Μητού, πως δημιουργήθηκε το κίνημα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Re: Μητού, πως δημιουργήθηκε το κίνημα
Δεν είχαν κανένα λόγο οι γυναίκες να δημιουργήσουν μητού.
Όσοι τους έκαναν κακό τους τιμωρούσε ο νόμος (υπόθεση Γιόλας, παρόμοια υπόθεση Σιδέρη). Δεν τους άφηναν ατιμώρητους βέβαια.
Και τώρα όποιος κάνει κακό τιμωρείται, ίσως λιγώτερο αυστηρά αφού έχουμε νόμο Παρασκευόπουλου.
Αλλά το μητού δημιουργήθηκε όπως λέω.
Όσοι τους έκαναν κακό τους τιμωρούσε ο νόμος (υπόθεση Γιόλας, παρόμοια υπόθεση Σιδέρη). Δεν τους άφηναν ατιμώρητους βέβαια.
Και τώρα όποιος κάνει κακό τιμωρείται, ίσως λιγώτερο αυστηρά αφού έχουμε νόμο Παρασκευόπουλου.
Αλλά το μητού δημιουργήθηκε όπως λέω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Θες να σου πω τί βλέπω εγώ στο νήμα σου; Έχεις δυο επιλογές.wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 13:52Εγώ την ιστορία λέω.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 13:45Μάλιστα.wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 11:05Το κίνημα μητού δεν είναι καινούριο.
Ξεκίνησε δειλα στα early seventies και έγινε σιγά σιγά το φόβητρο που έχει γίνει σήμερα.
Δεν είναι κίνημα της αριστεράς, σταδιακά υιοθετήθηκε από την αριστερά, αλλά δεν ξεκίνησε σαν τέτοιο.
Η σοβιετική KGB λογικά το είδε με καλό ματί από την αρχή, δεν ήταν δικό της όμως.
Η δεξιά και το πασοκικό φάσμα επίσης το υιοθέτησαν, με τη γνωστή μας λογική του "πριμ Χαρίλαου".
Τι ήταν όμως ;
Βασικά ήταν -και είναι- δύο πράγματα:
α) Τα μεγάλα night club σε συμμαχία με τις μπ**ρδ*λιάρες τάνες, για να φάνε τις μικρομεσαίες περπατιάρες και επίσης και τις μιλφ (= 40άρες, 45άρες που κρατιούνται ακόμα). Από τα μεγάλα night club προέκυψε και η χρηματοδότηση.
β) Οι χοντρές.
Έτσι αποκτήσαμε κίνημα μητού.
Πού πήγε το άλλο νήμα σου λεβέντη μου;
1. Στο λέω φόρα παρτίδα.
2. Ευγενικά.
Αποφάσισε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γουντυ φορα κράνος και πεσε στο ορυγμα γρηγορα.
Αναμενεται ομοβροντια ολμων.
Αναμενεται ομοβροντια ολμων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Ποιά είναι η εναλλακτική ιστορία σου εσένα, αν έχεις εναλλακτική ιστορία ;
Αν δεν έχεις, άσε μας ήσυχους.
Αποφάσισε. Τί γουστάρεις;wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:37Ποιά είναι η εναλλακτική ιστορία σου εσένα, αν έχεις εναλλακτική ιστορία ;
- wooded glade
Εδώ ανταλάσσουμε απόψεις, ερμηνείας ιστορικών ζητημάτων.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:39Αποφάσισε. Τί γουστάρεις;wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:37Ποιά είναι η εναλλακτική ιστορία σου εσένα, αν έχεις εναλλακτική ιστορία ;
Εσύ τώρα τι θες ; Μας γράφεις ακατάληπτα.

Αλλάζω υπογραφή,είσαι θεός ρε φίλε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος waldorf την 29 Μάιος 2021, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
- George_V
Look who is talking...
Ο εφευρέτης των ιερογλυφικων του πχορουμ.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Λάθος. Εσύ γράφεις ακατάληπτα.wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:40Εδώ ανταλάσσουμε απόψεις, ερμηνείας ιστορικών ζητημάτων.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:39Αποφάσισε. Τί γουστάρεις;wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:37
Ποιά είναι η εναλλακτική ιστορία σου εσένα, αν έχεις εναλλακτική ιστορία ;
Πες μου, πώς γουστάρεις την άποψή μου; Αλανιάρικη ή ευγενική;
- George_V
Γουντυ πεσε στο ορυγμα!!!
Εισαι στο στοχαστρο της ομοβροντιας ολμων!
Βαλε κρανος!
Εισαι στο στοχαστρο της ομοβροντιας ολμων!
Βαλε κρανος!
- wooded glade
Δε με νοιάζει, αλανική ή ευγενική.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:43Λάθος. Εσύ γράφεις ακατάληπτα.wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:40Εδώ ανταλάσσουμε απόψεις, ερμηνείας ιστορικών ζητημάτων.
Αλλά ποιά είναι η άποψη για την δημιουργία του μητού ;
Εγώ ξέρω ότι έγινε με τον τρόπο που περιγράφω (και μιλάω για το 1970 - 1980 βέβαια, όχι για σένα που μπορεί να έγινες μέλος προχτές).
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αγαμήτου στο αρσενικό;
Ποιά είναι τα εχέγγυά σου; Για να πάω στο επόμενο βήμα.wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:45Δε με νοιάζει, αλανική ή ευγενική.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:43Λάθος. Εσύ γράφεις ακατάληπτα.wooded glade έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 14:40
Εδώ ανταλάσσουμε απόψεις, ερμηνείας ιστορικών ζητημάτων.
Αλλά ποιά είναι η άποψη για την δημιουργία του μητού ;
Εγώ ξέρω ότι έγινε με τον τρόπο που περιγράφω.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
O Woody δεν έχει πλάκα.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 11:14Παιδιά δεν έχει πλάκα μετά από ένα σημείο αυτό που κάνετε με τα υπονοούμενα κάτω από κάθε ανάρτηση του woody.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς δημιουργήθηκε το Ισραήλ και πώς η Παλαιστινιακή Αρχή μετατράπηκε σε εργολάβο της κατοχής
από Frappezitis » 11 Οκτ 2023, 06:45 » σε Ιστορία - 62 Απαντήσεις
- 2669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
02 Ιαν 2024, 09:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
31 Μάιος 2024, 17:19