Όχι βιοχημική σύλληψη;
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
wtf is βιοχημική σύλληψη;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κορίτσια δε με νοιάζει, σας αγαπάω όλες 

Геλάει ο κόσμος με αυτά που γράφει ο Αρίστος και αυτός δεν πτοείται. Αρίστο, τι είδους παρενέργειες είναι οι παρακάτω;Bill Hicks έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 16:40Αρίστο ασ'τις πίπες, δεν βαρέθηκες ρε μαλάκα;Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 15:59Οι πληροφοριες ειναι απο την ιστοσελιδα EudraVigilance.
This website was launched by the European Medicines Agency in 2012 to provide public access to reports of suspected side effects (also known as suspected adverse drug reactions). These reports are submitted electronically to EudraVigilance by national medicines regulatory authorities and by pharmaceutical companies that hold marketing authorisations (licences) for the medicines.
EudraVigilance is a system designed for collecting reports of suspected side effects. These reports are used for evaluating the benefits and risks of medicines during their development and monitoring their safety following their authorisation in the European Economic Area (EEA). EudraVigilance has been in use since December 2001.
το ίδιο με το pronews κάνει το εξειδικευμένο ψεκοσάιτ που σε πασσάρανε: παίρνει το σύνολο τών δηλωμένων περιστατικών και τα βαφτίζει παρενέργειες και μάλιστα επιβεβαιωμένες.
4,991 Injury, poisoning and procedural complications incl. 33 deaths Προκαλεί τραυματισμούς το εμβόλιο;
178 Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) incl. 5 deaths. Και καρκίνο προκαλεί το εμβόλιο;
475 Social circumstances incl. 4 deaths. Και αυτό είναι το απαύγασμα των παρενεργειών: social circumstances που προκαλούν θανάτους.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Ντάξ, πάντως δε θα είχε κακή διαφορά ηλικίας με τα άλλα. Σκέψου με το που θα τελείωναν πανελλήνιες, θα σας έμενε το μικρό στο σπίτι.
Just kidding.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 15:55Gewponos90 έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 13:07stergiosbik έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 12:52
Mε ποια ιδιοτητα ειπαμε οτι αναιρεις τα λεγομενα του καθηγητη;
Του μαχόμενου δημοσιογράφου που δεν τρώει τα παραμύθια της παγκοσμιοποιησης
Με την ιδιοτητα του χρηστη Αριστου του πχορουμ.
Οταν γραφω σαν δημοσιογραφος υπογραφω με το κανονικο μου ονομα και οχι σαν Αριστος.
Και αναφερομαι σε σχετιζομενους θανατους οπως εγραψα.
Total reactions for the experimental vaccine AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) from Oxford/ AstraZeneca: 2,102 deaths and 208,873 injuries to 08/05/2021
6,221 Blood and lymphatic system disorders incl. 86 deaths
8,504 Cardiac disorders incl. 261 deaths
83 Congenital, familial and genetic disorders incl. 2 deaths
5,774 Ear and labyrinth disorders
174 Endocrine disorders incl. 2 deaths
9,158 Eye disorders incl. 7 deaths
62,739 Gastrointestinal disorders incl. 99 deaths
158,518General disorders and administration site conditions incl. 604 deaths
319 Hepatobiliary disorders incl. 18 deaths
2,135 Immune system disorders incl. 8 deaths
12,002 Infections and infestations incl. 138 deaths
4,991 Injury, poisoning and procedural complications incl. 33 deaths
11,441 Investigations incl. 38 deaths
7,621 Metabolism and nutrition disorders incl. 31 deaths
93,094 Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 24 deaths
178 Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) incl. 5 deaths
125,892Nervous system disorders incl. 318 deaths
128 Pregnancy, puerperium and perinatal conditions incl. 1 death
64 Product issues
10,895 Psychiatric disorders incl. 17 deaths
1,976 Renal and urinary disorders incl. 20 deaths
2,519 Reproductive system and breast disorders
18,411 Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 228 deaths
26,202 Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 13 deaths
475 Social circumstances incl. 4 deaths
431 Surgical and medical procedures incl. 14 deaths
10,653 Vascular disorders incl. 131 deaths
https://vaccineimpact.com/2021/10570-de ... -vaccines/
.
