Παρε το χρυσο
Re: Παρε το χρυσο
Φίλοι μου αριστεροί στο Φβ πήζουν άγρια, ο ένας λέει αν ο Παττακός ήταν αθληταράς θα έπρεπε να τον θαυμάζω ; και τέτοια σκεπτικά και ο άλλος ότι όλο με άλλους νιώθει περήφανος ο έλληνας ( έχει βάση αλλά τώρα τον πόνεσε)
Εννοώ πραγματικοί φίλοι που δεν έχει νόημα να μην μιλάμε επειδή θα τους πάω κόντρα
Οπότε πήζω κι εγώ με την σειρά μου.
Εννοώ πραγματικοί φίλοι που δεν έχει νόημα να μην μιλάμε επειδή θα τους πάω κόντρα
Οπότε πήζω κι εγώ με την σειρά μου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Βινόσαυρος

αλβανοσλαβικα χαρακτηριστικα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Πήξε κι εσύ φυσιογνωμιστή των Λίντλ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κυρίτσης: Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στη Βούλα Παπαχρήστου!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στη Βούλα Παπαχρήστου για τη χαρά που μας πρόσφερε με το νέο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου @berlin_2018 με άλμα 14.60 στον τελικό του τριπλούν!
https://twitter.com/HellenicOlympic/sta ... 6912667648

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί σώνει και καλά πρέπει να μας νοιάζουν οι πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις ενός αθλητή, ενός ηθοποιού ή ενός τραγουδιστή;
Η Παπαχρήστου είναι αθλήτρια και μας ενδιαφέρουν οι αθλητικές επιδόσεις αν και εφόσον επιτυγχάνονται νόμιμα. Το ότι ένας επιτυχημένος αθλητής γίνεται είδωλο και θα πρέπει να τον κρίνουμε και για την τελευταία πτυχή της προσωπικότητάς του μου φαίνεται σαν κατάλοιπο άλλων εποχών.
Η Παπαχρήστου είναι αθλήτρια και μας ενδιαφέρουν οι αθλητικές επιδόσεις αν και εφόσον επιτυγχάνονται νόμιμα. Το ότι ένας επιτυχημένος αθλητής γίνεται είδωλο και θα πρέπει να τον κρίνουμε και για την τελευταία πτυχή της προσωπικότητάς του μου φαίνεται σαν κατάλοιπο άλλων εποχών.
Nα τις κρατάει για τον εαυτό της τις πεποιθήσεις και να μην κάνει ρατσιστικά σχόλιαST48410 έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 12:01Γιατί σώνει και καλά πρέπει να μας νοιάζουν οι πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις ενός αθλητή, ενός ηθοποιού ή ενός τραγουδιστή;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στις ευνομούμενες κοινωνίες, δολοφονικές συμμορίες όπως η χρυσή αυγή περικελείονται από τη λεγόμενη υγειονομική ζώνη. Η παπατέτοιου βρίσκεται από τη λάθος πλευρά, ακόμα και εάν ο ποκοπίκος είναι πολύ κρετίνος για να το κατανοήσει αυτό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έκανε, τιμωρήθηκε και ζήτησε συγνώμη. Μου φαίνεται υπερβολικός ο ντόρος που γίνεται ακόμα λες και η Παπαχρήστου επηρεάζει την κοινή γνώμη με κάποιο σημαντικό τρόπο.Συριζαίος έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 12:04Nα τις κρατάει για τον εαυτό της τις πεποιθήσεις και να μην κάνει ρατσιστικά σχόλιαST48410 έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 12:01Γιατί σώνει και καλά πρέπει να μας νοιάζουν οι πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις ενός αθλητή, ενός ηθοποιού ή ενός τραγουδιστή;
Σαφώς και την επηρεάζει. Πολύ πιο θετικά και ευχάριστα από τον κάθε κακιασμένο Κυρίτση, που η μόνη του σχέση με τον αθλητισμό είναι τα αυτογκόλ.ST48410 έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 12:10Έκανε, τιμωρήθηκε και ζήτησε συγνώμη. Μου φαίνεται υπερβολικός ο ντόρος που γίνεται ακόμα λες και η Παπαχρήστου επηρεάζει την κοινή γνώμη με κάποιο σημαντικό τρόπο.Συριζαίος έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 12:04Nα τις κρατάει για τον εαυτό της τις πεποιθήσεις και να μην κάνει ρατσιστικά σχόλιαST48410 έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 12:01Γιατί σώνει και καλά πρέπει να μας νοιάζουν οι πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις ενός αθλητή, ενός ηθοποιού ή ενός τραγουδιστή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επηρεάζει ως προς τα αθλητικά. Ναι. Αλλά έχουμε 2018. Έχουμε ψηφίσει στο παρελθόν Ανατολάκη, Ζαγοράκη και άλλους και ξέρουμε τι σημαίνει. Θα ψηφίσει κάποιος κάτι λόγω Παπαχρήστου την ίδια στιγμή που δήλωσε μετανιωμένη η ίδια για τα σχόλιά της;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2018, 12:13Σαφώς και την επηρεάζει. Πολύ πιο θετικά και ευχάριστα από τον κάθε κακιασμένο Κυρίτση, που η μόνη του σχέση με τον αθλητισμό είναι τα αυτογκόλ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ανασκεύασε μόνο για το ρατσιστικό ανέκδοτο, και αυτό επειδή δεν θα ξανακατέβαινε ποτέ σε αγώνα. Δεν ανασκεύασε για αυτά που είπε για το επεισόδιο με την κανέλη.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
σιγά που ήταν ρατσιστικό το ανέκδοτο, τι να κάνει η κοπέλα, της την έπεσε η ιερά εξέταση και παραδέχθηκε ότι η γη είναι επίπεδη. Πάντως η γη δεν είναι επίπεδη.
Ρε παιδιά δεν συμφωνώ με αυτά που είπε. Αν νομίζει η πολιτεία ότι είναι δίκαιο να αποκλείσει δια βίου έναν νέο αθλητή που είπε 5 ανοησίες ας το κάνει. Από την στιγμή όμως που την στέλνει να αγωνιστεί με τα εθνικά χρώματα τι νόημα έχει μετά αυτό που λέει ο Κυρίτσης; Δεν σας φαίνεται παιδιάστικο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τρυντο αρχοντα παρε μας τα υπαρχοντα
από Frappezitis » 20 Νοέμ 2023, 22:52 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
20 Νοέμ 2023, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρε κοσμε τσαμπα διοδια
από Υδράργυρος » 20 Μάιος 2023, 11:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
20 Μάιος 2023, 12:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Αντουανεττος προτείνει: Δεν έχεις ψωμί πάρε παντεσπάνι!
από Frappezitis » 06 Μαρ 2024, 07:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
07 Μαρ 2024, 21:43
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
10 Αύγ 2024, 11:01