Πώς έγινε πουτάνα το φόρουμ;Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:38Ποιοί είστε ''εσείς'' ;- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:33Δεν γνωρίζουμε καν ποιός συντονιστής το έκανε και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μας. Αυτό ξαναλέω πως κάποιους μας ενοχλεί και έχουμε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε και να το θεωρούμε άδικο, στο κάτω κάτω είναι παράνομο αυτό που έκανε και δεν τρέχει μία έτσι; Σόρρυ αλλά για εμάς τρέχει.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:30
Ρε κάσπερ, συνεχίζει και γράφει ο 42. Ας βρεθεί μια μέση λύση στο φινάλε. Ας απενεργοποιθούν οι άλλοι λογαριασμοί του και ας τελειώσει το θέμα. Στο έγραψα πιο πάνω κι έκανες αβαβά. Ζητήθηκε συγγνώμη στον άνθρωπα, ο ίδιος το υποστήριξε. Τί θέλει δλδ; Την κεφαλή του συντονιστή επί πίνακι;
Τί θες να κάνουμε; Επανάστα; Να βγούμε στις επάλξεις του ιδρύματος και να βροντοφωνάζουμε, ''λευτεριά στον Κομήτη;''
Και όχι. Να μην φάει πέρμα. Ας το λήξουν όμορφα, να πάμε να πούμε καμιά αρχιδιά και να γουστάρουμε.
Ρώτησε τον Κομήτη αν του ζητήθηκε συγγνώμη και λήξτε το. Κάνετε πουτάνα ένα φόρουμ.
ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
Σωστά υπάρχουν τέτοιοι σκατοψυχοι και επικίνδυνοι που δημιουργουν 5-6 τρολοπροφιλ με συγκεκριμένο στόχο να δημιουργήσουν μια κατάσταση τέτοια ώστε να μπορούν να εκβιάσουν για να κερδίσουν οφέλη. Η δημοσίευση ip (αν εγινε) μπορεί να είναι και στα αλήθεια παράνομη, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως ο εκβιασμός που όλοι βλέπουμε είναι καραμπινάτη και βαριά παρανομία και σαφέστατα διώκεται κιόλας. Κανονικά ο κακόβουλος χρηστης αυτός θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να ευχαριστεί που δε τον τρέχουν περαιτέρω.- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59γνωρίζοντας πως εκεί έξω υπάρχουν σκατόψυχοι και επικίνδυνοι, είναι λογικό να μην νιώθεις πια ασφαλής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 04 Ιουν 2021, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Μαλάκα μου, μπισκότα και μαρέγκες ανέβαζε στη μαγειρική. ΗΜΑΡΤΟΝ. Μην το ξεχειλώνετε και οι 2 πλευρές.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:41Σωστά υπάρχουν τέτοιοι σκατοψυχοι και επικίνδυνοι που δημιουργουν 5-6 τρολοπροφιλ με συγκεκριμένο στόχο να δημιουργήσουν μια κατάσταση τέτοια ώστε να μπορούν να εκβιάσουν για να κερδίσουν οφέλη. Όπως και έκανε ο αυγκεκριμμενος χρήστης στο παρόν νήμα και όπως είναι ολοφανερο ήταν και ο τελικός σκοπός του. Η δημοσίευση ip (αν εγινε) μπορεί να είναι και στα αλήθεια παράνομη, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως ο εκβιασμός είναι καραμπινάτη και βαριά παρανομία και σαφέστατα διώκεται κιόλας. Κανονικά ο κακόβουλος χρηστης αυτός θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να ευχαριστεί που δε τον τρέχουν περαιτέρω.- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59γνωρίζοντας πως εκεί έξω υπάρχουν σκατόψυχοι και επικίνδυνοι, είναι λογικό να μην νιώθεις πια ασφαλής
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ε δεν βλέπεις τι την αναγκάζουν να γράφει;

- Sid Vicious
Δεν ξέρω τι έκανε στην μαγειρική, βλέπω εδώ όμως στο παρόν νήμα ξεκάθαρα να εκβιάζει και να ζητάει εγγράφως συμφωνητικα κιόλας.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:42Μαλάκα μου, μπισκότα και μαρέγκες ανέβαζε στη μαγειρική. ΗΜΑΡΤΟΝ. Μην το ξεχειλώνετε και οι 2 πλευρές.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:41Σωστά υπάρχουν τέτοιοι σκατοψυχοι και επικίνδυνοι που δημιουργουν 5-6 τρολοπροφιλ με συγκεκριμένο στόχο να δημιουργήσουν μια κατάσταση τέτοια ώστε να μπορούν να εκβιάσουν για να κερδίσουν οφέλη. Όπως και έκανε ο αυγκεκριμμενος χρήστης στο παρόν νήμα και όπως είναι ολοφανερο ήταν και ο τελικός σκοπός του. Η δημοσίευση ip (αν εγινε) μπορεί να είναι και στα αλήθεια παράνομη, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως ο εκβιασμός είναι καραμπινάτη και βαριά παρανομία και σαφέστατα διώκεται κιόλας. Κανονικά ο κακόβουλος χρηστης αυτός θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να ευχαριστεί που δε τον τρέχουν περαιτέρω.- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59γνωρίζοντας πως εκεί έξω υπάρχουν σκατόψυχοι και επικίνδυνοι, είναι λογικό να μην νιώθεις πια ασφαλής
'' Σε περίπτωση που αποκλεισμένο μέλος, δημιουργήσει κλώνο (δεύτερο λογαριασμό) με σκοπό να επανέλθει στο σύστημα συζητήσεων, επιβάλλεται επιπλέον 1 μήνας αποκλεισμού στην ποινή του.
Ο δεύτερος λογαριασμός του (κλώνος) αποκλείεται οριστικά από το σύστημα του φόρουμ και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε μέρος ή και όλες τις δημοσιεύσεις του, είτε είναι αποδεκτές είτε όχι βάσει κανονισμού.
Αν κατά τη χρήση κλώνου παραβιάσει εκ νέου Όρους και Κανόνες, η αρχική ποινή του τριπλασιάζεται σε χρονική διάρκεια.
Η δημιουργία και τρίτου λογαριασμού (2ου κλώνου), οδηγεί σε Οριστικό Αποκλεισμό Μέλους (αρχικού) και η συμμετοχή του δεν επιτρέπεται πλέον επ' αόριστον.''
app.php/rules
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Sid Vicious
Εγώ δεν είμαι σε καμιά πλευρά απλά λέω τι είδα και συμπέρανα διαβάζοντας αυτό το νήμα.
Πάντως αλήθεια και εγώ είμαι υπέρ της μετριοπάθειας και του να χαλαρώσουν τα πνεύματα, ας ζητήσει μια συγγνώμη ο ζουζουνιτσος και τελείωσε, σιγά.
μερικά πράγματα ειναι χιούμορ, δεν εκβίασε κανέναν. 
"παράνομο" ειναι αλλο πράγμα, εχει να κάνει με τους νόμους, οχι κανονισμους σε ένα φόρουμ, το καταλαβαίνεις.
ο κόμετ ηθελε απλά να κάνει ένα προφίλ παιδίκό, να νιώσει ανέμελα, το φόρουμ δεν τον άφησε, συμπιέστηκε και του βγηκε το 10άχρονο 2-3 μέρες τώρα στο κανονικό προφίλ, και μερικοί του κάνουν παρέα.

"παράνομο" ειναι αλλο πράγμα, εχει να κάνει με τους νόμους, οχι κανονισμους σε ένα φόρουμ, το καταλαβαίνεις.
ο κόμετ ηθελε απλά να κάνει ένα προφίλ παιδίκό, να νιώσει ανέμελα, το φόρουμ δεν τον άφησε, συμπιέστηκε και του βγηκε το 10άχρονο 2-3 μέρες τώρα στο κανονικό προφίλ, και μερικοί του κάνουν παρέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Ιουν 2021, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί τις τελευταίες μέρες ασχολούμαστε με το θέμα. Ε, κάπου μπάστα.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:40Πώς έγινε πουτάνα το φόρουμ;Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:38Ποιοί είστε ''εσείς'' ;- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:33
Δεν γνωρίζουμε καν ποιός συντονιστής το έκανε και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μας. Αυτό ξαναλέω πως κάποιους μας ενοχλεί και έχουμε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε και να το θεωρούμε άδικο, στο κάτω κάτω είναι παράνομο αυτό που έκανε και δεν τρέχει μία έτσι; Σόρρυ αλλά για εμάς τρέχει.
Ρώτησε τον Κομήτη αν του ζητήθηκε συγγνώμη και λήξτε το. Κάνετε πουτάνα ένα φόρουμ.
- Cecily Anne
Μα ποιός ασχολείται με το θέμα; Με τους λογαριασμούς ασχολούνται. Με το θέμα δεν ασχολείται κανένας.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:49Γιατί τις τελευταίες μέρες ασχολούμαστε με το θέμα. Ε, κάπου μπάστα.

Τρολάρει ασυστόλως. Δεν χρειάζεται να εκβιάσει, γιατί όποιος γουστάρει, όποτε γουστάρει κάνει λογαριασμό και μπαίνει.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:44Δεν ξέρω τι έκανε στην μαγειρική, βλέπω εδώ όμως στο παρόν νήμα ξεκάθαρα να εκβιάζει και να ζητάει εγγράφως συμφωνητικα κιόλας.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:42Μαλάκα μου, μπισκότα και μαρέγκες ανέβαζε στη μαγειρική. ΗΜΑΡΤΟΝ. Μην το ξεχειλώνετε και οι 2 πλευρές.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:41
Σωστά υπάρχουν τέτοιοι σκατοψυχοι και επικίνδυνοι που δημιουργουν 5-6 τρολοπροφιλ με συγκεκριμένο στόχο να δημιουργήσουν μια κατάσταση τέτοια ώστε να μπορούν να εκβιάσουν για να κερδίσουν οφέλη. Όπως και έκανε ο αυγκεκριμμενος χρήστης στο παρόν νήμα και όπως είναι ολοφανερο ήταν και ο τελικός σκοπός του. Η δημοσίευση ip (αν εγινε) μπορεί να είναι και στα αλήθεια παράνομη, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως ο εκβιασμός είναι καραμπινάτη και βαριά παρανομία και σαφέστατα διώκεται κιόλας. Κανονικά ο κακόβουλος χρηστης αυτός θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να ευχαριστεί που δε τον τρέχουν περαιτέρω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Ιουν 2021, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59Σας πείραξε ο Ανάφεντος, που είναι το πιο άκακο τρολλ και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν

Προφανώς και υπάρχει ενασχόληση. Μην τρελλαθούμε κι όλας.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:50Μα ποιός ασχολείται με το θέμα; Με τους λογαριασμούς ασχολούνται. Με το θέμα δεν ασχολείται κανένας.

- Cecily Anne
Δεν έχεις δει σκηνικά πραγματικής ενασχόλησης εδώ μέσα. Με νήματα να πατάνε 200 σελίδες σε δυο μέρες εποχές Γιαννοπουλέων, Χοουπ, κλπ. Αυτά τώρα είναι τρίχες και για πιο ουσιαστικά θέματα.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:53Προφανώς και υπάρχει ενασχόληση. Μην τρελλαθούμε κι όλας.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:50Μα ποιός ασχολείται με το θέμα; Με τους λογαριασμούς ασχολούνται. Με το θέμα δεν ασχολείται κανένας.
ε μα δεν εχει και νόημα τώρα, να υπερασιστούμε τον κομήτη που σπάει πλάκα με τους φόβους της κάσπερ, γιατί;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Οκτ 2023, 18:59
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
από Λεγεών » 02 Φεβ 2024, 19:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 257 Απαντήσεις
- 4977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Φεβ 2024, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να που βρίσκεται το κρυφό χρήμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
από βοθρατζης » 03 Φεβ 2024, 12:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Φεβ 2024, 12:03
-