Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Φανταζομαι οτι με ενα 50ευρω στον επιμελητη λυνεται το θεμα αμεσα και θα ειναι σαν να το εκανε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σήμερα είναι 18 μέρα από τότε που έκανε την πρώτη δόση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:02Αναφυλαξία παίζει ως πιθανό σύμπτωμα για όλα τα εμβόλια.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:49Παθολόγος σε κέντρο υγείας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:47
Δεν μ' ενδιαφέρει τι λέει ο συγκεκριμένος ούτε ο κάθε γνωστός του γνωστού.
Άλλη βαρύτητα έχει η γνώμη ενός γιατρού που ξέρει ή εξετάζει τα στοιχεία του ιστορικού του ασθενούς του και άλλη η γνώμη του κάθε περιφερειακού σε συγκεκριμένο πρόβλημα. Και ακριβώς γι' αυτό μου κάνει εντύπωση η επιμονή του. Έχει κάποια εξειδίκευση ο συγκεκριμένος επιμελητής ή είναι απλώς μια γραφειοκρατική θέση;
Γενικώς, κάτι δεν μου κολλάει στην όλη ιστορία. Και με τον επιμελητή και με τη φίλη σου.
Η κοπέλα θέλει να εμβολιαστεί να ξεκινήσει δουλειά.
Απλά παρουσίασε αναφυλαξία στην πρώτη δόση.
Είναι νεαρή και δεν έχει προβλήματα υγείας.
Επ' ευκαιρία, πότε έκανε η φίλη σου την πρώτη δόση;
3 μέρες χωρίς αντισταμινικά.
Έχουνε μείνει λίγες κοκκινίλες στο χέρι και στον λαιμό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σου απάντησα...οχι συμβουλές σε τέτοια θέματα.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:02Τι συμβουλή να της δώσω.ksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:57Ο τίτλος του νήματος ειναι για την κουμπαρά 'η για σενα σχετικά με το τι θα της πεις;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40
Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Της έκανα την ερώτηση αν ο επιμελητής στο τέλος σε απορρίψει για ιατρικούς λόγους και μπεις στην λίστα λύνεται το πρόβλημα;
Πάλι το πρόβλημα θα υπάρχει.
Αυτή το σκέφτεται πολύ σοβαρά να κολλήσει τον ιό.
Το θεμα θα το αντιμετωπίσει μόνη της...πρέπει να το αποφασίσει μόνη της μαζί με τον προσωπικό της γιατρό.
Υπάρχει παντως προβλημα.
Είμαστε σαν αδελφές.
Δεν θέλω να πάθει κανένα κακό.
Παρατηρητής...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άτομα σαν εμένα είναι τα φυσικά αντισώματα του φόρουμ.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:55Ένας από τους λόγους που δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ είσαι και εσύ μην με κάνεις να μην μπαίνω καθόλου.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:48Ξέρω κάποιον που τον έχει. Μπορούμε να κανονίσουμε κάτι. Δεν νομίζω να είναι καμιά μπαζόλα και τον τρομάξουμε τον άνθρωπο...Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40
Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Της έκανα την ερώτηση αν ο επιμελητής στο τέλος σε απορρίψει για ιατρικούς λόγους και μπεις στην λίστα λύνεται το πρόβλημα;
Προσπάθησε να είσαι λίγο κόσμιος.
Μην βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ εδώ μέσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν ήμουν επιμελητής θα ζητούσα κάτι άλλο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ε, τότε πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένα δίμηνο μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:07Σήμερα είναι 18 μέρα από τότε που έκανε την πρώτη δόση.
