που δειχνουν αποτομη αυξηση κρουσματων λιγο μετα την εναρξη των εμβολιασμων.
Γάλλος Νομπελίστας: «Τα εμβόλια δημιουργούν τις μεταλλάξεις του Covid-19»! - «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί»!https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/98 ... i-thanatoi
.
Ναι τα έχουμε πει για αυτόν πόσο έχει ξεκουτιάνει και πόσο αναξιόπιστος είναι. Όπως τα έχουμε πει και για την pronews.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 24 Μάιος 2021, 08:06
hellegennes έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 05:42
Αρχέλαος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 03:44
Το λέει ο CDC, αλλά δεν βαριέσαι. Αν κάποιος ζει μέσα στον τρόμο είναι αδύνατον να τον κάνεις να σκεφτεί ορθολογικά.
Τι λέει ακριβώς;
Ότι για γυναίκα της ηλικίας της Gher, χωρίς προβλήματα υγείας, η πιθανότητα να την «γαμήσει ασάλιωτα» ο κορωνοϊός είναι αυτή που έγραψα.
Αυτή η πιθανότητα αυξάνει αν η Gher έχει 2 πνευμονίες ή μειώνεται κι άλλο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Bill Hicks
από Bill Hicks » 24 Μάιος 2021, 08:32
hellegennes έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 00:00
Η πιθανότητα για το φύλο σου και στην ηλικία σου να περνούσες τον κορωνοϊό σαν πολύ ελαφρύ συνάχι είναι 90% και 9,9999% να μην είχες κανένα σύμπτωμα. Το υπόλοιπο που μένει, αυτό το 0,0001%, είναι η πιθανότητα να σε πηδούσε ασάλιωτα.
Χοχοχο!
να μην λες ψέματα.
ο CDC λέει ότι, ακόμη και για 30αρη, το μέσο ετήσιο ρίσκο να σε πηδήξει ασάλιωτα και να νοσηλευτείς είναι τής τάξης τού 0.1% και όχι 0.0001% (χ1000 δλδ) και 20%+ τών νοσηλειών είναι στις ηλικίες 18-49.

https://gis.cdc.gov/grasp/COVIDNet/COVID19_3.html
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 24 Μάιος 2021, 08:36
Bill Hicks έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:32
Χοχοχο!
να μην λες ψέματα.
ο CDC λέει ότι, ακόμη και για 30αρη, το μέσο ετήσιο ρίσκο να σε πηδήξει ασάλιωτα και να νοσηλευτείς είναι τής τάξης τού 0.1% και όχι 0.0001% (χ1000 δλδ) και 20%+ τών νοσηλειών είναι στις ηλικίες 18-49.

https://gis.cdc.gov/grasp/COVIDNet/COVID19_3.html
Ζεις μέσα στον τρόμο και δεν σκέφτεσαι ορθολογικά.

-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 24 Μάιος 2021, 08:42
Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 04:39
Λευκωσία: 34χρονο μοντέλο «έσβησε» μετά τον εμβολιασμό της με το Astra Zeneca (upd)
Η κοπέλα από ότι ανέφερε ο φίλος της και προσωπικό της φωτογράφος Frank MacDonald στη σελίδα του FB κατέληξε σήμερα:
«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Η Stephanie Dubois είχε μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο για τον COVID-19 επηρέασε τα αιμοπετάλια και έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση.
.
Προχθές έκανα το αστραζένεκα στο περίπτερο 13 της έκθεσης. Όχι ότι είμαι προληπτικός αλλά γιατί να το κάνουμε στο περιπτερο 13; Χάθηκε το 12 ή το 14; Μα αυτό δεν έχει σημασία Αρίστο μου. Παρατήρησα λοιπόν ότι όλα ήταν πεντακάθαρα και οργανωμένα στην εντέλεια. Αποκλείεται το ελληνικό κράτος να κατάφερε τέτοιο πράμα, σκέφτηκα. Εδώ έχει πέσει δάκτυλος Μπιλ Γκαίητς. Οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν όταν ο γιατρός που με ρώτησε το όνομά μου συμπλήρωσε μέσα σε παρένθεση "Σπέις Καντέτ" ενώ η γιατρός που μου έκανε το εμβόλιο μου είπε χωρίς να με γνωρίζει φυσικά: Ησύχασε θυσαυρέ μου δε θα πονέσεις. "Ησύχασε θυσαυρέ μου" ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσε η πρώτη γυναίκα με την οποία πλάγιασα. Ήταν μια γεροντοκόρη φιλόλογος με θλιμμένα μάτια που λάτρευε τις εκθέσεις μου χωρίς να ξέρει βέβαια ότι ήταν όλες ξεπατικωμένες από έργα του Ταρκόφσυ. Σύμπτωση; Δε νομίζω Αρίστο.
-
Bill Hicks
από Bill Hicks » 24 Μάιος 2021, 08:43
stavmanr έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:36
Ζεις μέσα στον τρόμο και δεν σκέφτεσαι ορθολογικά.

άσε, έχει θολώσει το μυαλό μου απ'τον πανικό!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 24 Μάιος 2021, 08:50
Κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για παρενέργειες εμβολίων, και ειδικά της αστρα ζένεκα που είναι και οι πιο σοβαρές, η συζήτηση γυρνάει στο τι θα γίνει άμα πάθεις κορονοιο. Αυτά είναι δύο διαφορετικά ζητήματα και κακώς μπαίνουνε στη ζυγαριά.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 24 Μάιος 2021, 08:54
Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:05
Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 04:10
Για πιθανοτητα εγραψα, οχι για δεδομενο. To τριτο κυμα παντως ξεκινησε πανευρωπαικα περιπου 20 μερες μετα την εναρξη των εμβολιασμων. Και καθε μερα πληθυνονται οι φωνες που συνδεουν τα δυο φαινομενα. Πιχι ο Γαλλος που παρουσιασε σαν παραδειγματα και γραφικα δεδομενα απο διαφορες χωρες που δειχνουν αποτομη αυξηση κρουσματων λιγο μετα την εναρξη των εμβολιασμων.
Γάλλος Νομπελίστας: «Τα εμβόλια δημιουργούν τις μεταλλάξεις του Covid-19»! - «Mεγάλο σφάλμα οι μαζικοί εμβολιασμοί»!https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/98 ... i-thanatoi
.
Ναι τα έχουμε πει για αυτόν πόσο έχει ξεκουτιάνει και πόσο αναξιόπιστος είναι. Όπως τα έχουμε πει και για την pronews.
ΔΕΝ τα λεει ομως μονο αυτος για το συγκεκριμενο αλλα εκατονταδες επιστημονες σε ολο τον κοσμο. Και ειναι κι αυτες οι ατιμες οι ημερομηνιες ρε συ, το τριτο κυμα ξεκιναει δυο-τρεις εβδομαδες μετα που αρχισαν οι εμβολιασμοι. Το δειχνουν εξαλλου αναγλυφα και τα γραφηματα.
.
-
nowhere
από nowhere » 24 Μάιος 2021, 08:58
να μην λες ψέματα.
άνθρωπε που λες την αλήθεια,η διαφορά του 30άρη με τον 49αρη είναι δύο δεκαετίες

-
Αρίστος
από Αρίστος » 24 Μάιος 2021, 09:00
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:42
Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 04:39
.
Προχθές έκανα το αστραζένεκα στο περίπτερο 13 της έκθεσης. Όχι ότι είμαι προληπτικός αλλά γιατί να το κάνουμε στο περιπτερο 13; Χάθηκε το 12 ή το 14; Μα αυτό δεν έχει σημασία Αρίστο μου. Παρατήρησα λοιπόν ότι όλα ήταν πεντακάθαρα και οργανωμένα στην εντέλεια. Αποκλείεται το ελληνικό κράτος να κατάφερε τέτοιο πράμα, σκέφτηκα. Εδώ έχει πέσει δάκτυλος Μπιλ Γκαίητς. Οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν όταν ο γιατρός που με ρώτησε το όνομά μου συμπλήρωσε μέσα σε παρένθεση "Σπέις Καντέτ" ενώ η γιατρός που μου έκανε το εμβόλιο μου είπε χωρίς να με γνωρίζει φυσικά: Ησύχασε θυσαυρέ μου δε θα πονέσεις. "Ησύχασε θυσαυρέ μου" ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσε η πρώτη γυναίκα με την οποία πλάγιασα. Ήταν μια γεροντοκόρη φιλόλογος με θλιμμένα μάτια που λάτρευε τις εκθέσεις μου χωρίς να ξέρει βέβαια ότι ήταν όλες ξεπατικωμένες από έργα του Ταρκόφσυ. Σύμπτωση; Δε νομίζω Αρίστο.
Αποδειχτηκε παντως που ο Γκειτς που τον λεγατε φιλανθρωπο, τον χωρισε η γυναικουλα του επειδη εκανε πολυ παρεα με τον παιδοφιλο και προαγωγο παιδιων Επσταιν, και οχι μονο αυτο αλλα ο Επσταιν εβαλε πριν πεθανει διαχειριστη της περιουσιας του κολλητο του Μπιλακου.
Οποτε αφου η ιστορια σου δεν εχει Επσταιν δεν βγαζει γελιο.
.
-
Bill Hicks
από Bill Hicks » 24 Μάιος 2021, 09:01
nowhere έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:58
να μην λες ψέματα.
άνθρωπε που λες την αλήθεια,η διαφορά του 30άρη με τον 49αρη είναι δύο δεκαετίες

το 0.1% είναι για 18-29
το 20%+ είναι για 18-49
-
-
- 73 Απαντήσεις
- 2328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.