Δεν έχει καμιά σχέση με φιλανθρωπία το εν λόγω θέμα μαν ! Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς για έλεγχο σε πληθυσμό σκυλιών (με στειρώσεις και δεν ξερω τι άλλες παρα φύσην ανωμαλίες), αν απαλλάσεις λόγω "φιλανθρωπίας" τον πληθυσμό σε ανεύθυνους μαλακες κάτοχους σκύλων, χωρίς να τους διαχωρίζεις από τους υπεύθυνους και ευσυνείδητους.vagabondo έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:48Α όχι, εδώ διαφωνούμε.nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:46Όχι και εγώ είμαι ενάντια στο να σκοτώνεις κουτάβια και σκυλιά, αλλά είμαι και ενάντια στη στείρωση των ζώων. Πάντα πρέπει να χτυπιέται η ρίζα του προβλήματος, οπότε στείρωση στους ανεύθυνους κατόχους ζώων που είναι εντελώς υπεύθυνοι για την αναπαραγωγή τους και το πρόβλημα των αδέσποτων, θα ήταν μια πολύ πιο δίκαιη και ουσιαστική λύση.
Εγώ είμαι φιλάνθρωπος.
Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
- nik_killthemall
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ολα τα ζωοφιλικά σωματεία στειρώνουν συστηματικά αδέσποτα ζώα.foscilis έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:53όταν ένα κουτάβι Μαλτέζ στοιχίζει 600 ευρώ καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Ελ να πειστεί να καταστρέψει ένα δυνητικό χρυσωρυχείο (άσχετο που τελικά θα καταλήξει με δεκάδες μπάσταρδα).nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:46Όχι και εγώ είμαι ενάντια στο να σκοτώνεις κουτάβια και σκυλιά, αλλά είμαι και ενάντια στη στείρωση των ζώων. Πάντα πρέπει να χτυπιέται η ρίζα του προβλήματος, οπότε στείρωση στους ανεύθυνους κατόχους ζώων που είναι εντελώς υπεύθυνοι για την αναπαραγωγή τους και το πρόβλημα των αδέσποτων, θα ήταν μια πολύ πιο δίκαιη και ουσιαστική λύση.
Αλλά το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι hardcore ζωόφιλοι με τη διαστροφική ψευτοενσυναίσθηση που έχουν για τα ζώα, δεν τα στειρώνουν για τον ίδιο λόγο που θα απέφευγαν να στειρώσουν ένα παιδί: "έχει κι αυτό δικαίωμα να γνωρίσει την αγάπη" και παρόμοιες μαλακίες.
Όσοι είναι κατά των στειρώσεων συνήθως ανήκουν σε ζωοφιλική αίρεση που συνοδεύεται και απο άλλες λοξές απόψεις του τύπου αντιεμβολιασμός, ρέικι, αστρικά ταξίδια και τέτοια
- nik_killthemall
Ακριβώς ! Κάτω από την "ζωοφιλία" βρίσκεται ένας πάκος με λεφτά !foscilis έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:53όταν ένα κουτάβι Μαλτέζ στοιχίζει 600 ευρώ καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Ελ να πειστεί να καταστρέψει ένα δυνητικό χρυσωρυχείο (άσχετο που τελικά θα καταλήξει με δεκάδες μπάσταρδα).nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:46Όχι και εγώ είμαι ενάντια στο να σκοτώνεις κουτάβια και σκυλιά, αλλά είμαι και ενάντια στη στείρωση των ζώων. Πάντα πρέπει να χτυπιέται η ρίζα του προβλήματος, οπότε στείρωση στους ανεύθυνους κατόχους ζώων που είναι εντελώς υπεύθυνοι για την αναπαραγωγή τους και το πρόβλημα των αδέσποτων, θα ήταν μια πολύ πιο δίκαιη και ουσιαστική λύση.
Αλλά το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι hardcore ζωόφιλοι με τη διαστροφική ψευτοενσυναίσθηση που έχουν για τα ζώα, δεν τα στειρώνουν για τον ίδιο λόγο που θα απέφευγαν να στειρώσουν ένα παιδί: "έχει κι αυτό δικαίωμα να γνωρίσει την αγάπη" και παρόμοιες μαλακίες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Το μπολντ είναι όντως διαστροφικό.foscilis έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:53όταν ένα κουτάβι Μαλτέζ στοιχίζει 600 ευρώ καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Ελ να πειστεί να καταστρέψει ένα δυνητικό χρυσωρυχείο (άσχετο που τελικά θα καταλήξει με δεκάδες μπάσταρδα).nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:46Όχι και εγώ είμαι ενάντια στο να σκοτώνεις κουτάβια και σκυλιά, αλλά είμαι και ενάντια στη στείρωση των ζώων. Πάντα πρέπει να χτυπιέται η ρίζα του προβλήματος, οπότε στείρωση στους ανεύθυνους κατόχους ζώων που είναι εντελώς υπεύθυνοι για την αναπαραγωγή τους και το πρόβλημα των αδέσποτων, θα ήταν μια πολύ πιο δίκαιη και ουσιαστική λύση.
Κατά τα άλλα φόσι, το κουτάβι που στοιχίζει 600 (άλλα κοστίζουν πολύ περισσότερο) είναι μάλλον ασύμμετρο παράδειγμα γιατί οι άνθρωποι δίνουν αυτά τα ποσά (και πολύ περισσότερα) για πολύ πιο γελοίους λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό ? όλα τα σωματεία ζωόφιλων επικεντρώνονται στο να μαζέψουν τα σπασμένα των ανεύθυνων κατόχων σκύλων, και όχι τους ίδιους τους ανεύθυνους κατόχους σκύλων οι οποίοι απλά συντηρούνται από την βιομηχανία του πράγματος !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 13 Ιουν 2021, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nik_killthemall
καμιά αντίρρηση, η διαφορά είναι πως δεν στολίζουν αυτούς τους πολύ πιο γελοίους λόγους με υψηλά ιδανικά φιλοζωίας και ηθικής ... ούτε αρνιούνται πως συμμετέχουν σε μια ακόμη βιομηχανία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 13:18Το μπολντ είναι όντως διαστροφικό.foscilis έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:53όταν ένα κουτάβι Μαλτέζ στοιχίζει 600 ευρώ καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Ελ να πειστεί να καταστρέψει ένα δυνητικό χρυσωρυχείο (άσχετο που τελικά θα καταλήξει με δεκάδες μπάσταρδα).nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:46Όχι και εγώ είμαι ενάντια στο να σκοτώνεις κουτάβια και σκυλιά, αλλά είμαι και ενάντια στη στείρωση των ζώων. Πάντα πρέπει να χτυπιέται η ρίζα του προβλήματος, οπότε στείρωση στους ανεύθυνους κατόχους ζώων που είναι εντελώς υπεύθυνοι για την αναπαραγωγή τους και το πρόβλημα των αδέσποτων, θα ήταν μια πολύ πιο δίκαιη και ουσιαστική λύση.
Κατά τα άλλα φόσι, το κουτάβι που στοιχίζει 600 (άλλα κοστίζουν πολύ περισσότερο) είναι μάλλον ασύμμετρο παράδειγμα γιατί οι άνθρωποι δίνουν αυτά τα ποσά (και πολύ περισσότερα) για πολύ πιο γελοίους λόγους.
Τώρα τι να σου πω, μου κανες την καρδιά περιβόλι.

Οι φιλόζωοι όμως του πχώρουμ δεν λένε τίποτα γι αυτούς.nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:58Δεν έχει καμιά σχέση με φιλανθρωπία το εν λόγω θέμα μαν ! Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς για έλεγχο σε πληθυσμό σκυλιών (με στειρώσεις και δεν ξερω τι άλλες παρα φύσην ανωμαλίες), αν απαλλάσεις λόγω "φιλανθρωπίας" τον πληθυσμό σε ανεύθυνους μαλακες κάτοχους σκύλων, χωρίς να τους διαχωρίζεις από τους υπεύθυνους και ευσυνείδητους.
Εγώ που δεν είχα ποτέ ζώο και δεν συνέβαλα στο παραμικρό στην αύξηση του πληθυσμού των αδέσποτων, είμαι ο κακός, ενώ αυτοί είναι οι καλοί.

Γεμίσαμε δικαστές.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εμένα δε μ' αρέσουν γενικά τα σκυλιά ( αν και φρόντιζα τακτικά με τροφή 2 στο εξοχικό του μακαρίτη θείου) , είμαι πιο πολύ γατόφιλος . Όλα γίνονται και παιδιά και ζώα μπορείς να φροντίσεις ,αρκεί να υπάρχει χρόνος και προπάντων βούληση.
Πολλές φορές έχουμε πει γι' αυτούς.vagabondo έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 13:23Τώρα τι να σου πω, μου κανες την καρδιά περιβόλι.Οι φιλόζωοι όμως του πχώρουμ δεν λένε τίποτα γι αυτούς.nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 12:58Δεν έχει καμιά σχέση με φιλανθρωπία το εν λόγω θέμα μαν ! Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς για έλεγχο σε πληθυσμό σκυλιών (με στειρώσεις και δεν ξερω τι άλλες παρα φύσην ανωμαλίες), αν απαλλάσεις λόγω "φιλανθρωπίας" τον πληθυσμό σε ανεύθυνους μαλακες κάτοχους σκύλων, χωρίς να τους διαχωρίζεις από τους υπεύθυνους και ευσυνείδητους.
