Είναι από χωριό αυτός και γενικά λόγω ελλιπών γνώσεων έχει δικαιολογημένη άγνοια. Αν ήταν συνειδητοποιημένο αυγό και ήξερε όντως τι σημαίνει αυτό, θα ήταν αλλιώς.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Bill Hicks
opsimasmenos έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 19:14Επίσης κάθε μέρα που περνάει μαθαίνουν και κάτι. Γίνονται μελέτες από πανεπιστήμια συνεχώς. Οπότε είδε την επικινδυνότητα του εμβολίου και άλλαξε στάση, που είναι το παράξενο;Αρίστος έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 18:57Gherschaagk έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 18:52
Τόση πολλή συνέπεια που ενώ ο ίδιος εμβολιάστηκε ζήτησε να σταματήσουν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα για όλους τους υπόλοιπους.
Καλη μου οταν εμβολιαστηκε δεν ειχαν εμφανιστει οι θανατοι απο Astra και JJ, ουτε τα ειχαν απαγορευσει οι περισσοτερες ευρωπαικες κυβερνησεις.
.
Και νομίζω πως τώρα είναι κατά όλων των εμβολιων. Άλλο ένα ντοκτόρι στη φαρέτρα μας. Να δούμε στο τέλος ποιος θα μείνει στους απέναντι.

Kouvelas damage control squad
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Οχι ρε 'συ, απλά είπα "Α, πα πα" που λέμε.
Αν ήταν παπάς θα του έλεγα:

- hellegennes
Μόνος σου τα γράφεις μόνος σου τα ενισχύεις.stavmanr έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 18:22Πιο φαν κλαμπ ονειρεύεσαι ρε συ Χελετζέ;hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 17:31Δεν έχω ανάγκη από φαν κλαμπ. Δεν διακατέχομαι από σύνδρομο ακολούθων.
Ένας είμαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Σχετικά με το αντιεμβολιαστικό επιχείρημα για τις θρομβώσεις, το παρακάτω video δίνει στατιστικά για τις πιθανότητες θρόμβωσης από τον εμβολιασμό έναντι πιθανοτήτων θρόμβωσης από τη νόσηση με κορωνοϊό:
20-25% από τους νοσηλευόμενους ασθενείς με Covid παθαίνουν θρόμβωση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Με τέτοιου είδους ατάκες δεν μπορεις να αποφύγεις το να πάρεις θέση, για αυτο που θα βρούμε ολοι μπροστά μας. Ο συγκεκριμένος είπε πως είναι έγκλημα να εμβολιάζονται νέοι άνθρωποι, και εχει δίκιο. Σε λίγους μήνες θα αρχίσουν εμβολιασμοί σε παιδιά ηλικίας από 12 και πάνω. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΕ συνεδριάζει αυτές τις ημέρες επ' αυτού. Ακριβώς επειδή δεν πιάνει σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες η θεωρία των πιθανοτήτων, πως δηλαδή με το εμβόλιο, θα σακατεψουν ή και θα στείλουν στον τάφο, λιγότερα παιδιά απ όσα θα θερίσει ο κόβιντ, το επιχείρημα που τραβήξαν απο τα μαλλιά ειναι πως έχουν παρατηρήσει, με τις χρονομηχανές που μάλλον διαθέτουν, μακροχρόνιες αρνητικές συνέπειες στην υγεία ατόμων που νοσούν ελαφρά. Με λίγα λόγια, και μιας και θα πρόκειται για έναν ντε φακτο υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακόμη και για παιδιά, επικαλούνται πως ο συγκεκριμένος ιός έχει κάτι το υπερφυσικό, απόκοσμο επάνω του, που τον κάνει διαφορετικό απ όσους ιους κυκλοφορούν εδώ και χιλιετίες (αδενοϊούς, γρίπης κλπ) και για τους οποίους δεν εχει υπάρξει τέτοια πρεμούρα ώστε να εμβολιάζονται για αυτούς ακομα και ναι, τα έμβρυα. Εαν εσένα αυτό σου φαίνεται κάτι το απόλυτα φυσιολογικό, τότε προφανώς έχεις πρόβλημα αντιληπτικής ικανότητας.stavmanr έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 18:28Βασικά "ψεκ" είναι όταν χρησιμοποιεί κανείς τα έμβρυα για να καταλήξει ότι τα εμβόλια είναι εγκληματικά...Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 16:36Από τη στιγμή που δηλώσεις επιφυλάξεις για το αμα πρέπει να εμβολιαστούν μέχρι και τα έμβρυα, θεωρείσαι ψεκ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 20:21Με τέτοιου είδους ατάκες δεν μπορεις να αποφύγεις το να πάρεις θέση, για αυτο που θα βρούμε ολοι μπροστά μας. Ο συγκεκριμένος είπε πως είναι έγκλημα να εμβολιάζονται νέοι άνθρωποι, και εχει δίκιο. Σε λίγους μήνες θα αρχίσουν εμβολιασμοί σε παιδιά ηλικίας από 12 και πάνω. