Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Ιουν 2021, 18:39
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2021, 16:39
Εγώ όπως είπα, γουστάρω Αρίστο στο φόρουμ.
Είναι από τα πιο σίγουρα iqμετρα.
ειχα κι εγω ενα τετοιο μπλιμπλικι, αλλα μαλλον χαλασε. εβλεπε ποιος συμφωνει με ποιον χρηστη, και εδειχνε ποσο βλακας ειναι.
τωρα τελευταια, το ρημαδι, δειχνει τον χελ που τον εχω για εξυπνο να συμφωνει με αριστο, και την αφεντομουτσουναρα μου που επισης δεν με εχω για χαζο να συμφωνει με σταβμαρ.
τα υστερα του κοσμου.

Εξαρτάται από τη ρύθμιση στο μπλιμπλικι βρε. Έχεις ενεργοποιημένο μόνον το "συμφωνεί/διαφωνεί με τον Αρίστο".
Πρέπει να ενεργοποιήσεις και το "γιατί συμφωνεί/διαφωνεί με τον Αρίστο" και το πράγμα θα ξεκαθαρίσει.
Είχα κάνει μια βασική κατάταξη των κατηγοριών εδώ:
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2021, 12:54
Έχει κουράσει αυτή η γενικολογία.
Κατά τα άλλα, παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των αντιεμβολιαστών/αντικαραντινιστών όλους αυτούς τους μήνες, έχω καταλήξει σε 3+1 βασικές κατηγορίες.
1. Οι τέρμα βλάκες με τα φωτόσπαθα.
2. Οι εθνοζαίοι. Αφορά σ' αυτούς που όντως αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα του ιού και τη χρησιμότητα των εμβολίων κλπ αλλά
εστιάζουν μονίμως στην αντιπολιτευτική ρητορική και τα αντίστοιχα λάφυρα της, τύπου "η πανδημία είναι ευκαιρία". Θα πήγαινα στοίχημα ότι αρκετοί από αυτούς έχουν εμβολιασθεί ή έχουν κλείσει ήδη ραντεβού αλλά δεν το μαρτυράνε.

3. Οι τσαμπατζήδες δικαιωματιστές. Επίσης αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα, είναι οι πιο φοβικοί από όλες τις κατηγορίες αλλά προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέχρι να κάνουν εκείνοι το ΤΕΛΕΙΟ εμβόλιο, διεκδικώντας συγχρόνως τα ίδια τετραγωνικά στο ελεύθερο πεδίο που θα δημιουργήσουν τα χαζά
πειραματόζωα.
4. Ο hell. Aπό τη στιγμή που διάλεξε να μπει σ' αυτό το παιχνίδι με τα άσπρα πιόνια, θα συνεχίσει ακάθεκτος μέχρι το τέλος του κόσμου.
ΥΓ. Αναφέρομαι στους αντιεμβολιαστές και αντικάτι γενικώς, που η στάση τους είναι προσωπική επιλογή και όχι ιατρική σύσταση.
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Φαινομενικά, όλες οι κατηγορίες συμφωνούν με τον Αρίστο.
Οι κατηγορίες 2, 3, 4 απλώς αφήνουν τον Αρίστο να λέει τα δικά του (στην ουσία λουφάζουν) χωρίς οι ίδιοι να επεμβαίνουν ποτέ σε αυτά που αραδιάζει,
ακόμη και αν διαφωνούν. Αλλά τις δικές τους ενστάσεις για την ψεκασμενιά θα τις αναφέρουν σε άλλο θέμα, σε άσχετο χρόνο.
Κι έτσι, βολεύονται όλοι. Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 11 Ιουν 2021, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.