Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Μάιος 2021, 16:53

kameron έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:52
Cecily Anne έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:50
Να κάνω μια κουλή ερώτηση, μήπως θυμάται κανείς να μου πει, αν και μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη, δεν ξέρω. Εγώ που θα κλείσω τα 35 εντός 2021 (αργεί ακόμα), θα έχω πρόσβαση απόψε στη πλατφόρμα και ας μην τα έχω κλείσει;;;;;
Ναι.
ΟΚ, ευχαριστώ πολύ!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2021, 16:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:30
hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:18
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:13
Παπαριές μαρίτσα μ.

Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες αντιεμβολιαστών ινφλουένσερς. :lol:

Οι ψεκ και οι αντιπολιτευόμενοι βωμολόχοι.
Το ότι βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι το αντιεμβολιαστικό κίνημα, που αποτελείται από μαλάκες, με τους επιφυλακτικούς απέναντι σε νέα εμβόλια, είναι κάτι που θα πληρώσουμε ακριβά στο προσεχές μέλλον.

Γενικά αυτόν τον κοινωνικό διχασμό, που καλλιεργείτε και εσείς στο φόρουμ, σε «ορθολογιστές» και «ψεκασμένους» θα τον πληρώσουμε πολύ μα πολύ ακριβά. Ταρακουνηθείτε λίγο και σκεφτείτε τι λέτε και πού και πώς εκτοξεύετε κατηγορίες.
Τις οδηγίες σου αλλού.

Προσωπικώς, αν και αντιλαμβάνομαι τις ιδιαιτερότητες των αντιεμβολιαστών, στα πράγματα που θεωρώ σημαντικά για το σύνολο, τραβάω γραμμή.
Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ, αυτή η κατηγορία εκτός από ανυπόστατη είναι και κακόβουλη και ανήθικη. Βέβαια δεν το έχεις σε τίποτα να καταφεύγεις σε ανήθικες τακτικές, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ό,τι βολεύει τον εγωιστικό τρόπο σκέψης σου είναι αρκετό για να ξεπεράσεις κάθε όριο, σε ένα ιδιότυπο «η άποψή μου αγιάζει τα μέσα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2021, 16:55

Gherschaagk έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:36
hellegennes έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:22

Χέλη, κάποια στιγμή κάποιοι από εμάς θα αναγκαστούμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας για να επιτευχθεί το 80% της ανοσίας κι εσείς θα συνεχίσετε να πετάτε χαρταετό.
ΔΕΝ υπάρχει αυτό που λες και δεν είναι καθόλου σχετικό με αυτό που λέω. Δηλαδή γυρνάς συνέχεια την συζήτηση αλλού.

Και χώνεψέ το ότι δεν υφίσταται αυτό που λες με ανοσίες αγέλης και 80%. Ανοησία είναι, όχι ανοσία.
Ρε μαν E Λ Ε Ο C!

Ανοησία είναι να μην καταλαβαίνεις πως ο μόνος τρόπος να ξεμπερδεύουμε από όλο αυτό, είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί.
Γκερ, καταλαβαίνω ότι επηρεάζεσαι πάρα πολύ από το σούσουρο και τον ντόρο, αλλά πότε ήταν η πρώτη φορά που άκουσες το κόνσεπτ της ανοσίας αγέλης και τι νομίζεις ότι είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 25 Μάιος 2021, 16:55

Gherschaagk έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:36
hellegennes έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
25 Μάιος 2021, 16:22

Χέλη, κάποια στιγμή κάποιοι από εμάς θα αναγκαστούμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας για να επιτευχθεί το 80% της ανοσίας κι εσείς θα συνεχίσετε να πετάτε χαρταετό.
ΔΕΝ υπάρχει αυτό που λες και δεν είναι καθόλου σχετικό με αυτό που λέω. Δηλαδή γυρνάς συνέχεια την συζήτηση αλλού.

Και χώνεψέ το ότι δεν υφίσταται αυτό που λες με ανοσίες αγέλης και 80%. Ανοησία είναι, όχι ανοσία.
Ρε μαν E Λ Ε Ο C!

Ανοησία είναι να μην καταλαβαίνεις πως ο μόνος τρόπος να ξεμπερδεύουμε από όλο αυτό, είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί.
ΔΕΝ θα ξεμπερδέψεις μ' όλο αυτό. Ακόμα και 100% να εμβολιαστούν, θα σου λένε οτι πρέπει να κάνεις και άλλο εμβόλιο για κάποιες μεταλλάξεις, και οτι θα πρέπει να κάνεις και αναμνηστικό κλπ.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 25 Μάιος 2021, 17:12

Παίξτε μπαλίτσα αγόρια!