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΕ συνεδριάζει αυτές τις ημέρες επ' αυτού. Ακριβώς επειδή δεν πιάνει σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες η θεωρία των πιθανοτήτων, πως δηλαδή με το εμβόλιο, θα σακατεψουν ή και θα στείλουν στον τάφο, λιγότερα παιδιά απ όσα θα θερίσει ο κόβιντ, το επιχείρημα που τραβήξαν απο τα μαλλιά ειναι πως έχουν παρατηρήσει, με τις χρονομηχανές που μάλλον διαθέτουν, μακροχρόνιες αρνητικές συνέπειες στην υγεία ατόμων που νοσούν ελαφρά. Με λίγα λόγια, και μιας και θα πρόκειται για έναν ντε φακτο υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακόμη και για παιδιά, επικαλούνται πως ο συγκεκριμένος ιός έχει κάτι το υπερφυσικό, απόκοσμο επάνω του, που τον κάνει διαφορετικό απ όσους ιους κυκλοφορούν εδώ και χιλιετίες (αδενοϊούς, γρίπης κλπ) και για τους οποίους δεν εχει υπάρξει τέτοια πρεμούρα ώστε να εμβολιάζονται για αυτούς ακομα και ναι, τα έμβρυα. Εαν εσένα αυτό σου φαίνεται κάτι το απόλυτα φυσιολογικό, τότε προφανώς έχεις πρόβλημα αντιληπτικής ικανότητας.stavmanr έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 18:28Βασικά "ψεκ" είναι όταν χρησιμοποιεί κανείς τα έμβρυα για να καταλήξει ότι τα εμβόλια είναι εγκληματικά...Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 16:36
Από τη στιγμή που δηλώσεις επιφυλάξεις για το αμα πρέπει να εμβολιαστούν μέχρι και τα έμβρυα, θεωρείσαι ψεκ.

Πετσόκομμα με το γάντι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και μιας και οι νοσηλευόμενοι ειναι το 2% όσων κολλάνε τον ιό, το ποσοστό πέφτει στο 0,4 % ενός ποσοστού 60% του πληθυσμού που τελικά θα τον κολλήσει.Jack Shephard έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 20:08Σχετικά με το αντιεμβολιαστικό επιχείρημα για τις θρομβώσεις, το παρακάτω video δίνει στατιστικά για τις πιθανότητες θρόμβωσης από τον εμβολιασμό έναντι πιθανοτήτων θρόμβωσης από τη νόσηση με κορωνοϊό:
Το εμβόλιο όμως θα πιάσει όλους και όλες. Και κανείς δεν ξέρει κατα πόσο οι πιθανότητες για ασχημες παρενέργειες θα μεταβάλλονται με καθε καινούριο ετήσιο φρεσκάρισμα του εμβολίου. Εγώ λέω πως μάλλον θα αυξάνονται, ίσως και εκθετικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Συμβαίνει και το αντίθετο. Να υπάρχουν άτομα που μας πρήζουν για το εμβόλιο αλλά να μην το έχουν κάνει οι ίδιοι ή να τους πάει να στην ιδέα ότι θα κάνουν AZ.Uppercut έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 19:17Έχω έναν φίλο, λίγο μεγαλύτερο από μένα, που είναι στην κατηγορία 20-30. Ο τύπος όλο το φθινόπωρο μου έστελνε λινκς να δω πως ο κόβιντ είναι απάτη, δεν υπάρχει, εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς και τέτοια. Με το που ανακοινώθηκε το εμβόλιο έτρεξε να πάρει τηλέφωνο για να μπει στη σειρά από τον Ιανουάριο ξέρω γω. Δεν ξέρω καν αν τους έβαζαν σε σειρά από τότε, αυτός είχε πάρει πάντως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συμφωνώ ότι δεν είναι λογικό να εμβολιαστούν τα παιδιά. Πρώτον επειδή έχει οντως πρακτικά μηδενικό ρίσκο για αυτά ο κοβιντ ενώ για το εμβόλιο δεν ξέρουμε.
Δεύτερον και κυριότερο επειδή πρέπει η υπόλοιπη κοινωνία να κάνει θυσίες για να τα προφυλάσσει όχι αυτά για να προφυλάσσουν την κοινωνία. Αν πρέπει να πιάσουμε 80% εμβολιασμενων και οι ψωλογεροι αρνούνται να εμβολιαστούν χίλιες φορες προτιμώ να ψοφήσουν όλοι από ασφυξία και με κάποιον να τους ρίχνει σφαλιάρες όσο ψυχορραγουν για έξτρα μαρτύριο παρά να βγάλει έστω και ένα παιδί έστω και ένα σπυράκι προκειμένου να προστατέψει τις ρυτιδιασμενες αποκρουστικές κωλάρες τους.
Δεύτερον και κυριότερο επειδή πρέπει η υπόλοιπη κοινωνία να κάνει θυσίες για να τα προφυλάσσει όχι αυτά για να προφυλάσσουν την κοινωνία. Αν πρέπει να πιάσουμε 80% εμβολιασμενων και οι ψωλογεροι αρνούνται να εμβολιαστούν χίλιες φορες προτιμώ να ψοφήσουν όλοι από ασφυξία και με κάποιον να τους ρίχνει σφαλιάρες όσο ψυχορραγουν για έξτρα μαρτύριο παρά να βγάλει έστω και ένα παιδί έστω και ένα σπυράκι προκειμένου να προστατέψει τις ρυτιδιασμενες αποκρουστικές κωλάρες τους.
