Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Scouser » 25 Μάιος 2021, 09:51
vantono έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 09:44
Scouser έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 09:13
Ο Πούτιν άραγε τι γνώμη θα είχε για τις απόψεις του ΚΚΕ περί ανοιχτών συνόρων για λαθρο, για τη θρησκεία ή για "αγώνα ενάντια στην εγχώρια αστική τάξη" σε περίπτωση που η Ελλάδα δεχτεί εξωτερική επίθεση;

Το τρίτο δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει προσωπικά. Για τα δύο πρώτα, μάλλον για άλλο κκε αναφέρεσαι. Δεν υπάρχει κκε που να ειναι "υπερ των ανοιχτων συνορων", ούτε κκε που
πολεμάει λυσσαλέα τη θρησκεία. Βλέπε Κανέλλη, που ολη την ωρα ειναι με σταυρους και κομποσχοίνια και κανείς δεν της εχει μιλησει ποτέ.
Δεν ξερω τι σας κανει να νομιζετε οτι το κκ ειναι
προοδευτικό κόμμα.
Ο Πούτιν πουλάει ρωσικό πατριωτισμό και συνεργασία με την τάξη των ''ολιγαρχών'' ως βασικό συστατικό της ιδεολογίας του κόμματός του, οπότε νομίζω μάλλον θα τον ένοιαζε, υπό την έννοια πως θα έβγαζε φλύκταινες. Για τα άλλα δύο, φυσικά και το ΚΚΕ είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων και κατά της θρησκείας. Η Κανέλλη, εκτός του ότι είναι καταφανώς sui generis περίπτωση, δεν είναι μέλος του κόμματος και ο ένας από τους λόγους είναι πως είναι -υποτίθεται- χριστιανή. Τέλος εγώ δεν μίλησα πουθενά για ''προοδευτικό'' κόμμα, δεν έχω ιδέα τι εννοείς με αυτό.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance