Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
-
klg
- Phorum.gr user: klg
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από klg » 16 Ιουν 2021, 11:04
omg kai 3 lol έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:18
klg έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:14
Το ότι σου βελτιώνουν το UX δεν γίνεται για καλό σκοπό; Είναι για τα nanobots;
μαρεσει που απαντας και σοβαρα, UX vs nanobots εισαι χαμενος απο χερι

Μου αρέσει να διαβάζω τις συνδέσεις που κάνει ο Wooded, είναι από τους πιο καλτ χρήστες εδώ μέσα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
wooded glade
από wooded glade » 16 Ιουν 2021, 11:15
klg έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:03
wooded glade έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:48
klg έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:40
Να υποθέσω αυτό είναι το rant σου για την vb6 πάλι;
Για όλους το κάνει.
Έχει φάει και μερικές καταδικαστικές αποφάσεις.
Απορώ γιατί τον έχει υιοθετήσει ο Σύριζα.
Εγώ μια χαρά βλέπω ότι μπορείς να φτιάξεις "δικά σου" προγράμματα σε windows. Επίσης, για να λέμε και την αλήθεια, είναι 100 φορές καλύτερο να μπορείς να στήσεις μια λύση σε excel/access για τον Μπάμπη πάρα να πρέπει κάνεις debug το καρκινόcustom που του έφτιαξε ο ανιψιός του σε vb "επειδή ξέρει από κομπιούτερζ".
Ε λοιπόν ;
Δικαίωμα μας δεν είναι ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
klg
από klg » 16 Ιουν 2021, 11:23
wooded glade έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:15
klg έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:03
wooded glade έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:48
Για όλους το κάνει.
Έχει φάει και μερικές καταδικαστικές αποφάσεις.
Απορώ γιατί τον έχει υιοθετήσει ο Σύριζα.
Εγώ μια χαρά βλέπω ότι μπορείς να φτιάξεις "δικά σου" προγράμματα σε windows. Επίσης, για να λέμε και την αλήθεια, είναι 100 φορές καλύτερο να μπορείς να στήσεις μια λύση σε excel/access για τον Μπάμπη πάρα να πρέπει κάνεις debug το καρκινόcustom που του έφτιαξε ο ανιψιός του σε vb "επειδή ξέρει από κομπιούτερζ".
Ε λοιπόν ;
Δικαίωμα μας δεν είναι ;
Εαν θεωρείς ότι είναι δικαίωμά σου, τότε μην βάλεις windows 10;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 16 Ιουν 2021, 11:25
Εγώ πάντως καταδικάζω, είχαν πει ότι τα 10 θα είναι τα τελευταία γιατί το μέλλον είναι είναι OS as a service κοκ.

Vladimir, STOP!

