Παρέμβαση Συντονιστή ή Διαχειριστή
το κορίτσι των ονείρων των απανταχού Τραμπικών!

Παρέμβαση Συντονιστή ή Διαχειριστή
μία λέξη και απογειώνεται.
θα μεινει ομως ονειρο, το καλυτερο που μπορουν να ελπισουν ειναι σα καμια ξεπλυμενη σαν την Λορεν Σαουθερν η την Τομι Λαρεν. Η την μις πλαστικη εγχειρηση Ιβανκα.
Τι όμορφη κοπέλα.blackpaint έγραψε: ↑15 Αύγ 2018, 12:19θα μεινει ομως ονειρο, το καλυτερο που μπορουν να ελπισουν ειναι σα καμια ξεπλυμενη σαν την Λορεν Σαουθερν η την Τομι Λαρεν. Η την μις πλαστικη εγχειρηση Ιβανκα.
Και τωρα η πικρη αληθεια. Σοβαρα πιστευει κανεις πως μια τοσο ωραια γυναικα και εμφανως επαγγελματιας μοντελο θα πεταγε στα σκουπιδια την ζωη της και την καριερα της για να ταυτιστει με τις ανθρωπομορφες κουραδες που υποστηριζουν τον ρατσιστη, σεξιστη και βιαστη προεδρο νο 45;
Οριστε η αληθινη φωτο
Ωραια κοπελα ειναι, μονο να μην ανοιγει το στομα της (για να μιλαει)
Αν σχολιάσουμε την άποψή της άσε.blackpaint έγραψε: ↑15 Αύγ 2018, 13:31Ωραια κοπελα ειναι, μονο να μην ανοιγει το στομα της (για να μιλαει)
Μου αρέσει το πώς χρησιμοποει τη λέξη pussy στην ίδια φράση οπου υποβαθμιζει μια κατηγορια ανδρων, πως δυσφημιζει τα γεννητικά όργανα του φύλου της ως αδυναμα και ως εκ τούτου ως προσβολή σε έναν αντρα, για να υπονοήσει ότι αν είσαι φιλελεύθερος (σε αυτό το πλαίσιο νομιζω ότι εννοει με φιλελεύθερες απόψεις σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων, όχι ομως με τη φορολογία, συγχωρηστε με αν κάνω λάθος) τότε είσαι αυτόματα "μουνί" δηλαδή αδυναμος και θηλυπρεπης. Ολα αυτα ουρλιαζουν πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση. Θα την ρωτουσα τι σχεση ειχε με τον μπαμπα της ("ποιον;"). Τεσπα, προσωπικα γοητευομαι απο εξυπνες γυναικες που ζουν στην εποχη τους, και τιποτα σε αυτη τη φωτο δεν ουρλιαζει ευφυια.
Μια χαρά μου φαίνεται. Άλλωστε σε μια γυναίκα ερωτευόμαστε και το χαρακτήρα της (κυρίως, μάλλον το χαρακτήρα της), οχι μόνο την εμφάνιση. Η εμφάνιση είναι για να γίνει η αρχή. Εντάξει, άποψή μου.
Γυναίκα με εμφάνιση, αλλά να μυρίζει άσχημα (όχι επειδή δεν πλένεται) δεν σας έχει τύχει;
Οι μαύρες μυρίζουν, σχεδόν όλες, όπως εμείς μυρίζουμε στις Κινέζες.