Εδω η αλλη στην Ιταλια πηρε κατα λαθος 6πλη δοση κτηνιατρου και δεν επαθε τιποτα!

stavmanr έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 08:22Σωστά. Κι έτσι όταν πιάνει φωτιά το σπίτι του δεν τρέχει έξω να σωθεί, επειδή υπάρχει μία στο εκατομμύριο να σκοντάψει, να πέσει και να μείνει ανάπηρος ή στον τόπο.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 01:16Σωστά. Και για τον μέσο άνθρωπο είναι βαρύτερο το να πάθει επιπλοκή από κάτι που προκάλεσε στον εαυτό του (με εμβολιασμό, εν προκειμένω) παρά από κάτι φυσικό (μια ασθένεια).Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 00:30Δυο σχολια:
Τα περιστατικα θρομβωσεων μπορει να μην καταληγουν ολα σε θανατο, αλλα ειναι σοβαρες επιπλοκες που μπορει να σε αφησουν αναπηρο, ή να σε σακατεψουν. Δεν ειναι κρυολογηματα. Οποτε τα μετραμε και αυτα.
Προτιμά τον φυσικό θάνατο της πυρκαΐάς, παρά να πεθάνει από κάτι που θα προκαλέσει ο ίδιος. Τουλάχιστον φεύγει με τη συνείδηση καθαρή ότι "πέθανα με φυσικό τρόπο" κι ότι "δεν προκάλεσα εγώ το θάνατό μου, αλλά η άτιμη φωτιά".
Λογική Χελετζέ.
NewModelArmy έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 02:00Η απάντηση ειναι οτι εχουν νοσησει παρα πολλοί δεύτερη και καποιοι ακομη και τριτη φορα.Μια δοση σε κάποιον που έχει νοσησει του προσφέρει εξτρα προστασία.
Μπορείς να περιμένεις λιγάκι και να κάνεις όταν υπάρχει πληθώρα MRNA εμβολίων .foscilis έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 11:58Τότε πολύ απλά υπάρχει η επιλογή να μην κάνεις κανένα εμβόλιο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 11:57Το καλοκαίρι ο κορωνοιός παρουσιάζει λιγότερη μεταδοτικότητα και φάνηκε και πέρυσι .
Feeling stressed?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 11:49Έχει ανακαλυφθεί ακόμα κανένα παραθυράκι για 2η δόση κτηνίατρου με 1η άστρα;
Το συνεχές τρέξιμο cost-benefit αναλύσεων είναι μέρος της ζωής μου.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 14:06Feeling stressed?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 11:49Έχει ανακαλυφθεί ακόμα κανένα παραθυράκι για 2η δόση κτηνίατρου με 1η άστρα;
Σε συμμεριζομαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 14:11Το συνεχές τρέξιμο cost-benefit αναλύσεων είναι μέρος της ζωής μου.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 14:06Feeling stressed?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 11:49Έχει ανακαλυφθεί ακόμα κανένα παραθυράκι για 2η δόση κτηνίατρου με 1η άστρα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.