- EKPLIKTIKOS
foscilis έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 20:46Συμφωνώ ότι δεν είναι λογικό να εμβολιαστούν τα παιδιά. Πρώτον επειδή έχει οντως πρακτικά μηδενικό ρίσκο για αυτά ο κοβιντ ενώ για το εμβόλιο δεν ξέρουμε.

Μέχρι κεραίας.
- hellegennes
Ή αλλιώς «πούτσα».Kauldron έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 20:27Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 20:21Με τέτοιου είδους ατάκες δεν μπορεις να αποφύγεις το να πάρεις θέση, για αυτο που θα βρούμε ολοι μπροστά μας. Ο συγκεκριμένος είπε πως είναι έγκλημα να εμβολιάζονται νέοι άνθρωποι, και εχει δίκιο. Σε λίγους μήνες θα αρχίσουν εμβολιασμοί σε παιδιά ηλικίας από 12 και πάνω. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΕ συνεδριάζει αυτές τις ημέρες επ' αυτού. Ακριβώς επειδή δεν πιάνει σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες η θεωρία των πιθανοτήτων, πως δηλαδή με το εμβόλιο, θα σακατεψουν ή και θα στείλουν στον τάφο, λιγότερα παιδιά απ όσα θα θερίσει ο κόβιντ, το επιχείρημα που τραβήξαν απο τα μαλλιά ειναι πως έχουν παρατηρήσει, με τις χρονομηχανές που μάλλον διαθέτουν, μακροχρόνιες αρνητικές συνέπειες στην υγεία ατόμων που νοσούν ελαφρά. Με λίγα λόγια, και μιας και θα πρόκειται για έναν ντε φακτο υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακόμη και για παιδιά, επικαλούνται πως ο συγκεκριμένος ιός έχει κάτι το υπερφυσικό, απόκοσμο επάνω του, που τον κάνει διαφορετικό απ όσους ιους κυκλοφορούν εδώ και χιλιετίες (αδενοϊούς, γρίπης κλπ) και για τους οποίους δεν εχει υπάρξει τέτοια πρεμούρα ώστε να εμβολιάζονται για αυτούς ακομα και ναι, τα έμβρυα. Εαν εσένα αυτό σου φαίνεται κάτι το απόλυτα φυσιολογικό, τότε προφανώς έχεις πρόβλημα αντιληπτικής ικανότητας.
Πετσόκομμα με το γάντι.
Στο μεταξύ ο stavmanr δεν έχει εμβολιαστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Από την πρώτη παράγραφο τίποτε δεν είναι δεδομένο και η δεύτερη είναι τέρμα αυθαίρετη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2021, 20:34Και μιας και οι νοσηλευόμενοι ειναι το 2% όσων κολλάνε τον ιό, το ποσοστό πέφτει στο 0,4 % ενός ποσοστού 60% του πληθυσμού που τελικά θα τον κολλήσει.
Το εμβόλιο όμως θα πιάσει όλους και όλες. Και κανείς δεν ξέρει κατα πόσο οι πιθανότητες για ασχημες παρενέργειες θα μεταβάλλονται με καθε καινούριο ετήσιο φρεσκάρισμα του εμβολίου. Εγώ λέω πως μάλλον θα αυξάνονται, ίσως και εκθετικά.
Καταρχήν οι προβλέψεις είναι ότι ο κορωνοϊός θα εξελιχθεί σε κάτι σαν γρίππη. Όλοι μας αναμένεται να τον συναντήσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Μπορεί να τον συναντάμε κάθε χρόνο και αν είμαστε άτυχοι να τον συναντάμε παραπάνω από μία φορές το χρόνο. Είχαμε περιστατικά ανθρώπων που κόλλησαν και ξανακόλλησαν.
Ανάλογα την κατάσταση της υγείας μας, τη φάση της ζωής μας, τη μετάλλαξη που θα συναντήσουμε, τη μία φορά μπορεί να τη βγάλουμε καθαρή (όντες όμως πάντοτε απειλή για ευάλωτους ανθρώπους) και την άλλη φορά να πάμε για διασωλήνωση. Σε κάθε περίπτωση αποφασίζουμε αν θα εμβολιαστούμε με βάση τις οδηγίες των ειδικών. Το όφελος θα είναι πάντοτε μεγαλύτερο από το ρίσκο του Covid. Και όπως αναφέρω, πιθανότατα θα χρειαστεί να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο.
Και τα εμβόλια σταθερά θα γίνονται καλύτερα. Ήδη σήμερα γερμανικό εργαστήριο ανακοίνωσε ότι βρήκε την αιτία για τις σπάνιες περιπτώσεις θρόμβωσης από τα εμβόλια των ΑΖ και JJ και με μια μικροδιόρθωση θα μπορούν να αποτραπούν μελλοντικά. Αυτή είναι και η πιο σοβαρή παρενέργεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-