Ένα μεγάλο μπράβο στο Πχόρουμ
Re: Ένα μεγάλο μπράβο στο Πχόρουμ
μπα τελικά είναι κάτι μεγαλύτερο. Που έριξε το fastly και προκαλεί και προβλήματα σε όλους τους άλλους (αν και μικρότερης έκτασης)
Μπορεί οι φίλοι του νάνου να γαμήσανε πάλι τα bgp

Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ένας πελάτης την έκανε τελικά τη δουλειά όταν έκανε trigger ένα bug με κάποιες αλλαγές ρυθμίσεων που έκανε:
https://www.theguardian.com/technology/ ... ass-outage
Τι πάνε και σκαλίζουν όλη την ώρα ...
Το ωραίο είναι ότι οι μετοχές της Fastly ανέβηκαν 11% καθώς οι επενδυτές εκτίμησαν την ταχύτατη αποκατάσταση της βλάβης. Εντός 49 λεπτών είχε επανέλθει το 95% των υπηρεσιών τους.
https://www.theguardian.com/technology/ ... ass-outage
Τι πάνε και σκαλίζουν όλη την ώρα ...
Το ωραίο είναι ότι οι μετοχές της Fastly ανέβηκαν 11% καθώς οι επενδυτές εκτίμησαν την ταχύτατη αποκατάσταση της βλάβης. Εντός 49 λεπτών είχε επανέλθει το 95% των υπηρεσιών τους.
Η politically correct new speak πώς σάς φαίνεται;An internet blackout that knocked out some of the world’s biggest websites on Tuesday was ultimately caused by a single customer updating their settings, the infrastructure provider Fastly has revealed.

- Dwarven Blacksmith
Πάλι δεν κατάλαβες, τι θα γίνει με σένα; Για εξήγησε τι έχεις καταλάβει, να δούμε.
Εκτός αν το ανέκαθεν είναι εδώ και μερικά χρόνια.
- Dwarven Blacksmith
Ότι θα μου τα πρήξεις. Οπότε ότι κατάλαβες κατάλαβες.