Βρήκες πανευρωπαϊκό pronews? Τα social circumstances ξέρουμε τι είναι;
Εμένα αυτή που με τρύπησε είχε βυζάρες, σίγουρα κάτι ξέρουν αλλά δεν ανησυχώ, σε μερικές μέρες θα τα βγάλει όλα στη φόρα το πεντάγωνο...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:42Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 04:39Λευκωσία: 34χρονο μοντέλο «έσβησε» μετά τον εμβολιασμό της με το Astra Zeneca (upd)
Η κοπέλα από ότι ανέφερε ο φίλος της και προσωπικό της φωτογράφος Frank MacDonald στη σελίδα του FB κατέληξε σήμερα:
«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Η Stephanie Dubois είχε μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο για τον COVID-19 επηρέασε τα αιμοπετάλια και έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση.
Ήταν σε κόμμα αλλά δυστυχώς πέθανε σήμερα».
https://www.pronews.gr/ygeia/989092_ley ... tra-zeneca
.
Προχθές έκανα το αστραζένεκα στο περίπτερο 13 της έκθεσης. Όχι ότι είμαι προληπτικός αλλά γιατί να το κάνουμε στο περιπτερο 13; Χάθηκε το 12 ή το 14; Μα αυτό δεν έχει σημασία Αρίστο μου. Παρατήρησα λοιπόν ότι όλα ήταν πεντακάθαρα και οργανωμένα στην εντέλεια. Αποκλείεται το ελληνικό κράτος να κατάφερε τέτοιο πράμα, σκέφτηκα. Εδώ έχει πέσει δάκτυλος Μπιλ Γκαίητς. Οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν όταν ο γιατρός που με ρώτησε το όνομά μου συμπλήρωσε μέσα σε παρένθεση "Σπέις Καντέτ" ενώ η γιατρός που μου έκανε το εμβόλιο μου είπε χωρίς να με γνωρίζει φυσικά: Ησύχασε θυσαυρέ μου δε θα πονέσεις. "Ησύχασε θυσαυρέ μου" ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσε η πρώτη γυναίκα με την οποία πλάγιασα. Ήταν μια γεροντοκόρη φιλόλογος με θλιμμένα μάτια που λάτρευε τις εκθέσεις μου χωρίς να ξέρει βέβαια ότι ήταν όλες ξεπατικωμένες από έργα του Ταρκόφσυ. Σύμπτωση; Δε νομίζω Αρίστο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι αυτό που πιάνεται αλλά δεν κρατιέται και δεν το παίρνεις καν πρέφα τις περισσότερες φορές. Κάνεις Β χοριακή σου βγαίνει θετική αλλά πολύ μικρή τιμή, συγκρατημένη αισιοδοξία, ξανακάνεις β χοριακή κι εκεί που λες θα δείξει διπλάσια τιμή, σου βγαίνει μηδενική.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:35wtf is βιοχημική σύλληψη;
Να ξέρεις αν ήταν βιοχημική είναι φουλ και έξτρα γόνιμη στον επόμενο κύκλο. Τίποτα δεν χάθηκε. Τολμήστε το.
Leporello έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:42Геλάει ο κόσμος με αυτά που γράφει ο Αρίστος και αυτός δεν πτοείται. Αρίστο, τι είδους παρενέργειες είναι οι παρακάτω;Bill Hicks έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 16:40Αρίστο ασ'τις πίπες, δεν βαρέθηκες ρε μαλάκα;Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 15:59Οι πληροφοριες ειναι απο την ιστοσελιδα EudraVigilance.
This website was launched by the European Medicines Agency in 2012 to provide public access to reports of suspected side effects (also known as suspected adverse drug reactions). These reports are submitted electronically to EudraVigilance by national medicines regulatory authorities and by pharmaceutical companies that hold marketing authorisations (licences) for the medicines.
EudraVigilance is a system designed for collecting reports of suspected side effects. These reports are used for evaluating the benefits and risks of medicines during their development and monitoring their safety following their authorisation in the European Economic Area (EEA). EudraVigilance has been in use since December 2001.
το ίδιο με το pronews κάνει το εξειδικευμένο ψεκοσάιτ που σε πασσάρανε: παίρνει το σύνολο τών δηλωμένων περιστατικών και τα βαφτίζει παρενέργειες και μάλιστα επιβεβαιωμένες.
4,991 Injury, poisoning and procedural complications incl. 33 deaths Προκαλεί τραυματισμούς το εμβόλιο;
178 Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) incl. 5 deaths. Και καρκίνο προκαλεί το εμβόλιο;
475 Social circumstances incl. 4 deaths. Και αυτό είναι το απαύγασμα των παρενεργειών: social circumstances που προκαλούν θανάτους.
