Το φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος
- wooded glade
Το φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος
Πως έγινε αυτό ;
Ο Κάρλος σουτάρει με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού.
Η μπάλα παίρνει φάλτσα και το οριακό στρώμα που δημιουργεί η αντίσταση του αέρα καμπυλώνει την τροχειά της ώστε να μπει γκολ.
Ερώτησις:
Αν ο Ρομπέρτο Κάρλος επιχειρήσει το ίδιο σουτ σε κενό αέρος θα γίνει το ίδιο ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Το φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος
όχιwooded glade έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:46Ερώτησις:
- wooded glade
Λε ; Θα πάει ίσια και άουτ ;the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:53όχιwooded glade έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:46Ερώτησις:
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
σε πρώτη φάση ναι. μετά δεν ξέρω. μπορεί να κάνει γκελ και να επιστρέψει, μπορεί αν είναι βαρύς ο τερματοφύλακας να μπει σε τροχιά γύρω του κλπ.wooded glade έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:55Λε ; Θα πάει ίσια και άουτ ;the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:53όχιwooded glade έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:46Ερώτησις:
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Posting in this epic thread.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Το σπιν της μπάλας στην ατμόσφαιρα δημιουργεί μία δίνη η οποια προκαλέι την καμπυλωτή τροχια της μπάλας. Σε κενό αέρος δεν θα μπορούσε να πάρει φάλτσα και θα έβγαινε άουτ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σε φιλικό αγώνα, που έπαιζα κάποτε, ειχα βάλει και εγώ γκολ από κόρνερ με τέτοιο φάλτσο, απο δεξιά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:59σε πρώτη φάση ναι. μετά δεν ξέρω. μπορεί να κάνει γκελ και να επιστρέψει, μπορεί αν είναι βαρύς ο τερματοφύλακας να μπει σε τροχιά γύρω του κλπ.
Ακόμα δεν έχεις κρυφτεί εσυ; Από ότι έμαθα εντόπισαν την θέση σου με τις ip και έρχονται τα παιδιά με τα μηχανακια
-
ΟΚ, κενο αέρος, αλλα για τί θερμοκρασια μιλαμε;
ναι ε; έχω συνδεθεί με anydesk από αλλού και γράφω απόψε για καλό και για κακό.Gewponos90 έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 00:19the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 23:59σε πρώτη φάση ναι. μετά δεν ξέρω. μπορεί να κάνει γκελ και να επιστρέψει, μπορεί αν είναι βαρύς ο τερματοφύλακας να μπει σε τροχιά γύρω του κλπ.
Ακόμα δεν έχεις κρυφτεί εσυ; Από ότι έμαθα εντόπισαν την θέση σου με τις ip και έρχονται τα παιδιά με τα μηχανακια
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
100 χρόνια μετά θυμηθήκαμε πάλι το φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος?
Να βάλουμε και τη διαφήμισή με τον πιτσιρικά που έλεγε "Ρουμπερτου Κάρλους" (αν τη θυμάστε)
Να βάλουμε και τη διαφήμισή με τον πιτσιρικά που έλεγε "Ρουμπερτου Κάρλους" (αν τη θυμάστε)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Dully notedthe comet the course the tail έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 00:31ποιος μιλάει ρε παιδιάπου μας έχει φλομώσει στις ιστορίες 600 χρόνια πριν
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και εγω σε προπονηση με βολ πλανε 3-4 μετρα εξω απο την περιοχη αλλα δεν προλαβε να γραψει ολο το φαλτσο γιατι καρφωθηκε στο γαμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 00:17Σε φιλικό αγώνα, που έπαιζα κάποτε, ειχα βάλει και εγώ γκολ από κόρνερ με τέτοιο φάλτσο, απο δεξιά.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
GoBack έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 00:34Και εγω σε προπονηση με βολ πλανε 3-4 μετρα εξω απο την περιοχη αλλα δεν προλαβε να γραψει ολο το φαλτσο γιατι καρφωθηκε στο γαμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 00:17Σε φιλικό αγώνα, που έπαιζα κάποτε, ειχα βάλει και εγώ γκολ από κόρνερ με τέτοιο φάλτσο, απο δεξιά.

Σε όλον τον υπόλοιπο αγώνα, έβαζαν τείχος 2 παίκτες όταν βαρουσα κόρνερ. Εντωμεταξύ απο αριστερά ήμουν τελείως άχρηστος.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