νομίζω χρειαζόμαστε την συμβολή τού Σπύρος.

νομίζω χρειαζόμαστε την συμβολή τού Σπύρος.
Πουλάω στη "μαύρη" ημερομηνίες .Τιμές συζητήσιμες , δεχόμαστε και πιστωτικές.Gherschaagk έγραψε: ↑31 Μάιος 2021, 10:07Δυστυχώς.vantono έγραψε: ↑31 Μάιος 2021, 10:02Έκλεισα το Σάββατο για 13/6 - 4/7 με βιαγκροεμβόλιο. Οταν εμπαινα λιγο μετα να ξανα τσεκαρω το ραντεβου, έβλεπα το κουτακι της "λιστας αναμονης" που μου το εμφανιζε ακριβως απο κατω απο τις ημερομηνιες, αλλα για καποιο χαζο λογο δεν το τικαρα. Μπαινω χτες και σημερα και ψάχνω να το βρω να το τικάρω, και πουθενα.
Σταματησε να το βγάζει και σε εσας?
Εμβόλια τέλος για τον Ιούνιο.
Δεν φτάνουν για όλους μάνα μου.
Γιατί να αγοράσω κάτι που μου προσφέρεται ήδη δωρεάν;Στύγιος έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 15:30Πουλάω στη "μαύρη" ημερομηνίες .Τιμές συζητήσιμες , δεχόμαστε και πιστωτικές.Gherschaagk έγραψε: ↑31 Μάιος 2021, 10:07Δυστυχώς.vantono έγραψε: ↑31 Μάιος 2021, 10:02Έκλεισα το Σάββατο για 13/6 - 4/7 με βιαγκροεμβόλιο. Οταν εμπαινα λιγο μετα να ξανα τσεκαρω το ραντεβου, έβλεπα το κουτακι της "λιστας αναμονης" που μου το εμφανιζε ακριβως απο κατω απο τις ημερομηνιες, αλλα για καποιο χαζο λογο δεν το τικαρα. Μπαινω χτες και σημερα και ψάχνω να το βρω να το τικάρω, και πουθενα.
Σταματησε να το βγάζει και σε εσας?
Κάτσε, αν είναι να μπορούμε να κάνουμε και τρίτη δόση να το συζητήσουμεGherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 16:08Γιατί να αγοράσω κάτι που μου προσφέρεται ήδη δωρεάν;Στύγιος έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 15:30Πουλάω στη "μαύρη" ημερομηνίες .Τιμές συζητήσιμες , δεχόμαστε και πιστωτικές.Gherschaagk έγραψε: ↑31 Μάιος 2021, 10:07
Δυστυχώς.
Η πλάκα είναι ότι αν δεν ήταν δωρεάν, θα γκρίνιαζαν περισσότερο.
Αν μου επιτρέψουν να χτυπήσω σε 4 μήνες περίπου από τώρα το JJ, που είναι μονοδοσικό, θα το κάνω κι ας το πληρώσω. Αρκεί να είμαι καλύτερα προστατευμένη.Awesomatic έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 16:19Κάτσε, αν είναι να μπορούμε να κάνουμε και τρίτη δόση να το συζητήσουμε
Δεν τους θεωρώ παρανοϊκούς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 16:25Η πλάκα είναι ότι αν δεν ήταν δωρεάν, θα γκρίνιαζαν περισσότερο.
Θυμάσαι στην αρχή που όλοι είχαν γίνει έξαλλοι με τους πολιτικούς φορείς που είχαν εμβολιασθεί πριν ανοίξει η πλατφόρμα για τον απλό λαό;
Ε, μόλις έγινε ελεύθερη και δωρεάν η πρόσβαση άρχισαν τα "γιατί μας τα δίνουν δωρεάν, εεεεε; Για να μας μαντρώσουν σαν τα πρόβατα; Για να μας υποχρέωσουν να τα κάνουμε; Δεν θέμε ρε, δεν τσιμπάμε, δεν δηλώνουμε υποταγή. Μόνον αν χρεωθεί κάτι, θα το διεκδικήσουμε."
Και αυτό δεν ισχύει μόνον για τα εμβόλια αλλά για τα πάντα.
Γενικώς, αν μπλέξεις με παρανοϊκούς, μην περιμένεις να βγάλεις άκρη.
Θέλω να κάνω και έξτρα με mRNA όταν τελειώσω με το άστρα. Ελπίζω ότι θα το ανοίξουν στους ιδιώτες τον Οκτώβριο όπως ακούγεται.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 16:30Αν μου επιτρέψουν να χτυπήσω σε 4 μήνες περίπου από τώρα το JJ, που είναι μονοδοσικό, θα το κάνω κι ας το πληρώσω. Αρκεί να είμαι καλύτερα προστατευμένη.
Υπάρχουν και αρκετοί παρανοϊκοί (από αγνούς βλάκες μέχρι ψυχικώς διαταραγμένους σε χ βαθμό) αλλά η μεγάλη πλειοψηφία αντιδρά κουτοπόνηρα για αμιγώς πολιτικώς λόγους.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 16:30Δεν τους θεωρώ παρανοϊκούς.
Πιο πολύ σε ξεροκέφαλοι ούγκανοι μου κάνουν.
Δλδ ακόμη κι αν τους έπαιρναν απ' το χεράκι και τους έδειχναν τα πάντα απ' την αρχή μέχρι το τέλος, πάλι θα γκρίνιαζαν.
Θες αν με υποχρεωσει ο εργοδότης να εμφανιστείς εσύ στην θέση μου ;Awesomatic έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 16:33Θέλω να κάνω και έξτρα με mRNA όταν τελειώσω με το άστρα. Ελπίζω ότι θα το ανοίξουν στους ιδιώτες τον Οκτώβριο όπως ακούγεται.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 16:30Αν μου επιτρέψουν να χτυπήσω σε 4 μήνες περίπου από τώρα το JJ, που είναι μονοδοσικό, θα το κάνω κι ας το πληρώσω. Αρκεί να είμαι καλύτερα προστατευμένη.
ω ναι, και ελπιζω να μπορω να κανω γυμναστικουλα και σημερα, για να το διατηρησω
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.