Ποιος κοσμος γελαει;
Τα καφενειακα λουζερορεταλια του πχορουμ που μοιραζονται τις ιδιες "εκσυγχρονιστικες" πιπες μαζι σου;
Α.Η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι προτζεκτ της European Medicines Agency που ειναι η παρακατω:
https://www.ema.europa.eu/en/about-us/w ... rd-section
Β.Και που εχει αυτην σαν επικεφαλης:
The European Medicines Agency's (EMA) Executive Director is Ms Emer Cooke.
Emer Cooke began her mandate as Executive Director of EMA on 16 November 2020.
She has over 30 years of experience in international regulatory affairs, with more than 18 of these in leadership roles. Before taking up her current role, she was the Director responsible for all medical product-related regulatory activities at the World Health Organization (WHO) in Geneva between November 2016 and November 2020.
Ms Cooke worked at EMA between 2002 and 2016, holding various positions including Head of Inspections and Head of International Affairs. Prior to that, she was Principal Administrator in the Pharmaceuticals Unit of the European Commission between 1998 and 2002, with responsibility for inspections, international activities and legislative initiatives.
https://www.ema.europa.eu/en/about-us/w ... e-director
Γ. Στοχος του προτζεκτ της ιστοσελιδας (που αναφερει τους θανατους και παρενεργειες απο τα νεα εμβολια) ειναι αυτος:
EudraVigilance is the system for managing and analysing information on suspected adverse reactions to medicines which have been authorised or being studied in clinical trials in the European Economic Area (EEA). The European Medicines Agency (EMA) operates the system on behalf of the European Union (EU) medicines regulatory network.
EudraVigilance supports safe and effective use of medicines by facilitating:
electronic exchange of individual case safety reports (ICSRs) between EMA, national competent authorities (NCAs), marketing authorisation holders (MAHs) and sponsors of clinical trials in the EEA;
early detection and evaluation of possible safety signals;
better product information for medicines authorised in the EEA.
https://www.ema.europa.eu/en/human-regu ... avigilance
.
Με τίποτα. Εϊμαστε 41 και την ίδια μέρα που βγήκε θετικό το πρώτο τεστ είχαμε μόλις πάρει σκύλο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:53Είναι αυτό που πιάνεται αλλά δεν κρατιέται και δεν το παίρνεις καν πρέφα τις περισσότερες φορές. Κάνεις Β χοριακή σου βγαίνει θετική αλλά πολύ μικρή τιμή, συγκρατημένη αισιοδοξία, ξανακάνεις β χοριακή κι εκεί που λες θα δείξει διπλάσια τιμή, σου βγαίνει μηδενική.Να ξέρεις αν ήταν βιοχημική είναι φουλ και έξτρα γόνιμη στον επόμενο κύκλο. Τίποτα δεν χάθηκε. Τολμήστε το.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με την ηλικία. 46 χρονών ήταν η γιαγιά του άντρα μου όταν γέννησε το 7ο της παιδί. Υγιέστατο.foscilis έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:57Με τίποτα. Εϊμαστε 41 και την ίδια μέρα που βγήκε θετικό το πρώτο τεστ είχαμε μόλις πάρει σκύλο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:53Είναι αυτό που πιάνεται αλλά δεν κρατιέται και δεν το παίρνεις καν πρέφα τις περισσότερες φορές. Κάνεις Β χοριακή σου βγαίνει θετική αλλά πολύ μικρή τιμή, συγκρατημένη αισιοδοξία, ξανακάνεις β χοριακή κι εκεί που λες θα δείξει διπλάσια τιμή, σου βγαίνει μηδενική.Να ξέρεις αν ήταν βιοχημική είναι φουλ και έξτρα γόνιμη στον επόμενο κύκλο. Τίποτα δεν χάθηκε. Τολμήστε το.
- Cecily Anne
Α δεν είχα ιδέα, θενξ.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:53Είναι αυτό που πιάνεται αλλά δεν κρατιέται και δεν το παίρνεις καν πρέφα τις περισσότερες φορές. Κάνεις Β χοριακή σου βγαίνει θετική αλλά πολύ μικρή τιμή, συγκρατημένη αισιοδοξία, ξανακάνεις β χοριακή κι εκεί που λες θα δείξει διπλάσια τιμή, σου βγαίνει μηδενική.
Η δικιά μου τον έκανε στα 44.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 18:01Δε μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με την ηλικία. 46 χρονών ήταν η γιαγιά του άντρα μου όταν γέννησε το 7ο της παιδί. Υγιέστατο.foscilis έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:57Με τίποτα. Εϊμαστε 41 και την ίδια μέρα που βγήκε θετικό το πρώτο τεστ είχαμε μόλις πάρει σκύλο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:53
Είναι αυτό που πιάνεται αλλά δεν κρατιέται και δεν το παίρνεις καν πρέφα τις περισσότερες φορές. Κάνεις Β χοριακή σου βγαίνει θετική αλλά πολύ μικρή τιμή, συγκρατημένη αισιοδοξία, ξανακάνεις β χοριακή κι εκεί που λες θα δείξει διπλάσια τιμή, σου βγαίνει μηδενική.
