Όλα αυτά που είπα;
ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
μπήκα να βοηθήσω.υποκρίσου κομουνισμό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φρονώ πως η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα. Μπορεί να είναι ξυλάγγουρο και άσχημη όπως επίσης ξυλάγγουρο και θεά, δεν έχει να κάνει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:27Να σταθούμε λίγο στην ομορφιά.
Τι λέτε; Μετράει για εσάς για να γίνει καλό σεξ;
Η σύντροφός σας είναι αρκετά όμορφη;
Βέβαια με το "κνίτισσα και μέτρια" αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
Σκέψου τα πυροτεχνήματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ο κομμουνισμός είναι ενάντια στη φύση
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
"Σκέψου τα πυροτεχνήματα"Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:47Φρονώ πως η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα. Μπορεί να είναι ξυλάγγουρο και άσχημη όπως επίσης ξυλάγγουρο και θεά, δεν έχει να κάνει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:27Να σταθούμε λίγο στην ομορφιά.
Βέβαια με το "κνίτισσα και μέτρια" αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
Σκέψου τα πυροτεχνήματα.
Και κλείσε τα μάτια;
Τέλος πάντων προχώρα, εδώ θα είμαστε να σε παρηγορήσουμε όταν συμβεί το μοιραίο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θέλω να σε σβερκώσω.foscilis έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:20Θα συμφωνήσω.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 17:08Τι του λέτε του ανθρώπου;
Εννοείται πως αξίζει να χάσεις και την ψυχή σου για την γκόμενα.
Άγρια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί ρε να κλείσεις τα μάτια; Η Βικτόρια είσαι την πρώτη νύχτα με τον Αλβέρτο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:48"Σκέψου τα πυροτεχνήματα"Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:47Φρονώ πως η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα. Μπορεί να είναι ξυλάγγουρο και άσχημη όπως επίσης ξυλάγγουρο και θεά, δεν έχει να κάνει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:27Να σταθούμε λίγο στην ομορφιά.
Σκέψου τα πυροτεχνήματα.
Και κλείσε τα μάτια;
- Γενιά της Αμαρτίας
Θέλω να γαμήσω. Ότι θέλω θέλω.
Απλά είμαι γαμώ τα παλικάρια και πρέπει να έχω δίπλα μου μια πολύ όμορφη τύπισσα για να μου αξίζει και να μου ταιριάζει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Άσε τις κατινιές. Εδώ μιλάμε με επιχειρήματα.Naida έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:51Όχι.Σε καβλωνει;
Γενικά αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να είναι όμορφη και στο να μη βρωμάει, προτιμώ το πρώτο.
Βρε καμάρι μου δεν ξέρω τι επιχείρημα χρειάζεσαι. Αφού σε καβλωνει. Τι άλλο να θες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:59Άσε τις κατινιές. Εδώ μιλάμε με επιχειρήματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι του Beria και τι του Μανόλη Αναγνωστάκη, ξεκίνα καλύτερα από εκείΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:25
Φίλε, σύντροφε, με συγκίνησες. Το ποίημα μίλησε στην καρδιά μου. Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο διαμάντι. (Δικό σου;)

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μας έπρηξες και θα μείνεις με το απαυτό στο χέρι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:59Άσε τις κατινιές. Εδώ μιλάμε με επιχειρήματα.
Αν την θες έμπαινε. Αν δεν την θες μην μπαίνεις.
Γκώσαμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ξεφτίλας Α. Γεωργιάδης ξαναχτυπά: αρρώστησες σε νησί; τόσο το χειρότερο για σένα
από Ληστοσυμμορίτης » 06 Οκτ 2024, 09:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Οκτ 2024, 09:40
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 912 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Οκτ 2024, 14:21