Εγώ που δεν είχα ποτέ ζώο και δεν συνέβαλα στο παραμικρό στην αύξηση του πληθυσμού των αδέσποτων, είμαι ο κακός, ενώ αυτοί είναι οι καλοί.
Γεμίσαμε δικαστές.
Οι ανεύθυνοι ή υστερικοί "φιλόζωοι", είναι από τα πιο βασικά στοιχεία του προβλήματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευτράπελο πρόπερσι ,τέλη Μαίου. Γυρίζοντας απ' το σχολείο, πάω Λεπτοκαρυά να δώσω φαγητό στα σκυλιά στο εξοχικό του θείου ( μετανάστης στη Σουηδία) Δεν κάνω κι ένα μπάνιο;
Μπαίνω στη θάλασσα και σε λίγο έρχονται και τα 2, μπαίνουν κι αυτά και με περικυκλώνουν : " Θα πνιγεί ο μαλάκας ο αφεντικός και πάει το φαί"
Μπαίνω στη θάλασσα και σε λίγο έρχονται και τα 2, μπαίνουν κι αυτά και με περικυκλώνουν : " Θα πνιγεί ο μαλάκας ο αφεντικός και πάει το φαί"

Εμείς έχουμε έναν σκυλάκο που βρήκαμε παρατημένο πριν 3 χρόνια, διότι κάποιος ''ευσυνείδητος'' ιδιοκτήτης, θεώρησε πρέπον, να τον πετάξει απ'το αμάξι του, διότι ''μεγάλωσε'' το ζωντανό και του έπιανε χώρο. Ή τέλος πάντων δεν έκανε για τη δουλειά που τον ήθελε. Προφανώς θα το είχε δεμένο με αλυσίδα σε κανα αγρόκτημα, με ένα πιάτο φαί και νερό, μέχρι που το έρμο δεν άντεξε την κακομεταχείριση.
Ζει μαζί μας από τότε, μαζί με δυο γάτες, συν 3-4 εξωσχολικά γατσούλια που σκάνε μύτη για να φάνε.
Τρέχει πέρα- δώθε στο σπίτι, πάει τις βόλτες του, 3 φορές την ημέρα, βγαίνει στην αυλή και γενική κουβέντα, σίγουρα περνάει καλλίτερα απ'το δρόμο.
Η παρόλα μερικών που θεωρούν εαυτούς ειδήμονες, για το ''πως πρέπει να είναι οι συνθήκες'', ενώ μοστράρουν τις διαστροφικές τους απόψεις περί θανάτωσης των αδέσποτων, είναι τουλάχιστον ειδεχθής.
Μπορώ να συζητήσω τα πάντα, σε τούτον εδώ τον καφενέ ανταλλαγής απόψεων. Αυτό, όχι. Θα σεβαστώ όποιον θα πει ευθαρσώς, πως δεν γουστάρει να συνδράμει σ'αυτές τις ψυχές, αλλά δεν έχει βλέψεις να τις αφανίσει.
Οτιδήποτε άλλο με βρίσκει αντίθετη και την επόμενη φορά που θα διαπιστώσω τέτοια βδελύγματα, θα τρώτε κάποιοι αναφορές μέχρι τον αιώνα τον άπαντα. Δεν θα βρίσκετε μέρος να κρυφτείτε.
Γαλή με συγχωρείς που παρέθεσα κομμάτι από δική σου δημοσίευση, για να μεταφέρω τις απόψεις μου,αλλά αν το έκαμα επί προσωπικού, θα έτρωγα πέρμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Υπάρχει σχετική νομοθεσία και για την τήρηση της νομοθεσίας υπεύθυνη είναι η αστυνομία και όχι τα ζωοφιλικά σωματεία.nik_killthemall έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 13:19Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό ? όλα τα σωματεία ζωόφιλων επικεντρώνονται στο να μαζέψουν τα σπασμένα των ανεύθυνων κατόχων σκύλων, και όχι τους ίδιους τους ανεύθυνους κατόχους σκύλων οι οποίοι απλά συντηρούνται από την βιομηχανία του πράγματος !
Επίσης κατά των στειρώσεων είναι συχνά οι κυνηγοί και άλλοι υπέρμαχοι της διαβίωσης των ζώων στο "φυσικό τους περιβάλλον" εννοώντας συνήθως τα χωράφια τους ή την αυλή του εξοχικού τους που επισκέπτονται κάθε σαββατοκύριακο.
Στύγιος έγραψε: ↑13 Ιουν 2021, 14:07Ευτράπελο πρόπερσι ,τέλη Μαίου. Γυρίζοντας απ' το σχολείο, πάω Λεπτοκαρυά να δώσω φαγητό στα σκυλιά στο εξοχικό του θείου ( μετανάστης στη Σουηδία) Δεν κάνω κι ένα μπάνιο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Μαρ 2025, 22:01