Σώπα βρε κινεζούλι, που όλο στο φόρουμ είσαι και απαντάς σε 1 λεπτό. Εργολαβία τό 'χεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:47Ότι θα μου τα πρήξεις. Οπότε ότι κατάλαβες κατάλαβες.
Τεσπα, αυτό μεταφράζεται "ένας πελάτης που άλλαξε τις ρυθμίσεις τους", ενώ εννοεί τις "ρυθμίσεις του". Και δεν το έλεγαν πάντα έτσι, ίσως στον μικρόκοσμο σου. Φυσικά οι υστερικοί λόγοι που γίνεται αυτό είναι άλλοι.
Σε κάτι σεμινάρια editing που έκανα το 2008-9 το έμαθα, γμ το Cambridge μου μέσα. Λογικά έτσι ήταν ανέκαθεν, αλλά τα φροντιστήρια έκαναν τρομερή δουλειά εδώ. Μαζί με το άι χεβ, γιου χεβ, χι χεζ.sharp έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:46Πάλι δεν κατάλαβες, τι θα γίνει με σένα; Για εξήγησε τι έχεις καταλάβει, να δούμε.
Εκτός αν το ανέκαθεν είναι εδώ και μερικά χρόνια.
Το 2008 δεν είναι ανέκαθεν. Ζούσαν άνθρωποι και πριν μπουν οι σημερινοί 30άρηδες. Αυτό έχει να κάνει με τον (λεσβιακό oriented) αγώνα κάποιων γυναικών για δήθεν ισότητα και επειδή δεν ξέραν τι να βάλουν αντί για his/her βρήκανε αυτή την εξυπνάδα. Και είναι βέβαια και γλωσσικά μαλακία, διότι δημιουργεί σύγχιση (άλλαζε τα δικά του σέτιγκ ο τύπος η των άλλων-their;)stella έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:53Σε κάτι σεμινάρια editing που έκανα το 2008-9 το έμαθα, γμ το Cambridge μου μέσα. Λογικά έτσι ήταν ανέκαθεν, αλλά τα φροντιστήρια έκαναν τρομερή δουλειά εδώ. Μαζί με το άι χεβ, γιου χεβ, χι χεζ.
Δηλαδή λες να εγκαινίασα εγώ εκείνη τη χρονιά τη θεωρία της επιμέλειας κειμένου με βάση τα ΛΟΑΤΚΙ πρότυπα; Ε ας πάμε στα thy name. His or her ή their βολεύει περισσότερο; Ε δεν τίθεται θέμα.sharp έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:00Το 2008 δεν είναι ανέκαθεν. Ζούσαν άνθρωποι και πριν μπουν οι σημερινοί 30άρηδες. Αυτό έχει να κάνει με τον (λεσβιακό oriented) αγώνα κάποιων γυναικών για δήθεν ισότητα και επειδή δεν ξέραν τι να βάλουν αντί για his/her βρήκανε αυτή την εξυπνάδα. Και είναι βέβαια και γλωσσικά μαλακία, διότι δημιουργεί σύγχιση (άλλαζε τα δικά του σέτιγκ ο τύπος η των άλλων-their;)
Σκέψου και the police comes ή come ας πούμε. Κι εδώ μπέρδεμα, σωστά;
Δεν έχει να κάνει με λεσβίες, αλλά με την ισότητα των φύλων. Απλώς αυτές που τα υποκινούν είναι συνήθως κάτι κρυφολεσβιες.stella έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:10Δηλαδή λες να εγκαινίασα εγώ εκείνη τη χρονιά τη θεωρία της επιμέλειας κειμένου με βάση τα ΛΟΑΤΚΙ πρότυπα; Ε ας πάμε στα thy name. His or her ή their βολεύει περισσότερο; Ε δεν τίθεται θέμα.sharp έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:00Το 2008 δεν είναι ανέκαθεν. Ζούσαν άνθρωποι και πριν μπουν οι σημερινοί 30άρηδες. Αυτό έχει να κάνει με τον (λεσβιακό oriented) αγώνα κάποιων γυναικών για δήθεν ισότητα και επειδή δεν ξέραν τι να βάλουν αντί για his/her βρήκανε αυτή την εξυπνάδα. Και είναι βέβαια και γλωσσικά μαλακία, διότι δημιουργεί σύγχιση (άλλαζε τα δικά του σέτιγκ ο τύπος η των άλλων-their;)
Σκέψου και the police comes ή come ας πούμε. Κι εδώ μπέρδεμα, σωστά;
Μια που έγραψες σεμινάριο, πώς θα μετέφραζες στα Ελληνικά αυτό;
caused by a single customer updating their settings
"Προκλήθηκε από έναν πελάτη κατά την ενημέρωση των ρυθμίσεών του", μιας κι εδω στα ελληνικά έχουμε γένη και έχουμε αντιστοιχία. Επειδή μεταφράζω εγχειρίδια συχνά, αυτός είναι ο αποδεκτός τρόπος. Αγγλικά πάντα user & their. Ελληνικά πάντα χρήστης & του. Motorola & Apple δηλαδή τα δουλεύω χρόνια σε κάποιες κατηγορίες και έτσι λειτουργούν, υποθέτω δεν είναι οι μόνες.
Να μου πεις, ποιος διαβάζει manuals;
Να μου πεις, ποιος διαβάζει manuals;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενα μεγάλο μπράβο στην ΕΛΑΣ και στον Κυριάκο
από georgebi » 28 Σεπ 2023, 13:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
28 Σεπ 2023, 13:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα μεγάλο μπράβο στους ΝΔκράτες και στις ΝΔκράτισσες
από Niki » 27 Μαρ 2024, 06:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 46 Απαντήσεις
- 2091 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
28 Μαρ 2024, 23:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελους ΠΡΩΤΗ η ΕΛΛΑΔΑ ! Μπραβο Μητσοτακη,Μπραβο ΝΔ !!!
από Frappezitis » 25 Δεκ 2023, 10:57 » σε Οικονομία - 42 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Δεκ 2023, 19:40
-
-
- 62 Απαντήσεις
- 1819 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
25 Φεβ 2024, 19:35