Να ξέρεις αν ήταν βιοχημική είναι φουλ και έξτρα γόνιμη στον επόμενο κύκλο. Τίποτα δεν χάθηκε. Τολμήστε το.

- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εμένα ήταν μα ξερακιανή με γυαλιά που μια μου μιλούσε στον ενικό μια στον πληθυντικό. Στην αρχή ας πούμε μου λέει δε θα πονέσεις θησαυρέ μου και με καθησύχασε ενώ μετά έκανα να φύγω λίγο πιο μπροστά από το κανονικό επειδή ένας χοντρός από δίπλα έλεγε ότι πρέπει να περιμένουμε 30 λεπτά και μου λέει που πάτε κύριε εξαρχίδη; Εγώ θα σας πω πότε θα φύγετε. Τι να πεις ρε μαλάκα. Γυναίκες.sys3x έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:51Εμένα αυτή που με τρύπησε είχε βυζάρες, σίγουρα κάτι ξέρουν αλλά δεν ανησυχώ, σε μερικές μέρες θα τα βγάλει όλα στη φόρα το πεντάγωνο...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:42Αρίστος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 04:39Λευκωσία: 34χρονο μοντέλο «έσβησε» μετά τον εμβολιασμό της με το Astra Zeneca (upd)
Η κοπέλα από ότι ανέφερε ο φίλος της και προσωπικό της φωτογράφος Frank MacDonald στη σελίδα του FB κατέληξε σήμερα:
«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Η Stephanie Dubois είχε μια κακή αντίδραση στο εμβόλιο για τον COVID-19 επηρέασε τα αιμοπετάλια και έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση.
Ήταν σε κόμμα αλλά δυστυχώς πέθανε σήμερα».
https://www.pronews.gr/ygeia/989092_ley ... tra-zeneca
.
Προχθές έκανα το αστραζένεκα στο περίπτερο 13 της έκθεσης. Όχι ότι είμαι προληπτικός αλλά γιατί να το κάνουμε στο περιπτερο 13; Χάθηκε το 12 ή το 14; Μα αυτό δεν έχει σημασία Αρίστο μου. Παρατήρησα λοιπόν ότι όλα ήταν πεντακάθαρα και οργανωμένα στην εντέλεια. Αποκλείεται το ελληνικό κράτος να κατάφερε τέτοιο πράμα, σκέφτηκα. Εδώ έχει πέσει δάκτυλος Μπιλ Γκαίητς. Οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν όταν ο γιατρός που με ρώτησε το όνομά μου συμπλήρωσε μέσα σε παρένθεση "Σπέις Καντέτ" ενώ η γιατρός που μου έκανε το εμβόλιο μου είπε χωρίς να με γνωρίζει φυσικά: Ησύχασε θυσαυρέ μου δε θα πονέσεις. "Ησύχασε θυσαυρέ μου" ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσε η πρώτη γυναίκα με την οποία πλάγιασα. Ήταν μια γεροντοκόρη φιλόλογος με θλιμμένα μάτια που λάτρευε τις εκθέσεις μου χωρίς να ξέρει βέβαια ότι ήταν όλες ξεπατικωμένες από έργα του Ταρκόφσυ. Σύμπτωση; Δε νομίζω Αρίστο.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 18:53Εμένα ήταν μα ξερακιανή με γυαλιά που μια μου μιλούσε στον ενικό μια στον πληθυντικό. Στην αρχή ας πούμε μου λέει δε θα πονέσεις θησαυρέ μου και με καθησύχασε ενώ μετά έκανα να φύγω λίγο πιο μπροστά από το κανονικό επειδή ένας χοντρός από δίπλα έλεγε ότι πρέπει να περιμένουμε 30 λεπτά και μου λέει που πάτε κύριε εξαρχίδη; Εγώ θα σας πω πότε θα φύγετε. Τι να πεις ρε μαλάκα. Γυναίκες.sys3x έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 17:51Εμένα αυτή που με τρύπησε είχε βυζάρες, σίγουρα κάτι ξέρουν αλλά δεν ανησυχώ, σε μερικές μέρες θα τα βγάλει όλα στη φόρα το πεντάγωνο...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:42
Με άλλα λόγια, ήταν όλο γλύκες μέχρι να στο καρφώσει...Γυναίκες...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-