Μπαίνω Aegean για να δω πως θα χρησιμοποιήσω το credit voucher που έχω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Μάιος 2021, 17:32

Πέθανε και αγγλίδα μιλφομοντελο στη Κύπρο από άστρα, θρήνος. Και σήμερα ακούστηκε για 64χρονη. Τι να πω, ειδικά οι νέες γυναίκες που κινδυνεύουν ελάχιστα από ιό, πρέπει να πάρουν σοβαρά την απόφαση, και πιο πολύ για τους άλλους. Αν είσαι άνω των 70 το κάνεις, δεν έχω ακούσει για πρόβλημα σε μεγάλη ηλικία από εμβόλιο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς » 25 Μάιος 2021, 17:37

Gherschaagk έγραψε:
25 Μάιος 2021, 17:12
Παίξτε μπαλίτσα αγόρια!

Μπαίνω Aegean για να δω πως θα χρησιμοποιήσω το credit voucher που έχω.
Καλύτερη περίοδος. Προηγούμενη εβδομάδα έκλεισα για ευρωπαϊκή πόλη εισιτήρια με 21.90 , 70 αλλε ρετουρ το άτομο μου βγήκε (χωρίς πολλά μπαγκαζια).
μακρυά απο κουκυά

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 25 Μάιος 2021, 18:25

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2021, 13:58
Gewponos90 έγραψε:
25 Μάιος 2021, 13:39
stavmanr έγραψε:
25 Μάιος 2021, 11:22
Δεν μπορεί να να φανταστεί ότι μπορεί να φοβάσαι καί το μεν καί το δε. Πρέπει ή το μεν ή το δε.
Θες να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσης ότι αφού τα κάνω αυτά, δεν έχω δικαίωμα να φοβάμαι;
Έχεις δικαίωμα να έχεις όποια φοβία θέλεις. Άλλος φοβάται την πολυκοσμία, άλλος το νερό, άλλος τα πουλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι χωράνε σε ορθολογική συζήτηση για το αν είναι απαραίτητο κάτι.
Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι μελετάς το ζήτημα ορθολογικά κι όχι επάνω στο καθεστώς του τρόμου των παρενεργειών του εμβολίου;
Κάτι σαν "δεν είναι ότι φοβάμαι το 1 στα 100.000 περιστατικά θρομβώσεων, απλά το βρίσκω ορθολογικά πιο πιθανό από το 2,5% των νεκρών από κορωνοϊό".

Ποιον δουλεύεις ρε συ Χελετζέ; Φόβο πουλάτε.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Μάιος 2021, 18:33

stavmanr έγραψε:
25 Μάιος 2021, 18:25
hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2021, 13:58
Gewponos90 έγραψε:
25 Μάιος 2021, 13:39

Θες να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσης ότι αφού τα κάνω αυτά, δεν έχω δικαίωμα να φοβάμαι;
Έχεις δικαίωμα να έχεις όποια φοβία θέλεις. Άλλος φοβάται την πολυκοσμία, άλλος το νερό, άλλος τα πουλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι χωράνε σε ορθολογική συζήτηση για το αν είναι απαραίτητο κάτι.
Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι μελετάς το ζήτημα ορθολογικά κι όχι επάνω στο καθεστώς του τρόμου των παρενεργειών του εμβολίου;
Κάτι σαν "δεν είναι ότι φοβάμαι το 1 στα 100.000 περιστατικά θρομβώσεων, απλά το βρίσκω ορθολογικά πιο πιθανό από το 2,5% των νεκρών από κορωνοϊό".

Ποιον δουλεύεις ρε συ Χελετζέ; Φόβο πουλάτε.
Συζητάμε για το άστρα σγκεκριμένα; Ναι είναι λίγο χαζό το ρίσκο για ένα 70% efficacy, αν είσαι γυναίκα μέχρι τα 40, χωρίς υποκείμενα νοσήματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Μάιος 2021, 18:35

Mη λαικιζουμε. Οι γυναίκες των 39 και των 45 ετών δεν είναι είναι τα κύρια θύματα του ιού. Πρεπει να υπάρχουν ποσοστά από αυτές τις ηλικιακές ομάδες για να κρίνουμε σωστά, και να πούμε αν ο φόβος κάποια νέας γυναίκας εδραζεται κάπου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 25 Μάιος 2021, 18:36

adon99 έγραψε:
25 Μάιος 2021, 15:23
Θα αποζημιωσουν οι φαρμακετικες τις οικογενειες που χανουν τους δικους τους απο τα πειραματικα εμβολια τους?
Αν αποζημιωθούν αντίστοιχα από όλους τους υπόλοιπους για τις οικογένειες που σώζουν...
Είναι απλό:
Πόσο κοστολογείς την ανθρώπινη ζωή στην πρώτη περίπτωση; Θα υπολογίσουμε μαζί πόσο μειώθηκε η θνητότητα του πληθυσμού και θα πληρώσουμε τις εταιρείες αυτές κατά κεφαλή που σώζουν, οι οποίες στη συνέχεια θα αποζημιώσουν με το ίδιο ποσό κατά περίπτωση τις οικογένειες των θανόντων από παρενέργειες.
Πχ. αν λόγω εμβολιασμών επιτευχθεί μείωση των θανάτων κατά 75% το δεύτερο έτος, τότε ξέρουμε ότι σώθηκαν περίπου 7.500 άνθρωποι. Άρα θα αποζημιώσουμε τις εταιρίες με το ποσό που εκτιμάς την ανθρώπινη ζωή επί 7500 που είναι οι ζωές που σώζονται.

