ΟΚ, ευχαριστώ πολύ!!!kameron έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:52Ναι.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:50Να κάνω μια κουλή ερώτηση, μήπως θυμάται κανείς να μου πει, αν και μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη, δεν ξέρω. Εγώ που θα κλείσω τα 35 εντός 2021 (αργεί ακόμα), θα έχω πρόσβαση απόψε στη πλατφόρμα και ας μην τα έχω κλείσει;;;;;
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ, αυτή η κατηγορία εκτός από ανυπόστατη είναι και κακόβουλη και ανήθικη. Βέβαια δεν το έχεις σε τίποτα να καταφεύγεις σε ανήθικες τακτικές, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ό,τι βολεύει τον εγωιστικό τρόπο σκέψης σου είναι αρκετό για να ξεπεράσεις κάθε όριο, σε ένα ιδιότυπο «η άποψή μου αγιάζει τα μέσα».ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:30Τις οδηγίες σου αλλού.hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:18Το ότι βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι το αντιεμβολιαστικό κίνημα, που αποτελείται από μαλάκες, με τους επιφυλακτικούς απέναντι σε νέα εμβόλια, είναι κάτι που θα πληρώσουμε ακριβά στο προσεχές μέλλον.
Γενικά αυτόν τον κοινωνικό διχασμό, που καλλιεργείτε και εσείς στο φόρουμ, σε «ορθολογιστές» και «ψεκασμένους» θα τον πληρώσουμε πολύ μα πολύ ακριβά. Ταρακουνηθείτε λίγο και σκεφτείτε τι λέτε και πού και πώς εκτοξεύετε κατηγορίες.
Προσωπικώς, αν και αντιλαμβάνομαι τις ιδιαιτερότητες των αντιεμβολιαστών, στα πράγματα που θεωρώ σημαντικά για το σύνολο, τραβάω γραμμή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γκερ, καταλαβαίνω ότι επηρεάζεσαι πάρα πολύ από το σούσουρο και τον ντόρο, αλλά πότε ήταν η πρώτη φορά που άκουσες το κόνσεπτ της ανοσίας αγέλης και τι νομίζεις ότι είναι;Gherschaagk έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:36Ρε μαν E Λ Ε Ο C!hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:30ΔΕΝ υπάρχει αυτό που λες και δεν είναι καθόλου σχετικό με αυτό που λέω. Δηλαδή γυρνάς συνέχεια την συζήτηση αλλού.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:22
Χέλη, κάποια στιγμή κάποιοι από εμάς θα αναγκαστούμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας για να επιτευχθεί το 80% της ανοσίας κι εσείς θα συνεχίσετε να πετάτε χαρταετό.
Και χώνεψέ το ότι δεν υφίσταται αυτό που λες με ανοσίες αγέλης και 80%. Ανοησία είναι, όχι ανοσία.
Ανοησία είναι να μην καταλαβαίνεις πως ο μόνος τρόπος να ξεμπερδεύουμε από όλο αυτό, είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΔΕΝ θα ξεμπερδέψεις μ' όλο αυτό. Ακόμα και 100% να εμβολιαστούν, θα σου λένε οτι πρέπει να κάνεις και άλλο εμβόλιο για κάποιες μεταλλάξεις, και οτι θα πρέπει να κάνεις και αναμνηστικό κλπ.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:36Ρε μαν E Λ Ε Ο C!hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:30ΔΕΝ υπάρχει αυτό που λες και δεν είναι καθόλου σχετικό με αυτό που λέω. Δηλαδή γυρνάς συνέχεια την συζήτηση αλλού.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 16:22
Χέλη, κάποια στιγμή κάποιοι από εμάς θα αναγκαστούμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας για να επιτευχθεί το 80% της ανοσίας κι εσείς θα συνεχίσετε να πετάτε χαρταετό.
Και χώνεψέ το ότι δεν υφίσταται αυτό που λες με ανοσίες αγέλης και 80%. Ανοησία είναι, όχι ανοσία.
Ανοησία είναι να μην καταλαβαίνεις πως ο μόνος τρόπος να ξεμπερδεύουμε από όλο αυτό, είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παίξτε μπαλίτσα αγόρια!
Μπαίνω Aegean για να δω πως θα χρησιμοποιήσω το credit voucher που έχω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Πέθανε και αγγλίδα μιλφομοντελο στη Κύπρο από άστρα, θρήνος. Και σήμερα ακούστηκε για 64χρονη. Τι να πω, ειδικά οι νέες γυναίκες που κινδυνεύουν ελάχιστα από ιό, πρέπει να πάρουν σοβαρά την απόφαση, και πιο πολύ για τους άλλους. Αν είσαι άνω των 70 το κάνεις, δεν έχω ακούσει για πρόβλημα σε μεγάλη ηλικία από εμβόλιο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλύτερη περίοδος. Προηγούμενη εβδομάδα έκλεισα για ευρωπαϊκή πόλη εισιτήρια με 21.90 , 70 αλλε ρετουρ το άτομο μου βγήκε (χωρίς πολλά μπαγκαζια).Gherschaagk έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 17:12Παίξτε μπαλίτσα αγόρια!
μακρυά απο κουκυά
Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι μελετάς το ζήτημα ορθολογικά κι όχι επάνω στο καθεστώς του τρόμου των παρενεργειών του εμβολίου;hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 13:58Έχεις δικαίωμα να έχεις όποια φοβία θέλεις. Άλλος φοβάται την πολυκοσμία, άλλος το νερό, άλλος τα πουλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι χωράνε σε ορθολογική συζήτηση για το αν είναι απαραίτητο κάτι.Gewponos90 έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 13:39Θες να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσης ότι αφού τα κάνω αυτά, δεν έχω δικαίωμα να φοβάμαι;
Κάτι σαν "δεν είναι ότι φοβάμαι το 1 στα 100.000 περιστατικά θρομβώσεων, απλά το βρίσκω ορθολογικά πιο πιθανό από το 2,5% των νεκρών από κορωνοϊό".
Ποιον δουλεύεις ρε συ Χελετζέ; Φόβο πουλάτε.
- Cecily Anne
Συζητάμε για το άστρα σγκεκριμένα; Ναι είναι λίγο χαζό το ρίσκο για ένα 70% efficacy, αν είσαι γυναίκα μέχρι τα 40, χωρίς υποκείμενα νοσήματα.stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:25Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι μελετάς το ζήτημα ορθολογικά κι όχι επάνω στο καθεστώς του τρόμου των παρενεργειών του εμβολίου;hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 13:58Έχεις δικαίωμα να έχεις όποια φοβία θέλεις. Άλλος φοβάται την πολυκοσμία, άλλος το νερό, άλλος τα πουλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι χωράνε σε ορθολογική συζήτηση για το αν είναι απαραίτητο κάτι.Gewponos90 έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 13:39
Θες να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσης ότι αφού τα κάνω αυτά, δεν έχω δικαίωμα να φοβάμαι;
Κάτι σαν "δεν είναι ότι φοβάμαι το 1 στα 100.000 περιστατικά θρομβώσεων, απλά το βρίσκω ορθολογικά πιο πιθανό από το 2,5% των νεκρών από κορωνοϊό".
Ποιον δουλεύεις ρε συ Χελετζέ; Φόβο πουλάτε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Mη λαικιζουμε. Οι γυναίκες των 39 και των 45 ετών δεν είναι είναι τα κύρια θύματα του ιού. Πρεπει να υπάρχουν ποσοστά από αυτές τις ηλικιακές ομάδες για να κρίνουμε σωστά, και να πούμε αν ο φόβος κάποια νέας γυναίκας εδραζεται κάπου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Αν αποζημιωθούν αντίστοιχα από όλους τους υπόλοιπους για τις οικογένειες που σώζουν...
Είναι απλό:
Πόσο κοστολογείς την ανθρώπινη ζωή στην πρώτη περίπτωση; Θα υπολογίσουμε μαζί πόσο μειώθηκε η θνητότητα του πληθυσμού και θα πληρώσουμε τις εταιρείες αυτές κατά κεφαλή που σώζουν, οι οποίες στη συνέχεια θα αποζημιώσουν με το ίδιο ποσό κατά περίπτωση τις οικογένειες των θανόντων από παρενέργειες.
Πχ. αν λόγω εμβολιασμών επιτευχθεί μείωση των θανάτων κατά 75% το δεύτερο έτος, τότε ξέρουμε ότι σώθηκαν περίπου 7.500 άνθρωποι. Άρα θα αποζημιώσουμε τις εταιρίες με το ποσό που εκτιμάς την ανθρώπινη ζωή επί 7500 που είναι οι ζωές που σώζονται.
