Ο Έλλην επιχειρηματίας προτιμά να δυσφημίσει τη χώρα του.....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο Έλλην επιχειρηματίας προτιμά να δυσφημίσει τη χώρα του.....
...... πάρα να παραδεκτεί ότι κάνει κάτι αυτός λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 11 Αύγ 2018, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- wooded glade
Re: Ο Έλλην επιχειρηματίας προτιμά να δυσφημίσει τη χώρα του.....
Τι λάθος ;
Χίλια λάθη μπορεί να έχω κάνει εγώ, μιά και δεν έχω βγάλει σχολή επιχειρηματιών.
Το θέμα είναι γιατί μου ζητάνε λεφτά που δεν έχω οι συριζο-αβγο-μημονιάκηδες ;
Δεν τους είπα ποτέ τίποτα για οτιδήποτε λεφτά που έχω.
Χίλια λάθη μπορεί να έχω κάνει εγώ, μιά και δεν έχω βγάλει σχολή επιχειρηματιών.
Το θέμα είναι γιατί μου ζητάνε λεφτά που δεν έχω οι συριζο-αβγο-μημονιάκηδες ;
Δεν τους είπα ποτέ τίποτα για οτιδήποτε λεφτά που έχω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ο Έλλην επιχειρηματίας νομίζει ότι δουλειά της ανώτατης εκπαίδευσης είναι να του δώσει έναν junior με γνώσεις Oracle 10.2 και python 2.6.8 γιατί αυτά ακριβώς χρειάζεται η αρπαχτή για την οποία έχει ακριβώς μηδενική όρεξη να εκπαιδεύσει ο ίδιος προσωπικό.
Το επιχειρειν και το γαμειν ειναι ταυτοσημες εννοιες?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λελ δεν χρειάζεται ανώτατη εκπαίδευση για να γίνεις κωδικομάχος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- wooded glade
Καλά, είναι λακασματοποιοί, αλλά η Καφαντάρη τι λέει ;
Τελειώσατε, όλοι στο γκουλάγκ λέει, εκπαιδευμένοι και ανεκπαίδευτοι.
Τελειώσατε, όλοι στο γκουλάγκ λέει, εκπαιδευμένοι και ανεκπαίδευτοι.
Σύμφωνα με τον έλληνα επιχειρηματία, αυτό ακριβώς χρειάζεται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Αύγ 2018, 19:34Λελ δεν χρειάζεται ανώτατη εκπαίδευση για να γίνεις κωδικομάχος
βασικά ο τύπος τα πήρε επειδή ζήτησε μεταπτυχιακό στην πληροφορική ενω χρειαζόταν MSCD App Builder.
Είναι πάρα πολύ απλό, η ελληνική επιχειρηματικότητα θεωρεί ότι ρόλος της ανώτατης εκπαίδευσης είναι να μην πληρώνει ο έλληνας επιχειρηματίας για εκπαίδευση προσωπικού, ή για έμπειρο προσωπικό.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γουιτς ιζ κάιντ οφ δε φάκινγκ πόιντβασικά ο τύπος τα πήρε επειδή ζήτησε μεταπτυχιακό στην πληροφορική ενω χρειαζόταν MSCD App Builder.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το ξέρω, εγώ συμφωνώ με το αρχικό άρθρο εξηγώντας γιατί πρέπει να έχουμε γραμμένη εντελώς στα αρχίδια μας τη γνώμη των επιχειρηματιών για την ανώτατη εκπαίδευση. Είναι 100 φορές χειρότεροι στο επιχειρηματιλίκι απ' ό,τι τα ελληνικά πανεπιστήμια στο πανεπιστημιλίκι.
- Dwarven Blacksmith
Κάποιος που βγάζει μια τέτοια σχολή δεν πρέπει να έχει διαδαχθεί αλγοριθμική σκέψη;
Έστω και αν είναι η ίδια η πλατωνική ιδέα του ακαδημαϊκού και δεν ξέρει ούτε μία πραγματική γλώσσα, δεν πρέπει να μπορεί να γράψει ψευδοκώδικα για ένα απλό πρόβλημα;
Έστω και αν είναι η ίδια η πλατωνική ιδέα του ακαδημαϊκού και δεν ξέρει ούτε μία πραγματική γλώσσα, δεν πρέπει να μπορεί να γράψει ψευδοκώδικα για ένα απλό πρόβλημα;

- wooded glade
Κάνουν λάθη.
Ήξερε δύο που λυπόντουσαν το ενοίκιο για να νοικιάσουν πιό κεντρικά μαγαζιά και την πάτησαν.
Ήξερε δύο που λυπόντουσαν το ενοίκιο για να νοικιάσουν πιό κεντρικά μαγαζιά και την πάτησαν.
- Northern Spirit
Ελ Ανωτατη εκπαιδευση....Απο τις μοναδικες στον κοσμο οπου οι φοιτητες οσοι νδιαφερονται να μαθουνε ειναι κυριως αυτοδιδακτοι..Καθηγητες καβαλημενα καλαμια εντελως απροσιτοι, οι φιτητες δεν ερωτωνται ποτε για τιποτε και οι επιλογες των μαθηματων και της δικδακτεας υλης γινεται μεε βαση το τι εχει ορεξη να διδαξει ο καθηγητης...
Οσοι μαθαινουνε κατι απο αυτο το αχουρι ειναι με δικη τους προσπαθεια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Cecily Anne
Πρώτη φορά που συμφωνώ σε κάτι με τον Νόρθερν.Northern Spirit έγραψε: ↑11 Αύγ 2018, 20:05Ελ Ανωτατη εκπαιδευση....Απο τις μοναδικες στον κοσμο οπου οι φοιτητες οσοι νδιαφερονται να μαθουνε ειναι κυριως αυτοδιδακτοι..Καθηγητες καβαλημενα καλαμια εντελως απροσιτοι, οι φιτητες δεν ερωτωνται ποτε για τιποτε και οι επιλογες των μαθηματων και της δικδακτεας υλης γινεται μεε βαση το τι εχει ορεξη να διδαξει ο καθηγητης...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ο καθηγητης λεει μαλακιες (πιστευω, αποψαρα μου, σταυρωστε με αμα διαφωνειτε) γιατι δεν λαμβανει υπ'οψιν τα εξης απλα
1. ειναι αριστεραντζα και αρα εξ ορισμου λαθος
2. η ερευνα εχει ερωτηση για ανταγωνιστικοτητα και το πώς οι αναγκες της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ χωρας καλυπτοντια απο το εκπαιδευτικο της συστημα και οχι δημοσιευσεις.
3. η ερωτηξη ρωταει για συστημα συνολικα (δεν ειδα να λεει τριτοβαθμια μονο ή ειδικα) αρα μαλακια παραδειγμα ετσι κι αλλιως
4. αν ο υφηγητακος εκανε τον κοπο να διαβασει την μελετη λιγο θα εβλεπε οτι χωριζει οικονομιες σε τρεις οικονομικες κατηγοριες (factor/efficiency/innovation) με διαφορετικα ζητουμενα για την καθε μια. Η Ελλαδα ειναι στην τριτη κατηγορια. Αυτο σημαινει πως κατι που επαρκει ως επιπεδο παροχης για ρουαντα ή αλβανια ΔΕΝ επαρκει για ελλαδα. Και αυτο περιμενει κανεις να το δει να αντανακλαται στην ερευνα της βιομηχανιας και (ποιος να το περιμένε) έτσι ακριβώς γίνεται.
Και κατι αλλο. Οι Ελ στελεχηδες εχουν πολλοι ιδια γνωση του επιπεδου των ξενων ΑΕΙ απο χωρες (πχ Αγγλια) με κανονικα πανεπιστημια αφου εχουν προσβαση σε εργατικο δυναμικο που εχει σπουδασει εκει (αφθονο) και πολλοι εχουν σπουδασει και οι ιδιοι εκει. Οι συγκρισεις με ελ πραγματικοτητα ειναι αναποφευκτες.
στην ιδια λιστα κατω απο αλβανια την ρουαντα, την ζαμπια και τη ζιμπαμπουε ειναι και η ιταλια/ισπανια/γαλλια καθως και αλλες χωρες με υψηλο αεπ ανα κεφαλη και πολλα πανεπιστημια στα τοπ 1000 του κοσμου. Εκει τι εχει να πει ο κ υφηγητακος;
1. ειναι αριστεραντζα και αρα εξ ορισμου λαθος
2. η ερευνα εχει ερωτηση για ανταγωνιστικοτητα και το πώς οι αναγκες της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ χωρας καλυπτοντια απο το εκπαιδευτικο της συστημα και οχι δημοσιευσεις.
3. η ερωτηξη ρωταει για συστημα συνολικα (δεν ειδα να λεει τριτοβαθμια μονο ή ειδικα) αρα μαλακια παραδειγμα ετσι κι αλλιως
4. αν ο υφηγητακος εκανε τον κοπο να διαβασει την μελετη λιγο θα εβλεπε οτι χωριζει οικονομιες σε τρεις οικονομικες κατηγοριες (factor/efficiency/innovation) με διαφορετικα ζητουμενα για την καθε μια. Η Ελλαδα ειναι στην τριτη κατηγορια. Αυτο σημαινει πως κατι που επαρκει ως επιπεδο παροχης για ρουαντα ή αλβανια ΔΕΝ επαρκει για ελλαδα. Και αυτο περιμενει κανεις να το δει να αντανακλαται στην ερευνα της βιομηχανιας και (ποιος να το περιμένε) έτσι ακριβώς γίνεται.
Και κατι αλλο. Οι Ελ στελεχηδες εχουν πολλοι ιδια γνωση του επιπεδου των ξενων ΑΕΙ απο χωρες (πχ Αγγλια) με κανονικα πανεπιστημια αφου εχουν προσβαση σε εργατικο δυναμικο που εχει σπουδασει εκει (αφθονο) και πολλοι εχουν σπουδασει και οι ιδιοι εκει. Οι συγκρισεις με ελ πραγματικοτητα ειναι αναποφευκτες.
στην ιδια λιστα κατω απο αλβανια την ρουαντα, την ζαμπια και τη ζιμπαμπουε ειναι και η ιταλια/ισπανια/γαλλια καθως και αλλες χωρες με υψηλο αεπ ανα κεφαλη και πολλα πανεπιστημια στα τοπ 1000 του κοσμου. Εκει τι εχει να πει ο κ υφηγητακος;
in your country, how well does the education system meet the needs of a competitive economy?
http://reports.weforum.org/global-compe ... es=EOSQ128
5.03 Quality of the education system In your country, how well does the education system meet the needs of a competitive economy? [1 = not well at all; 7 = extremely well] | 2015–16 weighted average Source: World Economic Forum, Executive Opinion Survey.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Bump
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου
από Ερμής » 29 Οκτ 2023, 16:27 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 7 Απαντήσεις
- 1453 Προβολές
-