lyna έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 20:15

Δλδ κρυώνω επειδή δεν φοράω κουκούλα;
Κοίτα. Νοικιασμένη είναι πάντα η στολή κ μετά από καμία ώρα ξεκινώ κ κρυώνω ότι κ να κάνω. Στο κεφάλι δεν το νιώθω το κρύο γτ το μαλλί ανεμίζει σαν την ανεμώνη ΟΠΩΣ κ να το έχω μαζέψει (πλεξούδα; Κότσο; ) Δλδ είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσω κάπως μαζεμένο .
Όμως με κουκούλα δεν έχω φορέσει ποτέ ομολογώ, εγώ το υπέθεσα ότι θα εκνευρίζομαι , γτ δένει κ η μάσκα εκεί πίσω.
Βασικά το πιο φάουλ είναι το σούρουπο κ το βράδυ για κρύο. Σωστά;
γω εχω καραφλα και ξυρισμενο κεφαλι, οποτε παλι, συμβουλες για το μαλλι δυσκολο να σου δωσω.

μηπως αν το ξυριζες;

αλλα ναι, το κρυο, καπως ετσι παει. οταν πεφτει η θερμοκρασια του σωματος, ο οργανισμος στελνει τη θερμοτητα εκει που ειναι σημαντικοτερο, δηλαδη κορμο και εγκεφαλο. οποτε νιωθεις να κρυωνεις πρωτα στα ακρα, χωρις αυτο να σημαινει οτι απο εκει φευγει η θερμοτητα.
εγω αντιμετωπιζω ζορικα κρυα, χειμωνες, και 8ωρα μεσα στη θαλασσα.οποτε αυτα που σου λεω μπορει να ειναι overkill για την περιπτωση σου. παντως χωρις κουκουλα δεν το σκεφτομαι καν να βουτηξω. ακομη και κατακαλοκαιρο, μετα απο πορεια με τη βαρκα που μπορει να εχω σκασει, δεν σκεφτομαι καν να πεσω χωρις την κουκουλα για να δροσιστω.θα ξυλιασω.
και επειδη εχω και γυναικες φιλες που βουτανε, δεν εχω δει καμμια χωρις κουκουλα, κατι λυση θα βρισκουν με το μαλλι. δεν ξερω μηπως ειναι τελικα βολικοτερο με την κουκουλα, που θα το κρατα και μεσα, ακινητο, να μην ανεμιζει.

μπες σ ενα μαγαζι και δοκιμασε μια.
η θερμοκρασια της θαλασσας ειναι σταθερη ολη την ημερα, δεν νομιζω να εχει διαφορα το σουρουπο, ισως το βραδυ που δεν σε ζεσταινει ο ηλιος να εχει διαφορα, δεν εχω κανει νυχτερινο ποτε, απαγορευεται.