πακιστανοι εγυμνωσαν 25χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: πακιστανοι εγυμνωσαν 25χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Ιουν 2021, 15:27

Καdy έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:24
Thor έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:18
Καdy έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:15

9 η ωρα moscow time
Οκεικ.
Πως θα σε αναγνωρισω;
εχω πλατινε μαλλι(φυσικο)
Θα βρεθείτε στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ? :o
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 07 Ιουν 2021, 15:29

Χωριό έχουμε και καλλιεργήσιμα. Μας ταϊζουν άχυρα παρεμπιπτόντως. Καμία σχέση οι γεύσεις των λαχανικών που καλλιεργείς χωρίς πολλά χημικά με αυτές των λαχανικών του σούπερ μάρκετ ή και της λαϊκής.
Παντρεμένη με Πακιστανό; Οι νέες γενιές πρέπει να προσέχουν με τους αλλοδαπούς και μάλιστα αυτούς που έχουμε εδώ.
Έχω σιχαθεί την χώρα με την γυφτιά που αποπνέει παντού και σε όλα τα επίπεδα. Μια ιστορική χώρα που ο πολιτισμός της εξαπλώθηκε σε τεράστιο χώρο.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Ιουν 2021, 15:32

Awesomatic έγραψε:
07 Ιουν 2021, 14:22
Antipnevma έγραψε:
07 Ιουν 2021, 14:03
Ντάξει ρε ας τους διώξουμε, τι τους χρειαζόμαστε; Αύριο πρωί πρωί θα περάσω να σας φορτώσω στο αγροτικό να πάτε για δουλειά στα χωράφια. 30 ευρώ ο καθένας.
Εδώ υπάρχει μια παρεξήγηση. Τα 30€ είναι επειδή υπάρχουν αυτοί που θα κάνουν τη δουλειά με 30 (το οποίο βέβαια μεταφράζεται και σε χαμηλότερη τιμή για τον παραγωγό αφού δεν μπορεί να ζητήσει περισσότερα και αυτοί που καταναλώνουν αυτά που παράγει είναι άνεργοι επειδή πάει στο χωράφι ο Πακιστανός).

Αν δεν υπήρχαν αυτοί, το κόστος για την εργασία θα προσαρμοζόταν προς τα πάνω αλλά ταυτόχρονα και ο καταναλωτής-εργαζόμενος θα έβγαζε περισσότερα χρήματα και θα μπορούσε να αγοράσει ακριβότερα. Και επειδή η οικονομία είναι αλυσίδα και οι Πακιστανοί δεν ρίχνουν τους μισθούς μόνο στην αγροτική παραγωγή, όλοι θα έβγαζαν περισσότερα.
:+1:

Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy » 07 Ιουν 2021, 15:33

Kauldron έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:27
Καdy έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:24
Thor έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:18

Οκεικ.
Πως θα σε αναγνωρισω;
εχω πλατινε μαλλι(φυσικο)
Θα βρεθείτε στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ? :o
ας ερθει μαγκανταν :lol:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Ιουν 2021, 15:37

Antares έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:29
Χωριό έχουμε και καλλιεργήσιμα. Μας ταϊζουν άχυρα παρεμπιπτόντως. Καμία σχέση οι γεύσεις των λαχανικών που καλλιεργείς χωρίς πολλά χημικά με αυτές των λαχανικών του σούπερ μάρκετ ή και της λαϊκής.
Παντρεμένη με Πακιστανό; Οι νέες γενιές πρέπει να προσέχουν με τους αλλοδαπούς και μάλιστα αυτούς που έχουμε εδώ.
Έχω σιχαθεί την χώρα με την γυφτιά που αποπνέει παντού και σε όλα τα επίπεδα. Μια ιστορική χώρα που ο πολιτισμός της εξαπλώθηκε σε τεράστιο χώρο.
Δεν φταίνε τα χημικά αλλά οι σπόροι των υβριδίων που φτιάχνονται με σκοπό την μεγιστοποίηση της παραγωγής αδιαφορώντας για την γεύση. Συγχωριανός του πατέρα μου, χρόνια φίλοι, φύτεψε ντομάτες για ιδία χρήση και ξέρεις τι είπε τελικά στον πατέρα μου;

'Σε διαβεβαιώ ότι δεν τους έβαλα ούτε κοπριά. Χειρότερες από του μανάβη έγιναν!'

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 07 Ιουν 2021, 15:42

sys3x έγραψε:
07 Ιουν 2021, 14:15
Καdy έγραψε:
07 Ιουν 2021, 14:13
χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του διαβολου αλλα ειναι εμφανες πως φταιειε το αριστεριστικο ελ κρατος
αφου αφησε τους ταλαιπωρπυς ανθρωπους αυτους να εισελθουν χωρις εγγραφα εντος της επικρατειας του,οι συνανθρωποι μας αυτοι εκαναν μια πολυ σκληρη δουλεια(εργατες γης) χειμωνα/καλοκαιρι,ταιζοντας με τον μοχθο τους ολους εμας,χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο την οικογενεια ξαι τους φιλους τους