Προς τι τόσο άγχος για τη φίλη σου βρε Νίκη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εάν έκανε άστρα και είναι στη 18η μέρα πρέπει να έχει μπροστά της περίπου 1.5 μήνα ακόμα για τη 2η.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:07Σήμερα είναι 18 μέρα από τότε που έκανε την πρώτη δόση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ποιόν προσωπικό γιατρό; Ο λαός είναι αποκομμένος από την προτοβάθμεια φροντίδα υγείας. Ο προσωπικός γιατρός ειναι για τους φραγκάτους. Ο λαός δεν ξέρει τι θα πει προσωπικος γιατρός γιατί πολύ απλά κοστίζει. Θύματα της έλλειψης Πρωτοβάθμειας Φροντίδας Υγείας απο τους Τσιπρομητσοτάκηδεςksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:57Ο τίτλος του νήματος ειναι για την κουμπαρά 'η για σενα σχετικά με το τι θα της πεις;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Το θεμα θα το αντιμετωπίσει μόνη της...πρέπει να το αποφασίσει μόνη της μαζί με τον προσωπικό της γιατρό.
Υπάρχει παντως προβλημα.
Εντάξει βλέπουμε το πρόβλημα μεγάλο γιατί οι επιλογές που έχει δεν είναι ασφαλείς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:10Ε, τότε πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένα δίμηνο μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση.
Προς τι τόσο άγχος για τη φίλη σου βρε Νίκη;
Να σε ρωτήσω ήτανε ένας που πουλούσε αυγά και τηγάνια εδώ μέσα, και συμπεριφερότανε όπως εσύ, μήπως έχεις καμιά συγγένεια μαζί του;
- ksk
Αεροσυνοδός ειναι ..,Fluffy έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:14Ποιόν προσωπικό γιατρό; Ο λαός είναι αποκομμένος από την προτοβάθμεια φροντίδα υγείας. Ο προσωπικός γιατρός ειναι για τους φραγκάτους. Ο λαός δεν ξέρει τι θα πει προσωπικος γιατρός γιατί πολύ απλά κοστίζει. Θύματα της έλλειψης Πρωτοβάθμειας Φροντίδας Υγείας απο τους Τσιπρομητσοτάκηδεςksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:57Ο τίτλος του νήματος ειναι για την κουμπαρά 'η για σενα σχετικά με το τι θα της πεις;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40
Υπάρχει παντως προβλημα.
Σαν νέα θα εχει κάποιον οικογενειακό γιατρό.
Παρατηρητής...
Ρεαλιστικα δυσκολα γινεται τετοιου ειδους συναλλαγη σε αυτα τα μερη,κυριως γιατι μοιραζεται το φακελακι σε ποσοστα,δεν ειναι ποτε μονο ενας στο κολπο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
τι προσωπικό γιατρό; γυναικολόγο;ksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:19Αεροσυνοδός ειναι ..,Fluffy έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:14Ποιόν προσωπικό γιατρό; Ο λαός είναι αποκομμένος από την προτοβάθμεια φροντίδα υγείας. Ο προσωπικός γιατρός ειναι για τους φραγκάτους. Ο λαός δεν ξέρει τι θα πει προσωπικος γιατρός γιατί πολύ απλά κοστίζει. Θύματα της έλλειψης Πρωτοβάθμειας Φροντίδας Υγείας απο τους Τσιπρομητσοτάκηδες
- ksk
Παθολόγο...Fluffy έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:21τι προσωπικό γιατρό; γυναικολόγο;ksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:19Αεροσυνοδός ειναι ..,Fluffy έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 22:14
Ποιόν προσωπικό γιατρό; Ο λαός είναι αποκομμένος από την προτοβάθμεια φροντίδα υγείας. Ο προσωπικός γιατρός ειναι για τους φραγκάτους. Ο λαός δεν ξέρει τι θα πει προσωπικος γιατρός γιατί πολύ απλά κοστίζει. Θύματα της έλλειψης Πρωτοβάθμειας Φροντίδας Υγείας απο τους Τσιπρομητσοτάκηδες
Όλοι έχουμε...
Παρατηρητής...
Βρε, δεν ξέρω αν έρχεστε σε επαφή με κόσμο αλλά ο λαός παραμελεί την υγεία του. Ποιός έχει ιστορικό; κανένας δεν έχει,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26