-
Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
από Jack Shephard » 16 Ιουν 2021, 11:37
Να δούμε αν το upgrade θα είναι δωρεάν.
Είναι δεν είναι, εγώ θα τηρήσω την ορθολογική μου παράδοση και θα αναβαθμίσω day one όπως έχω κάνει με όλα τα λειτουργικά της MS από τα Windows 98 SE.
24/06 οι ανακοινώσεις επίσημα.
-
klg
από klg » 16 Ιουν 2021, 11:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:25
Εγώ πάντως καταδικάζω, είχαν πει ότι τα 10 θα είναι τα τελευταία γιατί το μέλλον είναι είναι OS as a service κοκ.
Aυτό ισχύει, δεν είχα προσέξει ότι θα είναι και bump στο νούμερο. Προσωπικά για μένα τα windows είναι απλά containers (no pun intended) για να τρέξω 10 εφαρμογές που χρειάζομαι για τη δουλειά και κάνα game, οπότε δεν μπορώ να πω ότι δίνω και fuck για το τι κάνουν με τα versions.
Αν και με έχει κουράσει το πόσα frameworks έχουν για development, εν τέλη σε ότι έχει χρειαστεί να κάνω assembly level debugging ήταν .NET οπότε all is cool.
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 16 Ιουν 2021, 11:55
μηπως χτυπησες tattoo στο μπρατσο "Windows 10 = LFE" ?
βασταμε Θερμοπυλες και κανουμε αντισταση στο συστημα, γιατι δε θα μας αναγκασουν να βαλουμε οτι νεο λειτουργικο βγαζουν στο οποιο εχουν επενδυθει χιλιαδες εργατοωρες επειδη ειχαν το θρασος να το ονομασουν 11 αντι για 10.63456345 οπως μας ειχαν υποσχεθει
τζαμπα upgrade ειναι αλλα γκρινιαζουν παλι οι Δ/Υ γιατι ξεβολευονται που θα αλλαξει θεση το εικονιδιο της πασιεντζας
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 16 Ιουν 2021, 11:58
omg kai 3 lol έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:55
βασταμε Θερμοπυλες και κανουμε αντισταση στο συστημα, γιατι δε θα μας αναγκασουν να βαλουμε οτι νεο λειτουργικο βγαζουν στο οποιο εχουν επενδυθει χιλιαδες εργατοωρες επειδη ειχαν το θρασος να το ονομασουν 11 αντι για 10.63456345 οπως μας ειχαν υποσχεθει
τζαμπα upgrade ειναι αλλα γκρινιαζουν παλι οι Δ/Υ γιατι ξεβολευονται που θα αλλαξει θεση το εικονιδιο της πασιεντζας
Αχ τι ρομαντικό, ένας λευκός ιππότης. Λες να σε προσέξει ο Μπιλ τώρα που είναι ελεύθερος;

Vladimir, STOP!

-
klg
από klg » 16 Ιουν 2021, 12:00
omg kai 3 lol έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:55
Βάλε ReactOS omg.
sys3x
-
Kauldron
από Kauldron » 16 Ιουν 2021, 12:09
Jack Shephard έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:37
Να δούμε αν το upgrade θα είναι δωρεάν.
Είναι δεν είναι, εγώ θα τηρήσω την ορθολογική μου παράδοση και θα αναβαθμίσω day one όπως έχω κάνει με όλα τα λειτουργικά της MS από τα Windows 98 SE.
24/06 οι ανακοινώσεις επίσημα.
Ευτυχώς που υπάρχουν και άτομα σαν και 'σενα και τρώνε όλα τα μπάγκ κάνοντας τα πισί τους πειραματόζωα, και έχουμε πιο ομαλές καταστάσεις οι υπόλοιποι.

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
sharp
από sharp » 16 Ιουν 2021, 12:09
But wasn’t Windows 10 the last version of Windows?
Back when Windows 10 was announced, it was going to be the last version of Windows. After that, we’d have Windows on a service, and the plan was to let it evolve over time. In fact, I’m sure Terry Myerson knew that there would have to be a big design overhaul at some point, and he thought that would be a Windows 10 update.
Here’s the big issue though. Everyone that said Windows 10 would be the last version of Windows doesn’t work there anymore. Panos Panay is in charge of Windows now, and he’s something of a showman.
https://www.xda-developers.com/windows-11/
-
sharp
από sharp » 16 Ιουν 2021, 12:11
Όχι μόνον εσύ αλλά όλος ο Ελληνισμός πρέπει να βάλει Windows 11
Panos Costa Panay (Πάνος Κώστα Παναή[1]) is an American business executive and chief product officer of Microsoft.[2][3] He oversees the development of Surface products and related hardware, along with the Windows client operating system.[4]
Panay received an M.B.A. from Pepperdine University and a B.Sc. from California State University, Northridge.
He is of Greek-Cypriot descent. His first cousin, Panos (Andreas) Panay, is a music entrepreneur.[5]
https://en.wikipedia.org/wiki/Panos_Panay_(Microsoft)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
sharp την 16 Ιουν 2021, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
klg
από klg » 16 Ιουν 2021, 12:12
Πάντως ακόμα και ο sys3x πολλές φορές έχει γράψει ότι τα 10ρια του φαίνονται μια χαρά λειτουργικό.
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
09 Ιαν 2024, 20:21
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 1057 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
24 Αύγ 2023, 13:25
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 1201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιουν 2023, 22:47
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.