Πώς το βλέπεις; Δεν είναι δίκαιο;

Το πρόβλημά σου είναι ότι μελετάς το ζήτημα τελείως μονόπλευρα και μάλιστα καί τελείως ανάποδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 25 Μάιος 2021, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 25 Μάιος 2021, 18:38

stavmanr έγραψε:
25 Μάιος 2021, 18:36
adon99 έγραψε:
Θα αποζημιωσουν οι φαρμακετικες τις οικογενειες που χανουν τους δικους τους απο τα πειραματικα εμβολια τους?
Αν αποζημιωθούν αντίστοιχα από όλους τους υπόλοιπους για τις οικογένειες που σώζουν...
Είναι απλό:
Πόσο κοστολογείς την ανθρώπινη ζωή στην πρώτη περίπτωση; Θα υπολογίσουμε μαζί πόσο μειώθηκε η θνητότητα του πληθυσμού και θα πληρώσουμε τις εταιρείες αυτές κατά κεφαλή που σώζουν, οι οποίες στη συνέχεια θα αποζημιώσουν με το ίδιο ποσό κατά περίπτωση τις οικογένειες των θανόντων από παρενέργειες.

Πώς το βλέπεις;
Αυτό που λες δεν ισχύει για κανένα φάρμακο ή εμβόλιο, παρά μόνο στη φάση μελετών, που πληρώνεσαι για να συμμετάσχεις.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 25 Μάιος 2021, 18:40

stavmanr έγραψε:
adon99 έγραψε:
Είναι απλό:
Πχ. αν λόγω εμβολιασμών επιτευχθεί μείωση των θανάτων κατά 75% το δεύτερο έτος, τότε ξέρουμε ότι σώθηκαν περίπου 7.500 άνθρωποι. Άρα θα αποζημιώσουμε τις εταιρίες με το ποσό που εκτιμάς την ανθρώπινη ζωή επί 7500 που είναι οι ζωές που σώζονται.

Eβλεπα μια σειρα προσφατα με εναν χειρουργο σιριαλ κιλερ που ειπε σε μια φαση μεσες ακρες "τυπικα εχω κανει περισσοτερο καλο απ οτι κακο,εχω σωσει 100αδες και σκοτωσα μονο καμια 25αρια".
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 25 Μάιος 2021, 18:44

GoBack έγραψε:
25 Μάιος 2021, 18:40
stavmanr έγραψε:
adon99 έγραψε:
Είναι απλό:

Eβλεπα μια σειρα προσφατα με εναν χειρουργο σιριαλ κιλερ που ειπε σε μια φαση μεσες ακρες "τυπικα εχω κανει περισσοτερο καλο απ οτι κακο,εχω σωσει 100αδες και σκοτωσα μονο καμια 25αρια".
Αν δεν έλεγε "σκότωσα" αλλά "δεν κατάφερα να γλιτώσω καμία 25αριά"; Αν έλεγε "δυστυχώς έκανα λάθος λόγω απειρίας σε καμία 25αριά που έπρεπε να εγχειρίσω εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος"; Αν έλεγε "η εγχείριση αυτή έχει ποσοστό επιτυχίας 99% και δυστυχώς ένας δεν τα κατάφερε";
Θα ήσουν εντάξει; Θα ζητούσες απαγόρευση της εγχείρισης αυτής; Θα ζητούσες καταδίκη του γιατρού;

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 25 Μάιος 2021, 18:48

stavmanr έγραψε:
25 Μάιος 2021, 18:44
GoBack έγραψε:
25 Μάιος 2021, 18:40
stavmanr έγραψε:

Είναι απλό:

Αν δεν έλεγε "σκότωσα" αλλά "δεν κατάφερα να γλιτώσω καμία 25αριά"; Αν έλεγε "δυστυχώς έκανα λάθος σε καμία 25αριά"; Αν έλεγε "η εγχείριση αυτή έχει ποσοστό επιτυχίας 99% και δυστυχώς ένας δεν τα κατάφερε";
Θα ήσουν εντάξει; Θα ζητούσες απαγόρευση της εγχείρισης αυτής; Θα ζητούσες καταδίκη του γιατρού;
"δεν καταφερα να σωσω"=θανατος απο παρενεργειες;Δεν μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών