Τί βρήκες;;;;
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το λινκ του είναι πιο πρόσφατο απ' το δικό μου κατά μερικές ώρες. Τα μέσα μιλούσαν για προβληματισμό πριν τη συνέλευση της επιτροπής, αλλά τελικά η επιτροπή είπε "βαράμε ΑΖ κι ό,τι γίνει".
- Cecily Anne
Α νόμιζα εμβολιάστηκε.Kauldron έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 21:09Το λινκ του είναι πιο πρόσφατο απ' το δικό μου κατά μερικές ώρες. Τα μέσα μιλούσαν για προβληματισμό πριν τη συνέλευση της επιτροπής, αλλά τελικά η επιτροπή είπε "βαράμε ΑΖ κι ό,τι γίνει".

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είναι υπέρ του να μπολιαστεί. Δεν πιστεύω να μην έχει πάει ακόμα... βρε, λές?Cecily Anne έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 21:10Α νόμιζα εμβολιάστηκε.Γράψτε λάθος.

Ασυζητητί.sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 16:22Θα έκαμες δεύτερη δόση από άλλο μπόλι σταβ αν στο πρότειναν;
Όμως προτιμώ το Άστρα.
- Bill Hicks
στο λινκ του in.gr που έβαλε ο Αρίστος εκτός απ'τα συνολικά (5 περιστατικά TTS/900.000 δόσεις) έχει το μέσο ρίσκο ανά ηλικία:
Ολες 0,55/100.000
30-39 1,58/100.000 (0.0016%)
40-49 2,28/100.000 (0.0023%)
τονίζω αυτά είναι περιστατικά και όχι θάνατοι, ένα μικρό ποσοστό καταλήγει σε θάνατο. με το μπαράζ τών ψεκ νομίζω ασυνείδητα σκεφτόμαστε θανάτους. τα ποσοστά είναι πάνω κάτω ίδια με τα ευρωπαικά.
κοιτώντας τις οδηγίες τού ΕΜΑ στα κ-μ για την χορήγηση ΑΖ (σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες) νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε 'Medium infection rate' σύμφωνα με τα ημερήσια κρούσματα* (αυτό που δείχνει κάτω στους πίνακες τού ΕΜΑ είναι μηνιαία).

*=11εκ πληθυσμός*μηνιαία κρούσματα/100.000/30 μέρες
σχετικό όφελος - νοσηλείες

σχετικό όφελος - ΜΕΘ

σχετικό όφελος - Θάνατοι

ξέρω δεν είναι ωραίο να το αναλύουμε σε νούμερα όταν πρόκειται για συνανθρώπους μας, αλλά δυστυχώς μόνο έτσι μπορούν να παρθούν αποφάσεις. με τα υψηλό σχετικό όφελος σε νοσηλείες, τους εμβολιαστικούς στόχους, τουρισμό κλπ εγώ πιστεύω θα πάμε πιο κοντά σε low infection rate προτού περιοριστεί η χορήγηση ΑΖ.
Ολες 0,55/100.000
τονίζω αυτά είναι περιστατικά και όχι θάνατοι, ένα μικρό ποσοστό καταλήγει σε θάνατο. με το μπαράζ τών ψεκ νομίζω ασυνείδητα σκεφτόμαστε θανάτους. τα ποσοστά είναι πάνω κάτω ίδια με τα ευρωπαικά.
κοιτώντας τις οδηγίες τού ΕΜΑ στα κ-μ για την χορήγηση ΑΖ (σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες) νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε 'Medium infection rate' σύμφωνα με τα ημερήσια κρούσματα* (αυτό που δείχνει κάτω στους πίνακες τού ΕΜΑ είναι μηνιαία).

σχετικό όφελος - ΜΕΘ

σχετικό όφελος - Θάνατοι

ξέρω δεν είναι ωραίο να το αναλύουμε σε νούμερα όταν πρόκειται για συνανθρώπους μας, αλλά δυστυχώς μόνο έτσι μπορούν να παρθούν αποφάσεις. με τα υψηλό σχετικό όφελος σε νοσηλείες, τους εμβολιαστικούς στόχους, τουρισμό κλπ εγώ πιστεύω θα πάμε πιο κοντά σε low infection rate προτού περιοριστεί η χορήγηση ΑΖ.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Μόνο που η ανάλυση που έβαλες δείχνει οτι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ώφελος σε κάποιον από 30-39 να κάνει το Αστρα Ζενεκα Γιατί το σχετικό όφελος είναι παρόμοιο σε θάνατο από κοβιντ και λίγο παραπάνω σε μεθ. Ειδικά για γυναίκες που αυτές κινδυνεύουν περισσότερο. Θυμίζω οτι η κυβερνησάρα μας πάσαρε μόνο το άστρα ζένεκα πριν από ένα μήνα σε 30άρηδες. Καμία άλλη χώρα δεν το έχει κάνει αυτό. Η Μάλτα που είναι η μόνη χώρα που το δίνει από τα 18 δίνει και τα άλλα εμβόλια.Bill Hicks έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 23:08στο λινκ του in.gr που έβαλε ο Αρίστος εκτός απ'τα συνολικά (5 περιστατικά TTS/900.000 δόσεις) έχει το μέσο ρίσκο ανά ηλικία:
Ολες 0,55/100.000
σχετικό όφελος - ΜΕΘ
σχετικό όφελος - Θάνατοι
-
- Phorum.gr user: independent_44
Το πολύ νερό προλαβαίνει τους θρόμβους ή είναι ιατρική καφενείου;
Εγώ δε το αλλάζω με τρίποντα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τι είναι οι ψεκ;
- Cecily Anne
Σάουθερν κόλα σε ψηλό δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Δυο σχολια:Bill Hicks έγραψε: ↑26 Μάιος 2021, 23:08στο λινκ του in.gr που έβαλε ο Αρίστος εκτός απ'τα συνολικά (5 περιστατικά TTS/900.000 δόσεις) έχει το μέσο ρίσκο ανά ηλικία:
Ολες 0,55/100.000
σχετικό όφελος - ΜΕΘ
σχετικό όφελος - Θάνατοι
Τα περιστατικα θρομβωσεων μπορει να μην καταληγουν ολα σε θανατο, αλλα ειναι σοβαρες επιπλοκες που μπορει να σε αφησουν αναπηρο, ή να σε σακατεψουν. Δεν ειναι κρυολογηματα. Οποτε τα μετραμε και αυτα.
Σε αυτα τα πραματα συνηθως υπαρχει μηδενικη ανοχη σε τετοιου ειδους παρενεργειες. Πρωτη φορα ακουω να συγκρινουν τις παρενεργειες με τις συνεπειες της ασθενειας, οταν υπαρχουν εναλλακτικες
Να εισαι σιγουρος οτι αυτη η συζητηση γινεται για οικονομικους λογους
- Υδράργυρος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 1989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-