Πώς το βλέπεις; Δεν είναι δίκαιο;
Το πρόβλημά σου είναι ότι μελετάς το ζήτημα τελείως μονόπλευρα και μάλιστα καί τελείως ανάποδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 25 Μάιος 2021, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Αυτό που λες δεν ισχύει για κανένα φάρμακο ή εμβόλιο, παρά μόνο στη φάση μελετών, που πληρώνεσαι για να συμμετάσχεις.stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:36Αν αποζημιωθούν αντίστοιχα από όλους τους υπόλοιπους για τις οικογένειες που σώζουν...
Είναι απλό:
Πόσο κοστολογείς την ανθρώπινη ζωή στην πρώτη περίπτωση; Θα υπολογίσουμε μαζί πόσο μειώθηκε η θνητότητα του πληθυσμού και θα πληρώσουμε τις εταιρείες αυτές κατά κεφαλή που σώζουν, οι οποίες στη συνέχεια θα αποζημιώσουν με το ίδιο ποσό κατά περίπτωση τις οικογένειες των θανόντων από παρενέργειες.
Πώς το βλέπεις;
Eβλεπα μια σειρα προσφατα με εναν χειρουργο σιριαλ κιλερ που ειπε σε μια φαση μεσες ακρες "τυπικα εχω κανει περισσοτερο καλο απ οτι κακο,εχω σωσει 100αδες και σκοτωσα μονο καμια 25αρια".stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:36Αν αποζημιωθούν αντίστοιχα από όλους τους υπόλοιπους για τις οικογένειες που σώζουν...
Είναι απλό:
Πχ. αν λόγω εμβολιασμών επιτευχθεί μείωση των θανάτων κατά 75% το δεύτερο έτος, τότε ξέρουμε ότι σώθηκαν περίπου 7.500 άνθρωποι. Άρα θα αποζημιώσουμε τις εταιρίες με το ποσό που εκτιμάς την ανθρώπινη ζωή επί 7500 που είναι οι ζωές που σώζονται.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν δεν έλεγε "σκότωσα" αλλά "δεν κατάφερα να γλιτώσω καμία 25αριά"; Αν έλεγε "δυστυχώς έκανα λάθος λόγω απειρίας σε καμία 25αριά που έπρεπε να εγχειρίσω εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος"; Αν έλεγε "η εγχείριση αυτή έχει ποσοστό επιτυχίας 99% και δυστυχώς ένας δεν τα κατάφερε";GoBack έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:40Eβλεπα μια σειρα προσφατα με εναν χειρουργο σιριαλ κιλερ που ειπε σε μια φαση μεσες ακρες "τυπικα εχω κανει περισσοτερο καλο απ οτι κακο,εχω σωσει 100αδες και σκοτωσα μονο καμια 25αρια".stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:36Αν αποζημιωθούν αντίστοιχα από όλους τους υπόλοιπους για τις οικογένειες που σώζουν...
Είναι απλό:
Θα ήσουν εντάξει; Θα ζητούσες απαγόρευση της εγχείρισης αυτής; Θα ζητούσες καταδίκη του γιατρού;
"δεν καταφερα να σωσω"=θανατος απο παρενεργειες;Δεν μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:44Αν δεν έλεγε "σκότωσα" αλλά "δεν κατάφερα να γλιτώσω καμία 25αριά"; Αν έλεγε "δυστυχώς έκανα λάθος σε καμία 25αριά"; Αν έλεγε "η εγχείριση αυτή έχει ποσοστό επιτυχίας 99% και δυστυχώς ένας δεν τα κατάφερε";GoBack έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:40Eβλεπα μια σειρα προσφατα με εναν χειρουργο σιριαλ κιλερ που ειπε σε μια φαση μεσες ακρες "τυπικα εχω κανει περισσοτερο καλο απ οτι κακο,εχω σωσει 100αδες και σκοτωσα μονο καμια 25αρια".stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2021, 18:36
Αν αποζημιωθούν αντίστοιχα από όλους τους υπόλοιπους για τις οικογένειες που σώζουν...
Είναι απλό:
Θα ήσουν εντάξει; Θα ζητούσες απαγόρευση της εγχείρισης αυτής; Θα ζητούσες καταδίκη του γιατρού;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2045 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-