σαν νεοι ανθρωποι που ειναι κιολας,οι ορμονες τους βραζουν,οποτε λογικο τωρα το καλοκαιρι που οι ελληνιδες,μην τηρωντας καν τις επιταγες της υποτιθεται ιδιας τους της θρησκειας,ντυνονται προστυχα και αποκαλυπτικα,ενεδωσαν στον πειρασμο.το ελ κρατος θα επρεπε να φροντισει να υπαρχει ειδικο επιδομα για αυτους τους ανθρωπους ωστε να πηγαινουν σε οικους ανοχης και να εκτονωνονται εκει
#Naida
#Καραμελίτσα
Τι σχόλιο θέλεις να κάνουμε αγαπητέ; Στην Ελλάδα οι Πακιστανοί-Μπαγκλαντεσιανοί είναι με αναλογία 20:1 άντρες-γυναίκες. Για να αποφύγεις τέτοια φαινόμενα ή φέρνεις και γυναίκες τους ή δεν τους φέρνεις καθόλου. Είναι απλό.

Φέρε Ουκρανούς, που ζουν σε κατεστραμένη χώρα και έχεις τώρα αναλογία αντρών/γυναικών 1/4.

Η προτιμάς να έχεις τις Ουκρανές για τους οίκους ανοχής, που είπε ο Κάδυ και τους Πακιστανούς για τις φράουλες και όλα καλά;
Z

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 07 Ιουν 2021, 15:47

Πακις στον πάτο του Αιγαίου και όλα καλα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Ιουν 2021, 15:49

Lord Brum έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:47
Πακις στον πάτο του Αιγαίου και όλα καλα
:romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 07 Ιουν 2021, 15:51

Green Dragon έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:37
Δεν φταίνε τα χημικά αλλά οι σπόροι των υβριδίων που φτιάχνονται με σκοπό την μεγιστοποίηση της παραγωγής αδιαφορώντας για την γεύση. Συγχωριανός του πατέρα μου, χρόνια φίλοι, φύτεψε ντομάτες για ιδία χρήση και ξέρεις τι είπε τελικά στον πατέρα μου;

'Σε διαβεβαιώ ότι δεν τους έβαλα ούτε κοπριά. Χειρότερες από του μανάβη έγιναν!'
Δεν έχω ασχοληθεί, αλλά η μητέρα μου έχει κήπο και καλλιεργεί ο αδερφός μου ενίοτε σε χωράφι. Συγκρίνω με αυτά που αγοράζω και η γεύση δεν έχει καμία σχέση. Απλά λαχανικά, κουνουπίδι, παντζάρια, με πολύ ωραία γεύση. Υπάρχουν και τα πραγματικά βιολογικά που είναι πανάκριβα.
Ναι οι σπόροι παίζουν ρόλο. Κάποτε απορούσα που μια εταιρεία διαχειρίζεται τους σπόρους παγκόσμια. Παλαιότερα κρατούσαμε σπόρο για τα λαχανικά.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Ιουν 2021, 15:53

Antares έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:51
Green Dragon έγραψε:
07 Ιουν 2021, 15:37

Δεν έχω ασχοληθεί, αλλά η μητέρα μου έχει κήπο και καλλιεργεί ο αδερφός μου ενίοτε σε χωράφι. Συγκρίνω με αυτά που αγοράζω και η γεύση δεν έχει καμία σχέση. Απλά λαχανικά, κουνουπίδι, παντζάρια, με πολύ ωραία γεύση. Υπάρχουν και τα πραγματικά βιολογικά που είναι πανάκριβα.
Ναι οι σπόροι παίζουν ρόλο. Κάποτε απορούσα που μια εταιρεία διαχειρίζεται τους σπόρους παγκόσμια. Παλαιότερα κρατούσαμε σπόρο για τα λαχανικά.
Αυτό είναι τραγικό και μου κάνει εντύπωση που ακούγεται τόσο λίγο. Υπάρχουν πάντως μη κερδοσκοπικές ομάδες στην Ελλάδα που έχουν σαν σκοπό την διαφύλαξη των σπόρων, πχ peliti.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 07 Ιουν 2021, 15:55

Δεν μου κολλάει η ιστορία ρε παιδιά. Σε παραλία με τόσο κόσμο τέτοια επίθεση; Μήπως εννοούν κάποια άλλη παραλία πιο απόμερη;

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 07 Ιουν 2021, 16:01

Lord Brum έγραψε:
07 Ιουν 2021, 12:00

Εγώ λέω να εφαρμόσουμε.ειδικα.στους.πακιστανους τη σαρία. Όποιος κλέβει του κόβουμε το χέρι, να νοιώσουν ότι ενστερνιζομαστε τον πολιτισμό τους
Tα εχω πει κι εγω.Προτεινω δε την εισαγωγη γνησιων τιμωρων απο το Πακισταν οι οποιοι θα αποδιδουν ισλαμικη δικαιοσυνη με ολους τους τυπους.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 07 Ιουν 2021, 16:07

adon99 έγραψε:
07 Ιουν 2021, 13:50
Συλλογη απο τα χιλιαδες ποστ των φεμινιστριων του ιντερνετ για την επιθεση

Εικόνα
Που ειναι εκεινες οι πυροβολημενες που βγαζουν αφισες ''τι ψιτ ρε''?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών