ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
λοιπόν, επειδή δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση από την διαχείριση για μια συμβιβαστική λύση (ο Spiros252 με έχει γειώσει. ούτε καν ασχολήθηκε), κι επειδή έχω και κάποιες αρχές, που σκέφτομαι να μην προδώσω αυτή τη φορά (δλδ να κάνω καταγγελίες κλπ), σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποχωρήσω από το πχορουμ. σκέφτομαι να ζητήσω την διαγραφή του λογαριασμού μου. πιο πολύ για δική μου "ασφάλεια" και ηρεμία. από την στιγμή που από τους λογαριασμούς "the comet the course the tail" και "Ζουζουνίτσα" δημοσιεύτηκαν προσωπικά δεδομένα (οι ip) θα ήταν καλύτερο να τους παρατήσω. ποτέ δεν ξέρεις τι ανώμαλοι κυκλοφορούν στο ιντερνετ και που μπορεί να μπλέξω.
Έχω δει στο παλιό, αν θυμάσαι ήμουν κι εγώ.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:56Δεν έχεις δει σκηνικά πραγματικής ενασχόλησης εδώ μέσα. Με νήματα να πατάνε 200 σελίδες σε δυο μέρες εποχές Γιαννοπουλέων, Χοουπ, κλπ. Αυτά τώρα είναι τρίχες και για πιο ουσιαστικά θέματα.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:53Προφανώς και υπάρχει ενασχόληση. Μην τρελλαθούμε κι όλας.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:50
Μα ποιός ασχολείται με το θέμα; Με τους λογαριασμούς ασχολούνται. Με το θέμα δεν ασχολείται κανένας.
Τρίχες, ξετρίχες, ας επικρατήσει η λογική και αφού ζητήθηκε συγγνώμη απ'τον 42, ας πάψει να πρήζει αρχίδια και ας συνεχίσουμε όμορφα.
Σε άλλη περίπτωση, αν συνεχίσει ''τα 4 ευαγγέλια'' σε δικανική μορφή, θα είναι πλέον ανάξια σχολιασμού, ενδιαφέροντος και αξιοπιστίας του εν λόγω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ζουζουνίτσα
- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59Σας πείραξε ο Ανάφεντος, που είναι το πιο άκακο τρολλ και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν

πήρα πρόσκληση, τα άλλα ειναι λεπτομέρειες.

Ζουζουνίτσα έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 15:07- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59Σας πείραξε ο Ανάφεντος, που είναι το πιο άκακο τρολλ και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν

Μην αργήσεις όμως. Θα περιμένω

- Cecily Anne
Ζουζουνίτσα έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 15:07- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59Σας πείραξε ο Ανάφεντος, που είναι το πιο άκακο τρολλ και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν

Δεν μπορώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, αντί να πρήζει αρχίδια, να πάει στα δικαστήρια με χρηματοδότη τον Δημοκρατικό.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 15:04Έχω δει στο παλιό, αν θυμάσαι ήμουν κι εγώ.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:56Δεν έχεις δει σκηνικά πραγματικής ενασχόλησης εδώ μέσα. Με νήματα να πατάνε 200 σελίδες σε δυο μέρες εποχές Γιαννοπουλέων, Χοουπ, κλπ. Αυτά τώρα είναι τρίχες και για πιο ουσιαστικά θέματα.
Τρίχες, ξετρίχες, ας επικρατήσει η λογική και αφού ζητήθηκε συγγνώμη απ'τον 42, ας πάψει να πρήζει αρχίδια και ας συνεχίσουμε όμορφα.
Σε άλλη περίπτωση, αν συνεχίσει ''τα 4 ευαγγέλια'' σε δικανική μορφή, θα είναι πλέον ανάξια σχολιασμού, ενδιαφέροντος και αξιοπιστίας του εν λόγω.

εξαφανίσου εσύ, τα έκανες πουτάνα όλα με τα πανκέιξ σου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
τι γίνεται εδώ βρε; 
Ο χριστός και η μάνα του!

Ο χριστός και η μάνα του!
ναι ρε γαμωτη. γερναμε, δεν κανουμε επικες μαχες οπως παλια, ξεχασαμε τα γραμμοβιτσια και τις πηγαδες, δεν εχουμε με τι να τσακωθουμε.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:56
Δεν έχεις δει σκηνικά πραγματικής ενασχόλησης εδώ μέσα. Με νήματα να πατάνε 200 σελίδες σε δυο μέρες εποχές Γιαννοπουλέων, Χοουπ, κλπ. Αυτά τώρα είναι τρίχες και για πιο ουσιαστικά θέματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απαγορεύεται οι συντονιστές να βλέπουν τις ip;- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:33Δεν γνωρίζουμε καν ποιός συντονιστής το έκανε και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 15:00λοιπόν, επειδή δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση από την διαχείριση για μια συμβιβαστική λύση (ο Spiros252 με έχει γειώσει. ούτε καν ασχολήθηκε), κι επειδή έχω και κάποιες αρχές, που σκέφτομαι να μην προδώσω αυτή τη φορά (δλδ να κάνω καταγγελίες κλπ), σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποχωρήσω από το πχορουμ. σκέφτομαι να ζητήσω την διαγραφή του λογαριασμού μου. πιο πολύ για δική μου "ασφάλεια" και ηρεμία. από την στιγμή που από τους λογαριασμούς "the comet the course the tail" και "Ζουζουνίτσα" δημοσιεύτηκαν προσωπικά δεδομένα (οι ip) θα ήταν καλύτερο να τους παρατήσω. ποτέ δεν ξέρεις τι ανώμαλοι κυκλοφορούν στο ιντερνετ και που μπορεί να μπλέξω.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Έναν έχω και μου αρκεί να γλεντάω ζαίους. 

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σίγουρα. Επειδή είναι και αριστερών πεποιθήσεων ο συγκεκριμένος, φυσικά. Αν ήταν κανενα ναζιστικό σκουπίδι σε κόβω να ήσουν απ'τους πρώτους που θα τον υπερασπιζόσουν. Μη σου πω οτι θα τον παρότρυνες να κυνηγήσει και νομικά τους άντμινς.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 14:41Σωστά υπάρχουν τέτοιοι σκατοψυχοι και επικίνδυνοι που δημιουργουν 5-6 τρολοπροφιλ με συγκεκριμένο στόχο να δημιουργήσουν μια κατάσταση τέτοια ώστε να μπορούν να εκβιάσουν για να κερδίσουν οφέλη. Η δημοσίευση ip (αν εγινε) μπορεί να είναι και στα αλήθεια παράνομη, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως ο εκβιασμός που όλοι βλέπουμε είναι καραμπινάτη και βαριά παρανομία και σαφέστατα διώκεται κιόλας. Κανονικά ο κακόβουλος χρηστης αυτός θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να ευχαριστεί που δε τον τρέχουν περαιτέρω.- Casper - έγραψε: ↑04 Ιουν 2021, 13:59γνωρίζοντας πως εκεί έξω υπάρχουν σκατόψυχοι και επικίνδυνοι, είναι λογικό να μην νιώθεις πια ασφαλής
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Οκτ 2023, 18:59
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
από Λεγεών » 02 Φεβ 2024, 19:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 257 Απαντήσεις
- 4977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Φεβ 2024, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να που βρίσκεται το κρυφό χρήμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
από βοθρατζης » 03 Φεβ 2024, 12:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Φεβ 2024, 12:03
-