Απ' ο,τι μας έχουν διαβεβαιώσει τα έγκυρα μέλη του φόρουμ, βάσει των εμβριθεστάτων βιοστατιστικών τους αναλύσεων, οι πιθανότητες να πάρει την κατσίκα και στην δεύτερη κουρτίνα, ειναι μηδαμινές.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:13Εντάξει αλλά αν έκανες την πρώτη δόση και παρουσίαζες αλλεργία και η ίδια η φαρμακευτική σου έλεγε ότι αυτός είναι λόγος να μην κάνεις την δεύτερη δόση εσύ θα την έκανες την δεύτερη δόση;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:09Δέκα γιατρούς μου φέρανε,
και μου είπαν και οι δέκα,
πως πρέπει να κάνω εμβόλιο
το Άστρα το Ζενέκα.
Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δε θα το έκανα. Δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός. Και χώρα μπορεί να δεί μήπως αλλάξει αφού είναι αεροσυνοδός.

Όχι δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:20Εγώ δε θα το έκανα. Δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός. Και χώρα μπορεί να δεί μήπως αλλάξει αφού είναι αεροσυνοδός.
Το πιο κουφό.
Ο γιατρός της , της είπε να βρει κάποιον με τον ίο να κολλήσει για να έχει ανοσία.
Αυτόν τον γιατρό εμπιστεύεται και σκέφτεται σοβαρά να το κάνει.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Cecily Anne
Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:22Όχι δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:20Εγώ δε θα το έκανα. Δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός. Και χώρα μπορεί να δεί μήπως αλλάξει αφού είναι αεροσυνοδός.
Το πιο κουφό.
Ο γιατρός της , της είπε να βρει κάποιον με τον ίο να κολλήσει για να έχει ανοσία.

Το να μην κολλήσει καθόλου και να κρατάει τα μέτρα επιμελώς, πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν θα μπορεί να εργαστεί.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:28Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:22Όχι δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:20Εγώ δε θα το έκανα. Δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός. Και χώρα μπορεί να δεί μήπως αλλάξει αφού είναι αεροσυνοδός.
Το πιο κουφό.
Το να μην κολλήσει καθόλου και να κρατάει τα μέτρα επιμελώς, πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;
Θα είναι συνέχεια σε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να κάνει την δεύτερη δόση και να περάσουν και 14 μέρες από την δεύτερη δόση.
Ο γιατρός της λέει είσαι νεαρή δεν έχεις προβλήματα υγείας η πρώτη δόση σε προστατεύει βρες κάποιον να κολλήσεις.
Αν κολλήσει και περάσουν 20 μέρες πιάνει αμέσως δουλειά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μήπως θελει να της τον κολλήσει ο γιατρός;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:22Όχι δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:20Εγώ δε θα το έκανα. Δεν μπορεί να αλλάξει επιμελητή; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός. Και χώρα μπορεί να δεί μήπως αλλάξει αφού είναι αεροσυνοδός.
Το πιο κουφό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εμένα το μυαλό μου με αυτό το θέμα είναι σε αδιέξοδο.
Δεν μπορώ να της δώσω καμία συμβουλή.
Δεν μπορώ να της δώσω καμία συμβουλή.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Για να παρει το ψηφιακό πιστοποιητικό...Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:30Δεν θα μπορεί να εργαστεί.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:28
Θα είναι συνέχεια σε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να κάνει την δεύτερη δόση και να περάσουν και 14 μέρες από την δεύτερη δόση.
Ο γιατρός της λέει είσαι νεαρή δεν έχεις προβλήματα υγείας η πρώτη δόση σε προστατεύει βρες κάποιον να κολλήσεις.
Αν κολλήσει και περάσουν 20 μέρες πιάνει αμέσως δουλειά.
Ειναι λιγο ρίσκο να κανει την δεύτερη δόση εφόσον παρουσίασε αλλεργική αντίδραση...
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Συμβουλή οχι...
Απλά ολα τα δεδομένα και αποφασίζει η ίδια...
Παρατηρητής...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πιστεύω πως τα βγάζεις απ'την κοιλιά σου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά στην κουμπάρα. Συμπάσχω.
Η αναφυλαξία αντιμετωπίστηκε μόνο με αντιισταμινικά χωρίς κορτιζόνη;
Να ξέρετε πάντως πως επειδή όλα είναι για τους ανθρώπους, υπάρχει η περίπτωση του αναφυλακτικού σοκ από όλα τα εμβόλια και για αυτό έχουν έτοιμο γιατρό να βαρέσει κορτιζόνη ή ό,τι άλλο χρειαστεί για να συνέλθει το άτομο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Δηλαδή δεν βγάζετε άκρη με τους γιατρούς και σκέφτηκες να ρωτήσεις εδώ μέσα για να σε βοηθήσουμε;
Παπατζιλικι μου φαίνεται η όλη φάση.
Παπατζιλικι μου φαίνεται η όλη φάση.
Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Της έκανα την ερώτηση αν ο επιμελητής στο τέλος σε απορρίψει για ιατρικούς λόγους και μπεις στην λίστα λύνεται το πρόβλημα;
Πάλι το πρόβλημα θα υπάρχει.
Αυτή το σκέφτεται πολύ σοβαρά να κολλήσει τον ιό.
Είσαι στο σωστό σαιτ για ιατρικές συμβουλές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26