Άστον να ξεμεθυσει πρώτα ρε...Ναύτης έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:20Και μετά τού πέταξε έναν κεφτέ κι ο Στάλιν είπε: ωχ, το μάτι μου!wooded glade έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:15Το ΚΚΕ έτσι ξηγιόταν.
Μιά φορά ο Στάλιν κάλεσε τον Κρούστσεφ και του είπε "ρε συ γιατί εκτελέσατε μόνο 2000 στην τάδε πόλη, αφού 3000 είπαμε".
Ο Κρούστσεφ του λέει "μα αφού μόνο 2000 βρήκαμε που παρεβίαζαν τον κανονισμό του κόμματος" και ο Στάλιν του λέει "τράβα πιάσε άλλους χίλιους από το δρόμο και εκτέλεσε τους".
Ο Κρούστσεφ φυσικά υπήκουσε στην διαταγή.
Ρε συ, την παλεύεις καθόλου;
Για ρίξε μια ματιά στον τίτλο του νήματος που θέλω να δω κάτι.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τζίζας Κράϊστwooded glade έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 13:55Μπορεί να το έκαναν και οι τράπεζες αυτές, για να αυξηθούν οι καταθέσεις.
Σήμερα μου λέγανε οι πασόκοι στην εθνική ότι αυξηθήκανε.
Βρίσκουνε δύο Γεωργιανούς και τους λένε ορμάτε.
Είναι λογαριασμός 200-300 δις ευρώ συνολικά. Ότι και να λέμε αξίζει περισσότερο από τη ζωή μιάς Αγγλίδας αεροσυνοδού, με κάθε προσέγγιση (Μητσοτάκη-Σύριζα-ΚΚΕ ...).

- wooded glade
Στο 18λεπτο χειροκρότημα κάποιοι την πάτησαν πάντως και συνελήφθησαν.Σενέκας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:21εγώ άκουσα ότι εκτέλεσε 2 σειρές απο το κοινό που άκουε την ομιλία του γιατί ένα φτερνίστηκε και τον διέκοψεBeria έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:17Εγώ το ήξερα με 3.000.000wooded glade έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:15
Το ΚΚΕ έτσι ξηγιόταν.
Μιά φορά ο Στάλιν κάλεσε τον Κρούστσεφ και του είπε "ρε συ γιατί εκτελέσατε μόνο 2000 στην τάδε πόλη, αφού 3000 είπαμε".
Ο Κρούστσεφ του λέει "μα αφού μόνο 2000 βρήκαμε που παρεβίαζαν τον κανονισμό του κόμματος" και ο Στάλιν του λέει "τράβα πιάσε άλλους χίλιους από το δρόμο και εκτέλεσε τους".
Μετά από αυτό βγήκε κανονισμός να μην έχει πιά δεκαοκτάλεπτα χειροκροτήματα αλλά αυτοί που πιάστηκαν εκείνη τη φορά, πιάστηκαν, μέτρησε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εγώ έχω ακούσει ότι στην αρχαία Μεσοποταμία όποιος μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει τα κείμενα του φτερωτού θεού Γούντεντ γινόταν αυτόματα διοικητής του μεγάλου Ζιγκουράτ.Σενέκας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:21εγώ άκουσα ότι εκτέλεσε 2 σειρές απο το κοινό που άκουε την ομιλία του γιατί ένα φτερνίστηκε και τον διέκοψεBeria έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:17Εγώ το ήξερα με 3.000.000wooded glade έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:15
Το ΚΚΕ έτσι ξηγιόταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 17 Ιουν 2021, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Rocco Siffredi
Και με Χίτλερ υπάρχει 5.000.000 Εβραίους και 2 υδραυλικουςBeria έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:17Εγώ το ήξερα με 3.000.000wooded glade έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:15Το ΚΚΕ έτσι ξηγιόταν.
- wooded glade
Κάνετε damage control για τον Στάλιν ή για τους τραπεζίτες ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
μαλακαμου σκέψου να είσαι αρχαιολόγος το 2300 και να πέσεις πάνω σε αυτή τη συνομιλία!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα διοργανωθεί ολόκληρο συμπόσιο αφιερωμένο στα γραπτά του Γουντυ επιχειρώντας να τα αποκρυπτογραφησουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τρεις ηταν.wooded glade έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 14:15Το ΚΚΕ έτσι ξηγιόταν.
Ενας Γερμανος, ενας Ιταλος κι ενας Ποντιος.
τι έγινε λέει; βρήκε νέο πελάτη το Κούγια;
από υπερκόπωση θα πάει το μουνόπανο
από υπερκόπωση θα πάει το μουνόπανο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
αουτσάιντερ ο Κεχαγιόγλου 

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αν το έκανε αυτός,πως μπορεί και πιάνει και νταντεύει το μωρό ;;!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-